- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.761
selamm kizlar nasilsiniz bakim ne var yok umarim bebisler iyidir ben gelemedim bi kac gundur canim sIkKIN bu aralar efe iyi cok sukur
kendime geldigiminde ararniza gelirim umarim daha sIK sizi ve bebislerinizi cook opuyorum
Cnm allah kolaylık versın yasayan bılır ancak berra sanırım 2 yas sedromuna erken baslamısgünaydın kızlarr iyi pazarlar hrkese
ben dün güzel bi temizlik yaptım içim rahatladı valla:) geldiğimden beri içime sinen bi temizlik yapamamıştım. eşimi<nde evde olmasını fırsat bilip sıvadım kolları.
berra çok fena oldu kızlar yaa. bu tabirleri kullanmak istemiyorum ama onu anlatacak başka kelimeler bulamıyorum. cadı huysuz aksi bi kız oldu. çok zorluyor beni. önceden tamam mızmız bi bebekti ama uyumluydu. ama şu an istediği şeyler olmadığında hemen basıyo çığlığı sürekli bağırıyor benimle kavga ediyor inatlaşıyor ağlıyor vuruyor saçımı çekiyor daha nasıl anlatiim bilmem ki. nerede yanlış yaptım da böyle oldu diye düşünmekten kendimi alamıyorumanlatmk istediği şeyleri anlamayınca çok kızıyor. bilinçli olarak kullandığı kelime aç atti kelimeleri. bişeyi açmamı istediğinde kapak kitap kapı buzdolabı vs aç diyor başka da bi kelimesi yok özellikle mutfakta herşey ama herşey memmem. bu da onu anlamamı zorlaştırıyor. dün köfte koyup tabağa önüne koydum gitti çekmeceyi açıp sofrabezini aldı bana getirdi serdik tabğı üzerine koydum hala oturmuyor elini havaya kaldırmış memmem diyip duruyor. ne istediğini tahmin edip çatal verdim bu sefer oturup yemeğe başladı. eğer anlamasaydım ne istediğini yemek yemediği gibi susturamazdım da başlardı ağlamaya. günümüzün büyük kısmı böyle bağırmayla ağlamayla geçiyor. 2 yaş dönmeinde başlıycak olan inatlaşmalar biz de erken başladı sanırım mesela gözümü ellemek mıncıklamak istiyo izin vermediğim zaman basıyor çığlığı peçete kağıt vs. yemek istiyor izin vermediğim zaman basıyo çığlığı... ayyyy ne çok dolmuşum anlat anlat bitiremedim
selamm kizlar nasilsiniz bakim ne var yok umarim bebisler iyidir ben gelemedim bi kac gundur canim sIkKIN bu aralar efe iyi cok sukur
kendime geldigiminde ararniza gelirim umarim daha sIK sizi ve bebislerinizi cook opuyorum
Kizlaar erenle bu aksam oynuyoduk gulerken baktim normalde gostermiyo cunku ve alt azi disi cikmis zaten cikmasini bekliyodum soldaki cikmisti ama sag taraftaki cikmamisti ama gordumki dis etleri kirmizi disin ciktigi yerler disetleri kanli sanirim zor cikmis ve geceleri aglamasinin sebebide buydu heralde normalde disi ciksa bile bukadar aglamazdi ama bu baya zor cikmis yavrum agri aci yapiyodu heralde ondan bukadar huysuzdu demek ins. bundan sonra duzelir.
Wavs fatma ıyı aksamlar kızlar nasılsınız?
Bız bugun dısardaydık yıne hava ıyı sayılırdı
Ama benım kuzular yıne hasta olma yolundalar
Bu arada kızlar album yaptım bılgınıze
Huysuzlugu ondanmıs demek cnm ya kıyamam
Su dısler bı cıksa onlarda bızde rahatlasak
Erken dogmus canim normal dogumdu heralde dimi.hamilelikte sorunlar yasamissin atlttinizmi hepsini simdi munir cihan iyimi anlatsana oglunu biraz oda bizimkiler gibi yaramazmi bakalim hem uykulariniz yemeniz nasil ayy cok sordum galiba ama yeni bebisimizede taniyaim dimi
İyi aksamlar canim bende bi bakip cikayim dedim herzamanki gibi.aman dikkat et kizlarada ins.hasta olmazlar.
Albumede bakicam canim ama ben pcden album ekle dedigimde resim ekle diye bisey cikmiyo sinir ediyo beni ya sadece yazi yaziliyo.
Aynen canimya nezaman nolucak bilemiyoruz dis cikiyo ama belirtisi nasil olucak anlayamiyoruzya.
Bende yatiyorum canim k.bakma kalmak isterdimde cok uykum geldi eren uyanmadan gideyim yanina.
Bu arada iyi geceler canim gorusuruz.
günaydın kızlarr iyi pazarlar hrkese
ben dün güzel bi temizlik yaptım içim rahatladı valla:) geldiğimden beri içime sinen bi temizlik yapamamıştım. eşimi<nde evde olmasını fırsat bilip sıvadım kolları.
berra çok fena oldu kızlar yaa. bu tabirleri kullanmak istemiyorum ama onu anlatacak başka kelimeler bulamıyorum. cadı huysuz aksi bi kız oldu. çok zorluyor beni. önceden tamam mızmız bi bebekti ama uyumluydu. ama şu an istediği şeyler olmadığında hemen basıyo çığlığı sürekli bağırıyor benimle kavga ediyor inatlaşıyor ağlıyor vuruyor saçımı çekiyor daha nasıl anlatiim bilmem ki. nerede yanlış yaptım da böyle oldu diye düşünmekten kendimi alamıyorumanlatmk istediği şeyleri anlamayınca çok kızıyor. bilinçli olarak kullandığı kelime aç atti kelimeleri. bişeyi açmamı istediğinde kapak kitap kapı buzdolabı vs aç diyor başka da bi kelimesi yok özellikle mutfakta herşey ama herşey memmem. bu da onu anlamamı zorlaştırıyor. dün köfte koyup tabağa önüne koydum gitti çekmeceyi açıp sofrabezini aldı bana getirdi serdik tabğı üzerine koydum hala oturmuyor elini havaya kaldırmış memmem diyip duruyor. ne istediğini tahmin edip çatal verdim bu sefer oturup yemeğe başladı. eğer anlamasaydım ne istediğini yemek yemediği gibi susturamazdım da başlardı ağlamaya. günümüzün büyük kısmı böyle bağırmayla ağlamayla geçiyor. 2 yaş dönmeinde başlıycak olan inatlaşmalar biz de erken başladı sanırım mesela gözümü ellemek mıncıklamak istiyo izin vermediğim zaman basıyor çığlığı peçete kağıt vs. yemek istiyor izin vermediğim zaman basıyo çığlığı... ayyyy ne çok dolmuşum anlat anlat bitiremedim
Kizlaar erenle bu aksam oynuyoduk gulerken baktim normalde gostermiyo cunku ve alt azi disi cikmis zaten cikmasini bekliyodum soldaki cikmisti ama sag taraftaki cikmamisti ama gordumki dis etleri kirmizi disin ciktigi yerler disetleri kanli sanirim zor cikmis ve geceleri aglamasinin sebebide buydu heralde normalde disi ciksa bile bukadar aglamazdi ama bu baya zor cikmis yavrum agri aci yapiyodu heralde ondan bukadar huysuzdu demek ins. bundan sonra duzelir.
Bu aradan ciksin i herkes pek bi soyluyoda ikisini kucuk buyuturken annede cikiyo aradan(hevin sen burayi okuma tatlim es gec)
Ben yasim gidiyo diye cok ara birakmadim simdi cok memnunumda allaha sukur ama duzen oturana kadar biraz zor
Ben tek basima buyuttugum icin belkiannende bi yandan seni dusundugu icin soyluyo ama sanslisin o yonden
Ay sizin ikinciler gelicek benim kizlar buyuyecekbiz hala buralarda olucaz ins
bugün geçmiş yo kızlar yanız benim nette sorun var alıntı yaptım ama hepsi silindinilaycım üzülme geçici bi durumdur bu üzerine gitme ama insan üzülüyo elinde değil.
benicim ohh beyzamada baksen nede yakışmıştır uğur böceği olmak.
nnidamada baksen:
otatlıyı bende deniyecem ay iyice yaramaz oldu bu bebişler
wavsum
nuray, dilek efem günaydın, betülüm günaydın nasıl oldu erdem paşam, fatma, funda, yasmin, songül, sibel, katreynur, nilay, beni unuttuğumkimse kalmamıştır umarım:
kızlar herkese günaydın
cvr emir nasıl oldu cnm :
helin kağan nasıl bi ara bilgi verin bize kızlar:merakta bırakmayın biziii:
özcenanım sende girmiyorsun 2 gündür umarım bi sorun yoktur cnm:
biz yine uykusuzuz nil bütün gece benimle uyumak istedi yine ve döndü durdu pöfff:
iyi geceler kizlar bu hafta sonu emir pertimi cikardi inanin katreniur ayni emiri anlatmissin canim inanilmaz huyu degisti emirde mizmizbir cocuktu ama uyumluydu.simdi ise bagirmayi ogrenmis istedigi olmasin herseye bagirip agliyor.bu ara herseye mama diyor birsey istediginde istedigi seye dogru elini uzatiyor.birdesinirlensin sankibana inat yapar gibi yere firlatiyor herseyi mama sandalyesinde yemek yerken uzun sure otutamiyor yemegi bitendkadar sikilip ayaga kalkiyor arkami bile donemiyorum malum agirlsr artik asagiya sarkiyor.hep mutsuz hep aglamakli.heryer karksik bir seyle uzun sure mumkun degiloynamiyor.bu yuzden onu cikariyo atiyo sikiliyooburunu aliyo.ocagin ustunde caydanlik yemek dolu tencere olsunagliyo herseyi ona vericez.mutfak gereclerini hep vefdigimiz icin yemek pisirirken bile istiyo.birde banyoya cok merakli.surekli oraya gitmek istiyo onceden alirdim cekerdim kenara susardisimdiise ihareketleriokadar hizli ve seri kizor yetisiyorun artik .sanirim bunlar2yas sendromu neyseuyandi simdi kaciorum
1.5 ay once idrar yolu enfeksiyonu gecirdik..gecen carsamba yine goturduk cunku atesi 39.5 lara kadar cikti..doktor tekrarlamis olabilir diyo..bu kadar kisa zamanda tekrarlamissa sizi nefrolojiye yonlendirecegim dedi..hayirlisi bakalim..idrar kultur sonucunu bekliyoruz insallah birsey cikmaz.cocugum tam toparliyo biraz yeni birseyler cikiyo..bugunde her tarafi kabardi birden bire..sonra kendiliginden de gecti..dis cikarirken bu tarz seyler oluyo diye okumustum nette..var mi boyle birsey basina gelen?
Gecmıs olsun cnm ıns tekrarlamaz
Bızım kabarık falan olmadı dıs ten ne cekıyo bu kuzular ya
1.5 ay once idrar yolu enfeksiyonu gecirdik..gecen carsamba yine goturduk cunku atesi 39.5 lara kadar cikti..doktor tekrarlamis olabilir diyo..bu kadar kisa zamanda tekrarlamissa sizi nefrolojiye yonlendirecegim dedi..hayirlisi bakalim..idrar kultur sonucunu bekliyoruz insallah birsey cikmaz.cocugum tam toparliyo biraz yeni birseyler cikiyo..bugunde her tarafi kabardi birden bire..sonra kendiliginden de gecti..dis cikarirken bu tarz seyler oluyo diye okumustum nette..var mi boyle birsey basina gelen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?