- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.621
Herkese gunaydin
hayirli cumalar
Ben kactim opuldunuZ:)
yok canım nerdeee salata yapmadım yaptıklarım yetti şükür :) utanma kendinden canıııım bende aynıyım :)
misafirin vardı dimi kolay gelsin kuzu sanada hayırlı cumalar
yasmin sanada günaydın canım
günaydın hanımlar,
şimdi minamla kahvaltı ediyoruz. gece dörtte yattım mina 1.15te bi uyandı o saate kadar ayakta konuşup konuşup durdu...
yasmin, gülden canım işte insan üzülüyor ya napcaksın iki lokma ile insan mı doyar.. zaten emmeye de iyice düşkünleşti 5d.da bir emmek istiyor.
funda, ayşegül, betül, songül hepinize günaydın...
günaydın hanımlar,
şimdi minamla kahvaltı ediyoruz. gece dörtte yattım mina 1.15te bi uyandı o saate kadar ayakta konuşup konuşup durdu...
yasmin, gülden canım işte insan üzülüyor ya napcaksın iki lokma ile insan mı doyar.. zaten emmeye de iyice düşkünleşti 5d.da bir emmek istiyor.
Günaydın kızlar
cumaniz mübarek olsun
nil.gene uymamış guldencim kolay gelsin.sana.bugün cuma cuma neyse ki yarın.tatil
yasemin kurabiye çok güzel görünüyor du
betül erdem rahat rahat sevmene izin .verdimi bebeği
Nilay geçici bi dönemdir ins bizim.de.geçen.öyle.bir.haftalık bi dönemimiz oldu şimdi biraz yiyor çok şükür dış çıkarken yemek istemiyorlar
beni masallah kızlarına çok tatlılar bugün yaseminin pastasini bende deneyeceğim
songül yine mi misafir hizina yetosilmiyor formunu bu şekilde koruyorsun sen.ben anladim
Herkese tekrar kocaman günaydın
durdu teyzesi maşallah oğlum üzmedi beni misafir kızımız ağladı birazcık 2 buçuk aylıktı minnak :) tombalak ama maşallahgünaydın tatlımm nasıl geçti akşamın süper erdem durdu mu
sevdirmedi tabiki teyzesi bebeee bebeee die ağladı ben kucağıma alınca bende ayrı odada o görmezken sevdim üzmedim oğluşumuGünaydın kızlar
cumaniz mübarek olsun
nil.gene uymamış guldencim kolay gelsin.sana.bugün cuma cuma neyse ki yarın.tatil
Nilay geçici bi dönemdir ins bizim.de.geçen.öyle.bir.haftalık bi dönemimiz oldu şimdi biraz yiyor çok şükür dış çıkarken yemek istemiyorlar
beni masallah kızlarına çok tatlılar bugün yaseminin pastasini bende deneyeceğim
songül yine mi misafir hizina yetosilmiyor formunu bu şekilde koruyorsun sen.ben anladim
valla uykusuz geceler bitince bize bi garip gelicek he :)sanada hayırlı cumalar kolay gelsin şekerimmm::
hehe iyi oszaman sevindim hahah.ayyy bende çok kıskanç gördüm kendimiiii:
günaydın cnm haklısın ama ne ypacaksın bu kuzuların ne yapıcağı belli olmuyokiii:
Günaydın kızlar
cumaniz mübarek olsun
durdu teyzesi maşallah oğlum üzmedi beni misafir kızımız ağladı birazcık 2 buçuk aylıktı minnak :) tombalak ama maşallah
sevdirmedi tabiki teyzesi bebeee bebeee die ağladı ben kucağıma alınca bende ayrı odada o görmezken sevdim üzmedim oğluşumu
valla uykusuz geceler bitince bize bi garip gelicek he :)
durdu teyzesi maşallah oğlum üzmedi beni misafir kızımız ağladı birazcık 2 buçuk aylıktı minnak :) tombalak ama maşallah
sevdirmedi tabiki teyzesi bebeee bebeee die ağladı ben kucağıma alınca bende ayrı odada o görmezken sevdim üzmedim oğluşumu
Amway toplantısı mi var gene e sen bu gece de geç yatcan demekkigünaydın cnm sanada hayırlı cumlar sen nasılsın elifim nasıl?
evt biz yine uyumadık ve bu akşam misafirimvar:
isafir dediysem toplantı var yine bizde :
bende yapıcam o pastadan cnm bakalım:
Masallah tombalaka demek paşa annesini kimseyle paylaşmak istemiyordurdu teyzesi maşallah oğlum üzmedi beni misafir kızımız ağladı birazcık 2 buçuk aylıktı minnak :) tombalak ama maşallah
Haklısın canım belki denemissindir yada yapiyirsundur ama ben elifin.önüne oynanacagi birşeyler koyuyorum yemek istemezse mesela bi kap su yada resimli bi kitap iki üç gündür.de kasenin içine onun yiyebileceğiniz bişey koyup eline kasiğini veriyorum karışırken yada yemeğe çalışırken rahat ça yiyorcnım sana da günaydın napalım atık üzülsek de yapacak birşey yok...
Olsun canım.benim sagligi.yerinde çok.şükür yediği günlerde gelecek inşallahçok ii anlıyorum seni cnm. bak bu sabah az bişey menemen bi de 2 çay kaşığı kuşburnu yedi benim ki benden mutlusu yok onlara endeksli yaşıyoruz artık...
aferin süper erdemeee. ay nasıl küçük gelmiştir bebek gözüne di miidurdu teyzesi maşallah oğlum üzmedi beni misafir kızımız ağladı birazcık 2 buçuk aylıktı minnak :) tombalak ama maşallah
vayyy marifetli hatunnnnkızlar ben de bugün güveçte fırın sütlaç yapacağım resim de çeker paylaşırım hem lezzetli hem görsel olarak hoş oluyor :)
insan zamanla az uykuya da alışıyor biz olaki mina 3-5 ayda bir 4 saatten fazla uyumuş olursa bi panik oluyoruz eşimle yabişey olduysa diye çocuğun odasına giriyoruz. eğilimp minanın sesini dinlediğim olmuştur yani :) bu durumdan uykusuz gecelerin bittiği hale gelecek miyiz bilemiyorum :)
günaydın cnm evet uyanır uyanmaz yattığı yerden öpücük atarak başladık güne :)at tatlım çok güzel oluo çıkarınca tazecik oluo. fındıklı kurabiyem var o daha bi güzel oluo, bi ara tarifini koyarım hazır kurabiye gibi oluo...geçen misafirler için yapmıştım çiçek kurabiyeden kalanını attım dondurucuya bakalım kime nasip olcak
seni en ii anlayanlardan biri benim sanırım tatlım sen yine şanslısın maşallah yine bişeyler yemiş benim kızın en tok günü seninki kadar nerdeyse. ama artık takmamaya çalışıyorum boyu kgsi gelişimi ii allaha şükür. ilerde düzelecek inş.
,
eee boşa demedim tatlım çoook pratik diye. gerçekten hayatımda yaptığım en basit ama bi o kadarda güzel pasta. denemiş olmana sevinndim. ama itiraf et basit olduğunu çaktırmayan bi pasta:) senin kuzuların maceraları çok hoşuma gidiyo devamını bekliyoruz öpüyorum onları
cnmm yaaa üzme kendinid kuzunu da bu kadar... bak bize bak mutlu ol biz daha kötü durumdayız
anne sütünü küçümseme tatlım. benim teyzeimin 4 çocuğu var hepside 2 yaşına kadar emmiş ve hiç bişey yediremezdim emmeyi bırakıncaya kadar. dedi. o günden beri içim daha rahat.çocuklarını görüyorum maşallahları var yani. rabbim beslio onları çok şükür.
günaydın tatlım nasılsın defnem nasıl öpücük yağmuruna tuttumu seni. benim kızımda en çok beni öpüo birazda babasını ama başkasına yok ananemiz çok bozuluo
herkese günaydın kızlar
ay kıyamam cnm yabugün geçmiş yo kızlar yanız benim nette sorun var alıntı yaptım ama hepsi silindinilaycım üzülme geçici bi durumdur bu üzerine gitme ama insan üzülüyo elinde değil.
benicim ohh beyzamada baksen nede yakışmıştır uğur böceği olmak.
nnidamada baksen:
otatlıyı bende deniyecem ay iyice yaramaz oldu bu bebişler
wavsum
nuray, dilek efem günaydın, betülüm günaydın nasıl oldu erdem paşam, fatma, funda, yasmin, songül, sibel, katreynur, nilay, beni unuttuğumkimse kalmamıştır umarım:
kızlar herkese günaydın
cvr emir nasıl oldu cnm :
helin kağan nasıl bi ara bilgi verin bize kızlar:merakta bırakmayın biziii:
özcenanım sende girmiyorsun 2 gündür umarım bi sorun yoktur cnm:
biz yine uykusuzuz nil bütün gece benimle uyumak istedi yine ve döndü durdu pöfff:
muhtemelen cnmaminnnnn
muhtemelen cnm
ama eşim 3 4 akşam salonda yatttı nil ozaman benim yanıma pek gelmedi
bence nil babayı kıskanıyooo:
günaydın cnm sana da hayırlı cumalarHerkese gunaydin
hayirli cumalar
Ben kactim opuldunuZ:)
sana da günaydın cnmgünaydın hanımlar,
kızlar moralim çok bozuk bugün mina hiçbirşey yemedi nerdeyse aslında dişleri de çıkmştı anlamadım niye böyle oldu. öğlen yarım muz ikindi bi tane mercimek köftesi akşam da bi köfte yedi, bi sürü yiyecek teklif ettim hepsini reddetti anlamadım niye aç aç uyudu kuzum ...
olsun tatlım kurabiye yapmak basitte iş yapmaya başlamakta...
inş. bi ara yazarım bi kaç tarif...
e bu sıpalar bizi adamlardan edecek haaa:) benimki de baba yanaşır yanaşmaz dibime bitiyo
aynen şekerim nilde öyle baba sarılamıyo bana:
bu arada betülüm akşam nasıl geçti
cnm
yaptınmı mercimek köftesi yaptım yetişti dersen kendimden daha bi utanıcammm:
geçmiş olsun tatlım rabbim şifa versinnnherkese günaydın hayırlı cumalar kızlar....uzun bi aradan sonra bu gece çok güzel uyuduk kızımla:)hala da uyuyo:)burnu dha ii sanırım....
bu arada kv çok rahatsızmış hastaneuye falan gitmişler..ay çok üzüldüm çok korktum nedense..eşimle de kızdım kendimize kadının ne durumda olduunu bilmeden onun adına karar veriyoruz çocuk bakması konusunda diye..bakalımnasıl olacak....bizimde bakıcıya ihtiyacmız olabilir....
cnm ben zaten yanıma almaya karşı değilim ama yatak yüksek ve defne yanımda olunca düşerse diye korkuyorum(malum daha önce bikaç kez yaşadık). o yüzden de sık sık uyanma ihtiyacı hissediyorumfundam al yanına defnemi ya yazık zaten eşinde yok yatak sizin:)))ben karşı değilim açıkççası birlikte yatmaya zaten bir yıl daha ya yatarız ya yatamayızşimdiden bilşe bazen sarılıyorum uykusunda eliyle elimi itiyo:))büyüüynce nurun beyzası gibi şimdi işim var anne diyecekler:)9tadını çıkarın ufaklıkla:)
nuray günaydıon canm nasıl oldu elif....dişler ne durumda
herkese günaydın hayırlı cumalar kızlar....uzun bi aradan sonra bu gece çok güzel uyuduk kızımla:)hala da uyuyo:)burnu dha ii sanırım....
bu arada kv çok rahatsızmış hastaneuye falan gitmişler..ay çok üzüldüm çok korktum nedense..eşimle de kızdım kendimize kadının ne durumda olduunu bilmeden onun adına karar veriyoruz çocuk bakması konusunda diye..bakalımnasıl olacak....bizimde bakıcıya ihtiyacmız olabilir....
Evet çok güzel gorunuyordu canım ellerine sağlık yok güzel.çıkmış ekleyebilirsun aynı resmi bence elif çok şükür keyifli bugüngünaydın tatlım sana da hayırlı cumalar. gerçekten beğendin miii çok sevindim. tam terside güzel oluo ve ikisi tabakta yanyana çok hoş oluo. yaa telden buraya ekleyemiyorum pc de de sıkıntı var. yoksa kızlar içinde ekliycektim gerçi çekerken pek acele oldu... hoş çıkmadı. elifim nasıl tatlım
hahahaah doğru diyosun vallaha budefada biz uyanıcaz sık sık vicut alıştı artık 1 buçuk yıldan beri dimi ama heheh:
geçmiş olsun tatlım rabbim şifa versinnn
ayy koyamıyorum ki nurayım pc de sorun var telden de beceremedim...Evet çok güzel gorunuyordu canım ellerine sağlık yok güzel.çıkmış ekleyebilirsun aynı resmi bence elif çok şükür keyifli bugün
Aynen guldenim ya elif üç saat uyusa ben iki saat dolunca uyanıyorum artık bi de kızıyorum kendime neden uyandım diye yat uyu dimi
Amway toplantısı mi var gene e sen bu gece de geç yatcan demekki
olsun canım sağlıklı olsunlarda bu günlerde geçecek
Masallah tombalaka demek paşa annesini kimseyle paylaşmak istemiyor
Haklısın canım belki denemissindir yada yapiyirsundur ama ben elifin.önüne oynanacagi birşeyler koyuyorum yemek istemezse mesela bi kap su yada resimli bi kitap iki üç gündür.de kasenin içine onun yiyebileceğiniz bişey koyup eline kasiğini veriyorum karışırken yada yemeğe çalışırken rahat ça yiyor
Olsun canım.benim sagligi.yerinde çok.şükür yediği günlerde gelecek inşallah
amin canm saol ya zaten hastalığı vardı romatizma falan ama dizleri çok kötü olmuş yürüyemiyomuş..habermiz yoktu bi de dün kp söyledi hastaneuye gittik diye..kv onu bile söulemez üzülmeyelm diye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?