- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.581
oyy o kötüymüş tatlım yaa. hakkını yiyemem benim adamın önüne acımazsan 1 haftalık yemeği koy yer yani sesi çıkmaaz tabi bozulmadıysa:) şaka bi yana ben bu konuda şanslıyım sanırım...bizde bundan sonra 7 gibi ancak sofrada olcaz sanırım 5,5 gibi yiyorduk şidiye kadar
ah cnm evde olsak keşke... ben severim yemek yapmayııı...mutfakta uğraşmayı
Gerçekten çok.zor canım ya Allah yardımcınız olsunpöf yaaa bizim işimiz ne zor dimi:=:ü
Ay valla benim esimde senin gibi çok şükür şanslıyım o.konuda
bazen sorarım ne yemek yapayim diye ugrasma yorulma der çay içeriz yani.kahvalti gibi ama ben.kahvaltiyla doymuyorum malesef mecburen yapıyorum
Gerçekten çok.zor canım ya Allah yardımcınız olsun
Bende.çok severim yemek yapmayı.değişik.şeyler denemeyi.ama.en çok da yemeyi.severim
Kizlar esim evde
ben kacayim.opuldunuz cokca
[ben kaçar kızlar ii akşamlar herkese. kurabiye tarifi ekledim dondurucuda var gidince fotolarım ... koyarım inş..
kızlarr yaa berrayla öğlen uykusuna yattım:) bütün uykum boyunca rüyamda cheesecake gördümlabne ve süzme yoğurt istedim eşimden bakalım unutmazda alırsa hemen yapıcam. ama her konuştuğumuzu canım istiyo benim yaaaa
bu arada ayrıca bi konu açılması çookk iyi olmuş
kızlar nette sorun var tam okuyamadım geçmişi
sayfalar açılmıyor ama anladığımkadarıyla ayrı bir sayfa açılmış tarifler için
kızlar ben de şimdi akşam yemeği yapmaya başladım etli kuru fasulye, pilav ve ne olacağına henüz karar veremediğim br çorba yapacağım.
çok şükür benm eşimde anlayışlı olurda hastaysa vs yapaadıysa ya dışardan söyler ya kendi yapar...
Bende kabagi normal dograyip kizartip sarimsakli yogurtlu yapiyorum ama ikiside ayni olur heralde.bide sarimsakli yogurtlu ispanak yada havuc patateste guzel oluyo ben hepsini yapiyorum neyseki esimde erende seviyolar.Evet evet canim
ay yogurtli kabak rende soteleyip tw cok guzel.oluyor ben en severim
ama bizde gün boyu çift mesai yapıyoruz ama buda haksızlık...
nerdesin bakim akşam:)
bi yayla tarifide ben vereyim. kettle a suyu koy o kaynarken tencereye 1 çorba kasesi yoğurt 1 tepeli kaşık un 1 yumurta koy çırp. sonra bu karışıma 2 yemek kaşığı kadar pirinç ekle. tencereyi ocağın üstüne koy . altını aç:) sonra kaynayan sudan birazcık tencereye koy güzelce karıştır. sonra karıştıra krıştıra diğer kalan suyu ekle. kaynayıncaya kadar karıştırmaya devam. zaten kaynar suyla yapılduğı için hemen kaynıycaktır. kaynayınca tuzunu at.pirinçler pişince altını kapat. üstüne de yağda nane yak servis yapınca tabaklara ekle. efiyet olsun buda benden:)
ne hamuru kız
kızlar moralim çok bozuk bugün mina hiçbirşey yemedi nerdeyse aslında dişleri de çıkmştı anlamadım niye böyle oldu. öğlen yarım muz ikindi bi tane mercimek köftesi akşam da bi köfte yedi, bi sürü yiyecek teklif ettim hepsini reddetti anlamadım niye aç aç uyudu kuzum ...
Oluyo canim oyle belki diger disleri zorluyodur yada bugunluk biseydir uzulme hem yatmadan sut icmedimi gecede icirirsin.
Iyı aksamlar kızlar
Sız ne yapmıssınız bugun amanınnokuyanların hepten karnı acıkacak
Dıger topık cok ıyı olmus ellerıne saglık betulcum
denenmıs tarıfler oldugu ıcın damak tadımıza uyanları gönul rahatlıgıyla deneyebılırız
Bende bi bos zamanimda yazarim bir iki tarif
Yasmın senın pratık ötesı pratık tarıfını denedım sonuc super(biraz sutunu az koysam daha iyi olcakti:) herkes begendıtesekkurler
Kız o neydı öyle hıc bu kadar kolay bı tatlı yapmamıstım benımkıler baya ugrastıricı geldı gözume
Acil misafir icin yada tatli krizi geldiginde hayat kurtarir
Gecmisi okudum biraz ama aklimda kalmadi:26:
Galiba gececiler cekistirilmis birazkizlar bizde ev hanimlarida evde calisiyoruz sadece calisma saatlerimiz esnek biraz
Wavs ben geldim nerdesinkusme sakin cnm benim bu gecede kalamiycam cooook yorgunum:)
Benim beyzam bugun ugur böcegi oldu cok tatliydi yaa
Nidam yaramaz otesiydikiz iki dakka durmadi en buyuk ilgi alani mutfak bugun poset caylari almis icini acmis heryer caydi neyseki daha evi supurmemistim
Nilay bizimkiler yemiyo tatlim bozma moralini yedigi kadar àrtik
Bizimki her ogun corbayla geciyo nerdeyse
Bazen suyla falan tikiyorum agzina ama zorlamakta istemiyorum distendir gececek diye diye bekliyoruz
içmedi canım benim kızım içerse sadece canı isterse yatmadan önce max 90cc çilekli süt içer yoksa gece uyanınca sadece emiyor, benim sütüm ne ki şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?