- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.661
Bi sure sakinlestiremedim cok agladi ama hic kulagi aklima gelmedi canim dikkat edeyim bakayim bidaha bugece nasil olucak ins. oyle bisey degildir.Canım acaba kulağımı ağrıyor ki uyanınca çok mu ağlıyor sakinleşmiyor mu songül söylemişti onun yegenide böyle gece agliyormus kulak enfeksiyonu çıkmış Allah korusun tabi ama bi kaç gün daha devam ederse bi dr götür istersen
Oyle canim oncelik herzaman cocuklar zaten hocaya kizip duruyorum kendi kendime boyle hic ders calisamayincada strese giriyorum iyi olmuyo.zaten ozellikle odevi yapmiycam sorarsa yuzune karsi biraz sitem ederim bende.evet balık yiyo nil ama aç olması lazım:
kız fundam çaktırma bende sevmiyorum sadece ona yapıyorum hehehe:
ki eşimde sevmez
zaten ben biraz yemek seçiyorum annem diyo kendin yemediklerini çocuğa yediriyosun diyo
ama nilde potansiyle olduğu için kendim sevmediğim ama yararlı olan herşeyi nile yapıyorummm:
hayırlı cumalar tatlım
vardır mutlaka bi sıkıntısı eren paşamın kızma lütfen:.
boşver ders herzaman ollur ama önemli olan çocuklarımız:
bak bana misafir gelecek bu akşam ama akşam yine nille oynadık:
ay çok rahat gördüm kendimi
vallaha nilden sonra önceliğim nil oldu kimse kusura bakmasın hehe:
cnm çok geçmiş olsunn.. nesi var ki acabaa... ağlarken bi kulak deliğine işaret parmağınla bastırmaya çalış bakalım üstüne yatarsa ya da dokundurtmazsa kulak ağrısı olurmuş. bi de emziriyorsan bi kaç damla sütünden damlat kulaklarına ağrısı kesilir belki üşütme kaynaklı kulağı ağruyordur. geçer inş.
Bi sure sakinlestiremedim cok agladi ama hic kulagi aklima gelmedi canim dikkat edeyim bakayim bidaha bugece nasil olucak ins. oyle bisey degildir.
Oyle canim oncelik herzaman cocuklar zaten hocaya kizip duruyorum kendi kendime boyle hic ders calisamayincada strese giriyorum iyi olmuyo.zaten ozellikle odevi yapmiycam sorarsa yuzune karsi biraz sitem ederim bende.
Hic bilmiyorumki canim oyle biseymiacaba dikkat edicem bakalim gece busefer napicak emziriyorum sutumdende damlatayim nagliycak olursa ozan anlarim heralde.bide benim oglanin dogdugundan beri uyurken hep kulaklari kivriliyo hep oyle oluyo cok esnek kulaklari ama onun bi etkisi varmi acaba.
aynen öyle yap cnm
evet akşama dikkat et bakalım
olmazsa bi doktora götür eren paşamı:
kulak burun buğazcıda ola bilir bu:
nil 2 aylıktı biz bu sorunu yaşadık bigece nil çok huzursuzlandı sabah bi uyandık kulağı akkmış yavrumun hemen doktorumuzu aradı oda bizi kulak burun buağza yönlendirdi çok şükür bidaha tekrarlanmadı ama kulak ağrısı çok kötüdür benim ağrmıştı bikere herhalde 5 6 yaşındaydım ama nasıl ağladığımı anlatamam size halada hatırlıyorummm:
at tatlım çok güzel oluo çıkarınca tazecik oluo. fındıklı kurabiyem var o daha bi güzel oluo, bi ara tarifini koyarım hazır kurabiye gibi oluo...geçen misafirler için yapmıştım çiçek kurabiyeden kalanını attım dondurucuya bakalım kime nasip olcak
seni en ii anlayanlardan biri benim sanırım tatlım sen yine şanslısın maşallah yine bişeyler yemiş benim kızın en tok günü seninki kadar nerdeyse. ama artık takmamaya çalışıyorum boyu kgsi gelişimi ii allaha şükür. ilerde düzelecek inş.
,
eee boşa demedim tatlım çoook pratik diye. gerçekten hayatımda yaptığım en basit ama bi o kadarda güzel pasta. denemiş olmana sevinndim. ama itiraf et basit olduğunu çaktırmayan bi pasta:) senin kuzuların maceraları çok hoşuma gidiyo devamını bekliyoruz öpüyorum onları
cnmm yaaa üzme kendinid kuzunu da bu kadar... bak bize bak mutlu ol biz daha kötü durumdayız
anne sütünü küçümseme tatlım. benim teyzeimin 4 çocuğu var hepside 2 yaşına kadar emmiş ve hiç bişey yediremezdim emmeyi bırakıncaya kadar. dedi. o günden beri içim daha rahat.çocuklarını görüyorum maşallahları var yani. rabbim beslio onları çok şükür.
günaydın tatlım nasılsın defnem nasıl öpücük yağmuruna tuttumu seni. benim kızımda en çok beni öpüo birazda babasını ama başkasına yok ananemiz çok bozuluo
herkese günaydın kızlar
Evet pratik oldugunu hiic caktirmiyo deniycek arkdslra tavsiye olunur
Benim kizlarda macera bitmeeezzz ikincide anlarsiniz
Öglen makarna yaptim nidanin onunede koydum oyalansin diye beyza kendi tabagini birakti nidaya yediriyo
Bende beyzayakasigi uzatiyo al kardesim ucak geliyo bak diyo nidada ondan yedi bikac kasik cok komikler
Senin bal böcugunde iyidir ins
aminnnnn
muhtemelen cnm
ama eşim 3 4 akşam salonda yatttı nil ozaman benim yanıma pek gelmedi
bence nil babayı kıskanıyooo:
Herkese gunaydin
hayirli cumalar
Ben kactim opuldunuZ:)
yerim onları yaa maşallah. annemde öğlen tutturmuş ;elim ayağım tutarken ikincide olsun da onu da büyüteyim ... dedim dur anne bi bu büyüsün, yok yok dio komşular bile dio dio 2. olsunda o da aradan çıksın.. dedim ki bi komşular eksikti
Şu pratik tarif benim topikte varmıı yasmin ilk misafire deniyim
yerim onları yaa maşallah. annemde öğlen tutturmuş ;elim ayağım tutarken ikincide olsun da onu da büyüteyim ... dedim dur anne bi bu büyüsün, yok yok dio komşular bile dio dio 2. olsunda o da aradan çıksın.. dedim ki bi komşular eksikti
Günaydın kızlar
cumaniz mübarek olsun
nil.gene uymamış guldencim kolay gelsin.sana.bugün cuma cuma neyse ki yarın.tatil
yasemin kurabiye çok güzel görünüyor du
betül erdem rahat rahat sevmene izin .verdimi bebeği
Nilay geçici bi dönemdir ins bizim.de.geçen.öyle.bir.haftalık bi dönemimiz oldu şimdi biraz yiyor çok şükür dış çıkarken yemek istemiyorlar
beni masallah kızlarına çok tatlılar bugün yaseminin pastasini bende deneyeceğim
songül yine mi misafir hizina yetosilmiyor formunu bu şekilde koruyorsun sen.ben anladim
Herkese tekrar kocaman günaydın
Hadiya yavrum acaba kulagimi agriyor akna falan yok dun yine dusmustu yuzunu salincagin demirine vurmustu gozunun altinda izi duruyo acaba korkmusta olabilirmi ama aksam okudum yatarken korkmasin falan diye.ben en iyisi bi netten kulak enfeksiyonu sebepleri falan bi arastirayim bakalim.
Kizlar k.bakmayin gecmiste pek okuyamadim herkes iyidir ins.
Evet pratik oldugunu hiic caktirmiyo deniycek arkdslra tavsiye olunur
Benim kizlarda macera bitmeeezzz ikincide anlarsiniz
Öglen makarna yaptim nidanin onunede koydum oyalansin diye beyza kendi tabagini birakti nidaya yediriyo
Bende beyzayakasigi uzatiyo al kardesim ucak geliyo bak diyo nidada ondan yedi bikac kasik cok komikler
Senin bal böcugunde iyidir ins
Bak sen biciriga babayi mi kiskaniyo acaba:)
Bizimkilerde hemen dibimizde biter:)
Hayirli cumalar sanada cnm
Nereye kactin hemen:)
Kolay gelsin sana
günaydın hanımlar,
şimdi minamla kahvaltı ediyoruz. gece dörtte yattım mina 1.15te bi uyandı o saate kadar ayakta konuşup konuşup durdu...
yasmin, gülden canım işte insan üzülüyor ya napcaksın iki lokma ile insan mı doyar.. zaten emmeye de iyice düşkünleşti 5d.da bir emmek istiyor.
funda, ayşegül, betül, songül hepinize günaydın...
aynen cnm ancak ben ve kuzum hazır olunca olur diyorum bende. seneye hazır olmayı düşünüyoruz he he:)Hakkaten bi komsular eksikti ya olsunda aradan ciksin ne demek cocuk bu sanki baska biseyden bahsediyolar o cocuk kolay dogup buyumuyo ayrica bi insan yetistiriyoruz oyle yapip aradan cikicak bisey degil bence banada soyleyenlere kiziyorum valla.
Ama bi anne ister isteyerek yaparsa o ayri her anne kendini bilir ama baskasinin boyle konusup karismasini sevmiyorum.(akilli komsular)telden kizgin surat bulamadim siz koydum farzedin.
ohh sen rahatlamış olcan. songülle oturup bize tecrübelerinizi anlatırsınız artıkBu aradan ciksin i herkes pek bi soyluyoda ikisini kucuk buyuturken annede cikiyo aradan(hevin sen burayi okuma tatlim es gec)
Ben yasim gidiyo diye cok ara birakmadim simdi cok memnunumda allaha sukur ama duzen oturana kadar biraz zor
Ben tek basima buyuttugum icin belkiannende bi yandan seni dusundugu icin soyluyo ama sanslisin o yonden
Ay sizin ikinciler gelicek benim kizlar buyuyecekbiz hala buralarda olucaz ins
cnm bu araştırmayla olacak bişey değil bence dr bi danış diyorum ben kulak şakaya ve ihmale gelmez:
hahahahaahahaha:
koptum demek uçak geliyo diyo hehe:
ah bi komşular eksikti tam oldu şimdi ya ben bu insanları anlamıyorum:
sanki sen bilmiyosun zamanını
ben hep söylerim
kimse istiyo diye bu eşinde dahil çocuk yapılmaz
anne kendini hazır hissederse yapmalı çünkü herşey annede:
haha nasıl kıskanıyolar ama dimi hoşuma gitmiyoda değil hani hehe:
çaktırma:)
günaydın cnm evet uyanır uyanmaz yattığı yerden öpücük atarak başladık güne :)
ay kıyamam cnm ya
dün defne de beşiğinde uykuda nasıl ağladı anlatamam.artık 1 buçukta dayanamayıp yanıma aldım ve sabaha kadar rahatça uyudu sıpa.sabah da uykusunda kahkahalarla güldü
muhtemelen cnm
babalara yatak yasak :)
günaydın cnm sana da hayırlı cumalar
misafir hazırlığı var anlaşılan
sana da günaydın cnm
selam kızlar....yasemin ooo seneye hazır olamyı düşünüyorum mu dedin......ama ya bende aradan çıkması taraftarıyım tabi bu küçümsemek için değil ama nede olsa etkiliyo anneyi..düşünsene şimdi bunlar tam büyüyecekler azıcık rathatlayacaz sonra hepsi sil baştan...öyle daha zor gelir bana sanki.o yüzden bende düşünğüyorum arayı çok açmamayı..eee bide ben üçlemek istiyorum nasipse o yüzden de yaşı da ayarlamak lazım demi ama:))bnm hesaplaruıma göre seneye baharda başlamayı düşünüyorum çalışmalara:)))
selam kızlar....yasemin ooo seneye hazır olamyı düşünüyorum mu dedin......ama ya bende aradan çıkması taraftarıyım tabi bu küçümsemek için değil ama nede olsa etkiliyo anneyi..düşünsene şimdi bunlar tam büyüyecekler azıcık rathatlayacaz sonra hepsi sil baştan...öyle daha zor gelir bana sanki.o yüzden bende düşünğüyorum arayı çok açmamayı..eee bide ben üçlemek istiyorum nasipse o yüzden de yaşı da ayarlamak lazım demi ama:))bnm hesaplaruıma göre seneye baharda başlamayı düşünüyorum çalışmalara:)))
herkese günaydın hayırlı cumalar kızlar....uzun bi aradan sonra bu gece çok güzel uyuduk kızımla:)hala da uyuyo:)burnu dha ii sanırım....
bu arada kv çok rahatsızmış hastaneuye falan gitmişler..ay çok üzüldüm çok korktum nedense..eşimle de kızdım kendimize kadının ne durumda olduunu bilmeden onun adına karar veriyoruz çocuk bakması konusunda diye..bakalımnasıl olacak....bizimde bakıcıya ihtiyacmız olabilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?