2012 kasım bebekleri büyüyor..

selamm kizlar nasilsiniz bakim ne var yok umarim bebisler iyidir ben gelemedim bi kac gundur canim sIkKIN bu aralar efe iyi cok sukur
kendime geldigiminde ararniza gelirim umarim daha sIK sizi ve bebislerinizi cook opuyorum

Noldu canim neden canin skkn kotu bisey yoktur ins. gel buraya burda en azindan yardim edemesek bile konusarak rahatlamis olursun Allah en kisa zamanda skntilarini gidersin canim.

Cnm allah kolaylık versın yasayan bılır ancak berra sanırım 2 yas sedromuna erken baslamıs
Ben 1,5 yas cıvarı beyzada yasıyodum zaman zaman ıstedıgı olmayınca kendını kafasını yere atardı neresı olursa olsun..
korkardım kafasını bıyere carpacak dıye..
Ama yapma dedıgım zaman daha cok ınatlasıyodu careyı ılgılenmıyomus gıbı yaparak bazende dıkkatını baska yone cekerek buldum..
Senınkıde gecıcı bır donemdır ıns
Gecene kadar anneler yıpranıyo ıste..

selamm kizlar nasilsiniz bakim ne var yok umarim bebisler iyidir ben gelemedim bi kac gundur canim sIkKIN bu aralar efe iyi cok sukur
kendime geldigiminde ararniza gelirim umarim daha sIK sizi ve bebislerinizi cook opuyorum

Merak etmıstık senı ıns cozumlenemeyecek bı sıkıntı degıldır..
Iyı bak kendıne efecıge..
arada ugra cnm kafan dagılır bıraz..

Kizlaar erenle bu aksam oynuyoduk gulerken baktim normalde gostermiyo cunku ve alt azi disi cikmis zaten cikmasini bekliyodum soldaki cikmisti ama sag taraftaki cikmamisti ama gordumki dis etleri kirmizi disin ciktigi yerler disetleri kanli sanirim zor cikmis ve geceleri aglamasinin sebebide buydu heralde normalde disi ciksa bile bukadar aglamazdi ama bu baya zor cikmis yavrum agri aci yapiyodu heralde ondan bukadar huysuzdu demek ins. bundan sonra duzelir.

Wavs fatma ıyı aksamlar kızlar nasılsınız?

Bız bugun dısardaydık yıne hava ıyı sayılırdı
Ama benım kuzular yıne hasta olma yolundalar

Bu arada kızlar album yaptım bılgınıze

Huysuzlugu ondanmıs demek cnm ya kıyamam
Su dısler bı cıksa onlarda bızde rahatlasak

İyi aksamlar canim bende bi bakip cikayim dedim herzamanki gibi. aman dikkat et kizlarada ins.hasta olmazlar.

Albumede bakicam canim ama ben pcden album ekle dedigimde resim ekle diye bisey cikmiyo sinir ediyo beni ya sadece yazi yaziliyo.

Huysuzlugu ondanmıs demek cnm ya kıyamam
Su dısler bı cıksa onlarda bızde rahatlasak

Aynen canimya nezaman nolucak bilemiyoruz dis cikiyo ama belirtisi nasil olucak anlayamiyoruzya.

Bende yatiyorum canim k.bakma kalmak isterdimde cok uykum geldi eren uyanmadan gideyim yanina.
Bu arada iyi geceler canim gorusuruz.

Son düzenleme:

Yok canim normal dogum degildi..suyum bittigi icin sezeryancok sukur bebegim erken dogmasina ragmen saglikll dogdu.biraz kilosu dusuktu..simdi de en buyuk problemimiz istahsizlik.doktorumuz olmasi gerekenden dusuk dedi..8 kilo 700 gram..napcam bilmiyorum.bu konu cok canimi sikiyo..ne yaparsam yapim yediremiyorum.gece uykularimizda maalesef boluk porcuk..surekli uyaniyo kisa araliklarla..munir cihan hareketli bi cocuk masallah..gunduzleride beni baya yoruyo

İyi aksamlar canim bende bi bakip cikayim dedim herzamanki gibi. aman dikkat et kizlarada ins.hasta olmazlar.

Albumede bakicam canim ama ben pcden album ekle dedigimde resim ekle diye bisey cikmiyo sinir ediyo beni ya sadece yazi yaziliyo.

Ins olmayız cnm ya nıda tam atlatamamıs herhalde bugun baya kotuydu burnu akıyo

Ben telden yukledım cnm pc nıye öyle yapıyokı :44:
Bılen arkdslr varsa yazsınlar merak edıyoruz erenı bı göremedık yanı:)

iyi geceler kizlar bu hafta sonu emir pertimi cikardi inanin katreniur ayni emiri anlatmissin canim inanilmaz huyu degisti emirde mizmizbir cocuktu ama uyumluydu.simdi ise bagirmayi ogrenmis istedigi olmasin herseye bagirip agliyor.bu ara herseye mama diyor birsey istediginde istedigi seye dogru elini uzatiyor.birdesinirlensin sankibana inat yapar gibi yere firlatiyor herseyi mama sandalyesinde yemek yerken uzun sure otutamiyor yemegi bitendkadar sikilip ayaga kalkiyor arkami bile donemiyorum malum agirlsr artik asagiya sarkiyor.hep mutsuz hep aglamakli.heryer karksik bir seyle uzun sure mumkun degiloynamiyor.bu yuzden onu cikariyo atiyo sikiliyooburunu aliyo.ocagin ustunde caydanlik yemek dolu tencere olsunagliyo herseyi ona vericez.mutfak gereclerini hep vefdigimiz icin yemek pisirirken bile istiyo.birde banyoya cok merakli.surekli oraya gitmek istiyo onceden alirdim cekerdim kenara susardisimdiise ihareketleriokadar hizli ve seri kizor yetisiyorun artik .sanirim bunlar2yas sendromu neyseuyandi simdi kaciorum

1.5 ay once idrar yolu enfeksiyonu gecirdik..gecen carsamba yine goturduk cunku atesi 39.5 lara kadar cikti..doktor tekrarlamis olabilir diyo..bu kadar kisa zamanda tekrarlamissa sizi nefrolojiye yonlendirecegim dedi..hayirlisi bakalim..idrar kultur sonucunu bekliyoruz insallah birsey cikmaz.cocugum tam toparliyo biraz yeni birseyler cikiyo..bugunde her tarafi kabardi birden bire..sonra kendiliginden de gecti..dis cikarirken bu tarz seyler oluyo diye okumustum nette..var mi boyle birsey basina gelen?

iyi geceler kızlar

canım sanırım berra 2 yaş sendromuna erken girenlerden, en güzeli hiç umursamıyormuş gibi yapmak ve ilgisini başka yönlere çekmek. Kaanda ısırmayı ve saç çekmeyi çok yapıyor malesef

canım hayırdır ne oldu? inşallah çok büyükbir sorun değildir, bizi habersiz bırakma olurmu

ah yavrum ya kıyamam bi bitse şu diş çıkartmalarda kurtulsa meleklerimiz
gerçi bizim bitti derken yeniden sil baştan başlayacak yine :18:

selam canım bizim bura baya soğuktu bugün kaanı çıkaramadım dışarı eşim evdeyken bu fırsat dedik annemle hasta ziyaretine gitti o ara babamız paşayı yıkamış, inşallah yine nüksetmez şu salgın ki hala kurtulamadık tam bizde. sizinde inşallah olmaz yine
albümü bende görmek isterim kii

okudum ki :18: :18:
valla doğum yaklaşınca korkularda artıyor bende :18:

güldenim geç cevaplıyorum kusura bakma canım, biz biraz daha iyiyiz ama daha tam anlamıyla geçmedi malesef. buranın havasıda çok tuhaf bu aralar günlerdir güneş sıcak vardı iki gündür yine buz kesti heryer

Kesinlikle benim bebegim de ayni..bende sadece benimkinde var bu durum saniyordum..demek bu yasin genel ozelligiymis tum bunlar..

kızlar bu haftasonunu hepimiz hemen hemen aynı geçirmişiz galiba
kaanda bu aralar çok mızmız kızdığında bağırmalar, küsüp surat asmalar.
birde iki gecedir aynı saatte kalkıp 3 saat uyanık kalmalar. dün gecemiz o kadar zordu ki artık ağlaya ağlaya sabahı ettim,
uyandı birdaha uyumak bilmedi, kardeşide bi yandan sert tekmelerle eşlik etti abisine. o kadar kötü bi geceydi ki artık yatağa girmeden korkarak giriyorum yine uyancak diye ne zaman düzelcek bu çocukların uykuları acaba

Gecmıs olsun cnm ıns tekrarlamaz
Bızım kabarık falan olmadı dıs ten ne cekıyo bu kuzular ya

ıyı aksamlar canım ıyıyım sukur
haftasonu gezmelerde yapılmıs aman aman olmasın kuzular hasta
albume baktım masallah ıkısıde cok tatlı

gemıs olsun canım
ıınsallah tekrarlamamıstır
ben hıc duymadım kabarma
ıstahsızlık ıcın balık yağı ve kecıboynuzu ozu kullanabılrsnz canım ıyı gelen arkadaslarmz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…