- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.101
hmmm şu a101 i bi incelesen ii olcak sanırım
kıskansam mı acabaaaa:)
bana özeldi dermişim:)
maşallah cnm yaa burayada yağsa keşkeeeeeee
kıskanmam sevinirim :)
gayet sabit daha yeek yapamadım erdem yakamı bırakmıyo
kuzum resim yüklemeyi beceremedim telden
a101 de hazır mini mini içli köfteler var bayıldım ya tavsiye ederim
Ay kisirida cok guzel cnm
ben kendim yaponca yiyemiyorum
a1o1 yapinca pek tatki okuyor
ay bende yukleyemedim ya
kız kısısrı da mı hazır alıon:) yok ben kendi yaptığıma bayılırm herkeste beğenir:)Ay kisirida cok guzel cnm
ben kendim yaponca yiyemiyorum
a1o1 yapinca pek tatki okuyor
ay bende yukleyemedim ya
Fundacim telden ginderdm
yasemin ben hic slikon kullanmadim halis mulis kek kalibinda yaparim
margarin surup birde un serperim hop cikae
burdada yağıyo çok şkürrr
aaaaa yok artık:
olmaz kız kendimiz yapıcaz biz hamarat anneler değilmiyiz?
aaa yok artık kısırdamı var bende bilmiyodum
olmaz songül hazıra hayır ben yapıcam sana sen yeterk gel şkerimmm:
kız kısısrı da mı hazır alıon:) yok ben kendi yaptığıma bayılırm herkeste beğenir:)
ay cnm bende bekraken teflon olanlardan kullanıodum yağlayıp. evlenince de klitlilerden hediye gelmişti memnun kalmadım. yeni alayım diyorum da bilemedim bildiğimden şaşmayıp teflon mu alsam yoksa silikon mu
kız kısısrı da mı hazır alıon:) yok ben kendi yaptığıma bayılırm herkeste beğenir:)
ay cnm bende bekraken teflon olanlardan kullanıodum yağlayıp. evlenince de klitlilerden hediye gelmişti memnun kalmadım. yeni alayım diyorum da bilemedim bildiğimden şaşmayıp teflon mu alsam yoksa silikon mu
Evet kizlar var hemde ole lezsetliki ince bulgurdan hafif acili
Cnm insalla yemek nasip olur bizede
sen bildigunden sasma sakin al teflon
neyse esim geldi ben jacar pazara hava yagmadan
cnm plastiklerya onlar belki ısınınca falan nebileyim bilemedim zararlımıdır diye
sen teflon al en iyisi
bende ceminvar memnunum:
Bizim cok yakinada yeni acildi a101 bende daha arastiramadim orayi ama bi denemek lazim o kofteleri.kıskanmam sevinirim :)
gayet sabit daha yeek yapamadım erdem yakamı bırakmıyo
kuzum resim yüklemeyi beceremedim telden
a101 de hazır mini mini içli köfteler var bayıldım ya tavsiye ederim
Fundacim telden ginderdm
yasemin ben hic slikon kullanmadim halis mulis kek kalibinda yaparim
margarin surup birde un serperim hop cikae
yasemin bende kelepçelilere hevesliydim nmeden memnun kalmadın tatlım..evime geçince almayı planlıyorudmm
fatmacm ikimizde burdayız:)))
songül abla geçmiş olsun...ama güldüm de ha..bazen bende yaparım öyle çocuk gibi sandalyeden geriye demekki yapmamamk lazımmış:)))bu arada bende göredim kekle böreğin fotoğrafını(((((
betülll sende varsa koysan mı acaba ya meraktan çatladım bak..ballandıra ballandıra anlatmışsınız bide...off offf bebnde yalnızım buralarda..akşama misafirliğe gidecez diye sevniyodum.bayanın çocuğu rahatszlanmış iptall oldu....
bu arada eşimde süper gelişme var meryemin kakalı bezini değiştirdigerçi mecburiyetten oldu biraz ben evde yoktum ve gelmeme daha çok varmış ama olsun yine de çok mutlu oldum hiiç beklenmeyen bi hareketti çünkü
İlk kakali bez degistirme operasyonunuz hayirli olsun canim devamida gelir ins.
Kiz ben sana daha once bisey sormustum ama okumadin heralde hani yatmadan disleri fircaliyoruzya sabah kaklktigimda agzim aci aci oluyo neden boyle oluyo.bide pepede diyodu sabah kalktiginda disleri fircala yani kahvaltidan once fircala diyodu acaba bi ilgisi varmi merak ettim.:-D
Hmm anladim canim cok sagol onemli bisey degilse sorun yok madem benimde aklima takilip duruyodu ogrenip rahatlamis oldum.canm gece boyu tükrük üretimi minimuma indiğinden ağız kuru kalıyo o yüzden öyle oluyo..zaten sabah bişey yemeden önce ağzı en azından çalkalamanın sünnet olduğunu duymuştum....eğer mide bağırsak problemin veya bademciklerinden sıkıntın yoksa korkulacak bir durum yok...
Bizim cok yakinada yeni acildi a101 bende daha arastiramadim orayi ama bi denemek lazim o kofteleri.
Aynen oyle canim margarin ve un.
ve tabi puf noktasi kalibin sadece tabani yaglaniyo kenarlari yaglanmiyo yoksa kek kabarmaz ozaman.ama zaten bizim hamarat annelerimiz bunu biiyodur.;-)
Aksama benim adam mesaideymis ya ders calisicaktim neguzel hafta sonu sinav var calismam lazim ama erenle ne mumkun kitap kalem gorsun deliriyo napcam bakam.
tsk edrız gulden teyzesı artık ne görse yapıolar bak neguzel ödullendırmıs senımaşallah masalcığaaa:
nazar deymesinnn:
sorma ya ben onu ödüllendiriyorumya sürekli bişey yapınca oda anneyi ödüllendirdi:
ay kızlar amwaydan rozet vereceklermiş bana %3 olmuşumdaaaa::)
.=:):)
hehe benim toplantılar işe yaradı..
evet aynen arasıra gelıo heyheyler masalada:)hepsı aynı anda cıkıo bızım dısler9 ayı gecmıstı ılk dısı sonrakı 2.dıs ıse12aylıktı cıktıgındaAra ara sanciyor demek diyorum cunku birden estiriyor birde su icmek istiyor bol bol
evet arasin 16 oldu
sizimde baya hizlanmis ama
ayyy onu bende cok yaparım uff esının ıcıne dogmus desene :)Ole ya hem yardim ediyor hem gulnesini engelliyot
ben cocuk gibi arka ayaklarini havaya jaldirdim.sandalyenin sonra yine cocuk gibu yapistim yere ay cok acidi ya
gunduz de esimle konu gecmisti islak zemine basarken aman dikkat et dusme ayagin vb kirilirsa mahfoluruz dedi o geldo aklika dedim kalca kirildi
tsk edrız yasemın teyzesı aynen masalda soguk seyler ıstıo buaralar bıde cok su içiohe he unutmuşum:) öğle arası gidip yeşil soğan aldım güldenim akşama yapcam inş. benim adam yemeyebilri soğan var diye ama olsun belki kızım yer:)
sevgiler bizden de sana şekerimmm
hoşgeldin cnm geçmiş olsun masalcığa
ayyy bende diom bu kadının sesi niye kesildi çok geçmiş olsun tatlım nasıl oldu ki...
ay anlamadım filmiii beğendin mi yani çabucak mı geçti çok cahil hissettim kendimi:)
maşallah masalaaaa
alkışlar da bizdennnnnn
ayy benim kuzumda soğuk şeyler yemek istio hep diş çıkarırkennn
annesı ogretırde akıllı yaren okumazmı annensı merak etme okur o fıstıkHaha iyi etmissin lazim arada
ay cok heyecanliyik.yare okuyabilcekmi tahtada
birde ahenk verdim costu cocuk
hosbuldum canım evet koca kız oldu masalcık masallhhhh erdemın dıstendır belkı masalın da ıshal olmuo ama sayı artıo sanırım su cok ıctıgı içinooooo ayşegül hoşgeldin kuzum maşallah masala koca kız oldu anesi
güldene mercimek köftesi yemeğe gidiyoz :)
bir sorun var ama bakalım ne çıkacak
ay geçmiş olsun kuzum ya nazarmı ettim sana ki akşam böreğini yedimde fazla mı beğendim acabasaka bi yana çok geçmişolsun canım benim
kek evet o gece uyumadı ya gece de kek yedi :)
yok iptal ettim canım uykusuzluktan berbat haldeyim birşey hazırlayamadımda başka bahara kaldı
geçmiş olsun cnm
bende ldün akşam az kalsın yataktan düşüyordum.defneye şebekilk yaparken yatağın ucuna gelmişim.defne de diğer uçtan koşarak gelip kucağıma atlayınca az kalsın yere düşüyordum
hoşgeldin cnm özlettin kendini
maşallah masala hepsinde farklı çıkmı
hayırlı olsun cnm rozetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?