2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aynı canım burnu akmaya devam sabah bakmaya çalıştım dişler biraz daha görünüyor onun patlatmasi sürer galiba aslında baya belli ama anlamadim yani

Geçmiş olsun canım kv sizde iyi uyumussunuz çok sevindi

ccanım denemez miyim zaten her yemeğimizi öyle birşeylerle oyalanarak yiyor. önüne yiyeceği birşey verdiğim zaman benim elimdekini yemeyebiliyor. kendi yediği daha tatlı geliyor sıpama :) bi de tabi artık eline kase ve çatal kaşık verdiğim için benim elimde birşey görmek istemiyor herşey onun elinde olacakmış o nedenle de sıkıntı yaşıyoruz bazı öğünler...

aferin süper erdemeee. ay nasıl küçük gelmiştir bebek gözüne di mii

vayyy marifetli hatunnnn

ayyy kırk yılda bi olunca bizde de oluo aynı durum:)

biz de özellikle babasıyla sarılınca onu da çağırıyoruz gelip sarılıor sevgi pıtırcığı oluveriyoruz birden :)

çok geçmiş olsun canım ya...

canım kuzunun kilosu ne kadar? yani çok yemiyorsa hala sütün mü yarıyorki?

ay bizde de aynı manzara oluo 3 kişi sarılıyoruz:)
1 ay önce kıyafetlerimizle 12 geldi teyzesi eşofman vardı üstünde. 81 cm de boyu. süt yarıo sanırım maşallah

Son düzenleme:
ay bizde de aynı manzara oluo 3 kişi sarılıyoruz:)
1 ay önce kıyafetlerimizle 12 geldi teyzesi eşofman vardı üstünde. 81 cm de boyu. süt yarıo sanırım maşallah

maşallah kuzuma iyi demekki canım. bizim kıyafetlerle max 9 buçuk gelir, ben hep çıplak tarttım ve dha 9u göremedik. gerçi minam idrar yolu enfeksiyonu geçirdi ve 3-4 aydan fazla zaman hiç kilo almadı hem çok yemedi yediği zaman da enfeksiyondan almadı. ya hem iştahtan hem kilodan götürdü yavrumda..

hasta olunca zaten ya kg alımı duruyo yada hemen vermeye başlıolar. sağlıklı olsunlarda gerisi boş

evet cnm aanway toplantımız var

tabi annenin yanında uyuyo gülüyo ahhh bu pıtırckıklar ahhh:

nasılda işi biliyolar..

evet cnm nilde acayip kıskanıyoooo.

cnm geçmiş olsun bakıcı olur tabi ama bence kvde siz bakıcıyı tanıyana kadar yine sizin yanınıza gelsin tabi sen daha yii bilirsin ama hele istanbulda neler duyuyoruz ay insanın kimseye güvenci kalmıyo vallaha:
en azından bişey yapmaz ama kadını takip eder..

nasıl maymuna çevirdiler bizi bu sıpalar yaa:
ama herkes halinden memnun heheh::

Kızlar ben biraz kaçıyorum cuma vakti girmeden evi supureyim görüşürüz

görüşürüz cnm kolay gelsinnn:

hehe biz yanımıza alıyoruz ama bizimki babayı itiyo o sarılacakmış sadece hehehe:

kızlar bu arada nile akşam somon balığı yedirecektim oturduk masaya okadar çok acıkmışki hemen vereyim diye ağlıyo dedimkızım sıcak ama beklermi verdim ağzı yandı resmen titriyo yinede istiyo çıkar ağzından diyorum çıkarmıyo
ayyy çok güldüm halineee:

yerim onun o titreyen ağzını oburixim benimmaşallah

Masallah canım zaten sutun olmasa durmaz yerdi canım sutune guveniyor bal bocegin
Denediğini düşünmüştüm zaten nilaycim yemek yesin diye kırk takla atiyoruz resmen
Geçmiş olsun yavruna Rabbim bir daha göstermesin ins canım
Bak sen demek çok seviyor balık gözümde canlandı da çok komik ya bizimki hiç sevmiyorbalık ya bende çok severim oysa babasına çekmiş

hem de nasıl kahkahalarla gülüyor, ben de güldüm o haline.bir taraftan da çok merak ettim neye güldüğünü

ay yerim ben o oburu.ben somon sevmediğim için yapmıyorum
maşallah nilime

Herkese hayirli Cumalar.ay bu cocuk gece yine uyandi agladi durdu ya disi oldugunuda zannetmiyorum ama ne bileyim gece gece kizdirdi benide yarinda okul var odev var ezber var bende hicbisey yok napcam bilmem.:-(

Herkese hayirli Cumalar.ay bu cocuk gece yine uyandi agladi durdu ya disi oldugunuda zannetmiyorum ama ne bileyim gece gece kizdirdi benide yarinda okul var odev var ezber var bende hicbisey yok napcam bilmem.:-(

Canım acaba kulağımı ağrıyor ki uyanınca çok mu ağlıyor sakinleşmiyor mu songül söylemişti onun yegenide böyle gece agliyormus kulak enfeksiyonu çıkmış Allah korusun tabi ama bi kaç gün daha devam ederse bi dr götür istersen

evet balık yiyo nil ama aç olması lazım:

hem de nasıl kahkahalarla gülüyor, ben de güldüm o haline.bir taraftan da çok merak ettim neye güldüğünü

ay yerim ben o oburu.ben somon sevmediğim için yapmıyorum
maşallah nilime

kız fundam çaktırma bende sevmiyorum sadece ona yapıyorum hehehe:
ki eşimde sevmez
zaten ben biraz yemek seçiyorum annem diyo kendin yemediklerini çocuğa yediriyosun diyo
ama nilde potansiyle olduğu için kendim sevmediğim ama yararlı olan herşeyi nile yapıyorummm:

hayırlı cumalar tatlım
vardır mutlaka bi sıkıntısı eren paşamın kızma lütfen:.
boşver ders herzaman ollur ama önemli olan çocuklarımız:
bak bana misafir gelecek bu akşam ama akşam yine nille oynadık:
ay çok rahat gördüm kendimi
vallaha nilden sonra önceliğim nil oldu kimse kusura bakmasın hehe:

Burda bu aralar karnaval diye bisey var buyuk insanlar bile sokakta sacma sapan kostumlerle dolasiyolar
Beyzanin kreste etkinlik yapmislar ugur böcegi aldik cok yakisti kuzuma gitmeden sabah resimlerini cektim album yapinca eklicem..
Nida formunda evet
Sabah bezini degisirken bezindeki zurafa falan onlari gösteriyo sonra tv gösteriyo anlamazlitan geldim baya tekrarladi biseyler soyluyo kendince sonra cizgi film actim nasil guluyo bunlardan tv de var demek istedi herhal
Acmiyim diyorum ama yinede biraz bakiyo

Kiz gececilerin performansimi dustu ne hic ilerlemiyo gece sayfalari yoksa nazara mi geldik
Songuuulllll nerdesin bulusalim bu gece ayni yerde ayni saatte

Hepinize gunaydin kizlar
Hayirli cumalar
Alinti yaparak gelicem ama simdi krese gitmem lazim kizlari uyuturken gorusrz

yazık çocuğa büyüyünce sana sormaz mı yemediklerini niye bana yediriyorsun diye
şaka bir tarafa yesin kuzum afiyet bal şeker olsun

oyyy eminim çok yakışmıştır bıcırğıa
okadar tvden bişey olmaz cnm:

Hepinize gunaydin kizlar
Hayirli cumalar
Alinti yaparak gelicem ama simdi krese gitmem lazim kizlari uyuturken gorusrz

hayırlı cumlar bekliyoruzzzz:

yazık çocuğa büyüyünce sana sormaz mı yemediklerini niye bana yediriyorsun diye
şaka bir tarafa yesin kuzum afiyet bal şeker olsun

hehe aynen ben yemiy

cnm çok geçmiş olsunn.. nesi var ki acabaa... ağlarken bi kulak deliğine işaret parmağınla bastırmaya çalış bakalım üstüne yatarsa ya da dokundurtmazsa kulak ağrısı olurmuş. bi de emziriyorsan bi kaç damla sütünden damlat kulaklarına ağrısı kesilir belki üşütme kaynaklı kulağı ağruyordur. geçer inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…