- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #36.861
yerim onun dillerini...3 gündür yemiyordu bugün kısmen yemiş annem diyoki 1 ğünde yediğini 4 e bölüp veriyormuş istemiyo zorlarsanda kusuyo
bizimki manyak babacı baba baabaaamm babacııımm diyo :) babiş demeyi öğrendi etrafta hiç söyleyen yok tamamen doğaçlama babayı görünce mest tabi bunu duyan babada mest beni gördüğünde annem diyo ama ilk kelimesi aç aç aççç die tutturmakhafta sonu o kdar piskopata bağladıki gece rüyada bile aç die ağlıyo
yasmın enıyısı bız senınle sakaryaya tasınalım
canım belkı kecıboynuzu ıse yararda zeynep ın ıstahı acılır
Oyy bizimki oyle seyler dese babasina dunyalar onun olur bizimki baba baba diye dolaniyo ancak ama anne demiyo hala ya soylemeye calisiyoda tam soyleyemiyo ya bende cok zorlamiyorum iste.bizimkide emmeye cok duslesti bu aralar kucagima alinca hemen acmaya calisiyo.
Aci oldugu icin dokunabilirdi canim ama ne oldugunu biiyomus gibi nasilda istemis bak sen sipaya.
Masallah zeynebe buyudugunu gosteriyo oda annesine artik herseyi anliyolar ya masallah butun kuzucuklara.
yasmın enıyısı bız senınle sakaryaya tasınalım
canım belkı kecıboynuzu ıse yararda zeynep ın ıstahı acılır
azda yese buna sukur dıyoruz artık canım
ruyalarına bıle gırdıyse bayağ bağlanmıs erdem pasa memeye
he he bilmiorum ki teyzesi , hamilyken yemişliğim çok, aşırı severim. belki ordan tanıdık geliodur.istanbula gidince yandık iki teyzesinin de çiğköfte salonu var , acı yerde iştahı açılır belki
seviyorum tabi ki güldenim seni. hepinizi seviorum kızlarrrrrr
Aslinda aci hastaliklardan koruyomus sizede mutlaka faydasi olur canim.demek iki teyzemizinde cigkofte salonu var ayy birden kanim isindi o teyzelere.:-D
Erende uyuyodu bi kontrol edeyim dedim napiyo 3saat oldu uyuyali girdim iceri sipa uyanmis besikte oturuyo ben ona bitane uyku arkadasi aldim daha bir ay olmadi sevimi bi dinozor ama sirin bisey hosuma gitmisti onu almis kucagina oynayip duruyo tatli tatli ya dayanamadim bende ciktim besige oturdum yanina biguzel oynadik bide sirinler yastigi var cocuk resimli yastigi var onlar cok hosuna gidiyo aliyo ayy diyo kafasini koyuyo yastiga hemen.beraber oynadik taaki zil calana kadar dogalgaz faturasi oyunumuzu bozdu.
cnm bence zeynep sütüne güveniyor o yüzden yemiyorbu tempoya sinir mi dayanır cnm yaa çocukların tüm sorumluluğu üstümüzde götür getir bak herşey bizde kendileri severken işe dahil oluolar genelde. hele senin işin hepten zor eşin hep uzak kv dersen ayrı bir vaka zaten. e sinirlerde bozuluo haliyle gayet normal...
oy maşallah cnm yaa benim kzın uyku harici bırak uzanmayı oturduğunu görmek pek mümkün değil paso dolanıo... öğle arası eve gittim geldim 7 de kalktı 12 ye kadar ağzına lokma koymamış. eve gider gitmez emdi. artık kaçta ne yer bilemiyorum... takmıyım diorum ama can sıkıo
Cnm hadi songül emziriyor ama ben neden olmuyorum? Cuma günü dr a gideceğimHadi ya hicbisey yememismi ozaman sute guveniyo direk yani bizimki daha ek gidaya gecmeden bebekken biz bisey yerken baslamisti agiz sapirdatmaya oda yemek istiyodu simdide iyi yemesi neyseki.ama yemeseydi bende cok kafaya takardim canim okonuda butun anneler hakli yani cok kotu hissediyo insan.
Hafta sonunu hemen herkez uykusuz zor gecirmis ya hepimiz ayni gecirmisiz.
Yagmurcandan gecmis olsun elife canim ins.ciddi bisey degildirde ilerlemeden gecer antibiyotikle.
Beysal ayy seninki demek babaa babaciim diyo ay ne hos olmustur ya babasida sevinmistir heralde oyle seslenince.
Funda sende uzulmussun canim hafta sonu ama defne gozyasini sildi demek ne tatli ya annesine kiyamaz o merak etme biraz buyusun seni hic uzmez annesi.2aydir regl olmamissin oyuzdende stresli olabilirsin canim ama songul hanima bak senelerden bahsediyo ya.:-D
Oh maşallah inşallah devami gelir yemek inusundacnm ek gıdaya geçişte bizde de hiç sıkıntı olmadı. gayet iiydik sonradan yememeye başladı ben dişlere bağlıyorum bi de emmesine tabi . neyse hayırlısı. hafta sonu zeynep ilay ilk kez elimde ki bişeyi alıp yemek için resmen titredi... o ne mi? çiğköfte:) ay verdim birazcık yedi ama korktum rahatsız eder diye vermedim ama versem daha da yerdi anasının kızıbi de iki gündür filan böyle ellerini tutuyorum benim kızım büyümüş müü diyorum ayak parmaklrının ucunda yükselio sıpam bi de gülüşü var yiyesim gelio
he he bilmiorum ki teyzesi , hamilyken yemişliğim çok, aşırı severim. belki ordan tanıdık geliodur.istanbula gidince yandık iki teyzesinin de çiğköfte salonu var , acı yerde iştahı açılır belki
seviyorum tabi ki güldenim seni. hepinizi seviorum kızlarrrrrr
evet canım aşırı düşkün oldu resmen 2 günde
Aslinda aci hastaliklardan koruyomus sizede mutlaka faydasi olur canim.demek iki teyzemizinde cigkofte salonu var ayy birden kanim isindi o teyzelere.:-D
Erende uyuyodu bi kontrol edeyim dedim napiyo 3saat oldu uyuyali girdim iceri sipa uyanmis besikte oturuyo ben ona bitane uyku arkadasi aldim daha bir ay olmadi sevimi bi dinozor ama sirin bisey hosuma gitmisti onu almis kucagina oynayip duruyo tatli tatli ya dayanamadim bende ciktim besige oturdum yanina biguzel oynadik bide sirinler yastigi var cocuk resimli yastigi var onlar cok hosuna gidiyo aliyo ayy diyo kafasini koyuyo yastiga hemen.beraber oynadik taaki zil calana kadar dogalgaz faturasi oyunumuzu bozdu.
cnm bende öyle düşünüyorum bakalım kesince ne yapcak. 2 yaşına kadar kesmeyi düşünmüyorum gelişimi güzel çünkücnm bence zeynep sütüne güveniyor o yüzden yemiyor
Cnm hadi songül emziriyor ama ben neden olmuyorum? Cuma günü dr a gideceğim
Oh maşallah inşallah devami gelir yemek inusunda
Nurayim elife geçmiş olsun, şimdi nasıl
kız etsiz se vereydin geçende eniştem yaptı benim biz etsiz yapıyoruz tabi nilde 1 buçuk çi köfte yedi bende daha verseydi yiyecektiiii:
hehe bence baba erdemle ilgileniyoki oda sevgi gösterisinde bulunuyooo
aferin erdem paşamaaa:
ay fatma sen yazdın sanki gözümümn önüne geldiniz ayyçok sevimliiii:
1.5 ay once idrar yolu enfeksiyonu gecirdik..gecen carsamba yine goturduk cunku atesi 39.5 lara kadar cikti..doktor tekrarlamis olabilir diyo..bu kadar kisa zamanda tekrarlamissa sizi nefrolojiye yonlendirecegim dedi..hayirlisi bakalim..idrar kultur sonucunu bekliyoruz insallah birsey cikmaz.cocugum tam toparliyo biraz yeni birseyler cikiyo..bugunde her tarafi kabardi birden bire..sonra kendiliginden de gecti..dis cikarirken bu tarz seyler oluyo diye okumustum nette..var mi boyle birsey basina gelen?
kızlar bu haftasonunu hepimiz hemen hemen aynı geçirmişiz galiba
kaanda bu aralar çok mızmız kızdığında bağırmalar, küsüp surat asmalar.
birde iki gecedir aynı saatte kalkıp 3 saat uyanık kalmalar. dün gecemiz o kadar zordu ki artık ağlaya ağlaya sabahı ettim,
uyandı birdaha uyumak bilmedi, kardeşide bi yandan sert tekmelerle eşlik etti abisine. o kadar kötü bi geceydi ki artık yatağa girmeden korkarak giriyorum yine uyancak diye ne zaman düzelcek bu çocukların uykuları acaba
slm cnm nasılsın minacık nasıll. ne işi yaptın bakim. sen işe ne zaman başlıodunn tatllımselam güzel anneler yoğn bir günün peşinden bir selam vereyim dedim ama minam uyandı. sabahtan beri bi yığın iş yaptım ancaa fırsat buldum.
canım öncelikle hoşgeldin. adım nilay mina adında kızım var. mina da idrar yolu enf geçirdi biz de iştahsızlığından ve kilo alamamasından ötürü anladık tabi netleşene kadar birkaç ay gçti. eğer tekrarladıysa nefroloğa mtlaka götür erkek bebeklerde enf kapma daha zor olduğu için daha ciddiye alınıyor doktorlarca. inş tez zamanda geçer. ama oğlnun kilosnda ötürü üzülme yalnız değilsin 8 kg civarı olan birçok arkadş var brda da biri de bizimki .
canım aynen mina da böyle sebebini bir türlü çözemedim gece bir yanıyor iki saat ayakta. napcaz bilmem böyle
selam güzel anneler yoğn bir günün peşinden bir selam vereyim dedim ama minam uyandı. sabahtan beri bi yığın iş yaptım ancaa fırsat buldum.
Uyku arkadasi bence cocuklara cok iyi oluyo canim biz gec bile kaldik daha yeni sayilir ama bizimki bide oyle oyuncaklari sevdigi icin cabuk alisti ve sadece besikte bide yanimda yatarken veriyorum oyuncagi yani sadece uyurken onunla olucak bizimkide ins. buyudukce yanindan ayirmaz arkadasini.ayy eren e bak sen uyanmısta hıc sesı cıkmıyomus
bendemı alsam uyku arkadası kuzuma oynarmı bılmem ama
anne oğul neguzel oynamısınz
Kacgundur uzuyodu beni busefer mutlu etti onu boyle gorunce unuttum herseyi.kız etsiz se vereydin geçende eniştem yaptı benim biz etsiz yapıyoruz tabi nilde 1 buçuk çi köfte yedi bende daha verseydi yiyecektiiii:
hehe bence baba erdemle ilgileniyoki oda sevgi gösterisinde bulunuyooo
aferin erdem paşamaaa:
ay fatma sen yazdın sanki gözümümn önüne geldiniz ayyçok sevimliiii:
faturanın gelişi her türlü sinir bozucu olmuş he he:) yerim onu da oyun arkadaşını da:) sen nerdeydin cnm... istanbul da bizimkiler biri esenyurtta biri avcılarda... her türlü ağırlarlar:)
selam güzel anneler yoğn bir günün peşinden bir selam vereyim dedim ama minam uyandı. sabahtan beri bi yığın iş yaptım ancaa fırsat buldum.
slm cnm nasılsın minacık nasıll. ne işi yaptın bakim. sen işe ne zaman başlıodunn tatllım
cnm aynı sorun bizdede var nilde 1 buçuk 2 saat uyanık kalıyo bende anlamıyorum ve belli bisaatten sonra mıkır mıkır uyuyo:
hoşgeldin hamarat anne:
Sen bitirdin simdi ben gidiyorum canim mutfakta isler bekliyo yemekte yapicam birazcik daginik mutfagim eger mutfak toplu olursa sanki butun ev topluymus gibi geliyo bana ya evin kalbi mutfak.
Eren iyi canim yaramazlik pesinde iste mina nasil oda iyimi.canım ikimiz de iyiyz tabi ben malum uykusuzum, gece uyanmalardan ötürü. napıyım evi süpür sil, çamaşır topla yeisini ser, yemek yap yds denemesi çöz derken gün bitmiş bile canım... aralık gibi canım tabi bi değişiklik olur da erken başlamam gerekmezse..canım siz nasılsınız?
dönemsel herhalde anlamadımki demek çoğ bebişte var.. yalnız değilmişiz..
aynen canım ya tüm evim dağınık olsun mutfağım toplu ozaman bile kendimi iyi hissediyorum:)
canım eren nasıl ?
iyi akşamlar kızlar öpüyorum hepinizii
bekle beni songülüüüm ben geliyoruum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?