2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hetkese iyi hafta sonlari kizlaar.ben okula gitmedim bugun kaytardim ya hoca canimi sknca gitmiyim dedim ama devamsizlik hakkim pek yok oyuzden bundan sonra gitmeye calisicam.haftayada zor bi sinav varmis bakalim napicam.

Eren bugece aglamadan uyudu cok sukur cok uyandi ama emzirip sut icirdim uyudu hemen.bizde aksama esimin arkadasina oturmaya gidicez ordada cocuklar olucak eren napcak bakalim.

Allah hıc ayırmasın abla kardesı hep boyle baglı olsunlar ıns

Benımkıde pek bı baglı dun aksam beyzayla ıkımız alısverıse gıttık nıdaya oyuncak secıyo anne bunu kardesıme alabılırmıyız dıyo:)
Ay benım kızlarım da yaren ablaları gıbı hanm hanımcık olurlar ıns:)
Beyzada der ısıne gelen yemek olunca annecım elıne saglık cok lezzetlı olmus dıye

Kızlar ben de kaciyorum. Duulariniza ihtiyacim var berra çok yoruyor bu siralar beni. Çok yiprandim cookk. Öpüyorum hepinizi iyi geceler

Allah yardımcın olsun cnm
Berracıgın sıkıntısı da dıs herhalde
dısler tamamlanana kadar cekıcekler yavrular
Bol sabıra ıhtıyacımız var..

Herkese cok tesekkurler...hosbulduk gercekten:)benim adim seda...oglusumun adi da munir cihan..30 kasim dogumlu...yani son anda yakalamisiz kasim annesi olma firsatini:)aslinda aralikta dogacakti ama benim oglus sabirsiz cikti..36 hafta 3 gunluk dogdu..su an yaramazla ugrasmaktayiz..

Bu arada biz de ankaradayiz...ben hamileyken hep takip ediyordum bu siteyi..bazi olumsuzluklar yasadim hamilelikte..uclu test rahim ici gelisme geriligi falan..bu siteye girdigimde uzuntum biraz azaliyordu...cunku daha once seninle ayni problemi yasayip da mutlu sona ulasmis insanlar seni mutlu ediyo..

Daha gecmis okuyamadim ole demek he kizlar her konuda hamarat:)

Aaaa haftaya ne var bizim yildonumumuz

Oh yigunmus oldukca

cnm yarenij okul grubu ile yeni kaynastik ama keyifliler cok
bizim bişey yok canım da benim d.günüm geçti. o ara sıkışıktık hediyemi erteledik
sizin evlilik yıldönümünüz var di mi 9 yıl mı olacak

hoşgeldin canım aramıza

günaydın kızlarr iyi pazarlar hrkese

ben dün güzel bi temizlik yaptım içim rahatladı valla:) geldiğimden beri içime sinen bi temizlik yapamamıştım. eşimi<nde evde olmasını fırsat bilip sıvadım kolları.

berra çok fena oldu kızlar yaa. bu tabirleri kullanmak istemiyorum ama onu anlatacak başka kelimeler bulamıyorum. cadı huysuz aksi bi kız oldu. çok zorluyor beni. önceden tamam mızmız bi bebekti ama uyumluydu. ama şu an istediği şeyler olmadığında hemen basıyo çığlığı sürekli bağırıyor benimle kavga ediyor inatlaşıyor ağlıyor vuruyor saçımı çekiyor daha nasıl anlatiim bilmem ki. nerede yanlış yaptım da böyle oldu diye düşünmekten kendimi alamıyorum anlatmk istediği şeyleri anlamayınca çok kızıyor. bilinçli olarak kullandığı kelime aç atti kelimeleri. bişeyi açmamı istediğinde kapak kitap kapı buzdolabı vs aç diyor başka da bi kelimesi yok özellikle mutfakta herşey ama herşey memmem. bu da onu anlamamı zorlaştırıyor. dün köfte koyup tabağa önüne koydum gitti çekmeceyi açıp sofrabezini aldı bana getirdi serdik tabğı üzerine koydum hala oturmuyor elini havaya kaldırmış memmem diyip duruyor. ne istediğini tahmin edip çatal verdim bu sefer oturup yemeğe başladı. eğer anlamasaydım ne istediğini yemek yemediği gibi susturamazdım da başlardı ağlamaya. günümüzün büyük kısmı böyle bağırmayla ağlamayla geçiyor. 2 yaş dönmeinde başlıycak olan inatlaşmalar biz de erken başladı sanırım mesela gözümü ellemek mıncıklamak istiyo izin vermediğim zaman basıyor çığlığı peçete kağıt vs. yemek istiyor izin vermediğim zaman basıyo çığlığı... ayyyy ne çok dolmuşum anlat anlat bitiremedim

minam canım sende hipotiroid mi var cnm bende de var ilaç kullanıyor musun? ben levotiron kullanıyorum.

Sanada iyi pazarlar canim temizlik yapmissin oh iyi olmus insan rahatliyo valla.

Ah gelelim yaramazlara ya sorma erenede uslu derken bu siralar iyice yaramaz oldu istedigi bisey olmayinca izin vermeyince atiyo kendini basliyo aglamaya sanki bisey oldu oraya buraya tirmanip duruyo ama heralde bunlar gececi bi donem diye dusunuyorum ins.gecer kisa zamanda ama boyle durumlarda nasil davranmak gerekiyo bi arastiricam yani.

Erken dogmus canim normal dogumdu heralde dimi.hamilelikte sorunlar yasamissin atlttinizmi hepsini simdi munir cihan iyimi anlatsana oglunu biraz oda bizimkiler gibi yaramazmi bakalim hem uykulariniz yemeniz nasil ayy cok sordum galiba ama yeni bebisimizede taniyaim dimi

gerçekten bu durum sizde de mi var canım. ben de bi tek biz yaşıyoruz diye çok takmıştım kafama. bi de daha 15 20 gün öncesine kadaryoktu böyle bişey. annemlere gidince başladı o yüzden nerde hata yaptım diye düşünüp duruyordum. ben de napcağımı şaşırdım canım kimi uzmanlar dikkatini dağıtmayı tavsiye ediyo böyle inatlaşmalar karşısında kimisi de dikkat dağıtmaya karşı çıkıyor dikkat eksikliğine neden oluyor diye

Ben daha arastirmadim canim bizimde son zamanlarda ortaya cikti istedigi olmayinca cok kiziyo onceden oyle degildi seninde dedigin gibi uyumluydu ama bu aylarda oluyo demekki cunku daha cok anlamaya basliyolar aglayarak istediklerini yaptiricaklarini biliyolar bende alismasin diye aglasa bile her istedigini yapmiyorum artik.

evet canım yapmamak lazım ağladıklarında. içim rahatladı biraz olsun demek ki yaşının getirdiği bi durum. bize bol sabır versin artık Rabbim.

selamm kizlar nasilsiniz bakim ne var yok umarim bebisler iyidir ben gelemedim bi kac gundur canim sIkKIN bu aralar efe iyi cok sukur
kendime geldigiminde ararniza gelirim umarim daha sIK sizi ve bebislerinizi cook opuyorum

canım hıc uzulme sankı alp tuğrayı anlatmıssın bızde aynı sekıldeyız
hıc sevmedığım huyları var senın anlattklarına bıcoksey daha katabılırım
hele o sac cekmesı benı bıtırıyo ve ısırması nasıl vazgecırıcem bılmyorum kızdım olmadı umursamadım olmadı

minam canım sende hipotiroid mi var cnm bende de var ilaç kullanıyor musun? ben levotiron kullanıyorum.

canım evet hipotiroit vat eutyrox kllanıyorm şimdi bi türlü ilaç dozu dengelenmedi

mina da sinirleniyor hemen istedikleri olsn istiyorlar, bi de henüz net konuşamadıklarından herşeye ıh ıh ve parmakla göstererek isteme ama ne istediği hiç belli değil :)
bi de bu aralar emmye inanılmaz düşkünleşti, meme diye bağırıp parmağıyla gösteriyor ve kcağıma gelip yakamdan içeri bakıyor :)
ama bu aralar artık burnumdan gelmeye başladı 10 dkda bir meme meme hiç durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…