- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.841
taşıncam sonunda:)
tek kıskanç ben değilmişim:)
aynen dede candır. cnm babam eczanede görünce almış herşeye devaymış içirin zeynebime dio:)
songülll sende gün bol, yap şu pastayı pişman olmıycaksın dr oetkerin eline sağlık pek güzel krema yapmış he he:)
yazdım tatlım her iki tarafada . pratik pasta diye:) gerçekten pratik ee kızlar denemiş abartmıyorum görmüşlerdir pratikliğini. hani böyle söyleyince ammaaann ne pastaymış durmadam sölüo gibi düşünebilirler. üstüne düştüm çünkü beceri gerektiren bi pasta değil yani becerikliyim demedim:) aksine yarene ver o şu yaşta yapar. herkes faydalansın pratik pratik dedim:)
zevkle sarılırım tabi hatta fotolar yollarız sizee :)ayy adım kıskanç kadına çıktı yahu:) hep songülün suçuu. bi şekilde anlaşırız benim yerimede sarılırsan:)
taşıncam sonunda:)
tek kıskanç ben değilmişim:)
aynen dede candır. cnm babam eczanede görünce almış herşeye devaymış içirin zeynebime dio:)
songülll sende gün bol, yap şu pastayı pişman olmıycaksın dr oetkerin eline sağlık pek güzel krema yapmış he he:)
nil gibi kuzuyu bulmuş seve seve dedesi olur babam... keçiboynuzu özü almış cnm öyle oyuncak filan değil yani...:) benbilem yaptım ne kız maşallahın var becerikli hatun.... afiyet olsunnn...ben kaçırmışım ne aldı dedeniz tatlım
hmmm benim kızın bidedesi yokta acaba sizin dedeye dede diye bilirmiyizzzz:)
vallaha çok pıratik benbilem yaptım düşün yani heheeh:)
sadece kakaoyu biraz abarttım diye düşündüm ama baktımki muhallebi onu çekmişşşş:
yapsunda tabaklarla birlikte fotolayın kendinizi. pastam orda olursa belkim kıskanmam he he:)zevkle sarılırım tabi hatta fotolar yollarız sizee :)
he songül gün bol bak bu akşam misafirin var yap şu pastayıyazık diilmi o da tatsın sever misafirin öle pratik şeyleri
inşallah cnmKiz cocuklari anac canim heleki annesinj yasini silen birkiz cocugu eminim.fazlasini yapocaktir
aaa cok sevindim cnm yapmana afiyet olsun. ay bu ara bende de bi alınganlık var adam ne dese alınıyorummm havalarddan mı ne
Günaydın.kızlar biz de iyi bi hsonu gecirmedik elif üç gündür ateşli atesini düşürdük derken gene cikiyordu önce dişe yorduk baktık dusmuyor dr gittik boğaz enfeksiyonu olmuş kulaginada vurmaya başlamış 10.gün boyunca antibiyotik kullanicaz iki gün daha ateş sürer dedi dr
sabah keyifli uyandı elif biraz ateside vardı surup verdim gene.ve.şimdi oynuyor tabi iki gündür yemekte yemiyor bakalım.bugün yicekmi
günaydın kızlar bana 3 gündür pek aymasada :)
Azcık geçmiş yaptımda herkeste aynı sıkıntı Erdem paşa şu sıra sadece emsin(ama sürekli yapışık kalcak şekilde) başka bişe yemesin istiyor gün boyu emince geceye birşey kalmıyor ve bu seferde katrnı doymadığından çığlık atıyor çok zor durumdayım artık bünyem pes dedi her an yıkılabilirm dün gece 3 de kalktı başladı ağlamaya uyutuyorum tam uyanıyo tam bir saat uğraştım uyudu yatırdım yatağa yattım ki bir ses
-ba baaaa ba baaaaa babacıım eşimi çağırıyo çünkü artıtık beni çağırırsa çıldıravağımı biliyor eşim gitti yanına oturmuş yatağa hiç uyumamış gibi cin fibi bakıyo neyse aldık yanımıza beni görünce yine yapıştı 1 saat daha emdi sonra uyudu gibiydi ki saat çaldı oof oof umarım bir hastalık gelmez ardından
aman cnm allah korusun ya bebişler bu ara dişlerden birazda etkliniylar sanıyorum ..
günaydın bu arada betülüm
ay uykusuzluk çok zor gerçekten..
nil akşam 3 defa uyandı ondada pek zorlamadı beni aman dilimi ısırayımmmm:
Doktor da istahsizliga balik yagini onerdi kullaniyorum ama pek degismedi durum..keci boynuzu ozunu de bi deneyelim bakalim.insallah bizde de ise yarar..tesekkur ederim canim onerin icin
Bizde cok yeme problemi yokta gece uykulari iste emdigi icin cok uyaniyo bide azilari cikiyo gece dakka basi nerdeyse emmeye kalkiyo ama yanima aldigimdan beri bende biraz uyumaya basladim yoksa imkani yok insan dayanamaz bu uykusuzluga.kilonuz aslinda dusuk sayiir ama erken dogum oldugu icin yine iyidir kilosu canim.Yok canim normal dogum degildi..suyum bittigi icin sezeryancok sukur bebegim erken dogmasina ragmen saglikll dogdu.biraz kilosu dusuktu..simdi de en buyuk problemimiz istahsizlik.doktorumuz olmasi gerekenden dusuk dedi..8 kilo 700 gram..napcam bilmiyorum.bu konu cok canimi sikiyo..ne yaparsam yapim yediremiyorum.gece uykularimizda maalesef boluk porcuk..surekli uyaniyo kisa araliklarla..munir cihan hareketli bi cocuk masallah..gunduzleride beni baya yoruyo
Tel.nosunu verenler ereni watsaptan gorduler canim istersen sende ver sorun olmassa.Ins olmayız cnm ya nıda tam atlatamamıs herhalde bugun baya kotuydu burnu akıyo
Ben telden yukledım cnm pc nıye öyle yapıyokı :44:
Bılen arkdslr varsa yazsınlar merak edıyoruz erenı bı göremedık yanı:)
1.5 ay once idrar yolu enfeksiyonu gecirdik..gecen carsamba yine goturduk cunku atesi 39.5 lara kadar cikti..doktor tekrarlamis olabilir diyo..bu kadar kisa zamanda tekrarlamissa sizi nefrolojiye yonlendirecegim dedi..hayirlisi bakalim..idrar kultur sonucunu bekliyoruz insallah birsey cikmaz.cocugum tam toparliyo biraz yeni birseyler cikiyo..bugunde her tarafi kabardi birden bire..sonra kendiliginden de gecti..dis cikarirken bu tarz seyler oluyo diye okumustum nette..var mi boyle birsey basina gelen?
bu tempoya sinir mi dayanır cnm yaa çocukların tüm sorumluluğu üstümüzde götür getir bak herşey bizde kendileri severken işe dahil oluolar genelde. hele senin işin hepten zor eşin hep uzak kv dersen ayrı bir vaka zaten. e sinirlerde bozuluo haliyle gayet normal...inşallah cnm
sabaha kadar sarıldı boynuma öyle uyudu
kuzum benim
bilmiyorum cnm bende de aşırı sinir var
adam haftasonu geldi ama geldiğine pişman oldu sayemde
oy maşallah cnm yaa benim kzın uyku harici bırak uzanmayı oturduğunu görmek pek mümkün değil paso dolanıo... öğle arası eve gittim geldim 7 de kalktı 12 ye kadar ağzına lokma koymamış. eve gider gitmez emdi. artık kaçta ne yer bilemiyorum... takmıyım diorum ama can sıkıoGunaydin herkese ayy eren sabah 6bucukta uyandi ya okadar salladim ettim ugrastim uyumadi sanki uykusunu almis gibi uyandi ama biraz gec bile yatmisti aslinda sonra sut icirip cizgi film actim ben yine yattim sekerleme gibi ama cok uykum vardi ya hic kalkamadim neyseki aglamasi falan olmadi gece sonra 10bucuk 11e dogru kahvaltisini yaptirdim zaten uykusu gelmisti sonra koltuga yatirdim ustunu orttum cizgi film actim kendim kahvalti yapmaya gittim kisa sure sonra napiyo diye bakmaya geldim uyuyomus benim geldigimi anlayinca bi kalkti yat oglum uyu dedim hemen yatti uyudu besigine yatirdim bende simdide uyuyo.oglen uykusuna cok erken yatmis oldu napicaz boyle butun gun bilmiyorum aksam hemen uykusu gelicek.:-(
Herkes iyidir ins. oh eren uyuyoken rahat rahat bi gecmis okuyup geliyim.
bu tempoya sinir mi dayanır cnm yaa çocukların tüm sorumluluğu üstümüzde götür getir bak herşey bizde kendileri severken işe dahil oluolar genelde. hele senin işin hepten zor eşin hep uzak kv dersen ayrı bir vaka zaten. e sinirlerde bozuluo haliyle gayet normal...
oy maşallah cnm yaa benim kzın uyku harici bırak uzanmayı oturduğunu görmek pek mümkün değil paso dolanıo... öğle arası eve gittim geldim 7 de kalktı 12 ye kadar ağzına lokma koymamış. eve gider gitmez emdi. artık kaçta ne yer bilemiyorum... takmıyım diorum ama can sıkıo
3 gündür yemiyordu bugün kısmen yemiş annem diyoki 1 ğünde yediğini 4 e bölüp veriyormuş istemiyo zorlarsanda kusuyogercekten zor bı hafta sonu gecırmısın canım
pekı sen ısteyken neyapıyo yıyyomu bıseyler
Hadi ya hicbisey yememismi ozaman sute guveniyo direk yani bizimki daha ek gidaya gecmeden bebekken biz bisey yerken baslamisti agiz sapirdatmaya oda yemek istiyodu simdide iyi yemesi neyseki.ama yemeseydi bende cok kafaya takardim canim okonuda butun anneler hakli yani cok kotu hissediyo insan.
Hafta sonunu hemen herkez uykusuz zor gecirmis ya hepimiz ayni gecirmisiz.
Yagmurcandan gecmis olsun elife canim ins.ciddi bisey degildirde ilerlemeden gecer antibiyotikle.
Beysal ayy seninki demek babaa babaciim diyo ay ne hos olmustur ya babasida sevinmistir heralde oyle seslenince.
Funda sende uzulmussun canim hafta sonu ama defne gozyasini sildi demek ne tatli ya annesine kiyamaz o merak etme biraz buyusun seni hic uzmez annesi.2aydir regl olmamissin oyuzdende stresli olabilirsin canim ama songul hanima bak senelerden bahsediyo ya.:-D
3 gündür yemiyordu bugün kısmen yemiş annem diyoki 1 ğünde yediğini 4 e bölüp veriyormuş istemiyo zorlarsanda kusuyo
bizimki manyak babacı baba baabaaamm babacııımm diyo :) babiş demeyi öğrendi etrafta hiç söyleyen yok tamamen doğaçlama babayı görünce mest tabi bunu duyan babada mest beni gördüğünde annem diyo ama ilk kelimesi aç aç aççç die tutturmakhafta sonu o kdar piskopata bağladıki gece rüyada bile aç die ağlıyo
Hadi ya hicbisey yememismi ozaman sute guveniyo direk yani bizimki daha ek gidaya gecmeden bebekken biz bisey yerken baslamisti agiz sapirdatmaya oda yemek istiyodu simdide iyi yemesi neyseki.ama yemeseydi bende cok kafaya takardim canim okonuda butun anneler hakli yani cok kotu hissediyo insan.
Hafta sonunu hemen herkez uykusuz zor gecirmis ya hepimiz ayni gecirmisiz.
Yagmurcandan gecmis olsun elife canim ins.ciddi bisey degildirde ilerlemeden gecer antibiyotikle.
Beysal ayy seninki demek babaa babaciim diyo ay ne hos olmustur ya babasida sevinmistir heralde oyle seslenince.
Funda sende uzulmussun canim hafta sonu ama defne gozyasini sildi demek ne tatli ya annesine kiyamaz o merak etme biraz buyusun seni hic uzmez annesi.2aydir regl olmamissin oyuzdende stresli olabilirsin canim ama songul hanima bak senelerden bahsediyo ya.:-D
yerim onun dillerini...3 gündür yemiyordu bugün kısmen yemiş annem diyoki 1 ğünde yediğini 4 e bölüp veriyormuş istemiyo zorlarsanda kusuyo
bizimki manyak babacı baba baabaaamm babacııımm diyo :) babiş demeyi öğrendi etrafta hiç söyleyen yok tamamen doğaçlama babayı görünce mest tabi bunu duyan babada mest beni gördüğünde annem diyo ama ilk kelimesi aç aç aççç die tutturmakhafta sonu o kdar piskopata bağladıki gece rüyada bile aç die ağlıyo
yasmın enıyısı bız senınle sakaryaya tasınalım
canım belkı kecıboynuzu ıse yararda zeynep ın ıstahı acılır
yerim onun dillerini...
bencede tatllım güldenim de gelsin:)
yerim onun dillerini...
bencede tatllım güldenim de gelsin:)
gelsın tabı
Oyy bizimki oyle seyler dese babasina dunyalar onun olur bizimki baba baba diye dolaniyo ancak ama anne demiyo hala ya soylemeye calisiyoda tam soyleyemiyo ya bende cok zorlamiyorum iste.bizimkide emmeye cok duslesti bu aralar kucagima alinca hemen acmaya calisiyo.3 gündür yemiyordu bugün kısmen yemiş annem diyoki 1 ğünde yediğini 4 e bölüp veriyormuş istemiyo zorlarsanda kusuyo
cnm ek gıdaya geçişte bizde de hiç sıkıntı olmadı. gayet iiydik sonradan yememeye başladı ben dişlere bağlıyorum bi de emmesine tabi . neyse hayırlısı. hafta sonu zeynep ilay ilk kez elimde ki bişeyi alıp yemek için resmen titredi... o ne mi? çiğköfte:) ay verdim birazcık yedi ama korktum rahatsız eder diye vermedim ama versem daha da yerdi anasının kızıbi de iki gündür filan böyle ellerini tutuyorum benim kızım büyümüş müü diyorum ayak parmaklrının ucunda yükselio sıpam bi de gülüşü var yiyesim gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?