- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.701
sende 2.nin ışığını görüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
hadi ben kaçar kızlar ii bakın kendinize ve bebişlerinize öpüldünüz
Gule gule ıyı tatıller cnm sizde ıyı bakın kendınıze
Bende cıktım kızlar esım gelıyo baya tembellık yaptım bugun ohhyemekte dısardan
Calısan ardadslr sıze ıyı tatıller
Kuzulara bol uykular ıns
Gorusmek uzere
Oyy kiyamam ben ona korktu heralde.senin 2.olurda canim 3.de istersen olur yani yasim gecti diye dusunme daha vakit var gencsin sende.İyiyiz canım çok.şükür boncugum hiç uzmuyor beni o iyi olsun.ben herşeye raziyim biraz önce balkonda kaldı kuzum kapı.tutukluk yaptı çok agladi o ağlıyor ya benim ıçimden birşeyler kopuyor Rabbim korusun bütün kuzularimizi
bende üç istiyorum aslında ama yaşım 33 olmaz herhalde artık
Bugecede takip edicem bakalim canim nasil olucak ama gunduz yaramazlik disinda bi skntisi yok sadece geceleri oyle yapmaya basladi son gunlerde ama bugece daha cok dikkat edicem kulagina.Fatmacım arkdasların dedıgı kulak agrısı mı var acaba kuzucugun:26:
Bı derdı olmasa bu kadar huzursuz olmaz herhalde
ıns bugun daha ıyıdır..
Dersı halledersın sen takma cocuk daha onemlı bencede
Herkes onu okuyorumun sınavı ne zaman??
Iyi aksamlar kizlar
bu aksam duygu yuklu geldim buraya
yaren bir saat once elinde cubuk krakerle kosa kosa geldi cantasindan cikarmis.aras cubuk krakeri cok seviyor diye okuldan kardesine almis harcligi ile en duygulandim
sonra acti kardesine verdi
canim yarenim benim.....
oyy maşallah kuzum büyümüş de kardeşini düşünüyor. çok tatlı yaa.
geçmiş yapamadım kızlar herkes iyidir inşallah
Iyi aksamlar kizlar
bu aksam duygu yuklu geldim buraya
yaren bir saat once elinde cubuk krakerle kosa kosa geldi cantasindan cikarmis.aras cubuk krakeri cok seviyor diye okuldan kardesine almis harcligi ile en duygulandim
sonra acti kardesine verdi
canim yarenim benim.....
ay ne kadargüzel bir duygu canım bu ya aferin yarenime , hiç kıskanmıyor kardeşini nasılda seviyor . okulda bile onu düşünmüş. onun yaşında çok couk var canımkardeşini kıskanan ama yarenin bu sevgisiçok hoşuma gidiyor.
ne kadar çok geçmiş var pufff nasıl okuycam ya emir kesin uyanır ben daha okuyamadan
oyy maşallah kuzum büyümüş de kardeşini düşünüyor. çok tatlı yaa.
geçmiş yapamadım kızlar herkes iyidir inşallah
geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun kızlar, emirin ateşi iki gün yüksekti, sonrasında ilaçlarımızı kullanınca geçti çok şükür. ama huysuzluğa devam.
bu umca denilen ilaç çok iyi geldi, öyle düşünüyorum 8 gün kullanıca doktor sonrasında dolaba kaldır dedi. en ıfacık burun akıntısı soğuk algınlığı sezdiğinde ver dedi. biraz fiyatı pahalı ama olsun antibiyotik kullanmaktansa bu tarz ilaçlar daha iyi.zinco da kullanıyoruz sanırım bu ikisi çok iyi geldi.
kızlar ben en çok öksürükten korkuyorum grip ateş bir şekilde geçiyorda çocuklara öksürük geldimi çok uzum sürüyor geçmesi.hastalığı geçiyor ama kuru öksürük kalıyor. zaten emir geceleri uykusuz ay birde öksürük eklenirse yandık çok şükür şimdilik yok.
Songül 12,3 kan iyi demişsin canm.sen arasa kullanıyormusun hala kan ilacı.. ne zamana kadarkullanıcaz bunu yani kanı normale dönüncetekrar düşse nasıl anlıycazki.
katreniur senin kzıın nasıl oldu canım en son okuduğumda hastaydı.
ne kadarsevgi dolu canım maşallah ona. inşallah hayatı boyuncada kendi gibi insanlarla karşılaşır.Ole canim benim ya
ole duygulandim ki masalla hic kiskanmadi kardesinin ole hassaski.ona karsi
birde yaren cocuklari cok seviyor sevgi yimagi kizim.benim
ogretmeni okuldada ole.oldigunu soyluyor kimseyi kiskanmasi kotu niyeti yokmus
canim.yarenim
aras anne diyormu artık canım ne kadar güzel ya benim oğlum ne zaman diycek.istiyorum bende . gözümde canlandırdım arası çok bir ara herşey babaydı . şimdi herşeye mama diyor.Ben basedemedim canim direk girdimm
Xvr bu aksam ben odamda giyiniyordum aras anne anne diye evde beni ariyor tabi ben mest:)
Sonra bir baktim gazoz sise ile bardak geturmis anne ih ih hadi hadi diyor.doldurcakmisim.bardagi aman ne mutku oldum
ay bunaksam cocuklarim cok mutku etmis beni
ne kadarsevgi dolu canım maşallah ona. inşallah hayatı boyuncada kendi gibi insanlarla karşılaşır.
aras anne diyormu artık canım ne kadar güzel ya benim oğlum ne zaman diycek.istiyorum bende . gözümde canlandırdım arası çok bir ara herşey babaydı . şimdi herşeye mama diyor.
ne güzel dimi canım dünyanın serveti önüne serilse yinede bu mutluluk değişilmez.
wavvsh nasılsın canım?
Songül bu keçi boynuzu özü kan içinmi kullanılıyor doktormu tavsiye etti. eczanaedemi satılıyor fiyatı nedir cnm. ay ne çok soru oldu ya arka arkaya ,bazen eşimede yapıyom bir dur nefes alabilirmiyim diyo
Esim pc yi aldi bende onun tele gectim. Bu arada bi de berra ciglik cigliga bi uyyndi cok korktum bugun huzursuz uyuuor nedense.Bende yapamadim canim benim.bir ara yapicam.insalla
nasilsin bakalim
bugun yogun ve cok eglenceli bir gun gecirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?