2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay valla benim esimde senin gibi çok şükür şanslıyım o.konuda
bazen sorarım ne yemek yapayim diye ugrasma yorulma der çay içeriz yani.kahvalti gibi ama ben.kahvaltiyla doymuyorum malesef mecburen yapıyorum

[ben kaçar kızlar ii akşamlar herkese. kurabiye tarifi ekledim dondurucuda var gidince fotolarım ... koyarım inş..

kızlarr yaa berrayla öğlen uykusuna yattım:) bütün uykum boyunca rüyamda cheesecake gördüm labne ve süzme yoğurt istedim eşimden bakalım unutmazda alırsa hemen yapıcam. ama her konuştuğumuzu canım istiyo benim yaaaa

bu arada ayrıca bi konu açılması çookk iyi olmuş

kızlar nette sorun var tam okuyamadım geçmişi
sayfalar açılmıyor ama anladığımkadarıyla ayrı bir sayfa açılmış tarifler için

ah cnm evde olsak keşke... ben severim yemek yapmayııı...mutfakta uğraşmayı

keşkeeeee:

Ay valla benim esimde senin gibi çok şükür şanslıyım o.konuda
bazen sorarım ne yemek yapayim diye ugrasma yorulma der çay içeriz yani.kahvalti gibi ama ben.kahvaltiyla doymuyorum malesef mecburen yapıyorum

benim eşimde öyle ama nil olduğu için :
yapmak zorunda kalıyorummm:

Gerçekten çok.zor canım ya Allah yardımcınız olsun

Bende.çok severim yemek yapmayı.değişik.şeyler denemeyi.ama.en çok da yemeyi.severim

aminnnnnn:

Kizlar esim evde
ben kacayim.opuldunuz cokca

görüşürüz cnmmm:

[ben kaçar kızlar ii akşamlar herkese. kurabiye tarifi ekledim dondurucuda var gidince fotolarım ... koyarım inş..

ohhh ohh negüzel ya ben hiç dondurucuya kurabiye atmadım odamı atalı biliyo :

ay sorma benimde canım istiyo heppp:

kızlar nette sorun var tam okuyamadım geçmişi
sayfalar açılmıyor ama anladığımkadarıyla ayrı bir sayfa açılmış tarifler için

aynen cnm tarifler için bi sayfa var:

kızlar ben de şimdi akşam yemeği yapmaya başladım etli kuru fasulye, pilav ve ne olacağına henüz karar veremediğim br çorba yapacağım.

çok şükür benm eşimde anlayışlı olurda hastaysa vs yapaadıysa ya dışardan söyler ya kendi yapar...

aaa bak eşim yanlış anlaşıldı şimdi :) benim eşimde çok anlayışlıdır şükür erdem huysuz olduğunda ben iyi hissetmediğimde yada canı bişeyi çok istediğinde girer yapar hemde çok marifetlidir eli lezzetlidir :)

Evet evet canim
ay yogurtli kabak rende soteleyip tw cok guzel.oluyor ben en severim
Bende kabagi normal dograyip kizartip sarimsakli yogurtlu yapiyorum ama ikiside ayni olur heralde.bide sarimsakli yogurtlu ispanak yada havuc patateste guzel oluyo ben hepsini yapiyorum neyseki esimde erende seviyolar.

Tesekkur ederim canim deniycem mutlaka.

Bugun yemekler tatlilardan konusunca benimde cok canim istedi hepsinden ya aksama esimde mesaide malesef gelmiycek.:-(
Evdeki malzemelere gore yapsam biseyler iyi olur.

kızlar moralim çok bozuk bugün mina hiçbirşey yemedi nerdeyse aslında dişleri de çıkmştı anlamadım niye böyle oldu. öğlen yarım muz ikindi bi tane mercimek köftesi akşam da bi köfte yedi, bi sürü yiyecek teklif ettim hepsini reddetti anlamadım niye aç aç uyudu kuzum ...

Oluyo canim oyle belki diger disleri zorluyodur yada bugunluk biseydir uzulme hem yatmadan sut icmedimi gecede icirirsin.

Iyı aksamlar kızlar
Sız ne yapmıssınız bugun amanınn okuyanların hepten karnı acıkacak
Dıger topık cok ıyı olmus ellerıne saglık betulcum
denenmıs tarıfler oldugu ıcın damak tadımıza uyanları gönul rahatlıgıyla deneyebılırız
Bende bi bos zamanimda yazarim bir iki tarif

Yasmın senın pratık ötesı pratık tarıfını denedım sonuc super(biraz sutunu az koysam daha iyi olcakti:) herkes begendı tesekkurler
Kız o neydı öyle hıc bu kadar kolay bı tatlı yapmamıstım benımkıler baya ugrastıricı geldı gözume
Acil misafir icin yada tatli krizi geldiginde hayat kurtarir

Gecmisi okudum biraz ama aklimda kalmadi:26:
Galiba gececiler cekistirilmis biraz kizlar bizde ev hanimlarida evde calisiyoruz sadece calisma saatlerimiz esnek biraz
Wavs ben geldim nerdesin kusme sakin cnm benim bu gecede kalamiycam cooook yorgunum:)

Benim beyzam bugun ugur böcegi oldu cok tatliydi yaa
Nidam yaramaz otesiydi kiz iki dakka durmadi en buyuk ilgi alani mutfak bugun poset caylari almis icini acmis heryer caydi neyseki daha evi supurmemistim

Nilay bizimkiler yemiyo tatlim bozma moralini yedigi kadar àrtik
Bizimki her ogun corbayla geciyo nerdeyse
Bazen suyla falan tikiyorum agzina ama zorlamakta istemiyorum distendir gececek diye diye bekliyoruz

ayegüllll nerdesi canım?

beni canım ya işte zorlamıyım diyorum zorlamıyorum da ama bugün tüm gün yemedi bi de eliyle çorba kasesini itip devirince biraz kızdım pıtırıma sonra ben de ona sarılıp ağladım

ıyı aksamlar canım
bugun topığımız costu resmen herkesın canı cektı valla
beyza kres temı uğur boceğı oldu bı etkınlıkmı vardı
nıda masallah yıne formunda kuzum cay dokmeler falan
yok canım kusermıyım bende fazla kalamıcam bırazdan cıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…