- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.121
songül abla geçmiş olsun...ama güldüm de ha..bazen bende yaparım öyle çocuk gibi sandalyeden geriye demekki yapmamamk lazımmış:)))bu arada bende göredim kekle böreğin fotoğrafını(((((
betülll sende varsa koysan mı acaba ya meraktan çatladım bak..ballandıra ballandıra anlatmışsınız bide...off offf bebnde yalnızım buralarda..akşama misafirliğe gidecez diye sevniyodum.bayanın çocuğu rahatszlanmış iptall oldu....
bu arada eşimde süper gelişme var meryemin kakalı bezini değiştirdigerçi mecburiyetten oldu biraz ben evde yoktum ve gelmeme daha çok varmış ama olsun yine de çok mutlu oldum hiiç beklenmeyen bi hareketti çünkü
herkese hayırlı akşamlaaar
İyi ozaman canim ama kek pistikten sonra kenarlarini zaten bicakla falan actirabilirsin oyuzden istersen margarinde surmeyebilirsin karar senin.Ay ben heryerini margarin ve unluyorum. Biliyormusun
kabariyor ama guzel guzel
Aras ablasi oldugu icin cok sansli bence ondan ogreniyo daha cok sey biliyo bizimki defter kitap kalem gorsun geliyo elimden cekistiriyo almaya calisiyo vermeyincede agliyo bide illa elimdekini alicak baska kitaplada kanmiyoki.Aaa hadi ya e kotu olmus
arasta artik kaptimmi vermem veemem basliuor burde benim demeyi ogrendi maymun
ay kolay gelsin cnm
ayşegul masala masallah buyumus tatlı olmus
songul gecmıs olsun canım ınsallah bı problem yoktur
ayşegul masala masallah buyumus tatlı olmus
songul gecmıs olsun canım ınsallah bı problem yoktur
bu arada whtshop benımde var ordan paylasım daha kolay vıdeoda atılıo ayrıca
bende ısterım ıstersenızzz sıze verebılırım telımı
tsk ederım cnm buyudu sıpam yaaa
masallhh kuzuma ama bız alp i goremedık daha
iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız? bizim günlerimiz yoğun geçiyor gezmelerden fırsat bulup giremiyorum:)
songül geçmiş olsun canım benimm
ayşegül hoşgeldin canım maşallah masala çookk tatlı
Hehe sagol cnm
fistik nasil bakalim.nerekerdeydiniz bugun
iyi çok şükür canım. biz bu ara ev gezmelerine takılıyoruz babamızın yoğun günleri o yüzden çarşıya falan çıkamıyoruz.
sen nasılsın canım gittin mi pazara yaren okudu mu şiirini
ay songül kremşantili kurabiye yaptım dün eşimin tatlıyla arası yoktur pek yemedi. ben bitircem şimdi az kaldı ayy çok mu oburum nee:)
tsk edrım canım ayy buara bende oyle ev gezmesıne adadım kendımı :)iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız? bizim günlerimiz yoğun geçiyor gezmelerden fırsat bulup giremiyorum:)
songül geçmiş olsun canım benimm
ayşegül hoşgeldin canım maşallah masala çookk tatlı
Ben masalin resimleei goremedim artik pc acinca
Oh gezin bajalim.ana kiz
ay gittim.cnm gitmemmi
yaren takilmis ama sonra hatirlayinca devam etmis
yarin toplandi var sabahin on unda offf
Ohhh afiyet olsun cnm benum
ay emzirdikce insanin ici kaziniyor degilmi
sut olsun berrusa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?