2012 kasım bebekleri büyüyor..

Herkese gunaydin
hayirli cumalar
Ben kactim opuldunuZ:)

sanada hayırlı cumalar kolay gelsin şekerimmm::

hehe iyi oszaman sevindim hahah.ayyy bende çok kıskanç gördüm kendimiiii:

günaydın cnm haklısın ama ne ypacaksın bu kuzuların ne yapıcağı belli olmuyokiii:

çok ii anlıyorum seni cnm. bak bu sabah az bişey menemen bi de 2 çay kaşığı kuşburnu yedi benim ki benden mutlusu yok onlara endeksli yaşıyoruz artık...

günaydın cnm sanada hayırlı cumlar sen nasılsın elifim nasıl?
evt biz yine uyumadık ve bu akşam misafirimvar:
isafir dediysem toplantı var yine bizde :

bende yapıcam o pastadan cnm bakalım:

günaydın tatlımm nasıl geçti akşamın süper erdem durdu mu
durdu teyzesi maşallah oğlum üzmedi beni misafir kızımız ağladı birazcık 2 buçuk aylıktı minnak :) tombalak ama maşallah
sevdirmedi tabiki teyzesi bebeee bebeee die ağladı ben kucağıma alınca bende ayrı odada o görmezken sevdim üzmedim oğluşumu

valla uykusuz geceler bitince bize bi garip gelicek he :)

günaydın tatlım sana da hayırlı cumalar. gerçekten beğendin miii çok sevindim. tam terside güzel oluo ve ikisi tabakta yanyana çok hoş oluo. yaa telden buraya ekleyemiyorum pc de de sıkıntı var. yoksa kızlar içinde ekliycektim gerçi çekerken pek acele oldu... hoş çıkmadı. elifim nasıl tatlım

insan zamanla az uykuya da alışıyor biz olaki mina 3-5 ayda bir 4 saatten fazla uyumuş olursa bi panik oluyoruz eşimle yabişey olduysa diye çocuğun odasına giriyoruz. eğilimp minanın sesini dinlediğim olmuştur yani :) bu durumdan uykusuz gecelerin bittiği hale gelecek miyiz bilemiyorum :)

hahahaah doğru diyosun vallaha budefada biz uyanıcaz sık sık vicut alıştı artık 1 buçuk yıldan beri dimi ama heheh:

günaydın cnm sanada hayırlı cumlar sen nasılsın elifim nasıl?
evt biz yine uyumadık ve bu akşam misafirimvar:
isafir dediysem toplantı var yine bizde :

bende yapıcam o pastadan cnm bakalım:
Amway toplantısı mi var gene e sen bu gece de geç yatcan demekki
olsun canım sağlıklı olsunlarda bu günlerde geçecek
Masallah tombalaka demek paşa annesini kimseyle paylaşmak istemiyor
cnım sana da günaydın napalım atık üzülsek de yapacak birşey yok...
Haklısın canım belki denemissindir yada yapiyirsundur ama ben elifin.önüne oynanacagi birşeyler koyuyorum yemek istemezse mesela bi kap su yada resimli bi kitap iki üç gündür.de kasenin içine onun yiyebileceğiniz bişey koyup eline kasiğini veriyorum karışırken yada yemeğe çalışırken rahat ça yiyor
çok ii anlıyorum seni cnm. bak bu sabah az bişey menemen bi de 2 çay kaşığı kuşburnu yedi benim ki benden mutlusu yok onlara endeksli yaşıyoruz artık...
Olsun canım.benim sagligi.yerinde çok.şükür yediği günlerde gelecek inşallah

aferin süper erdemeee. ay nasıl küçük gelmiştir bebek gözüne di mii

kızlar ben de bugün güveçte fırın sütlaç yapacağım resim de çeker paylaşırım hem lezzetli hem görsel olarak hoş oluyor :)
vayyy marifetli hatunnnn

ayyy kırk yılda bi olunca bizde de oluo aynı durum:)

günaydın cnm evet uyanır uyanmaz yattığı yerden öpücük atarak başladık güne :)
ay kıyamam cnm ya
dün defne de beşiğinde uykuda nasıl ağladı anlatamam.artık 1 buçukta dayanamayıp yanıma aldım ve sabaha kadar rahatça uyudu sıpa.sabah da uykusunda kahkahalarla güldü
aminnnnn
muhtemelen cnm
ama eşim 3 4 akşam salonda yatttı nil ozaman benim yanıma pek gelmedi
bence nil babayı kıskanıyooo:
muhtemelen cnm
babalara yatak yasak :)

Herkese gunaydin
hayirli cumalar
Ben kactim opuldunuZ:)
günaydın cnm sana da hayırlı cumalar
misafir hazırlığı var anlaşılan

sana da günaydın cnm

nilaycım üzülmememye çlaış canm bizimde fün tüm gün yediği yarım yumurta,iki çorba kaşığı mercimek çorbası üç dört dilim de patates....süt ve bebelacda içmiyo çok zorlamam lazım onu da istemiyorum öle uyuduk yani.bünye meselesi..bi de benmde şu an 20lik dişim çıkıyo kuzucukları anlıyorum yani oraya bişey gelince canm çıkıyo resmen..yavrucuklar napsın kaç diş birden çıkarıyolar bide...tabii ki, anne sütü de çok önemli ona güvenip yememe durumları oluyomuş..sütten kesince yerle belki:))

olsun tatlım kurabiye yapmak basitte iş yapmaya başlamakta...
inş. bi ara yazarım bi kaç tarif...

e bu sıpalar bizi adamlardan edecek haaa:) benimki de baba yanaşır yanaşmaz dibime bitiyo

ayy bizimki de öle ya adam bi sarılsın nerde olursa olsun koşa koşa geliyo yapışıyo paçama:))

aynen şekerim nilde öyle baba sarılamıyo bana:
bu arada betülüm akşam nasıl geçti
cnm
yaptınmı mercimek köftesi yaptım yetişti dersen kendimden daha bi utanıcammm:

nilde kıskanıyo demekki:))geçenlerde sırtım ağrıyodu bi krenm sür dedim eşim krenmlerken çığlıkçığlığa bizimki..anne diye ağlıyo:)babbasının ayaklarından çekmeye çalışıyo faklan:)bi ara da ben eşimi kremledim o zaman hiiççç çıtı çıkmıyo sıpa oynuyo yanımızda:)

fundam al yanına defnemi ya yazık zaten eşinde yok yatak sizin:)))ben karşı değilim açıkççası birlikte yatmaya zaten bir yıl daha ya yatarız ya yatamayızşimdiden bilşe bazen sarılıyorum uykusunda eliyle elimi itiyo:))büyüüynce nurun beyzası gibi şimdi işim var anne diyecekler:)9tadını çıkarın ufaklıkla:)

nuray günaydıon canm nasıl oldu elif....dişler ne durumda

herkese günaydın hayırlı cumalar kızlar....uzun bi aradan sonra bu gece çok güzel uyuduk kızımla:)hala da uyuyo:)burnu dha ii sanırım....

bu arada kv çok rahatsızmış hastaneuye falan gitmişler..ay çok üzüldüm çok korktum nedense..eşimle de kızdım kendimize kadının ne durumda olduunu bilmeden onun adına karar veriyoruz çocuk bakması konusunda diye..bakalımnasıl olacak....bizimde bakıcıya ihtiyacmız olabilir....

geçmiş olsun tatlım rabbim şifa versinnn

cnm ben zaten yanıma almaya karşı değilim ama yatak yüksek ve defne yanımda olunca düşerse diye korkuyorum(malum daha önce bikaç kez yaşadık). o yüzden de sık sık uyanma ihtiyacı hissediyorum
defneye sarılıp uyumaya bayılıyorum.zaten defne de benimle yatınca daha güzel uyuyor hem de defne bana sarılıp uyumayı seviyor(tabi bende onun kokusunu içime çekerek uyumayı seviyorum)

geçmiş olsun cnm allah şifa versin kv ne

Evet çok güzel gorunuyordu canım ellerine sağlık yok güzel.çıkmış ekleyebilirsun aynı resmi bence elif çok şükür keyifli bugün
hahahaah doğru diyosun vallaha budefada biz uyanıcaz sık sık vicut alıştı artık 1 buçuk yıldan beri dimi ama heheh:

Aynen guldenim ya elif üç saat uyusa ben iki saat dolunca uyanıyorum artık bi de kızıyorum kendime neden uyandım diye yat uyu dimi

ayy koyamıyorum ki nurayım pc de sorun var telden de beceremedim...

sorma nurayım yaa kv bile dioki yemediğini görmesem inanmam yemediğine dio. çok şükür gelişimi ii kuzumun ama inan bazen lokma yemediği günler oluo tabi çok şükür bu ara biraz daha ii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…