2012 kasım bebekleri büyüyor..

sende 2.nin ışığını görüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
hadi ben kaçar kızlar ii bakın kendinize ve bebişlerinize öpüldünüz

Gule gule ıyı tatıller cnm sizde ıyı bakın kendınıze

Bende cıktım kızlar esım gelıyo baya tembellık yaptım bugun ohh yemekte dısardan
Calısan ardadslr sıze ıyı tatıller
Kuzulara bol uykular ıns
Gorusmek uzere

ohh afiyet olsun bende kaçıyorum cnm:
öptüm sizi iyi tatiller herkese kısmetse pazartesi görüşürüz...

Oyy kiyamam ben ona korktu heralde.senin 2.olurda canim 3.de istersen olur yani yasim gecti diye dusunme daha vakit var gencsin sende.
Bugecede takip edicem bakalim canim nasil olucak ama gunduz yaramazlik disinda bi skntisi yok sadece geceleri oyle yapmaya basladi son gunlerde ama bugece daha cok dikkat edicem kulagina.
Sinavlar nisanin ilk haftasinda falan canim onlar haber vericek yeri ve zamani ama ben 600 sayfadan daha ancak 50ye yaklastim dusun yani ama bundan sonra daha cok ustune olucam bitaraftanda okul takiliyo kafama bisuru ezberlenicek seyler var Allahim yardim etsinde hepsinin altindan kalkiyim ins.
Senin kizlarada masallah ya cok tatlilar demek abla kardesini doyuruyo sanki kendi cok buyukmus gibi.kizlarin yaptiklarini herzaman yaz bize canim okumasi cok hos oluyo.

Son düzenleme:
Sibelcim kv.ne gecmis olsun ins.iyidir simdi.Meryemde baya iyilesmis sevindim canim.
Benimde 3.cocuk icin kapilarim acik aslinda 2.yi Allah nasip ederse istiyorum ama ucuncuyude zaman ne gostericek bakalim.

Iyi aksamlar kizlar
bu aksam duygu yuklu geldim buraya
yaren bir saat once elinde cubuk krakerle kosa kosa geldi cantasindan cikarmis.aras cubuk krakeri cok seviyor diye okuldan kardesine almis harcligi ile en duygulandim
sonra acti kardesine verdi
canim yarenim benim.....

oyy maşallah kuzum büyümüş de kardeşini düşünüyor. çok tatlı yaa.

geçmiş yapamadım kızlar herkes iyidir inşallah

ay ne kadargüzel bir duygu canım bu ya aferin yarenime , hiç kıskanmıyor kardeşini nasılda seviyor . okulda bile onu düşünmüş. onun yaşında çok couk var canımkardeşini kıskanan ama yarenin bu sevgisiçok hoşuma gidiyor.

ne kadar çok geçmiş var pufff nasıl okuycam ya emir kesin uyanır ben daha okuyamadan

Ole canim benim ya
ole duygulandim ki masalla hic kiskanmadi kardesinin ole hassaski.ona karsi
birde yaren cocuklari cok seviyor sevgi yimagi kizim.benim
ogretmeni okuldada ole.oldigunu soyluyor kimseyi kiskanmasi kotu niyeti yokmus
canim.yarenim

ne kadar çok geçmiş var pufff nasıl okuycam ya emir kesin uyanır ben daha okuyamadan

Ben basedemedim canim direk girdimm

Xvr bu aksam ben odamda giyiniyordum aras anne anne diye evde beni ariyor tabi ben mest:)
Sonra bir baktim gazoz sise ile bardak geturmis anne ih ih hadi hadi diyor.doldurcakmisim.bardagi aman ne mutku oldum

ay bunaksam cocuklarim cok mutku etmis beni

Son düzenleme:
geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun kızlar, emirin ateşi iki gün yüksekti, sonrasında ilaçlarımızı kullanınca geçti çok şükür. ama huysuzluğa devam.

bu umca denilen ilaç çok iyi geldi, öyle düşünüyorum 8 gün kullanıca doktor sonrasında dolaba kaldır dedi. en ıfacık burun akıntısı soğuk algınlığı sezdiğinde ver dedi. biraz fiyatı pahalı ama olsun antibiyotik kullanmaktansa bu tarz ilaçlar daha iyi.zinco da kullanıyoruz sanırım bu ikisi çok iyi geldi.

kızlar ben en çok öksürükten korkuyorum grip ateş bir şekilde geçiyorda çocuklara öksürük geldimi çok uzum sürüyor geçmesi.hastalığı geçiyor ama kuru öksürük kalıyor. zaten emir geceleri uykusuz ay birde öksürük eklenirse yandık çok şükür şimdilik yok.

Songül 12,3 kan iyi demişsin canm.sen arasa kullanıyormusun hala kan ilacı.. ne zamana kadarkullanıcaz bunu yani kanı normale dönüncetekrar düşse nasıl anlıycazki.
katreniur senin kzıın nasıl oldu canım en son okuduğumda hastaydı.

oyy maşallah kuzum büyümüş de kardeşini düşünüyor. çok tatlı yaa.

geçmiş yapamadım kızlar herkes iyidir inşallah

Canim gecen gece senle tam yazisamadik
soru havda kaldi
telimin sarj problemi cozukdu onun disinda hic bir sorun olmadi cok memnunim
esim.pes ettti degisti garanti gitmesinden o ayri

Canim ben gecmis olsun diyemeden emirime gecmis olmus

baj ne guzel ilac yaramis size bende sorucam dr umuza

ay bende tam aksine gribu sevmedim arasin okduruk cabuk toparlanuyor da grip fenaymis yani
gerci bizim alerjik astim kaunakli oksuruk oluyor o ayru

Canim ben keciboynizu ozune basladigimdan beri demir ilaci biraktim
arasin 18 aykikken yeniden bakilcak
bana gore sizin deger cok iyi keciboynuzu ozu kullansaniz hem.kimyasal da icermiyor

Ole canim benim ya
ole duygulandim ki masalla hic kiskanmadi kardesinin ole hassaski.ona karsi
birde yaren cocuklari cok seviyor sevgi yimagi kizim.benim
ogretmeni okuldada ole.oldigunu soyluyor kimseyi kiskanmasi kotu niyeti yokmus
canim.yarenim
ne kadarsevgi dolu canım maşallah ona. inşallah hayatı boyuncada kendi gibi insanlarla karşılaşır.

aras anne diyormu artık canım ne kadar güzel ya benim oğlum ne zaman diycek.istiyorum bende . gözümde canlandırdım arası çok bir ara herşey babaydı . şimdi herşeye mama diyor.
ne güzel dimi canım dünyanın serveti önüne serilse yinede bu mutluluk değişilmez.

wavvsh nasılsın canım?

Songül bu keçi boynuzu özü kan içinmi kullanılıyor doktormu tavsiye etti. eczanaedemi satılıyor fiyatı nedir cnm. ay ne çok soru oldu ya arka arkaya ,bazen eşimede yapıyom bir dur nefes alabilirmiyim diyo

Evet canim bir iki aydir diyor ama son zaman daha anlamlo diyor
mesela havasi bitiyor anne anneeeee diyor bana uzatyor
bizim evde modelimia var cnm surekli abladan duyuyor anne anne dedigini
emirde zamanla soyler
Ama muthis bur duygu hele oda oda anneeeee diye beni aramasi
ay iyiki digirmusum

Haha ole cnm kan yapiyor istah aciyor bagisiklik kuvvetlenduruyir zihin acikligi yapiyot

tabi bis alerjik astim icin almistik oksuruk vb dw iyi geliyor

eczanelerde 2o tl ye satiliyor 65o ml

Son düzenleme:
Bende yapamadim canim benim.bir ara yapicam.insalla

nasilsin bakalim

bugun yogun ve cok eglenceli bir gun gecirdim
Esim pc yi aldi bende onun tele gectim. Bu arada bi de berra ciglik cigliga bi uyyndi cok korktum bugun huzursuz uyuuor nedense.
Bizimde yogundu bugun gunduz de aksamda gezmedeydik. Sen neler yaptin bakalim misafirlerin gelecekti di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…