- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.601
ayegüllll nerdesi canım?
beni canım ya işte zorlamıyım diyorum zorlamıyorum da ama bugün tüm gün yemedi bi de eliyle çorba kasesini itip devirince biraz kızdım pıtırıma sonra ben de ona sarılıp ağladım
Dogru diyosun cnm en hassas noktamiz bu kucuk prenseslerin yemegi
Yemek saati o kadar geriliyorumki eger biraz yedirebilmissem benden mutlusu yok icim rahatliyo o zaman
Ins gecici bi donemdir
Beyzayada yediremezdim simdi daha iyi sukur..
Aysegul e hepimiz slm veriyoruz ama yazmiyo bisey..
Ortada bu kadar buyutulecek bi sorun yok bence..
Hepimiz anneyiz bizi biz anlariz paylasimlarini bekliyoruz yine..
Özcanan dilekefem cvr kizlar nerdesiniz yazmiyosunuz kac gundur..
Herkese iyi geceler benim uyumam lazim sabah yedide uyandim
canımmmm hoşgeldinMerhba cnm takip ediyorum sizleri
aklim sizde zaten gonlum sizinle nida da gecicidir uzulme yer annesi yine
betul iyi dusunmussn cnm tarif icin
hayirli olsun topigin
ins erdemde toparlanir alerji miydi acaba nden olduki
Günaydın kızlar
at tatlım çok güzel oluo çıkarınca tazecik oluo. fındıklı kurabiyem var o daha bi güzel oluo, bi ara tarifini koyarım hazır kurabiye gibi oluo...geçen misafirler için yapmıştım çiçek kurabiyeden kalanını attım dondurucuya bakalım kime nasip olcakohhh ohh negüzel ya ben hiç dondurucuya kurabiye atmadım odamı atalı biliyo :
ay sorma benimde canım istiyo heppp:
aynen cnm tarifler için bi sayfa var:
seni en ii anlayanlardan biri benim sanırım tatlım sen yine şanslısın maşallah yine bişeyler yemiş benim kızın en tok günü seninki kadar nerdeyse. ama artık takmamaya çalışıyorum boyu kgsi gelişimi ii allaha şükür. ilerde düzelecek inş.kızlar moralim çok bozuk bugün mina hiçbirşey yemedi nerdeyse aslında dişleri de çıkmştı anlamadım niye böyle oldu. öğlen yarım muz ikindi bi tane mercimek köftesi akşam da bi köfte yedi, bi sürü yiyecek teklif ettim hepsini reddetti anlamadım niye aç aç uyudu kuzum ...
Iyı aksamlar kızlar
Sız ne yapmıssınız bugun amanınnokuyanların hepten karnı acıkacak
Dıger topık cok ıyı olmus ellerıne saglık betulcum
denenmıs tarıfler oldugu ıcın damak tadımıza uyanları gönul rahatlıgıyla deneyebılırız
Bende bi bos zamanimda yazarim bir iki tarif
Yasmın senın pratık ötesı pratık tarıfını denedım sonuc super(biraz sutunu az koysam daha iyi olcakti:) herkes begendıtesekkurler
Kız o neydı öyle hıc bu kadar kolay bı tatlı yapmamıstım benımkıler baya ugrastıricı geldı gözume
Acil misafir icin yada tatli krizi geldiginde hayat kurtarir
Gecmisi okudum biraz ama aklimda kalmadi:26:
Galiba gececiler cekistirilmis birazkizlar bizde ev hanimlarida evde calisiyoruz sadece calisma saatlerimiz esnek biraz
Wavs ben geldim nerdesinkusme sakin cnm benim bu gecede kalamiycam cooook yorgunum:)
Benim beyzam bugun ugur böcegi oldu cok tatliydi yaa
Nidam yaramaz otesiydikiz iki dakka durmadi en buyuk ilgi alani mutfak bugun poset caylari almis icini acmis heryer caydi neyseki daha evi supurmemistim
Nilay bizimkiler yemiyo tatlim bozma moralini yedigi kadar àrtik
Bizimki her ogun corbayla geciyo nerdeyse
Bazen suyla falan tikiyorum agzina ama zorlamakta istemiyorum distendir gececek diye diye bekliyoruz
cnmm yaaa üzme kendinid kuzunu da bu kadar... bak bize bak mutlu ol biz daha kötü durumdayızayegüllll nerdesi canım?
beni canım ya işte zorlamıyım diyorum zorlamıyorum da ama bugün tüm gün yemedi bi de eliyle çorba kasesini itip devirince biraz kızdım pıtırıma sonra ben de ona sarılıp ağladım
anne sütünü küçümseme tatlım. benim teyzeimin 4 çocuğu var hepside 2 yaşına kadar emmiş ve hiç bişey yediremezdim emmeyi bırakıncaya kadar. dedi. o günden beri içim daha rahat.çocuklarını görüyorum maşallahları var yani. rabbim beslio onları çok şükür.içmedi canım benim kızım içerse sadece canı isterse yatmadan önce max 90cc çilekli süt içer yoksa gece uyanınca sadece emiyor, benim sütüm ne ki şimdi...
günaydın tatlım nasılsın defnem nasıl öpücük yağmuruna tuttumu seni. benim kızımda en çok beni öpüo birazda babasını ama başkasına yok ananemiz çok bozuluoGünaydın kızlar
at tatlım çok güzel oluo çıkarınca tazecik oluo. fındıklı kurabiyem var o daha bi güzel oluo, bi ara tarifini koyarım hazır kurabiye gibi oluo...geçen misafirler için yapmıştım çiçek kurabiyeden kalanını attım dondurucuya bakalım kime nasip olcak
seni en ii anlayanlardan biri benim sanırım tatlım sen yine şanslısın maşallah yine bişeyler yemiş benim kızın en tok günü seninki kadar nerdeyse. ama artık takmamaya çalışıyorum boyu kgsi gelişimi ii allaha şükür. ilerde düzelecek inş.
,
eee boşa demedim tatlım çoook pratik diye. gerçekten hayatımda yaptığım en basit ama bi o kadarda güzel pasta. denemiş olmana sevinndim. ama itiraf et basit olduğunu çaktırmayan bi pasta:) senin kuzuların maceraları çok hoşuma gidiyo devamını bekliyoruz öpüyorum onları
cnmm yaaa üzme kendinid kuzunu da bu kadar... bak bize bak mutlu ol biz daha kötü durumdayız
anne sütünü küçümseme tatlım. benim teyzeimin 4 çocuğu var hepside 2 yaşına kadar emmiş ve hiç bişey yediremezdim emmeyi bırakıncaya kadar. dedi. o günden beri içim daha rahat.çocuklarını görüyorum maşallahları var yani. rabbim beslio onları çok şükür.
günaydın tatlım nasılsın defnem nasıl öpücük yağmuruna tuttumu seni. benim kızımda en çok beni öpüo birazda babasını ama başkasına yok ananemiz çok bozuluo
herkese günaydın kızlar
bugün geçmiş yo kızlar yanız benim nette sorun var alıntı yaptım ama hepsi silindinilaycım üzülme geçici bi durumdur bu üzerine gitme ama insan üzülüyo elinde değil.
benicim ohh beyzamada baksen nede yakışmıştır uğur böceği olmak.
nnidamada baksen:
otatlıyı bende deniyecem ay iyice yaramaz oldu bu bebişler
wavsum
nuray, dilek efem günaydın, betülüm günaydın nasıl oldu erdem paşam, fatma, funda, yasmin, songül, sibel, katreynur, nilay, beni unuttuğumkimse kalmamıştır umarım:
kızlar herkese günaydın
cvr emir nasıl oldu cnm :
helin kağan nasıl bi ara bilgi verin bize kızlar:merakta bırakmayın biziii:
özcenanım sende girmiyorsun 2 gündür umarım bi sorun yoktur cnm:
biz yine uykusuzuz nil bütün gece benimle uyumak istedi yine ve döndü durdu pöfff:
oy kıyamam cnm yaa uykusuz çalışmak çoook zor... çok ii bilirim... nilimin de skıntısı vardır annesi yoksa benim kuzum güzel uyuyordu. belki dişten sancısı filan vardır. rabbim tüm bebişlere şifa ve bol iştah uyku versin aminnnnnnnnnnnn
olsun tatlım kurabiye yapmak basitte iş yapmaya başlamakta...günaydın şekerim
ayy o kurabiyeler benim olsunnnn:
ozaman otarifide istiyorum şekerimmm:
e bu sıpalar bizi adamlardan edecek haaa:) benimki de baba yanaşır yanaşmaz dibime bitiyoaminnnnn
muhtemelen cnm
ama eşim 3 4 akşam salonda yatttı nil ozaman benim yanıma pek gelmedi
bence nil babayı kıskanıyooo:
olsun tatlım kurabiye yapmak basitte iş yapmaya başlamakta...
inş. bi ara yazarım bi kaç tarif...
e bu sıpalar bizi adamlardan edecek haaa:) benimki de baba yanaşır yanaşmaz dibime bitiyo
yok canım nerdeee salata yapmadım yaptıklarım yetti şükür :) utanma kendinden canıııım bende aynıyım :)aynen şekerim nilde öyle baba sarılamıyo bana:
bu arada betülüm akşam nasıl geçti
cnm
yaptınmı mercimek köftesi yaptım yetişti dersen kendimden daha bi utanıcammm:
Herkese gunaydin
hayirli cumalar
Ben kactim opuldunuZ:)
Herkese gunaydin
hayirli cumalar
Ben kactim opuldunuZ:)
yok canım nerdeee salata yapmadım yaptıklarım yetti şükür :) utanma kendinden canıııım bende aynıyım :)
misafirin vardı dimi kolay gelsin kuzu sanada hayırlı cumalar
yasmin sanada günaydın canım
Günaydın kızlar
cumaniz mübarek olsun
nil.gene uymamış guldencim kolay gelsin.sana.bugün cuma cuma neyse ki yarın.tatil
yasemin kurabiye çok güzel görünüyor du
betül erdem rahat rahat sevmene izin .verdimi bebeği
Nilay geçici bi dönemdir ins bizim.de.geçen.öyle.bir.haftalık bi dönemimiz oldu şimdi biraz yiyor çok şükür dış çıkarken yemek istemiyorlar
beni masallah kızlarına çok tatlılar bugün yaseminin pastasini bende deneyeceğim
songül yine mi misafir hizina yetosilmiyor formunu bu şekilde koruyorsun sen.ben anladim
Herkese tekrar kocaman günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?