2012 kasım bebekleri büyüyor..

Esim pc yi aldi bende onun tele gectim. Bu arada bi de berra ciglik cigliga bi uyyndi cok korktum bugun huzursuz uyuuor nedense.
Bizimde yogundu bugun gunduz de aksamda gezmedeydik. Sen neler yaptin bakalim misafirlerin gelecekti di mi

Ne oldu bebelere yahu buyudujce ruya gormemis fazlalasiyir acaba cok uzuludum
siz nerelere gittiniz
Gekdi cnm misafir 14 kisi gekdi egkendik cok

doğru canm yarenin sürkeli anne demesi çok etkili olmuştur. bizde hiç bana anne diye seslenen yokki. ne yapsın cocukum.. yerim ben onu . gerçekten iyiki doğmuşlr ya Allahım acılarını göstermesin.

Haha ole cnm kan yapiyor istah aciyor bagisiklik kuvvetlenduruyir zihin acikligi yapiyot

tabi bis alerjik astim icin almistik oksuruk vb dw iyi geliyor

eczanelerde 2o tl ye satiliyor 65o ml
hım bende bir sorayım cnm. sağol.

baksanıza kızlar 2.3. çocukalrı konuşmuşlar şöyle bir göz attımda , yakında hamiş haberleri gelir bence.

Canim gecen gece senle tam yazisamadik
soru havda kaldi
telimin sarj problemi cozukdu onun disinda hic bir sorun olmadi cok memnunim
esim.pes ettti degisti garanti gitmesinden o ayri
Himm memnun olmana sevindim bakalim ben de bekliyorum onumuzdeki haftalarda.

Cvr canim berra iyi cok şükür ama acayip mizmiz cok agliuor anlayamıyorum derdini
Size de gecmis olsun canim simdi daha iyidir insallah

Esim pc yi aldi bende onun tele gectim. Bu arada bi de berra ciglik cigliga bi uyyndi cok korktum bugun huzursuz uyuuor nedense.
Bizimde yogundu bugun gunduz de aksamda gezmedeydik. Sen neler yaptin bakalim misafirlerin gelecekti di mi
katrenıur aradaöyle yapıyorlar dcanım rüyalar çok görülürmüş bu dönemde.

ben kaçıyorum kızlar eşim geldi görüşürüz.

Cvr canim berra iyi cok şükür ama acayip mizmiz cok agliuor anlayamıyorum derdini

canım dişten olabilirmi. bak emirin 2 tane azı çıktı daha yeni. şimdi yine eli ağzında ağlıyo kesin yine diş geliyor. birde çok üstüne düşüyoruz canım çocuklarımızın yarısı derdi olduğundan sa yarısnıı da inan bize bilerek yapıyorlar.

Ben de disten supheleniyorum canim. Malum daha bizim iki tanecik disimiz var daha yolun basindayiz belirtileri çözemedim daha.
Gercekten o kadar agliyor ki son zamanlarda afedersin bi wc ye giriyorum zannedersin bi yerden dustu bi yeri cok fena acidi yikiyo ortaligi bazen sabrim yetmiyo bu aglamalara

ıyıyım canım sağol sen nasılsın
emır ıyıesmıs sukur
anne kelımesını duymak cok farklı gercekten sende ınsallah enkısa zamanda duyarsın

Kızlar ben de kaciyorum. Duulariniza ihtiyacim var berra çok yoruyor bu siralar beni. Çok yiprandim cookk. Öpüyorum hepinizi iyi geceler

Daha gecmis okuyamadim ole demek he kizlar her konuda hamarat:)

Aaaa haftaya ne var bizim yildonumumuz
Gündüz gun aksam komsu.
Ne guzel eglenmissiniz canim insan cok rahatliyo di mi sevdikleriyle beraber olunca

Oh yigunmus oldukca

cnm yarenij okul grubu ile yeni kaynastik ama keyifliler cok

canım nasılsın napıyosun
ay kuzum ruyamı gordukı oyle uyandı
canım gercekten mızmızlık bellı bı zamndan sonra dayanlmaz hale gelıyor bızım ıcın ama yapacak bısey yok

ıyı aksamlr canım
yıne yoğun ve guzel bırgun gecrmıssın
yarenın yaptğı benıde cok duygulandrdı cok hassas bır cocuk anlattığına gore
al tuğrada cok net anne dıyo cok guzel bı duygu

ıyı aksamlr canım
yıne yoğun ve guzel bırgun gecrmıssın
yarenın yaptğı benıde cok duygulandrdı cok hassas bır cocuk anlattığına gore
al tuğrada cok net anne dıyo cok guzel bı duygu

Ole cnm benim durur durur bizi cok sevdiguni soyler guzel oldugumu soyler guzel yemek yapinca anne yemegi gibi yok der oh mest oluyorum

demek alp cik te anne diyir ne tatli ya

Herkese merhabalar...siteyi surekli takip ediyordum ama yeni uye oldum bende..benim de oglusum var..kasim 2012 dogumlu..bizi de araniza kabul eder misiniz?

Herkese merhabalar...siteyi surekli takip ediyordum ama yeni uye oldum bende..benim de oglusum var..kasim 2012 dogumlu..bizi de araniza kabul eder misiniz?
Merhba cnm hosgeldin aramiza
Tabiki kabul ederiz burasi cok sicak bir ortam bu sicakliga bi kardes ve bir anne daha isteriz tabiki
eee bahset bakalim bebgindn kendinden oglusunun ismi ne senin ismin ne nerde yasiosun

Ben ankardayim kizim masalece 'm var ismim aysegul optum cnm seni
buarda haftasonu pek giren olmaz cnm pzartsi herksle tanisirsin

Oyy masallah yarene ya ne tatli valla boyle okuyunca benimde ikinci cocuk yapasim geliyo hemen cok hosuma gidiyo boyle kardesleri okumak.
Kızlar ben de kaciyorum. Duulariniza ihtiyacim var berra çok yoruyor bu siralar beni. Çok yiprandim cookk. Öpüyorum hepinizi iyi geceler
Allah yardimcin olsun canim benimkide bu siralar tirmanmalara merak sardi hep yuksek yerlere cikiyo dusucek diye surekli pesindeyim ama gecici donemdir ins.

Hosgeldin canim neguzel bi arkadasimiz daha oldu kapimiz herkese acik benim ismim fatma oglumun adida eren sende kendinden ve oglusundan bahsedermisin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…