2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bi sure sakinlestiremedim cok agladi ama hic kulagi aklima gelmedi canim dikkat edeyim bakayim bidaha bugece nasil olucak ins. oyle bisey degildir.
Oyle canim oncelik herzaman cocuklar zaten hocaya kizip duruyorum kendi kendime boyle hic ders calisamayincada strese giriyorum iyi olmuyo.zaten ozellikle odevi yapmiycam sorarsa yuzune karsi biraz sitem ederim bende.

Hic bilmiyorumki canim oyle biseymiacaba dikkat edicem bakalim gece busefer napicak emziriyorum sutumdende damlatayim nagliycak olursa ozan anlarim heralde.bide benim oglanin dogdugundan beri uyurken hep kulaklari kivriliyo hep oyle oluyo cok esnek kulaklari ama onun bi etkisi varmi acaba.

aynen öyle yap cnm
evet akşama dikkat et bakalım
olmazsa bi doktora götür eren paşamı:
kulak burun buğazcıda ola bilir bu:
nil 2 aylıktı biz bu sorunu yaşadık bigece nil çok huzursuzlandı sabah bi uyandık kulağı akkmış yavrumun hemen doktorumuzu aradı oda bizi kulak burun buağza yönlendirdi çok şükür bidaha tekrarlanmadı ama kulak ağrısı çok kötüdür benim ağrmıştı bikere herhalde 5 6 yaşındaydım ama nasıl ağladığımı anlatamam size halada hatırlıyorummm:

Hadiya yavrum acaba kulagimi agriyor akna falan yok dun yine dusmustu yuzunu salincagin demirine vurmustu gozunun altinda izi duruyo acaba korkmusta olabilirmi ama aksam okudum yatarken korkmasin falan diye.ben en iyisi bi netten kulak enfeksiyonu sebepleri falan bi arastirayim bakalim.

Kizlar k.bakmayin gecmiste pek okuyamadim herkes iyidir ins.

Evet pratik oldugunu hiic caktirmiyo deniycek arkdslra tavsiye olunur

Benim kizlarda macera bitmeeezzz ikincide anlarsiniz
Öglen makarna yaptim nidanin onunede koydum oyalansin diye beyza kendi tabagini birakti nidaya yediriyo
Bende beyzaya kasigi uzatiyo al kardesim ucak geliyo bak diyo nidada ondan yedi bikac kasik cok komikler
Senin bal böcugunde iyidir ins

Son düzenleme:

yerim onları yaa maşallah. annemde öğlen tutturmuş ;elim ayağım tutarken ikincide olsun da onu da büyüteyim ... dedim dur anne bi bu büyüsün, yok yok dio komşular bile dio dio 2. olsunda o da aradan çıksın.. dedim ki bi komşular eksikti

aminnnnn
muhtemelen cnm
ama eşim 3 4 akşam salonda yatttı nil ozaman benim yanıma pek gelmedi
bence nil babayı kıskanıyooo:

Bak sen biciriga babayi mi kiskaniyo acaba:)
Bizimkilerde hemen dibimizde biter:)

Herkese gunaydin
hayirli cumalar
Ben kactim opuldunuZ:)

Hayirli cumalar sanada cnm
Nereye kactin hemen:)
Kolay gelsin sana

Son düzenleme:

Hakkaten bi komsular eksikti ya olsunda aradan ciksin ne demek cocuk bu sanki baska biseyden bahsediyolar o cocuk kolay dogup buyumuyo ayrica bi insan yetistiriyoruz oyle yapip aradan cikicak bisey degil bence banada soyleyenlere kiziyorum valla.

Ama bi anne ister isteyerek yaparsa o ayri her anne kendini bilir ama baskasinin boyle konusup karismasini sevmiyorum.(akilli komsular)telden kizgin surat bulamadim siz koydum farzedin.

Bu aradan ciksin i herkes pek bi soyluyoda ikisini kucuk buyuturken annede cikiyo aradan (hevin sen burayi okuma tatlim es gec)
Ben yasim gidiyo diye cok ara birakmadim simdi cok memnunumda allaha sukur ama duzen oturana kadar biraz zor
Ben tek basima buyuttugum icin belki annende bi yandan seni dusundugu icin soyluyo ama sanslisin o yonden
Ay sizin ikinciler gelicek benim kizlar buyuyecek biz hala buralarda olucaz ins

Son düzenleme:

Sanada hayirli cumalar nuraycim
Elifcik nasil uzmuyo demi annesini

cnm bu araştırmayla olacak bişey değil bence dr bi danış diyorum ben kulak şakaya ve ihmale gelmez:

hahahahaahahaha:
koptum demek uçak geliyo diyo hehe:

ah bi komşular eksikti tam oldu şimdi ya ben bu insanları anlamıyorum:
sanki sen bilmiyosun zamanını
ben hep söylerim
kimse istiyo diye bu eşinde dahil çocuk yapılmaz
anne kendini hazır hissederse yapmalı çünkü herşey annede:

Bak sen biciriga babayi mi kiskaniyo acaba:)
Bizimkilerde hemen dibimizde biter:)

Hayirli cumalar sanada cnm
Nereye kactin hemen:)
Kolay gelsin sana

haha nasıl kıskanıyolar ama dimi hoşuma gitmiyoda değil hani hehe:
çaktırma:)

Niye oyle yapti acaba minacik
Aksam erken yatip uykuyu aldimiki
Ögle uykusunda yatip uyuyun beraber uykusuzluk fena sinir yapiyo

aynen cnm ancak ben ve kuzum hazır olunca olur diyorum bende. seneye hazır olmayı düşünüyoruz he he:)

ohh sen rahatlamış olcan. songülle oturup bize tecrübelerinizi anlatırsınız artık

aynen tatlımmm...

selam kızlar....yasemin ooo seneye hazır olamyı düşünüyorum mu dedin......ama ya bende aradan çıkması taraftarıyım tabi bu küçümsemek için değil ama nede olsa etkiliyo anneyi..düşünsene şimdi bunlar tam büyüyecekler azıcık rathatlayacaz sonra hepsi sil baştan...öyle daha zor gelir bana sanki.o yüzden bende düşünğüyorum arayı çok açmamayı..eee bide ben üçlemek istiyorum nasipse o yüzden de yaşı da ayarlamak lazım demi ama:))bnm hesaplaruıma göre seneye baharda başlamayı düşünüyorum çalışmalara:)))

Masallah defnecige tam bir anne asigi senin kiz
Nasil olsa yalnizsin hafta ici sarilip uyuyun ne guzel

asıl bombayı sen attın şekerim 3. yü istiyorum diyerek ay bende isterim ama hiç gözüm kesmez eminim. bende seneye düşünüyorum tatlım allah nasip edrse 3 yaş ideal bizim için

Kizlar ben kaciyorum ayy kafam tok takik okula ya cok stres oluyorum valla gerekirse o derse girmiycem onunlami ugrasicam benya eren uyumusken islerimi halledeyim ay hic biseyde yapasim yok.

ohhhhhh aman allahm ne ittiraflar geliyooo:
ay çok heyecannlı allahım isteyen herkese nasip etsin:
beni yani nurcum sen kaç yaşındasın merak etim bende:

Sibelcim gecmis olsun kv ye ins cabuk toparlar
Hakkinizda hayirlisi olsun meryeme ins babannesi bakar..

Yirmilik disim cikmadi benim, yas 34 simdiden sonra cikarmiki:26:
Eltimin cikti gecen bi tane ve cok agrisi oldugu icin narkozla bayiltip hepsini aldilar
Ameliyat gibi bisey oldu sonra dikisler falan alindi baya bi sıkıntıydı yani
Bende diyorum b yastan sonra cikmaz ins..

Uc cocuk istiyosun he allah gönlune gore versin cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…