2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hosgeldin cnm ama herkes gidiyo
Ben biraz daha direnicem sanirim yarin tatil bize esimde ise gitmiyo
Hava iyi kizlar iyi olursa yine disardayiz:)

Sagol cnm minnoslar buyuyolar iste:)
Sor bakalim dr ne diyecek bu duruma genelde inatcilik hakim afacanlarda kendi dedikleri olacak:)

Oh yarin keyifli gecicek desene simdilerde siizn orda saat bir saat geride degilmi

bigunde cok eglenmis minnoslar

dedigun gibi buyuyorlar ozellikle babasi varken bu ruh haline daha cok burunuyor

Oh yarin keyifli gecicek desene simdilerde siizn orda saat bir saat geride degilmi

bigunde cok eglenmis minnoslar

dedigun gibi buyuyorlar ozellikle babasi varken bu ruh haline daha cok burunuyor

Evet cnm burda suan 00:30
Valla iki gundur keyifleri yerinde geziyolar:)

Babasina nazi geciyosa ondan da yapiyodur pasa

Evet cnm burda suan 00:30
Valla iki gundur keyifleri yerinde geziyolar:)

Babasina nazi geciyosa ondan da yapiyodur pasa

Oh ne guzel canim canlandilar gozlerimde cok ta seviyorlar gezmegi degilmi

babasiyla daha kisitli zamab gecirdigi icin bu durumu iyi kullaniyor babamizda elverisli:)

Oh ne guzel canim canlandilar gozlerimde cok ta seviyorlar gezmegi degilmi

babasiyla daha kisitli zamab gecirdigi icin bu durumu iyi kullaniyor babamizda elverisli:)

Hemde nasil anneleride seviyo gerci:)

Baba da mutlu tabi istedigini yaptiriyo pasa:) ama donemden hepsi gececek zaten yarenden de bilirsin az cok..

Gorusruz cnm cikarken kilit vur emi:)

Hemde nasil anneleride seviyo gerci:)

Baba da mutlu tabi istedigini yaptiriyo pasa:) ama donemden hepsi gececek zaten yarenden de bilirsin az cok..

Gorusruz cnm cikarken kilit vur emi:)

:)gezmek candir.....

evet cnm gecicek insalla aslinda abartu biyutta degil ama aras sakin bir bebek oldigundan zaman zaman sasiriyorum
esimde diyor olcak annesi o kadar birak nazlansin nazlayalim.diyor bu zamana kadar sesimi vardi diyor
olxak dedigim gibi donemsel
yarende oldukca siddetli yasamistik arasin su anki tablosu oldukca hafif

ay birdee cuma gunu misaflarimiz gelmistu 2o aylik bir erkek cocugu vardi aras burbheyecanlandi cicuga iki kez vurdu oldukca uzuldim
sonrasinda atini market arabasini ve salincagini cocuktan oldukca kiskandi o binince hep bagurdi zavalli cocukta indi arasbinince hep vermem vermem deyip durdu bu ara takildi zaten vermem vermem benim diye:)
Ben hircin kiskanc olmasini istekiyirum ama insalla oda ayinin verdigu birseydir

ay sen hani kactin ben yazdim da yazdim

ohhh kocaman bi alkış yarenimeee:

büyümşte kardeşine bişeyler alıyo desene:

Ole canim benim ya
ole duygulandim ki masalla hic kiskanmadi kardesinin ole hassaski.ona karsi
birde yaren cocuklari cok seviyor sevgi yimagi kizim.benim
ogretmeni okuldada ole.oldigunu soyluyor kimseyi kiskanmasi kotu niyeti yokmus
canim.yarenim

bi alkış daha yarenimeee:

cnm tekrar çok geçmiş olsun umarım emirim iyidir daha şimdi..

hehe nilde yeni başladı sayılır anne demeye cnm:
ama sakın ısrarcı olma ben annedemesini çok istiyodum ve sürekli söyletmeye çalışıyodum
sonra haluk yavuzerin bi kitabında okudum çocukla intlaşmayın konuşması için kelimeleri söyleyin sık sık ama ısrarcı olmayın diyodu bende öyle yaptım ve nil anne demeye başladı..

cnm sanıyorum dönemsel bişey bu :
kızlar günaydın herkese :
helincim karşılaşamıyoruz umarım herşey yolundadır
bi arkadaşımız gelmiş hoşgelmiş umarım gün içindede karşılaşırız..

fazla geçmiş yapamadım bugün burda denetleme var ama ben gelmeye çalışıcam..

günaydın kızlar bana 3 gündür pek aymasada :)
Azcık geçmiş yaptımda herkeste aynı sıkıntı Erdem paşa şu sıra sadece emsin(ama sürekli yapışık kalcak şekilde) başka bişe yemesin istiyor gün boyu emince geceye birşey kalmıyor ve bu seferde katrnı doymadığından çığlık atıyor çok zor durumdayım artık bünyem pes dedi her an yıkılabilirm dün gece 3 de kalktı başladı ağlamaya uyutuyorum tam uyanıyo tam bir saat uğraştım uyudu yatırdım yatağa yattım ki bir ses
-ba baaaa ba baaaaa babacıım eşimi çağırıyo çünkü artıtık beni çağırırsa çıldıravağımı biliyor eşim gitti yanına oturmuş yatağa hiç uyumamış gibi cin fibi bakıyo neyse aldık yanımıza beni görünce yine yapıştı 1 saat daha emdi sonra uyudu gibiydi ki saat çaldı oof oof umarım bir hastalık gelmez ardından

aman cnm allah korusun ya bebişler bu ara dişlerden birazda etkliniylar sanıyorum ..
günaydın bu arada betülüm
ay uykusuzluk çok zor gerçekten..
nil akşam 3 defa uyandı ondada pek zorlamadı beni aman dilimi ısırayımmmm:

gemıs olsun canım
ıınsallah tekrarlamamıstır
ben hıc duymadım kabarma
ıstahsızlık ıcın balık yağı ve kecıboynuzu ozu kullanabılrsnz canım ıyı gelen arkadaslarmz var

Doktor da istahsizliga balik yagini onerdi kullaniyorum ama pek degismedi durum..keci boynuzu ozunu de bi deneyelim bakalim.insallah bizde de ise yarar..tesekkur ederim canim onerin icin

Demek sizinde ani sezeryan oldu arasta 23 gun erken geldi djnyaya

istahi icin keciboynuzu ozunu inerebilirim arasa astim icin basladik
simdi ddvamli elimden tutup mutfaga goturup mama istiyor:)

Insallah benim oglusta da ise yarar ya...bu istahsizlik konusunda kendimi caresiz hissediyorum..birde benim oglum oyle dogrudan icmez muhtemelen..daha once keci boynuzu pekmezi iciriyordum...2 gun icti 3.gun kusmaya basladi..hemen gidip alicam bugun su keciboynuzu ozunu..

Doktor da istahsizliga balik yagini onerdi kullaniyorum ama pek degismedi durum..keci boynuzu ozunu de bi deneyelim bakalim.insallah bizde de ise yarar..tesekkur ederim canim onerin icin

günaydın hoşgeldiniz oğlunuzun adı nedir tabi sizinde birde doğum tarihi neydi acaba?

Günaydın canım nasıldı hsonu neler yaptınız nille
Günaydın canım büyüdükçe daha çok dusuyorlar memeye elifte eskiden hiç aramazdi artık yakamı çekmeye basladi erdemin diş sıkıntısı vardır belki canım ondan uykuya.gecemiyirdur
Masallah canım aman.hep böyle devam etsin

Günaydın canım hosgeldin aramiza ins sık sık girersin
bizimde ara ara istahsizligimiz oluyor diş çıkarma döneminde genellikle gerçekten çok.zor Allah kolaylik versin

Günaydın.kızlar biz de iyi bi hsonu gecirmedik elif üç gündür ateşli atesini düşürdük derken gene cikiyordu önce dişe yorduk baktık dusmuyor dr gittik boğaz enfeksiyonu olmuş kulaginada vurmaya başlamış 10.gün boyunca antibiyotik kullanicaz iki gün daha ateş sürer dedi dr
sabah keyifli uyandı elif biraz ateside vardı surup verdim gene.ve.şimdi oynuyor tabi iki gündür yemekte yemiyor bakalım.bugün yicekmi

Günaydın canım hosgeldin aramiza ins sık sık girersin
bizimde ara ara istahsizligimiz oluyor diş çıkarma döneminde genellikle gerçekten çok.zor Allah kolaylik versin

Tesekkur ederim hosbulduk canim..benim oglan ek gidaya gectigimizden beri boyle.keske sadece disten olsa
..sadece emmek istiyo..artik sutten kesmeyi dusunuyorum ciddi ciddi..

Cok gecmis olsun..Allah bi an once sifasini versin insallah..dis doneminde cocukalarda genellikle bagisiklik zayifladigindan ust solunum yoli enfeksiyonu vb..olabiliyormus..insallah toparlanir en kisa zamanda

günaydın cnm hafta sonu iyidik bol bol zaman geçirdik ama babayla limoniyiz ama nil keyifli bu ara coşmuş
sabah bakıcısına beni ve eşimi soruyomuş önce annem demiş sonra babnammm:
ay iyice şebek oldu bunlar..

sanada günayın bu arada cnmn:

cnm çok geçmiş olsun elifime ayy bütün bebşlerimiz hasta oldu bu ara allahım yardımcıları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…