2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben kaçırmışım ne aldı dedeniz tatlım
hmmm benim kızın bidedesi yokta acaba sizin dedeye dede diye bilirmiyizzzz:)

vallaha çok pıratik benbilem yaptım düşün yani heheeh:)
sadece kakaoyu biraz abarttım diye düşündüm ama baktımki muhallebi onu çekmişşşş:

ayy adım kıskanç kadına çıktı yahu:) hep songülün suçuu. bi şekilde anlaşırız benim yerimede sarılırsan:)
zevkle sarılırım tabi hatta fotolar yollarız sizee :)

he songül gün bol bak bu akşam misafirin var yap şu pastayı yazık diilmi o da tatsın sever misafirin öle pratik şeyleri

nil gibi kuzuyu bulmuş seve seve dedesi olur babam... keçiboynuzu özü almış cnm öyle oyuncak filan değil yani...:) benbilem yaptım ne kız maşallahın var becerikli hatun.... afiyet olsunnn...

zevkle sarılırım tabi hatta fotolar yollarız sizee :)

he songül gün bol bak bu akşam misafirin var yap şu pastayı yazık diilmi o da tatsın sever misafirin öle pratik şeyleri
yapsunda tabaklarla birlikte fotolayın kendinizi. pastam orda olursa belkim kıskanmam he he:)

Kiz cocuklari anac canim heleki annesinj yasini silen birkiz cocugu eminim.fazlasini yapocaktir
inşallah cnm
sabaha kadar sarıldı boynuma öyle uyudu
kuzum benim

aaa cok sevindim cnm yapmana afiyet olsun. ay bu ara bende de bi alınganlık var adam ne dese alınıyorummm havalarddan mı ne

bilmiyorum cnm bende de aşırı sinir var
adam haftasonu geldi ama geldiğine pişman oldu sayemde

Gunaydin herkese ayy eren sabah 6bucukta uyandi ya okadar salladim ettim ugrastim uyumadi sanki uykusunu almis gibi uyandi ama biraz gec bile yatmisti aslinda sonra sut icirip cizgi film actim ben yine yattim sekerleme gibi ama cok uykum vardi ya hic kalkamadim neyseki aglamasi falan olmadi gece sonra 10bucuk 11e dogru kahvaltisini yaptirdim zaten uykusu gelmisti sonra koltuga yatirdim ustunu orttum cizgi film actim kendim kahvalti yapmaya gittim kisa sure sonra napiyo diye bakmaya geldim uyuyomus benim geldigimi anlayinca bi kalkti yat oglum uyu dedim hemen yatti uyudu besigine yatirdim bende simdide uyuyo. oglen uykusuna cok erken yatmis oldu napicaz boyle butun gun bilmiyorum aksam hemen uykusu gelicek.:-(

Herkes iyidir ins. oh eren uyuyoken rahat rahat bi gecmis okuyup geliyim.

gecmıs olsun canım off bı kurtulamadı su bebısler hastalıktan
ınsallah bıdaha cıkmaz atesı kuzumunmhasta olunca ıstahıda gıtmstr tabı

gercekten zor bı hafta sonu gecırmısın canım
pekı sen ısteyken neyapıyo yıyyomu bıseyler

gulden cok sevındım canım guzel bı uyku cekmene
ınsallah nıl hep boyle daha az uyanır yada delıksız uyurda sende dınlenmıs olursun
aman nazar değmesın

Bizde cok yeme problemi yokta gece uykulari iste emdigi icin cok uyaniyo bide azilari cikiyo gece dakka basi nerdeyse emmeye kalkiyo ama yanima aldigimdan beri bende biraz uyumaya basladim yoksa imkani yok insan dayanamaz bu uykusuzluga.kilonuz aslinda dusuk sayiir ama erken dogum oldugu icin yine iyidir kilosu canim.
Tel.nosunu verenler ereni watsaptan gorduler canim istersen sende ver sorun olmassa. album yapmayi cok istiyorum ama tel.den olmuyo pcdendde resim koyamadim niye oyle oldu anlamadim.

Bizimde oyle kabarmalarbi aksam uyuttan yarim sonra olmustu yabende esimde telaslandik niye oldu diye ama sanirim alerjiymis canim.bizimde gecti hemen neyseki yoksa direk hastaneye gidicektik.gecmis olsun bu arada ins.kirktugunuz gibi degildir.

inşallah cnm
sabaha kadar sarıldı boynuma öyle uyudu
kuzum benim

bilmiyorum cnm bende de aşırı sinir var
adam haftasonu geldi ama geldiğine pişman oldu sayemde
bu tempoya sinir mi dayanır cnm yaa çocukların tüm sorumluluğu üstümüzde götür getir bak herşey bizde kendileri severken işe dahil oluolar genelde. hele senin işin hepten zor eşin hep uzak kv dersen ayrı bir vaka zaten. e sinirlerde bozuluo haliyle gayet normal...

oy maşallah cnm yaa benim kzın uyku harici bırak uzanmayı oturduğunu görmek pek mümkün değil paso dolanıo... öğle arası eve gittim geldim 7 de kalktı 12 ye kadar ağzına lokma koymamış. eve gider gitmez emdi. artık kaçta ne yer bilemiyorum... takmıyım diorum ama can sıkıo

Hadi ya hicbisey yememismi ozaman sute guveniyo direk yani bizimki daha ek gidaya gecmeden bebekken biz bisey yerken baslamisti agiz sapirdatmaya oda yemek istiyodu simdide iyi yemesi neyseki.ama yemeseydi bende cok kafaya takardim canim okonuda butun anneler hakli yani cok kotu hissediyo insan.

Hafta sonunu hemen herkez uykusuz zor gecirmis ya hepimiz ayni gecirmisiz.

Yagmurcandan gecmis olsun elife canim ins.ciddi bisey degildirde ilerlemeden gecer antibiyotikle.

Beysal ayy seninki demek babaa babaciim diyo ay ne hos olmustur ya babasida sevinmistir heralde oyle seslenince.

Funda sende uzulmussun canim hafta sonu ama defne gozyasini sildi demek ne tatli ya annesine kiyamaz o merak etme biraz buyusun seni hic uzmez annesi.2aydir regl olmamissin oyuzdende stresli olabilirsin canim ama songul hanima bak senelerden bahsediyo ya.:-D

gercekten zor bı hafta sonu gecırmısın canım
pekı sen ısteyken neyapıyo yıyyomu bıseyler
3 gündür yemiyordu bugün kısmen yemiş annem diyoki 1 ğünde yediğini 4 e bölüp veriyormuş istemiyo zorlarsanda kusuyo

bizimki manyak babacı baba baabaaamm babacııımm diyo :) babiş demeyi öğrendi etrafta hiç söyleyen yok tamamen doğaçlama babayı görünce mest tabi bunu duyan babada mest beni gördüğünde annem diyo ama ilk kelimesi aç aç aççç die tutturmak hafta sonu o kdar piskopata bağladıki gece rüyada bile aç die ağlıyo

azda yese buna sukur dıyoruz artık canım
ruyalarına bıle gırdıyse bayağ bağlanmıs erdem pasa memeye

cnm ek gıdaya geçişte bizde de hiç sıkıntı olmadı. gayet iiydik sonradan yememeye başladı ben dişlere bağlıyorum bi de emmesine tabi . neyse hayırlısı. hafta sonu zeynep ilay ilk kez elimde ki bişeyi alıp yemek için resmen titredi... o ne mi? çiğköfte:) ay verdim birazcık yedi ama korktum rahatsız eder diye vermedim ama versem daha da yerdi anasının kızı bi de iki gündür filan böyle ellerini tutuyorum benim kızım büyümüş müü diyorum ayak parmaklrının ucunda yükselio sıpam bi de gülüşü var yiyesim gelio

yerim onun dillerini...
yasmın enıyısı bız senınle sakaryaya tasınalım
canım belkı kecıboynuzu ıse yararda zeynep ın ıstahı acılır

bencede tatllım güldenim de gelsin:)

Oyy bizimki oyle seyler dese babasina dunyalar onun olur bizimki baba baba diye dolaniyo ancak ama anne demiyo hala ya soylemeye calisiyoda tam soyleyemiyo ya bende cok zorlamiyorum iste.bizimkide emmeye cok duslesti bu aralar kucagima alinca hemen acmaya calisiyo.

Aci oldugu icin dokunabilirdi canim ama ne oldugunu biiyomus gibi nasilda istemis bak sen sipaya.

Masallah zeynebe buyudugunu gosteriyo oda annesine artik herseyi anliyolar ya masallah butun kuzucuklara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…