- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.821
günaydın hoşgeldiniz oğlunuzun adı nedir tabi sizinde birde doğum tarihi neydi acaba?
Sağol canım inşaallah evet okumuştum bende bide eller hep ağızda oyuncaklar agzinda disleri kasindikca ne bulsa goturuyor ağzına kaçınılmaz olduCok gecmis olsun..Allah bi an once sifasini versin insallah..dis doneminde cocukalarda genellikle bagisiklik zayifladigindan ust solunum yoli enfeksiyonu vb..olabiliyormus..insallah toparlanir en kisa zamanda
Masallah canım nilime sağol canım geçsin.hemen inşallah denedin mi kahvaltıda pizzayi pisti mi patates ayrıca neden bozuksun eşine karşı bakayımgünaydın cnm hafta sonu iyidik bol bol zaman geçirdik ama babayla limoniyiz ama nil keyifli bu ara coşmuş
sabah bakıcısına beni ve eşimi soruyomuş önce annem demiş sonra babnammm:
ay iyice şebek oldu bunlar..
sanada günayın bu arada cnmn:
cnm çok geçmiş olsun elifime ayy bütün bebşlerimiz hasta oldu bu ara allahım yardımcıları olsun
Tesekkur ederim hosbulduk canim..benim oglan ek gidaya gectigimizden beri boyle.keske sadece disten olsa
..sadece emmek istiyo..artik sutten kesmeyi dusunuyorum ciddi ciddi..
Gunaydinnn..hosbulduk gercekten:)oglusun adi munir cihan, ben seda..30 kasim dogum tarihimizde..
Sağol canım inşaallah evet okumuştum bende bide eller hep ağızda oyuncaklar agzinda disleri kasindikca ne bulsa goturuyor ağzına kaçınılmaz oldu
Masallah canım nilime sağol canım geçsin.hemen inşallah denedin mi kahvaltıda pizzayi pisti mi patates ayrıca neden bozuksun eşine karşı bakayım
Ama bazı bebekler memeye guvenirmis reddedermis ek gidayi canım anca demeden umidini kesince yer
ay ben o yarene şöyle bi sarılsammm ne hoş. benimkızımda yaren ablası gibi ablalık yapar kardeşine ilerde inş.Iyi aksamlar kizlar
bu aksam duygu yuklu geldim buraya
yaren bir saat once elinde cubuk krakerle kosa kosa geldi cantasindan cikarmis.aras cubuk krakeri cok seviyor diye okuldan kardesine almis harcligi ile en duygulandim
sonra acti kardesine verdi
canim yarenim benim.....
kız nasıl getiriyo gazozu benimki gazozla birlikte yuvarlanır:)Ben basedemedim canim direk girdimm
Xvr bu aksam ben odamda giyiniyordum aras anne anne diye evde beni ariyor tabi ben mest:)
Sonra bir baktim gazoz sise ile bardak geturmis anne ih ih hadi hadi diyor.doldurcakmisim.bardagi aman ne mutku oldum
ay bunaksam cocuklarim cok mutku etmis beni
ayy bu dr lerinde birini diğeri tutmuyo benimkide kullanmayın umca önermem dedi...geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun kızlar, emirin ateşi iki gün yüksekti, sonrasında ilaçlarımızı kullanınca geçti çok şükür. ama huysuzluğa devam.
bu umca denilen ilaç çok iyi geldi, öyle düşünüyorum 8 gün kullanıca doktor sonrasında dolaba kaldır dedi. en ıfacık burun akıntısı soğuk algınlığı sezdiğinde ver dedi. biraz fiyatı pahalı ama olsun antibiyotik kullanmaktansa bu tarz ilaçlar daha iyi.zinco da kullanıyoruz sanırım bu ikisi çok iyi geldi.
kızlar ben en çok öksürükten korkuyorum grip ateş bir şekilde geçiyorda çocuklara öksürük geldimi çok uzum sürüyor geçmesi.hastalığı geçiyor ama kuru öksürük kalıyor. zaten emir geceleri uykusuz ay birde öksürük eklenirse yandık çok şükür şimdilik yok.
Songül 12,3 kan iyi demişsin canm.sen arasa kullanıyormusun hala kan ilacı.. ne zamana kadarkullanıcaz bunu yani kanı normale dönüncetekrar düşse nasıl anlıycazki.
katreniur senin kzıın nasıl oldu canım en son okuduğumda hastaydı.
sor bakalım tatlım sizinki ne diycek. bizde keçiboynuzu özüne başladık songülüm dedemiz almış pekmez diye:)Canim ben gecmis olsun diyemeden emirime gecmis olmus
baj ne guzel ilac yaramis size bende sorucam dr umuza
ay bende tam aksine gribu sevmedim arasin okduruk cabuk toparlanuyor da grip fenaymis yani
gerci bizim alerjik astim kaunakli oksuruk oluyor o ayru
Canim ben keciboynizu ozune basladigimdan beri demir ilaci biraktim
arasin 18 aykikken yeniden bakilcak
bana gore sizin deger cok iyi keciboynuzu ozu kullansaniz hem.kimyasal da icermiyor
oy yerim onun anne diyen dillerini...Evet canim bir iki aydir diyor ama son zaman daha anlamlo diyor
mesela havasi bitiyor anne anneeeee diyor bana uzatyor
bizim evde modelimia var cnm surekli abladan duyuyor anne anne dedigini
emirde zamanla soyler
Ama muthis bur duygu hele oda oda anneeeee diye beni aramasi
ay iyiki digirmusum
dişimi ağrıo ki acaba annesi. debnimkide arada mızırdanıyo arada kulağınıda çekip duruyo azılar gelio sanırımHimm memnun olmana sevindim bakalim ben de bekliyorum onumuzdeki haftalarda.
Cvr canim berra iyi cok şükür ama acayip mizmiz cok agliuor anlayamıyorum derdini
Size de gecmis olsun canim simdi daha iyidir insallah
rabbim yardımcın olsun cnm hepimizin de inş.Kızlar ben de kaciyorum. Duulariniza ihtiyacim var berra çok yoruyor bu siralar beni. Çok yiprandim cookk. Öpüyorum hepinizi iyi geceler
hoşgeldin cnmHerkese merhabalar...siteyi surekli takip ediyordum ama yeni uye oldum bende..benim de oglusum var..kasim 2012 dogumlu..bizi de araniza kabul eder misiniz?
ayy benim kuzum da 8 aralık doğumlu olcaktı 16 kasımda doğdu 23 gün erken...36+5 te doğdu. şükürler olsun rabbimeHerkese cok tesekkurler...hosbulduk gercekten:)benim adim seda...oglusumun adi da munir cihan..30 kasim dogumlu...yani son anda yakalamisiz kasim annesi olma firsatini:)aslinda aralikta dogacakti ama benim oglus sabirsiz cikti..36 hafta 3 gunluk dogdu..su an yaramazla ugrasmaktayiz..
2 yaş sendromu erken gelmiş sanırım cnm. benimki de çok inatlaşıo başka bişeylerle geçiştirmeye çalışıorum. bide kafasını küt diye geri atıo bi anda nasıl tutacağımı bilemiorum. allah yardımcımız olsungünaydın kızlarr iyi pazarlar hrkese
ben dün güzel bi temizlik yaptım içim rahatladı valla:) geldiğimden beri içime sinen bi temizlik yapamamıştım. eşimi<nde evde olmasını fırsat bilip sıvadım kolları.
berra çok fena oldu kızlar yaa. bu tabirleri kullanmak istemiyorum ama onu anlatacak başka kelimeler bulamıyorum. cadı huysuz aksi bi kız oldu. çok zorluyor beni. önceden tamam mızmız bi bebekti ama uyumluydu. ama şu an istediği şeyler olmadığında hemen basıyo çığlığı sürekli bağırıyor benimle kavga ediyor inatlaşıyor ağlıyor vuruyor saçımı çekiyor daha nasıl anlatiim bilmem ki. nerede yanlış yaptım da böyle oldu diye düşünmekten kendimi alamıyorumanlatmk istediği şeyleri anlamayınca çok kızıyor. bilinçli olarak kullandığı kelime aç atti kelimeleri. bişeyi açmamı istediğinde kapak kitap kapı buzdolabı vs aç diyor başka da bi kelimesi yok özellikle mutfakta herşey ama herşey memmem. bu da onu anlamamı zorlaştırıyor. dün köfte koyup tabağa önüne koydum gitti çekmeceyi açıp sofrabezini aldı bana getirdi serdik tabğı üzerine koydum hala oturmuyor elini havaya kaldırmış memmem diyip duruyor. ne istediğini tahmin edip çatal verdim bu sefer oturup yemeğe başladı. eğer anlamasaydım ne istediğini yemek yemediği gibi susturamazdım da başlardı ağlamaya. günümüzün büyük kısmı böyle bağırmayla ağlamayla geçiyor. 2 yaş dönmeinde başlıycak olan inatlaşmalar biz de erken başladı sanırım mesela gözümü ellemek mıncıklamak istiyo izin vermediğim zaman basıyor çığlığı peçete kağıt vs. yemek istiyor izin vermediğim zaman basıyo çığlığı... ayyyy ne çok dolmuşum anlat anlat bitiremedim
ayy çok şeker kuzuları allah bağışlasınWavs fatma ıyı aksamlar kızlar nasılsınız?
Bız bugun dısardaydık yıne hava ıyı sayılırdı
Ama benım kuzular yıne hasta olma yolundalar
Bu arada kızlar album yaptım bılgınıze
bizim iştahımızda sıfırdı balık yağı başladık octamar biraz ii geldi sanırım. denemenizde fayda var bence. yemeyen bebek çok zor çok ii bilirim.Yok canim normal dogum degildi..suyum bittigi icin sezeryancok sukur bebegim erken dogmasina ragmen saglikll dogdu.biraz kilosu dusuktu..simdi de en buyuk problemimiz istahsizlik.doktorumuz olmasi gerekenden dusuk dedi..8 kilo 700 gram..napcam bilmiyorum.bu konu cok canimi sikiyo..ne yaparsam yapim yediremiyorum.gece uykularimizda maalesef boluk porcuk..surekli uyaniyo kisa araliklarla..munir cihan hareketli bi cocuk masallah..gunduzleride beni baya yoruyo
ayy tatlım benimki de mama sandalyesinde oturmuo artık ayağa kalkıo sarkıo aşağı zıplıo. o nedenle kucağımd ayediriyorum napııımiyi geceler kizlar bu hafta sonu emir pertimi cikardi inanin katreniur ayni emiri anlatmissin canim inanilmaz huyu degisti emirde mizmizbir cocuktu ama uyumluydu.simdi ise bagirmayi ogrenmis istedigi olmasin herseye bagirip agliyor.bu ara herseye mama diyor birsey istediginde istedigi seye dogru elini uzatiyor.birdesinirlensin sankibana inat yapar gibi yere firlatiyor herseyi mama sandalyesinde yemek yerken uzun sure otutamiyor yemegi bitendkadar sikilip ayaga kalkiyor arkami bile donemiyorum malum agirlsr artik asagiya sarkiyor.hep mutsuz hep aglamakli.heryer karksik bir seyle uzun sure mumkun degiloynamiyor.bu yuzden onu cikariyo atiyo sikiliyooburunu aliyo.ocagin ustunde caydanlik yemek dolu tencere olsunagliyo herseyi ona vericez.mutfak gereclerini hep vefdigimiz icin yemek pisirirken bile istiyo.birde banyoya cok merakli.surekli oraya gitmek istiyo onceden alirdim cekerdim kenara susardisimdiise ihareketleriokadar hizli ve seri kizor yetisiyorun artik .sanirim bunlar2yas sendromu neyseuyandi simdi kaciorum
günaydın tatlım kolay gelsinohhh kocaman bi alkış yarenimeee:
büyümşte kardeşine bişeyler alıyo desene:
bi alkış daha yarenimeee:
cnm tekrar çok geçmiş olsun umarım emirim iyidir daha şimdi..
hehe nilde yeni başladı sayılır anne demeye cnm:
ama sakın ısrarcı olma ben annedemesini çok istiyodum ve sürekli söyletmeye çalışıyodum
sonra haluk yavuzerin bi kitabında okudum çocukla intlaşmayın konuşması için kelimeleri söyleyin sık sık ama ısrarcı olmayın diyodu bende öyle yaptım ve nil anne demeye başladı..
cnm sanıyorum dönemsel bişey bu :
kızlar günaydın herkese :
helincim karşılaşamıyoruz umarım herşey yolundadır
bi arkadaşımız gelmiş hoşgelmiş umarım gün içindede karşılaşırız..
fazla geçmiş yapamadım bugün burda denetleme var ama ben gelmeye çalışıcam..
günaydın kızlar bana 3 gündür pek aymasada :)
Azcık geçmiş yaptımda herkeste aynı sıkıntı Erdem paşa şu sıra sadece emsin(ama sürekli yapışık kalcak şekilde) başka bişe yemesin istiyor gün boyu emince geceye birşey kalmıyor ve bu seferde katrnı doymadığından çığlık atıyor çok zor durumdayım artık bünyem pes dedi her an yıkılabilirm dün gece 3 de kalktı başladı ağlamaya uyutuyorum tam uyanıyo tam bir saat uğraştım uyudu yatırdım yatağa yattım ki bir ses
-ba baaaa ba baaaaa babacıım eşimi çağırıyo çünkü artıtık beni çağırırsa çıldıravağımı biliyor eşim gitti yanına oturmuş yatağa hiç uyumamış gibi cin fibi bakıyo neyse aldık yanımıza beni görünce yine yapıştı 1 saat daha emdi sonra uyudu gibiydi ki saat çaldı oof oof umarım bir hastalık gelmez ardından
ay ben o yarene şöyle bi sarılsammm ne hoş. benimkızımda yaren ablası gibi ablalık yapar kardeşine ilerde inş.
kız nasıl getiriyo gazozu benimki gazozla birlikte yuvarlanır:)
ayy bu dr lerinde birini diğeri tutmuyo benimkide kullanmayın umca önermem dedi...
sor bakalım tatlım sizinki ne diycek. bizde keçiboynuzu özüne başladık songülüm dedemiz almış pekmez diye:)
oy yerim onun anne diyen dillerini...
dişimi ağrıo ki acaba annesi. debnimkide arada mızırdanıyo arada kulağınıda çekip duruyo azılar gelio sanırım
rabbim yardımcın olsun cnm hepimizin de inş.
hoşgeldin cnm
ayy benim kuzum da 8 aralık doğumlu olcaktı 16 kasımda doğdu 23 gün erken...36+5 te doğdu. şükürler olsun rabbime
2 yaş sendromu erken gelmiş sanırım cnm. benimki de çok inatlaşıo başka bişeylerle geçiştirmeye çalışıorum. bide kafasını küt diye geri atıo bi anda nasıl tutacağımı bilemiorum. allah yardımcımız olsun
ayy çok şeker kuzuları allah bağışlasın
bizim iştahımızda sıfırdı balık yağı başladık octamar biraz ii geldi sanırım. denemenizde fayda var bence. yemeyen bebek çok zor çok ii bilirim.
ayy tatlım benimki de mama sandalyesinde oturmuo artık ayağa kalkıo sarkıo aşağı zıplıo. o nedenle kucağımd ayediriyorum napııım
günaydın tatlım kolay gelsin
çok zor cnm yaa hele çalışırken çok daha zor.. allah ardımcın olsun inş.
hıı kıskanmada ben yarenime de arasıma da sarılacam bu akşam hıhh:)
ayy adım kıskanç kadına çıktı yahu:) hep songülün suçuu. bi şekilde anlaşırız benim yerimede sarılırsan:)
Herkeze gunaydin arkadaslar
yagmurcandab canim insalla.elifim daha iyi olicak sedaninda dedigubu gibu dis zamani hastaliklara daha acik oluyorlar
guldencim haftasonu misafirib olucakti nasil gecti
betulim rabbim kolaylik versin canim.gecenin ucunde kocama bakan gozler moral.bozucu olmali araa pasada gece kipir kipirdi su andada miz miz aksamda oleydi dis diyoruz artikkk
Sedacim istahssuz cocuk cok zor yarende eklere gectigimiz andan itibaren durum ayniydu agladigumi bilirim insalla keciboynuzu ise yarar
Emmeyi biraktirna konusunda haklisin arasta ayni moda girerse benimde fikrim ayni olur
ay ben o yarene şöyle bi sarılsammm ne hoş. benimkızımda yaren ablası gibi ablalık yapar kardeşine ilerde inş.
ayy bu dr lerinde birini diğeri tutmuyo benimkide kullanmayın umca önermem dedi...
sor bakalım tatlım sizinki ne diycek. bizde keçiboynuzu özüne başladık songülüm dedemiz almış pekmez diye:)
dişimi ağrıo ki acaba annesi. debnimkide arada mızırdanıyo arada kulağınıda çekip duruyo azılar gelio sanırım
hoşgeldin cnm
ayy benim kuzum da 8 aralık doğumlu olcaktı 16 kasımda doğdu 23 gün erken...36+5 te doğdu. şükürler olsun rabbime
2 yaş sendromu erken gelmiş sanırım cnm. benimki de çok inatlaşıo başka bişeylerle geçiştirmeye çalışıorum. bide kafasını küt diye geri atıo bi anda nasıl tutacağımı bilemiorum. allah yardımcımız olsun
bizim iştahımızda sıfırdı balık yağı başladık octamar biraz ii geldi sanırım. denemenizde fayda var bence. yemeyen bebek çok zor çok ii bilirim.
ayy tatlım benimki de mama sandalyesinde oturmuo artık ayağa kalkıo sarkıo aşağı zıplıo. o nedenle kucağımd ayediriyorum napııım
hıı kıskanmada ben yarenime de arasıma da sarılacam bu akşam hıhh:)
günaydın kızlar, nasılsınız?
amma geçmiş birikmiş,bi sürü alıntı yaptım ama hepsi gitti
seda hoşgeldin aramıza
beni kızlara maşallah,süper görünüyor allah nazarlardan saklasın
yasminin pastadan yaptım süper oldu hemde kısa sürede oldu
kızlar bu aralar barut gibiyim
haftasonu maşallah defne beni yemek konusunda üzmedi amaaaaa uyku konusunda çok üzdü
uyumamak için direndi resmen
dün çok kötü bağırdım,sonra da oturdum ağladım.ben ağlarken defne de geldi gönlümü almaya çalıştı.gözyaşlarımı sildi
eşime de kızdım bir sürü
adam geldi ama aradığını bulamadan gitti
neden bu kadar sinirli olduğumu anlayamıyorum
defnede de var istediğini yaptırmak için ağlama,bağırma huyu
hoşgeldin cnm
seda hoşgeldin aramıza
haftasonu maşallah defne beni yemek konusunda üzmedi amaaaaa uyku konusunda çok üzdü
dün çok kötü bağırdım,sonra da oturdum ağladım.ben ağlarken defne de geldi gönlümü almaya çalıştı.gözyaşlarımı sildi
eşime de kızdım bir sürü
bilmiyorum ki cnmanlamıyorum neden bmöyle olduğumugünaydın tatlım:
yok misafirimiz gelmedi:
günaydıntatlımmm:
bende kıskandım artıkkkkkk:
normaldir cnm..
herşeyle tek başına
uraşıyosun cnm:
bilmiyorum ki cnmE canim kolaymi herseye bir basina yetismeye cakisiyorsun sinirmi kalir insanda
kuzucukta gonlunu almaya calisti he kiyamam
bilmiyorum ki cnmanlamıyorum neden bmöyle olduğumu
bilmiyorum ki cnm
o kadar okuyorum ama bilmiyorum
dün eşime dedim ki bundan sonra namazlarında bana dua et de sakinleşeyim
evet yavrum gönlümü almaya çalıştı
o minicik elleriyle gözyaşlarımı kuruladı
ya 2 aydır regl olamıyorum sinir ondan mı acaba?
cuma günü dr a gideceğim bakalım ne diyecek
Ilabilir cnm her vucut farjli tepkiler veriyor
brn en son 29.01.2012 de adet oldum ama bir etki yapmiyir sanirim
ama tabi dinem dinem bende gergun olabiliyoruk sanirim sartlardan dolayi
olabilir cnm
buarada yarenin geçen ki davranışına bayıldım
inşallah defne de yaren ablası gibi olur
seda hoşgeldin aramıza
eşime de kızdım bir sürü
taşıncam sonunda:)Haha sanki degilsin:)
tek kıskanç ben değilmişim:)günaydın tatlım:
yok misafirimiz gelmedi:
günaydıntatlımmm:
bende kıskandım artıkkkkkk:
normaldir cnm..
herşeyle tek başına
uraşıyosun cnm:
aynen dede candır. cnm babam eczanede görünce almış herşeye devaymış içirin zeynebime dio:)Hehe yok yok sise gayet bostu cnm dibinde azcik vardi
Hem benun oglum erkek birkerem.ole yuvarlanmaz
bu arada
dede candir.....
taşıncam sonunda:)
tek kıskanç ben değilmişim:)
aynen dede candır. cnm babam eczanede görünce almış herşeye devaymış içirin zeynebime dio:)
songülll sende gün bol, yap şu pastayı pişman olmıycaksın dr oetkerin eline sağlık pek güzel krema yapmış he he:)
Yasemincim.o gun yogundum malum kacirmisim sanirkm
severik.ole pratik seyleri
diger topige yasmissiydin yada burada mi paylastin hemencik bakmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?