- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.081
geçmiş olsun cnmNe oluyor burada kime gidiyoruz
kizlar beb dun aksam sandalyeden otururken fena dustum sol popo agit hasarlo ayakta birsey yok ama oturmak slklnti
Yasemin aksam diziden anladigimi anlstayim
bilmem hic gittinizmi
Siz su cocuk parkina
zaman nasip geciyor
varmadan hic farkina
ve iki kita daha bilmem anlatabildimmi:)
hoşgeldin cnm özlettin kendiniMerhaba kizlar tunaydin hepinize
uzun bir aradan.sonra ben.geldim tekrardan
kafami toparladim bide ust uste misafirler vardi univden arkdaslar toplandik hep yogundum buara
tabiki buarada inanilmaz ozledim sizi takip ettim ama yazismak bambaska
masal in buarada 8tane disi oldu yani4tane birden cikti istahda sorun olmadi uykularimzda bozulmadi ama cok mizmizdi surekli aglamakliydi
Arasira ateslendi ama birhafta surdu baktik 4tane dis patlamis
Simdide 6tane gorunuo 2si azi disleri bakalim nasil olcak busefer
maşallah masala hepsinde farklı çıkmımasal kız merhab dıyor teyze ve kardeslerıne:)
hayırlı olsun cnm rozetinmaşallah masalcığaaa:
nazar deymesinnn:
sorma ya ben onu ödüllendiriyorumya sürekli bişey yapınca oda anneyi ödüllendirdi:
ay kızlar amwaydan rozet vereceklermiş bana %3 olmuşumdaaaa::)
.=:):)
hehe benim toplantılar işe yaradı..
ooooo ayşegül hoşgeldin kuzum maşallah masala koca kız oldu anesi
güldene mercimek köftesi yemeğe gidiyoz :)
bir sorun var ama bakalım ne çıkacak
ay geçmiş olsun kuzum ya nazarmı ettim sana ki akşam böreğini yedimde fazla mı beğendim acabasaka bi yana çok geçmişolsun canım benim
kek evet o gece uyumadı ya gece de kek yedi :)
yok iptal ettim canım uykusuzluktan berbat haldeyim birşey hazırlayamadımda başka bahara kaldı
geçmiş olsun cnm
bende ldün akşam az kalsın yataktan düşüyordum.defneye şebekilk yaparken yatağın ucuna gelmişim.defne de diğer uçtan koşarak gelip kucağıma atlayınca az kalsın yere düşüyordum
hoşgeldin cnm özlettin kendini
maşallah masala hepsinde farklı çıkmı
hayırlı olsun cnm rozetin
hem o açıdan kötü hem de kucağımda defne de olacaktı,allah korusun bişey olsaydıona ne yapardımAaa ciddimisin aman dikkat
birde burak seb popo ustune oturmak zorundasin ben tek tarafla idare ediyorum ama isyerinde dusunemedim bir an bak
hem o açıdan kötü hem de kucağımda defne de olacaktı,allah korusun bişey olsaydıona ne yapardım
Afiyet olsun cnm benim
canin cektimmi soyle ben yaparim kahvaltidada isitir isitir yersiniz
ay erdeme bak sen ne kek yiyesi varmi pasamin
ay iyi ettin cnm cagirmamakla kafa nir dunya
1. si o kek neliydi çok güzel kabarmıştı... silikon kalıplar nasıl fikriniz var mı
2. si börek tarifi nerelerde:)
yok kız kahvaltıya vaktim olmadı o akşam eşim çok açmış kendime 2 dilim ayırdım kalanını o akşam o yedi :) ama dün akşam yemeğin üstüne yedim bütün gün onun hayaliyle durdum iş yerinde eve gidince yemek yedim sonra valla ısıttım ya dediğin gibi ne güzel hiç ama hiç bayatlamamış bide bana öle yaparım deme bak sürekli isterim görürsünAfiyet olsun cnm benim
1. si o kek neliydi çok güzel kabarmıştı... silikon kalıplar nasıl fikriniz var mı
aynen cnm rabbim bütün kuzucukları esirgesinAaa aman aman kuzulara dikkat odum.kopuyir birsey olcak diye yavrularima
Canim klasik kek ama yumurta 4 kabartma tozubise iki adet konuluyor fazlaca kabariyor kiskanmada:)
Borek hani cakma kol boregu vardi ya iste ta kendisi(ama betule ben actim dedim aramizda sir tamammi)
Canim klasik kek ama yumurta 4 kabartma tozubise iki adet konuluyor fazlaca kabariyor kiskanmada:)
Borek hani cakma kol boregu vardi ya iste ta kendisi(ama betule ben actim dedim aramizda sir tamammi)
yok kız kahvaltıya vaktim olmadı o akşam eşim çok açmış kendime 2 dilim ayırdım kalanını o akşam o yedi :) ama dün akşam yemeğin üstüne yedim bütün gün onun hayaliyle durdum iş yerinde eve gidince yemek yedim sonra valla ısıttım ya dediğin gibi ne güzel hiç ama hiç bayatlamamış bide bana öle yaparım deme bak sürekli isterim görürsün
valla ikiside harikaydı yasmiiinn
Hava cok guzel songul pazarami gitse acaba zatrn oturunca aacisi fazla oluyor
acaba kiskanan olurmu pazara gitsem:)
hıhı benim için sen açmış kadar kıymetli çaktırmasada oluur :) bu arada akşam gidildi a101den içli köfte alındı en kısa sürede yenmek üzere buzluğa atıldu
Ole ya hem yardim ediyor hem gulnesini engelliyot
ben cocuk gibi arka ayaklarini havaya jaldirdim.sandalyenin sonra yine cocuk gibu yapistim yere ay cok acidi ya
gunduz de esimle konu gecmisti islak zemine basarken aman dikkat et dusme ayagin vb kirilirsa mahfoluruz dedi o geldo aklika dedim kalca kirildi
Wowww ahbyakinda olucaktikki kutlardik bir guzel
Ya canim esim tel.nosunu baska operatore tasimisti oda 1hafta surdu o arada net.falanda yapamadi benimkini kullandi bide tam osirada telefonuda degistirmisti sanirim biseyler indirmis benim mb.lerde gitmis oylelikle ama artik oda kendi net. yapiyo bidaha kullanmiycak benimkini.
Oo masallah guldene hamarat kadin.
Songuul nasil dustun oyle kase gitmis ayy gormek isterdim kiiz.:-D
Yakin olsak bende sana gecmis olsuna gelirdim.:-D
Haha iyi etmissin lazim arada
ay cok heyecanliyik.yare okuyabilcekmi tahtada
birde ahenk verdim costu cocuk
geçmiş olsun cnm
bende ldün akşam az kalsın yataktan düşüyordum.defneye şebekilk yaparken yatağın ucuna gelmişim.defne de diğer uçtan koşarak gelip kucağıma atlayınca az kalsın yere düşüyordum
hoşgeldin cnm özlettin kendini
maşallah masala hepsinde farklı çıkmı
hayırlı olsun cnm rozetin
Afiyet olsun cnm benim
kıskansam mı acabaaaa:)Hava cok guzel songul pazarami gitse acaba zatrn oturunca aacisi fazla oluyor
bana özeldi dermişim:)aynen cnm rabbim bütün kuzucukları esirgesin
yaaa biz niye görmedik o kekin fotoğrafını ve sizin fotoları
tarifleri ben de istiyorum
maşallah cnm yaa burayada yağsa keşkeeeeeeeben kıskanırım :)
burada göğün dibi delindi resmen
allaha şükür yağmur yağıyor(rabbim susuz bırakmayacak bizi), sabah tam 2 saat yağmur nedeniyle trafik çektim
Ay fatma gorsen nasol gulerdin koca kadin cocuk gibi dustum aras gibi dustugim yerdede kaldim he ay saka gibi
ay gelin gelin bana gecmis olsuna gelin
kıskanmam sevinirim :)Hava cok guzel songul pazarami gitse acaba zatrn oturunca aacisi fazla oluyor
gayet sabit daha yeek yapamadım erdem yakamı bırakmıyoOh oh sevindim
ay dolma ici dolmami oldu sabit kaldomo:)
Ay yapatim cnm benim koyarsin dolaba isit isit ye
kuzum resim yüklemeyi beceremedim teldenben kıskanırım :)
burada göğün dibi delindi resmen
allaha şükür yağmur yağıyor(rabbim susuz bırakmayacak bizi), sabah tam 2 saat yağmur nedeniyle trafik çektim
ama neden biz sölemiosunuz ne ymiş o içli köftenin özelliği
hmmm şu a101 i bi incelesen ii olcak sanırımkıskanmam sevinirim :)
gayet sabit daha yeek yapamadım erdem yakamı bırakmıyo
kuzum resim yüklemeyi beceremedim telden
a101 de hazır mini mini içli köfteler var bayıldım ya tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?