- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.721
Esim pc yi aldi bende onun tele gectim. Bu arada bi de berra ciglik cigliga bi uyyndi cok korktum bugun huzursuz uyuuor nedense.
Bizimde yogundu bugun gunduz de aksamda gezmedeydik. Sen neler yaptin bakalim misafirlerin gelecekti di mi
doğru canm yarenin sürkeli anne demesi çok etkili olmuştur. bizde hiç bana anne diye seslenen yokki. ne yapsın cocukum.. yerim ben onu . gerçekten iyiki doğmuşlr ya Allahım acılarını göstermesin.Evet canim bir iki aydir diyor ama son zaman daha anlamlo diyor
mesela havasi bitiyor anne anneeeee diyor bana uzatyor
bizim evde modelimia var cnm surekli abladan duyuyor anne anne dedigini
emirde zamanla soyler
Ama muthis bur duygu hele oda oda anneeeee diye beni aramasi
ay iyiki digirmusum
hım bende bir sorayım cnm. sağol.Haha ole cnm kan yapiyor istah aciyor bagisiklik kuvvetlenduruyir zihin acikligi yapiyot
tabi bis alerjik astim icin almistik oksuruk vb dw iyi geliyor
eczanelerde 2o tl ye satiliyor 65o ml
Himm memnun olmana sevindim bakalim ben de bekliyorum onumuzdeki haftalarda.Canim gecen gece senle tam yazisamadik
soru havda kaldi
telimin sarj problemi cozukdu onun disinda hic bir sorun olmadi cok memnunim
esim.pes ettti degisti garanti gitmesinden o ayri
katrenıur aradaöyle yapıyorlar dcanım rüyalar çok görülürmüş bu dönemde.Esim pc yi aldi bende onun tele gectim. Bu arada bi de berra ciglik cigliga bi uyyndi cok korktum bugun huzursuz uyuuor nedense.
Bizimde yogundu bugun gunduz de aksamda gezmedeydik. Sen neler yaptin bakalim misafirlerin gelecekti di mi
Gündüz gun aksam komsu.Ne oldu bebelere yahu buyudujce ruya gormemis fazlalasiyir acaba cok uzuludum
siz nerelere gittiniz
Gekdi cnm misafir 14 kisi gekdi egkendik cok
Himm memnun olmana sevindim bakalim ben de bekliyorum onumuzdeki haftalarda.
Cvr canim berra iyi cok şükür ama acayip mizmiz cok agliuor anlayamıyorum derdini
Size de gecmis olsun canim simdi daha iyidir insallah
Ben de disten supheleniyorum canim. Malum daha bizim iki tanecik disimiz var daha yolun basindayiz belirtileri çözemedim daha.canım dişten olabilirmi. bak emirin 2 tane azı çıktı daha yeni. şimdi yine eli ağzında ağlıyo kesin yine diş geliyor. birde çok üstüne düşüyoruz canım çocuklarımızın yarısı derdi olduğundan sa yarısnıı da inan bize bilerek yapıyorlar.
wavvsh nasılsın canım?
Songül bu keçi boynuzu özü kan içinmi kullanılıyor doktormu tavsiye etti. eczanaedemi satılıyor fiyatı nedir cnm. ay ne çok soru oldu ya arka arkaya ,bazen eşimede yapıyom bir dur nefes alabilirmiyim diyo
Daha gecmis okuyamadim ole demek he kizlar her konuda hamarat:)doğru canm yarenin sürkeli anne demesi çok etkili olmuştur. bizde hiç bana anne diye seslenen yokki. ne yapsın cocukum.. yerim ben onu . gerçekten iyiki doğmuşlr ya Allahım acılarını göstermesin.
hım bende bir sorayım cnm. sağol.
baksanıza kızlar 2.3. çocukalrı konuşmuşlar şöyle bir göz attımda , yakında hamiş haberleri gelir bence.
Aaaa haftaya ne var bizim yildonumumuzHimm memnun olmana sevindim bakalim ben de bekliyorum onumuzdeki haftalarda.
Cvr canim berra iyi cok şükür ama acayip mizmiz cok agliuor anlayamıyorum derdini
Size de gecmis olsun canim simdi daha iyidir insallah
Gündüz gun aksam komsu.
Ne guzel eglenmissiniz canim insan cok rahatliyo di mi sevdikleriyle beraber olunca
Kızlar ben de kaciyorum. Duulariniza ihtiyacim var berra çok yoruyor bu siralar beni. Çok yiprandim cookk. Öpüyorum hepinizi iyi geceler
ıyı aksamlr canım
yıne yoğun ve guzel bırgun gecrmıssın
yarenın yaptğı benıde cok duygulandrdı cok hassas bır cocuk anlattığına gore
al tuğrada cok net anne dıyo cok guzel bı duygu
Ole cnm benim durur durur bizi cok sevdiguni soyler guzel oldugumu soyler guzel yemek yapinca anne yemegi gibi yok der oh mest oluyorum
demek alp cik te anne diyir ne tatli ya
sızın haftaya evlılık yıldnumuz varmı bı surprzın esıne
Evet cnm benim
aslinda daha bir surpruz hazirlamadim ama arayis icindeyim
.cnm bende musade istesem yogun bir gundu erkende kalktim
Merhba cnm hosgeldin aramizaHerkese merhabalar...siteyi surekli takip ediyordum ama yeni uye oldum bende..benim de oglusum var..kasim 2012 dogumlu..bizi de araniza kabul eder misiniz?
Oyy masallah yarene ya ne tatli valla boyle okuyunca benimde ikinci cocuk yapasim geliyo hemen cok hosuma gidiyo boyle kardesleri okumak.Iyi aksamlar kizlar
bu aksam duygu yuklu geldim buraya
yaren bir saat once elinde cubuk krakerle kosa kosa geldi cantasindan cikarmis.aras cubuk krakeri cok seviyor diye okuldan kardesine almis harcligi ile en duygulandim
sonra acti kardesine verdi
canim yarenim benim.....
Allah yardimcin olsun canim benimkide bu siralar tirmanmalara merak sardi hep yuksek yerlere cikiyo dusucek diye surekli pesindeyim ama gecici donemdir ins.Kızlar ben de kaciyorum. Duulariniza ihtiyacim var berra çok yoruyor bu siralar beni. Çok yiprandim cookk. Öpüyorum hepinizi iyi geceler
Herkese merhabalar...siteyi surekli takip ediyordum ama yeni uye oldum bende..benim de oglusum var..kasim 2012 dogumlu..bizi de araniza kabul eder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?