2012 kasım bebekleri büyüyor..

yerim onun dillerini...
yasmın enıyısı bız senınle sakaryaya tasınalım
canım belkı kecıboynuzu ıse yararda zeynep ın ıstahı acılır

bencede tatllım güldenim de gelsin:)

Beni canim albume baktim masallah kizlarina ya cok tatlilar iki kardes.ugurbocegine bayildim cok guzel olmus.

songuul aklima takildi kiz sen normalde arasa gazozmu iciriyosun bizimki daha tadini bilmiyo biz almiyoruz cunku cok nadir alirsak.

he he bilmiorum ki teyzesi , hamilyken yemişliğim çok, aşırı severim. belki ordan tanıdık geliodur. istanbula gidince yandık iki teyzesinin de çiğköfte salonu var , acı yerde iştahı açılır belki
seviyorum tabi ki güldenim seni. hepinizi seviorum kızlarrrrrr

Aslinda aci hastaliklardan koruyomus sizede mutlaka faydasi olur canim. demek iki teyzemizinde cigkofte salonu var ayy birden kanim isindi o teyzelere.:-D

Erende uyuyodu bi kontrol edeyim dedim napiyo 3saat oldu uyuyali girdim iceri sipa uyanmis besikte oturuyo ben ona bitane uyku arkadasi aldim daha bir ay olmadi sevimi bi dinozor ama sirin bisey hosuma gitmisti onu almis kucagina oynayip duruyo tatli tatli ya dayanamadim bende ciktim besige oturdum yanina biguzel oynadik bide sirinler yastigi var cocuk resimli yastigi var onlar cok hosuna gidiyo aliyo ayy diyo kafasini koyuyo yastiga hemen.beraber oynadik taaki zil calana kadar dogalgaz faturasi oyunumuzu bozdu.

ayy eren e bak sen uyanmısta hıc sesı cıkmıyomus
bendemı alsam uyku arkadası kuzuma oynarmı bılmem ama
anne oğul neguzel oynamısınz

cnm bence zeynep sütüne güveniyor o yüzden yemiyor

Cnm hadi songül emziriyor ama ben neden olmuyorum? Cuma günü dr a gideceğim

Oh maşallah inşallah devami gelir yemek inusunda

Nurayim elife geçmiş olsun, şimdi nasıl

kız etsiz se vereydin geçende eniştem yaptı benim biz etsiz yapıyoruz tabi nilde 1 buçuk çi köfte yedi bende daha verseydi yiyecektiiii:

evet canım aşırı düşkün oldu resmen 2 günde

hehe bence baba erdemle ilgileniyoki oda sevgi gösterisinde bulunuyooo
aferin erdem paşamaaa:

ay fatma sen yazdın sanki gözümümn önüne geldiniz ayyçok sevimliiii:

kuuzuuu yerim ben onu yaa

faturanın gelişi her türlü sinir bozucu olmuş he he:) yerim onu da oyun arkadaşını da:) sen nerdeydin cnm... istanbul da bizimkiler biri esenyurtta biri avcılarda... her türlü ağırlarlar:)

cnm bende öyle düşünüyorum bakalım kesince ne yapcak. 2 yaşına kadar kesmeyi düşünmüyorum gelişimi güzel çünkü

yarım ancak verdim cnm. çünkü hiç bişey yemio ya midesini yakar diye korktum. bişeyler yese neyse.

canım öncelikle hoşgeldin. adım nilay mina adında kızım var. mina da idrar yolu enf geçirdi biz de iştahsızlığından ve kilo alamamasından ötürü anladık tabi netleşene kadar birkaç ay gçti. eğer tekrarladıysa nefroloğa mtlaka götür erkek bebeklerde enf kapma daha zor olduğu için daha ciddiye alınıyor doktorlarca. inş tez zamanda geçer. ama oğlnun kilosnda ötürü üzülme yalnız değilsin 8 kg civarı olan birçok arkadş var brda da biri de bizimki .

canım aynen mina da böyle sebebini bir türlü çözemedim gece bir yanıyor iki saat ayakta. napcaz bilmem böyle

selam güzel anneler yoğn bir günün peşinden bir selam vereyim dedim ama minam uyandı. sabahtan beri bi yığın iş yaptım ancaa fırsat buldum.

cnm aynı sorun bizdede var nilde 1 buçuk 2 saat uyanık kalıyo bende anlamıyorum ve belli bisaatten sonra mıkır mıkır uyuyo:

selam güzel anneler yoğn bir günün peşinden bir selam vereyim dedim ama minam uyandı. sabahtan beri bi yığın iş yaptım ancaa fırsat buldum.

hoşgeldin hamarat anne:

ayy eren e bak sen uyanmısta hıc sesı cıkmıyomus
bendemı alsam uyku arkadası kuzuma oynarmı bılmem ama
anne oğul neguzel oynamısınz
Uyku arkadasi bence cocuklara cok iyi oluyo canim biz gec bile kaldik daha yeni sayilir ama bizimki bide oyle oyuncaklari sevdigi icin cabuk alisti ve sadece besikte bide yanimda yatarken veriyorum oyuncagi yani sadece uyurken onunla olucak bizimkide ins. buyudukce yanindan ayirmaz arkadasini.
Kacgundur uzuyodu beni busefer mutlu etti onu boyle gorunce unuttum herseyi.
faturanın gelişi her türlü sinir bozucu olmuş he he:) yerim onu da oyun arkadaşını da:) sen nerdeydin cnm... istanbul da bizimkiler biri esenyurtta biri avcılarda... her türlü ağırlarlar:)

Ben bursadayim canim malesef gidemem.:-( ama dusunmen bile yeter sagol yemis kadar oldum.

Sen bitirdin simdi ben gidiyorum canim mutfakta isler bekliyo yemekte yapicam birazcik daginik mutfagim eger mutfak toplu olursa sanki butun ev topluymus gibi geliyo bana ya evin kalbi mutfak.

slm cnm nasılsın minacık nasıll. ne işi yaptın bakim. sen işe ne zaman başlıodunn tatllım

canım ikimiz de iyiyz tabi ben malum uykusuzum, gece uyanmalardan ötürü. napıyım evi süpür sil, çamaşır topla yeisini ser, yemek yap yds denemesi çöz derken gün bitmiş bile canım... aralık gibi canım tabi bi değişiklik olur da erken başlamam gerekmezse..canım siz nasılsınız?

cnm aynı sorun bizdede var nilde 1 buçuk 2 saat uyanık kalıyo bende anlamıyorum ve belli bisaatten sonra mıkır mıkır uyuyo:

hoşgeldin hamarat anne:

dönemsel herhalde anlamadımki demek çoğ bebişte var.. yalnız değilmişiz..

Sen bitirdin simdi ben gidiyorum canim mutfakta isler bekliyo yemekte yapicam birazcik daginik mutfagim eger mutfak toplu olursa sanki butun ev topluymus gibi geliyo bana ya evin kalbi mutfak.

aynen canım ya tüm evim dağınık olsun mutfağım toplu ozaman bile kendimi iyi hissediyorum:)

canım eren nasıl ?

iyi akşamlar kızlar öpüyorum hepinizii

bekle beni songülüüüm ben geliyoruum :)

Eren iyi canim yaramazlik pesinde iste mina nasil oda iyimi.
iyi akşamlar kızlar öpüyorum hepinizii

bekle beni songülüüüm ben geliyoruum :)

Senin perisan pastani dun aksam yaptim canim dinlensin diye dolaba koymustum bu aksam yiycez kocamla bakalim ama ucundan almistim cok guzel olmus sagol tarif icin.

Guldencim senin mercimek koftenide bugun yaptim senin tarif gayet sade ve net karisik degil yapmasi cok kolaymis bakalim birazdan yemekte afiyetle yiycez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…