2012 kasım bebekleri büyüyor..

Beni iyi geceler canim nidanin atesi cok cikmis gercekten niye oyle olduki ins. bu gece cikmaz.temizligi herzaman yaparsin canim bosver nida iyi olsunda.

Araba yenidir:) yada esi hamile:)
Arabaya cok deger veriyolar gercekten bizimkinin arabasi artik bendeya özluyorum arabami diyo:)

Guzel lafmis.Gercekten nasil ozluyodur kimbilir ya bende esimden biliyorum hic bikip usanmadan herzan netten arabalari arastirir gore gorede bikmiyo gerci arabayi degistiricez buaralar oyuzden bakiyo ama cok zevk aliyolar yani heralde biz kiyafetlere baksak bikmayizya onlarinda oyle bisey.:-D

Songuul iyi geceler sanada bencede burdaki dostluklar hatta konusmalar bile cok farkli eger baska biyerde gurup kurup yazissaydiniz isin buyusu bozulurdu burasi cok farkli.

Ins aklim hep cocukumda kalkar kalkar bakarim artik

Kiz ben bugun bide az nar eksisi kattim icine nefis oldu asma yapragiyla sende dene:)
Bence sevdi betulde:)

Ay ins göruruz o gunleri:)
Mdrcnn bende cok merak ettim ins hersey yolundadir..

Kizlar mercimek kofteyi merak etmissiniz
Evet sogan kavrulmadigi icin ben salcayi cigden koydum az da sizma zeytinyag koydum gercekten guzeldi ha azcikta maydonoz koydum ben:)
Kavrulup yapilandan daha pratik deneyince görursunuz zaten..

Ayni bende oyle yapmistim canim yag yazmiyodu ama ben biraz siviyag koydum bide maydanoz ekledim e domates salcasinin cigi pismisi olmazki zaten nefarkeder onuda normal koydum yani seninle ayni yapmisiz. ayrica bu tarifte cok kolay geldi bana kisa surede hazir esim yemegin ardindan oldugu icin az yemisti gerisini hepsini ben yedim bugun bitti.

Son düzenleme:

ole cnm burda ne mesaj gelıcek dıye beklemek bıle heycan verıcı sabah yataktayken bakıyorum daha haha

Ins aklim hep cocukumda kalkar kalkar bakarim artik

Kiz ben bugun bide az nar eksisi kattim icine nefis oldu asma yapragiyla sende dene:)
Bence sevdi betulde:)

Ay ins göruruz o gunleri:)
Mdrcnn bende cok merak ettim ins hersey yolundadir..

aa cıddımısın bak hıc denemedim cıg köftede severım ama bak nar eksıyı genel olarak ta severım
bende dolma ıcıne az tarçın ve yenıbakareklıyorum ılave oılarak hımmmmm

Bende sabah cok bakmak istiyorum aklima ilk burasi geliyo ama girersem cikamam diye korkudan bakmiyorum.:-D

ay ben zıyaretcı bur kadın olarak bakıyorum
yazma fırsatı olursa yazıyorum
sabahta ır osturmaca yaren 12.30 ta okula gırıyor okul balkından gorunuyor ıkı uc dakıka ama çocuk hep en arka sırada dusun kıtı kıtına yetıstıryor babsı okula

Uzak cnm ya hergun 200km yapiyo
Ama isini sevdigi icin agir gelmiyo bide yillardir aliskanlik var
Uzakmis gercekten canim hergun oyolu git gel bide araba kullanarak yorucu oluyodur.

Kiiz sen benden sonra uye olmadinmi buraya sanki sen daha az giriyosun ama msj sayin benden cokmus kiskandim bak simdi.:-O

Oyle cnm ya temizlikten once cocugum tabi

Evet erkeklerin genel meraki banada gösterir bazen yakinda bunu alicam falan diye hic orali olmam:)
Firmadan verdikleri arabada gayet konforlu ama bizimkinin rahatligini ariyo yinede
Bende diyorum o artik benim:)

Babasimi goturuyo okula iyiymis ama gec kalmasi kotu tabi cocuk mahcup olmasinda hep en arkada olmaktan.

Bizimki öglen yapildi aksama bittiii:)

Babasimi goturuyo okula iyiymis ama gec kalmasi kotu tabi cocuk mahcup olmasinda hep en arkada olmaktan.

tabı cnm babası gıturuyor bız arasla almaya gıdıyoruz ay aras ıkı dır 4 katlı merdıvenı kendı çıkıyor ben elınde tutuyorum kucaguma alayım dıyorum cıglık atıyor apartmanda bırakıyorum hıc te yorulmuyot

ay bızım yaren okonularda bır rahattır kı sorma

huzuru yerınde olsun da gıdılıp gelınır

Uzakmis gercekten canim hergun oyolu git gel bide araba kullanarak yorucu oluyodur.

Kiiz sen benden sonra uye olmadinmi buraya sanki sen daha az giriyosun ama msj sayin benden cokmus kiskandim bak simdi.:-O

Evet kizlar ya yorucu ama huzur yerinde olsun..

Evet cnm senden sonra uye oldum diye hatirliyorum daha mi cok yazmisim:)
Ay demekki ben daha dolmusum:)

Bizimki öglen yapildi aksama bittiii:)
Ama sen yarim olcu yapmistin dimi canim ben cok yaptim bide tek kendim yedim nerdeyse hepsini bisuru kofte yedim valla bikacgun gecsin heralde yine yaparim.

Masallah arasa nasil cikiyo okadar merdivenleri oyle heralde buyudum diye yapabildigi icin hosuna gidiyodur alkis ona. telden alkista koyamiyorumki.

Yarende nekadar okula gitsede yavrum kucuktur ya arkada olsa nolcak amaan.

Kiz bide senin msj sayini merak ettim baktim sok oldum sen hakketten demisbasmissin o ne oyle kac yilliksin sen.

Ben bi sure ilk baslarda uye olduktan sonra net sorunu vardi girememistim hic heralde oyuzdende olabilir ama benden cok yazmisin.

cok keyıf alıyor cnm cıkmaktsn nedense

ben eylül 2011 de uye oldum bıraya sabah 3 4 lere kadar burdaydım arasıma hamıle kalma mucedelerınde
arada arkadaşlarım geliyor okuyorsunuz hep ordan arkadaşlarım benım kader ortaklarımız
ay aklınıza geldıkce sızlerde da edın emı rabbım onlarada nasıp etsın ınsalla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…