- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.141
Ben pc ye gecince atarim nunarami
yanliz soyle birsey belirtelim kizlar bizim whashaplarimiz var ama kisisel olarak kullaniyoruz burdaki arkadaslara haksizlik olmamasi ve kk ozelligini kaybetmemesi adina grup kurmuyoruz
Aylar once birkac gun yaptik fakat burda ki arkadaslara haksizlik olcak ve kk olan hassasligimizdan hemen grubu sildim
tsk edrım canım ayy buara bende oyle ev gezmesıne adadım kendımı :)
gor teyzesı kahkul kestık bak kuzuya
Oh gezin bajalim.ana kiz
ay gittim.cnm gitmemmi
yaren takilmis ama sonra hatirlayinca devam etmis
yarin toplandi var sabahin on unda offf
yaza kadar ev gezmeleri paklar bizi:) yazın da atarız kendimizi dışarıya artık:)
kızlarr yaa acı yedikten sonra karın ağrısı yaşıyorum bi süredir bu normal mi sizce
orda nasıl grup krmustunuz canım haklısın ben cede haksızlık olur sadece hberlesmek adına telımı vermek ıstedım cnm
ben hıc yıyemem canım mıddem agrır hıc sevmem de zaten
oyuzden bılmıomkı cnm
kızlarr yaa acı yedikten sonra karın ağrısı yaşıyorum bi süredir bu normal mi sizce
Evet canim veli toplantisi ama sabah on da cocuklar babayla ben okulaveli toplantısı mı var canım
ay evet benim içim çok kötü oluyor sürekli bişeyler yiyesim var
heycanlanmıstır canım yaaaa kıyamm
Ay yok soylemesi ayipcig kofte yedik arasla midem gayet sakin ama aras anlatamiyacagi icin bilemedim.bak
kızlar esım araba almak ıstıodu coktandır henüz hıc arabamız olmadı dahada zaten24yasında esım de:)
bgun begenmıs yarın alıomus
nasıl heycanlı nasıl mutlu anlatamm sıze sureklı arıo bugunde nöbette aksı gbı:)
sureklı arıyo ben heycandan uccam ya kafayı yıcem falan deyıp duruo kapatıo bıda arıo
yarın hazır olun aksam arbayla gelcem nereye ıstersenız goturcem dıo:)
resmını attı bana bayıldım encokda rengıneee kırmızıııııı:)
benıde uyutmadı ondan burdayım bende:)
ayyyy bu yapılırmı banaaaaaa((
arkasalar dahı bılır bayılırım bıara sacımda turuncuydu çiğkötede elımden dusmezdı
arkadslar cıgköfte derdı bana :)
masalda cok sevıo annem verme dıo ama napım kıyamıom ayrıca ogun haberde çıgkfte kısır mercımek köftesı bunlar cocuklara cok yarrlı besın degerı yuksek dedı
etsız olcak dedı sadece coccuk için
hımm benim midem değilde canım karnım ağrıyor önceden olmazdı neden oluyor anlamadım
hımm bılmıodum bak grup olayını aynen ıletısım için pratık bıdeBir kisi birkac kisiyi ayni sayfa altinda toplayabiliyor ama icimize sinmedi sildim haksizlik olur yoksa birde kk daha ozel seri yasismak ole keyifli degil
mesela burdaki kalicilik bana gunluk gibi gekiyor gebeligimdeki yazilarimi bazen okurum dusun birde yillar gecicek
iletisim anlamimda haklisin ben isterimki herkezle telimiz olsun
mesela mdrcnn i cok merak ediyirum ama yok ulasma sansi
Aaa cok sevindim hayirli.olsun arabaniz rabbim.hayirlisi ile kullanmayi nasio etsin
araba erkekleri cok heyecanlandiruyor
esimin ilk arabasi dgilde ama evlendikten sonra aldigimiz araba geldo aklima tek kapi palioydi hamile oldigumi ogrendigimizde almisti ay ne mutlu olmustuk o geldi aklima
ben artık korkuyorum çiğköfte yemeye gece boyunca karın ağrısı çekiyorum oysa çok da severimAy yok soylemesi ayipcig kofte yedik arasla midem gayet sakin ama aras anlatamiyacagi icin bilemedim.bak
kızlar esım araba almak ıstıodu coktandır henüz hıc arabamız olmadı dahada zaten24yasında esım de:)
bgun begenmıs yarın alıomus
nasıl heycanlı nasıl mutlu anlatamm sıze sureklı arıo bugunde nöbette aksı gbı:)
sureklı arıyo ben heycandan uccam ya kafayı yıcem falan deyıp duruo kapatıo bıda arıo
yarın hazır olun aksam arbayla gelcem nereye ıstersenız goturcem dıo:)
resmını attı bana bayıldım encokda rengıneee kırmızıııııı:)
benıde uyutmadı ondan burdayım bende:)
Aaa gercekten mi uzuldum bak.simdi
Cigkofte candir
ay aras lop.lop yiyor aci birde et olmadigundan raht veriyorum kisirda cok seviyor
insalla guldrnin mercimek kofteyide yapicam
ben artık korkuyorum çiğköfte yemeye gece boyunca karın ağrısı çekiyorum oysa çok da severim
bende bıtek acı çiğkofte yıyebılıorum:)hatta ıkı durum ekmek yerım esım utanıo 3tane soyler 2kısıyız :)
hayırlı olsun arabanız canım. erkekler için çok önemli gerçekten araba.
off esım olsa aldırıdım sımdı yakın evımıze:)
en guzel yanı7/24 açık
masallhh arasa bencede can ccannn
ben bgun yapcaktım onu ama yarın guldene sorayım dıe vazgectım
sogan salca yagda kavurup koyuoduk ya normalde
e guldenın tarıfte yag yok salca çıg mı konulcak falan dıe kafam karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?