- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.741
Herkese merhabalar...siteyi surekli takip ediyordum ama yeni uye oldum bende..benim de oglusum var..kasim 2012 dogumlu..bizi de araniza kabul eder misiniz?
Iyi aksamlar kizlar
bu aksam duygu yuklu geldim buraya
yaren bir saat once elinde cubuk krakerle kosa kosa geldi cantasindan cikarmis.aras cubuk krakeri cok seviyor diye okuldan kardesine almis harcligi ile en duygulandim
sonra acti kardesine verdi
canim yarenim benim.....
Herkese merhabalar...siteyi surekli takip ediyordum ama yeni uye oldum bende..benim de oglusum var..kasim 2012 dogumlu..bizi de araniza kabul eder misiniz?
Kızlar ben de kaciyorum. Duulariniza ihtiyacim var berra çok yoruyor bu siralar beni. Çok yiprandim cookk. Öpüyorum hepinizi iyi geceler
bizim bişey yok canım da benim d.günüm geçti. o ara sıkışıktık hediyemi erteledikDaha gecmis okuyamadim ole demek he kizlar her konuda hamarat:)
Aaaa haftaya ne var bizim yildonumumuz
Oh yigunmus oldukca
cnm yarenij okul grubu ile yeni kaynastik ama keyifliler cok
hoşgeldin canım aramızaHerkese cok tesekkurler...hosbulduk gercekten:)benim adim seda...oglusumun adi da munir cihan..30 kasim dogumlu...yani son anda yakalamisiz kasim annesi olma firsatini:)aslinda aralikta dogacakti ama benim oglus sabirsiz cikti..36 hafta 3 gunluk dogdu..su an yaramazla ugrasmaktayiz..
Sanada iyi pazarlar canim temizlik yapmissin oh iyi olmus insan rahatliyo valla.günaydın kızlarr iyi pazarlar hrkese
ben dün güzel bi temizlik yaptım içim rahatladı valla:) geldiğimden beri içime sinen bi temizlik yapamamıştım. eşimi<nde evde olmasını fırsat bilip sıvadım kolları.
berra çok fena oldu kızlar yaa. bu tabirleri kullanmak istemiyorum ama onu anlatacak başka kelimeler bulamıyorum. cadı huysuz aksi bi kız oldu. çok zorluyor beni. önceden tamam mızmız bi bebekti ama uyumluydu. ama şu an istediği şeyler olmadığında hemen basıyo çığlığı sürekli bağırıyor benimle kavga ediyor inatlaşıyor ağlıyor vuruyor saçımı çekiyor daha nasıl anlatiim bilmem ki. nerede yanlış yaptım da böyle oldu diye düşünmekten kendimi alamıyorumanlatmk istediği şeyleri anlamayınca çok kızıyor. bilinçli olarak kullandığı kelime aç atti kelimeleri. bişeyi açmamı istediğinde kapak kitap kapı buzdolabı vs aç diyor başka da bi kelimesi yok özellikle mutfakta herşey ama herşey memmem. bu da onu anlamamı zorlaştırıyor. dün köfte koyup tabağa önüne koydum gitti çekmeceyi açıp sofrabezini aldı bana getirdi serdik tabğı üzerine koydum hala oturmuyor elini havaya kaldırmış memmem diyip duruyor. ne istediğini tahmin edip çatal verdim bu sefer oturup yemeğe başladı. eğer anlamasaydım ne istediğini yemek yemediği gibi susturamazdım da başlardı ağlamaya. günümüzün büyük kısmı böyle bağırmayla ağlamayla geçiyor. 2 yaş dönmeinde başlıycak olan inatlaşmalar biz de erken başladı sanırım mesela gözümü ellemek mıncıklamak istiyo izin vermediğim zaman basıyor çığlığı peçete kağıt vs. yemek istiyor izin vermediğim zaman basıyo çığlığı... ayyyy ne çok dolmuşum anlat anlat bitiremedim
Herkese cok tesekkurler...hosbulduk gercekten:)benim adim seda...oglusumun adi da munir cihan..30 kasim dogumlu...yani son anda yakalamisiz kasim annesi olma firsatini:)aslinda aralikta dogacakti ama benim oglus sabirsiz cikti..36 hafta 3 gunluk dogdu..su an yaramazla ugrasmaktayiz..
Sanada iyi pazarlar canim temizlik yapmissin oh iyi olmus insan rahatliyo valla.
Ah gelelim yaramazlara ya sorma erenede uslu derken bu siralar iyice yaramaz oldu istedigi bisey olmayinca izin vermeyince atiyo kendini basliyo aglamaya sanki bisey oldu oraya buraya tirmanip duruyo ama heralde bunlar gececi bi donem diye dusunuyorum ins.gecer kisa zamanda ama boyle durumlarda nasil davranmak gerekiyo bi arastiricam yani.
gerçekten bu durum sizde de mi var canım. ben de bi tek biz yaşıyoruz diye çok takmıştım kafama. bi de daha 15 20 gün öncesine kadaryoktu böyle bişey. annemlere gidince başladı o yüzden nerde hata yaptım diye düşünüp duruyordum. ben de napcağımı şaşırdım canım kimi uzmanlar dikkatini dağıtmayı tavsiye ediyo böyle inatlaşmalar karşısında kimisi de dikkat dağıtmaya karşı çıkıyor dikkat eksikliğine neden oluyor diye
evet canım yapmamak lazım ağladıklarında. içim rahatladı biraz olsun demek ki yaşının getirdiği bi durum. bize bol sabır versin artık Rabbim.Ben daha arastirmadim canim bizimde son zamanlarda ortaya cikti istedigi olmayinca cok kiziyo onceden oyle degildi seninde dedigin gibi uyumluydu ama bu aylarda oluyo demekki cunku daha cok anlamaya basliyolar aglayarak istediklerini yaptiricaklarini biliyolar bende alismasin diye aglasa bile her istedigini yapmiyorum artik.
evet canım yapmamak lazım ağladıklarında. içim rahatladı biraz olsun demek ki yaşının getirdiği bi durum. bize bol sabır versin artık Rabbim.
günaydın kızlarr iyi pazarlar hrkese
ben dün güzel bi temizlik yaptım içim rahatladı valla:) geldiğimden beri içime sinen bi temizlik yapamamıştım. eşimi<nde evde olmasını fırsat bilip sıvadım kolları.
berra çok fena oldu kızlar yaa. bu tabirleri kullanmak istemiyorum ama onu anlatacak başka kelimeler bulamıyorum. cadı huysuz aksi bi kız oldu. çok zorluyor beni. önceden tamam mızmız bi bebekti ama uyumluydu. ama şu an istediği şeyler olmadığında hemen basıyo çığlığı sürekli bağırıyor benimle kavga ediyor inatlaşıyor ağlıyor vuruyor saçımı çekiyor daha nasıl anlatiim bilmem ki. nerede yanlış yaptım da böyle oldu diye düşünmekten kendimi alamıyorumanlatmk istediği şeyleri anlamayınca çok kızıyor. bilinçli olarak kullandığı kelime aç atti kelimeleri. bişeyi açmamı istediğinde kapak kitap kapı buzdolabı vs aç diyor başka da bi kelimesi yok özellikle mutfakta herşey ama herşey memmem. bu da onu anlamamı zorlaştırıyor. dün köfte koyup tabağa önüne koydum gitti çekmeceyi açıp sofrabezini aldı bana getirdi serdik tabğı üzerine koydum hala oturmuyor elini havaya kaldırmış memmem diyip duruyor. ne istediğini tahmin edip çatal verdim bu sefer oturup yemeğe başladı. eğer anlamasaydım ne istediğini yemek yemediği gibi susturamazdım da başlardı ağlamaya. günümüzün büyük kısmı böyle bağırmayla ağlamayla geçiyor. 2 yaş dönmeinde başlıycak olan inatlaşmalar biz de erken başladı sanırım mesela gözümü ellemek mıncıklamak istiyo izin vermediğim zaman basıyor çığlığı peçete kağıt vs. yemek istiyor izin vermediğim zaman basıyo çığlığı... ayyyy ne çok dolmuşum anlat anlat bitiremedim
selamm kizlar nasilsiniz bakim ne var yok umarim bebisler iyidir ben gelemedim bi kac gundur canim sIkKIN bu aralar efe iyi cok sukur
kendime geldigiminde ararniza gelirim umarim daha sIK sizi ve bebislerinizi cook opuyorum
minam canım sende hipotiroid mi var cnm bende de var ilaç kullanıyor musun? ben levotiron kullanıyorum.
günaydın kızlarr iyi pazarlar hrkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?