- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.641
Aynı canım burnu akmaya devam sabah bakmaya çalıştım dişler biraz daha görünüyor onun patlatmasi sürer galiba aslında baya belli ama anlamadim yanifundam al yanına defnemi ya yazık zaten eşinde yok yatak sizin:)))ben karşı değilim açıkççası birlikte yatmaya zaten bir yıl daha ya yatarız ya yatamayızşimdiden bilşe bazen sarılıyorum uykusunda eliyle elimi itiyo:))büyüüynce nurun beyzası gibi şimdi işim var anne diyecekler:)9tadını çıkarın ufaklıkla:)
nuray günaydıon canm nasıl oldu elif....dişler ne durumda
herkese günaydın hayırlı cumalar kızlar....uzun bi aradan sonra bu gece çok güzel uyuduk kızımla:)hala da uyuyo:)burnu dha ii sanırım....
bu arada kv çok rahatsızmış hastaneuye falan gitmişler..ay çok üzüldüm çok korktum nedense..eşimle de kızdım kendimize kadının ne durumda olduunu bilmeden onun adına karar veriyoruz çocuk bakması konusunda diye..bakalımnasıl olacak....bizimde bakıcıya ihtiyacmız olabilir....
Amway toplantısı mi var gene e sen bu gece de geç yatcan demekki
olsun canım sağlıklı olsunlarda bu günlerde geçecek
Masallah tombalaka demek paşa annesini kimseyle paylaşmak istemiyor
Haklısın canım belki denemissindir yada yapiyirsundur ama ben elifin.önüne oynanacagi birşeyler koyuyorum yemek istemezse mesela bi kap su yada resimli bi kitap iki üç gündür.de kasenin içine onun yiyebileceğiniz bişey koyup eline kasiğini veriyorum karışırken yada yemeğe çalışırken rahat ça yiyor
Olsun canım.benim sagligi.yerinde çok.şükür yediği günlerde gelecek inşallah
aferin süper erdemeee. ay nasıl küçük gelmiştir bebek gözüne di mii
vayyy marifetli hatunnnn
ayyy kırk yılda bi olunca bizde de oluo aynı durum:)
nilaycım üzülmememye çlaış canm bizimde fün tüm gün yediği yarım yumurta,iki çorba kaşığı mercimek çorbası üç dört dilim de patates....süt ve bebelacda içmiyo çok zorlamam lazım onu da istemiyorum öle uyuduk yani.bünye meselesi..bi de benmde şu an 20lik dişim çıkıyo kuzucukları anlıyorum yani oraya bişey gelince canm çıkıyo resmen..yavrucuklar napsın kaç diş birden çıkarıyolar bide...tabii ki, anne sütü de çok önemli ona güvenip yememe durumları oluyomuş..sütten kesince yerle belki:))
ayy bizimki de öle ya adam bi sarılsın nerde olursa olsun koşa koşa geliyo yapışıyo paçama:))
nilde kıskanıyo demekki:))geçenlerde sırtım ağrıyodu bi krenm sür dedim eşim krenmlerken çığlıkçığlığa bizimki..anne diye ağlıyo:)babbasının ayaklarından çekmeye çalışıyo faklan:)bi ara da ben eşimi kremledim o zaman hiiççç çıtı çıkmıyo sıpa oynuyo yanımızda:)
herkese günaydın hayırlı cumalar kızlar....uzun bi aradan sonra bu gece çok güzel uyuduk kızımla:)hala da uyuyo:)burnu dha ii sanırım....
bu arada kv çok rahatsızmış hastaneuye falan gitmişler..ay çok üzüldüm çok korktum nedense..eşimle de kızdım kendimize kadının ne durumda olduunu bilmeden onun adına karar veriyoruz çocuk bakması konusunda diye..bakalımnasıl olacak....bizimde bakıcıya ihtiyacmız olabilir....
ayy koyamıyorum ki nurayım pc de sorun var telden de beceremedim...
sorma nurayım yaa kv bile dioki yemediğini görmesem inanmam yemediğine dio. çok şükür gelişimi ii kuzumun ama inan bazen lokma yemediği günler oluo tabi çok şükür bu ara biraz daha ii
ccanım denemez miyim zaten her yemeğimizi öyle birşeylerle oyalanarak yiyor. önüne yiyeceği birşey verdiğim zaman benim elimdekini yemeyebiliyor. kendi yediği daha tatlı geliyor sıpama :) bi de tabi artık eline kase ve çatal kaşık verdiğim için benim elimde birşey görmek istemiyor herşey onun elinde olacakmış o nedenle de sıkıntı yaşıyoruz bazı öğünler...
biz de özellikle babasıyla sarılınca onu da çağırıyoruz gelip sarılıor sevgi pıtırcığı oluveriyoruz birden :)
çok geçmiş olsun canım ya...
canım kuzunun kilosu ne kadar? yani çok yemiyorsa hala sütün mü yarıyorki?
ay bizde de aynı manzara oluo 3 kişi sarılıyoruz:)
1 ay önce kıyafetlerimizle 12 geldi teyzesi eşofman vardı üstünde. 81 cm de boyu. süt yarıo sanırım maşallah
maşallah kuzuma iyi demekki canım. bizim kıyafetlerle max 9 buçuk gelir, ben hep çıplak tarttım ve dha 9u göremedik. gerçi minam idrar yolu enfeksiyonu geçirdi ve 3-4 aydan fazla zaman hiç kilo almadı hem çok yemedi yediği zaman da enfeksiyondan almadı. ya hem iştahtan hem kilodan götürdü yavrumda..
Amway toplantısı mi var gene e sen bu gece de geç yatcan demekki
olsun canım sağlıklı olsunlarda bu günlerde geçecek
Masallah tombalaka demek paşa annesini kimseyle paylaşmak istemiyor
Haklısın canım belki denemissindir yada yapiyirsundur ama ben elifin.önüne oynanacagi birşeyler koyuyorum yemek istemezse mesela bi kap su yada resimli bi kitap iki üç gündür.de kasenin içine onun yiyebileceğiniz bişey koyup eline kasiğini veriyorum karışırken yada yemeğe çalışırken rahat ça yiyor
Olsun canım.benim sagligi.yerinde çok.şükür yediği günlerde gelecek inşallah
günaydın cnm evet uyanır uyanmaz yattığı yerden öpücük atarak başladık güne :)
ay kıyamam cnm ya
dün defne de beşiğinde uykuda nasıl ağladı anlatamam.artık 1 buçukta dayanamayıp yanıma aldım ve sabaha kadar rahatça uyudu sıpa.sabah da uykusunda kahkahalarla güldü
muhtemelen cnm
babalara yatak yasak :)
günaydın cnm sana da hayırlı cumalar
misafir hazırlığı var anlaşılan
sana da günaydın cnm
nilaycım üzülmememye çlaış canm bizimde fün tüm gün yediği yarım yumurta,iki çorba kaşığı mercimek çorbası üç dört dilim de patates....süt ve bebelacda içmiyo çok zorlamam lazım onu da istemiyorum öle uyuduk yani.bünye meselesi..bi de benmde şu an 20lik dişim çıkıyo kuzucukları anlıyorum yani oraya bişey gelince canm çıkıyo resmen..yavrucuklar napsın kaç diş birden çıkarıyolar bide...tabii ki, anne sütü de çok önemli ona güvenip yememe durumları oluyomuş..sütten kesince yerle belki:))
ayy bizimki de öle ya adam bi sarılsın nerde olursa olsun koşa koşa geliyo yapışıyo paçama:))
nilde kıskanıyo demekki:))geçenlerde sırtım ağrıyodu bi krenm sür dedim eşim krenmlerken çığlıkçığlığa bizimki..anne diye ağlıyo:)babbasının ayaklarından çekmeye çalışıyo faklan:)bi ara da ben eşimi kremledim o zaman hiiççç çıtı çıkmıyo sıpa oynuyo yanımızda:)
Evet çok güzel gorunuyordu canım ellerine sağlık yok güzel.çıkmış ekleyebilirsun aynı resmi bence elif çok şükür keyifli bugün
Aynen guldenim ya elif üç saat uyusa ben iki saat dolunca uyanıyorum artık bi de kızıyorum kendime neden uyandım diye yat uyu dimi
Kızlar ben biraz kaçıyorum cuma vakti girmeden evi supureyim görüşürüz
ccanım denemez miyim zaten her yemeğimizi öyle birşeylerle oyalanarak yiyor. önüne yiyeceği birşey verdiğim zaman benim elimdekini yemeyebiliyor. kendi yediği daha tatlı geliyor sıpama :) bi de tabi artık eline kase ve çatal kaşık verdiğim için benim elimde birşey görmek istemiyor herşey onun elinde olacakmış o nedenle de sıkıntı yaşıyoruz bazı öğünler...
biz de özellikle babasıyla sarılınca onu da çağırıyoruz gelip sarılıor sevgi pıtırcığı oluveriyoruz birden :)
evet cnm aanway toplantımız var
tabi annenin yanında uyuyo gülüyo ahhh bu pıtırckıklar ahhh:
nasılda işi biliyolar..
evet cnm nilde acayip kıskanıyoooo.
cnm geçmiş olsun bakıcı olur tabi ama bence kvde siz bakıcıyı tanıyana kadar yine sizin yanınıza gelsin tabi sen daha yii bilirsin ama hele istanbulda neler duyuyoruz ay insanın kimseye güvenci kalmıyo vallaha:
en azından bişey yapmaz ama kadını takip eder..
nasıl maymuna çevirdiler bizi bu sıpalar yaa:
ama herkes halinden memnun heheh::
görüşürüz cnm kolay gelsinnn:
hehe biz yanımıza alıyoruz ama bizimki babayı itiyo o sarılacakmış sadece hehehe:
kızlar bu arada nile akşam somon balığı yedirecektim oturduk masaya okadar çok acıkmışki hemen vereyim diye ağlıyo dedimkızım sıcak ama beklermi verdim ağzı yandı resmen titriyo yinede istiyo çıkar ağzından diyorum çıkarmıyo
ayyy çok güldüm halineee:
maş nil kuzuya ya somonda güzel pişirilince çok lezzetli oluyor napsın annesi kuzucuk dayanamadı :)
Masallah canım zaten sutun olmasa durmaz yerdi canım sutune guveniyor bal boceginayy koyamıyorum ki nurayım pc de sorun var telden de beceremedim...
sorma nurayım yaa kv bile dioki yemediğini görmesem inanmam yemediğine dio. çok şükür gelişimi ii kuzumun ama inan bazen lokma yemediği günler oluo tabi çok şükür bu ara biraz daha ii
Denediğini düşünmüştüm zaten nilaycim yemek yesin diye kırk takla atiyoruz resmenccanım denemez miyim zaten her yemeğimizi öyle birşeylerle oyalanarak yiyor. önüne yiyeceği birşey verdiğim zaman benim elimdekini yemeyebiliyor. kendi yediği daha tatlı geliyor sıpama :) bi de tabi artık eline kase ve çatal kaşık verdiğim için benim elimde birşey görmek istemiyor herşey onun elinde olacakmış o nedenle de sıkıntı yaşıyoruz bazı öğünler...
Geçmiş olsun yavruna Rabbim bir daha göstermesin ins canımmaşallah kuzuma iyi demekki canım. bizim kıyafetlerle max 9 buçuk gelir, ben hep çıplak tarttım ve dha 9u göremedik. gerçi minam idrar yolu enfeksiyonu geçirdi ve 3-4 aydan fazla zaman hiç kilo almadı hem çok yemedi yediği zaman da enfeksiyondan almadı. ya hem iştahtan hem kilodan götürdü yavrumda..
Bak sen demek çok seviyor balık gözümde canlandı da çok komik ya bizimki hiç sevmiyorbalık ya bende çok severim oysa babasına çekmişevet cnm aanway toplantımız var
nasılda işi biliyolar..
evet cnm nilde acayip kıskanıyoooo.cnm geçmiş olsun bakıcı olur tabi ama bence kvde siz bakıcıyı tanıyana kadar yine sizin yanınıza gelsin tabi sen daha yii bilirsin ama hele istanbulda neler duyuyoruz ay insanın kimseye güvenci kalmıyo vallaha:
en azından bişey yapmaz ama kadını takip eder..nasıl maymuna çevirdiler bizi bu sıpalar yaa:
görüşürüz cnm kolay gelsinnn
hehe biz yanımıza alıyoruz ama bizimki babayı itiyo o sarılacakmış sadece kızlar bu arada nile akşam somon balığı yedirecektim oturduk masaya okadar çok acıkmışki hemen vereyim diye ağlıyo dedimkızım sıcak ama beklermi verdim ağzı yandı resmen titriyo yinede istiyo çıkar ağzından diyorum çıkarmıyo
hem de nasıl kahkahalarla gülüyor, ben de güldüm o haline.bir taraftan da çok merak ettim neye güldüğünüevet cnm aanway toplantımız var
nasılda işi biliyolar..
evet cnm nilde acayip kıskanıyoooo.
cnm geçmiş olsun bakıcı olur tabi ama bence kvde siz bakıcıyı tanıyana kadar yine sizin yanınıza gelsin tabi sen daha yii bilirsin ama hele istanbulda neler duyuyoruz ay insanın kimseye güvenci kalmıyo vallaha:
en azından bişey yapmaz ama kadını takip eder..
nasıl maymuna çevirdiler bizi bu sıpalar yaa:
görüşürüz cnm kolay gelsinnn:
hehe biz yanımıza alıyoruz ama bizimki babayı itiyo o sarılacakmış sadece hehehe:
kızlar bu arada nile akşam somon balığı yedirecektim oturduk masaya okadar çok acıkmışki hemen vereyim diye ağlıyo dedimkızım sıcak ama beklermi verdim ağzı yandı resmen titriyo yinede istiyo çıkar ağzından diyorum çıkarmıyo
Herkese hayirli Cumalar.ay bu cocuk gece yine uyandi agladi durdu ya disi oldugunuda zannetmiyorum ama ne bileyim gece gece kizdirdi benide yarinda okul var odev var ezber var bende hicbisey yok napcam bilmem.:-(
Masallah canım zaten sutun olmasa durmaz yerdi canım sutune guveniyor bal bocegin
Denediğini düşünmüştüm zaten nilaycim yemek yesin diye kırk takla atiyoruz resmen
Geçmiş olsun yavruna Rabbim bir daha göstermesin ins canım
Bak sen demek çok seviyor balık gözümde canlandı da çok komik ya bizimki hiç sevmiyorbalık ya bende çok severim oysa babasına çekmiş
hem de nasıl kahkahalarla gülüyor, ben de güldüm o haline.bir taraftan da çok merak ettim neye güldüğünü
ay yerim ben o oburu.ben somon sevmediğim için yapmıyorum
maşallah nilime
Herkese hayirli Cumalar.ay bu cocuk gece yine uyandi agladi durdu ya disi oldugunuda zannetmiyorum ama ne bileyim gece gece kizdirdi benide yarinda okul var odev var ezber var bende hicbisey yok napcam bilmem.:-(
ıyı aksamlar canım
bugun topığımız costu resmen herkesın canı cektı valla
beyza kres temı uğur boceğı oldu bı etkınlıkmı vardı
nıda masallah yıne formunda kuzum cay dokmeler falan
yok canım kusermıyım bende fazla kalamıcam bırazdan cıkarım
evet balık yiyo nil ama aç olması lazım:
Kız fundam çaktırma bende sevmiyorum sadece ona yapıyorum hehehe:
Ki eşimde sevmez
zaten ben biraz yemek seçiyorum annem diyo kendin yemediklerini çocuğa yediriyosun diyo
ama nilde potansiyle olduğu için kendim sevmediğim ama yararlı olan herşeyi nile yapıyorummm:
Hayırlı cumalar tatlım
vardır mutlaka bi sıkıntısı eren paşamın kızma lütfen:.
Boşver ders herzaman ollur ama önemli olan çocuklarımız:
Bak bana misafir gelecek bu akşam ama akşam yine nille oynadık:
Ay çok rahat gördüm kendimi
vallaha nilden sonra önceliğim nil oldu kimse kusura bakmasın hehe:
Burda bu aralar karnaval diye bisey var buyuk insanlar bile sokakta sacma sapan kostumlerle dolasiyolar
Beyzanin kreste etkinlik yapmislar ugur böcegi aldik cok yakisti kuzuma gitmeden sabah resimlerini cektim album yapinca eklicem..
Nida formunda evet
Sabah bezini degisirken bezindeki zurafa falan onlari gösteriyo sonra tv gösteriyo anlamazlitan geldim baya tekrarladi biseyler soyluyo kendince sonra cizgi film actim nasil guluyobunlardan tv de var demek istedi herhal
Acmiyim diyorum ama yinede biraz bakiyo
Kiz gececilerin performansimi dustu nehic ilerlemiyo gece sayfalari yoksa nazara mi geldik
Songuuulllll nerdesin bulusalim bu gece ayni yerde ayni saatte
Hepinize gunaydin kizlar
Hayirli cumalar
Alinti yaparak gelicem ama simdi krese gitmem lazim kizlari uyuturken gorusrz
yazık çocuğa büyüyünce sana sormaz mı yemediklerini niye bana yediriyorsun diye
şaka bir tarafa yesin kuzum afiyet bal şeker olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?