- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.181
Yok cnm nerdee 100 km :) gidis sadece otoyoldan 45 dak gidiyo
Esim terfi etti soylemesi ayip firma arabasi verdiler:) buda benim daha dogrusu kizlarimin isine yaradi:)
Araba yenidir:) yada esi hamile:)
Arabaya cok deger veriyolar gercekten bizimkinin arabasi artik bendeya özluyorum arabami diyo:)
bakalım cnm ınsalla dıstendır dıyelum
bencede benziyor cnm dolmaıcı seven nadır ınsanlardanz
bılmem beysalımda eklendımı aramıza
ay ben burayı bırakmayı dusunmyorum
düşünsene okula baslıcaklar onlrı konussaz ay cok sker
Kizlar mercimek kofteyi merak etmissiniz
Evet sogan kavrulmadigi icin ben salcayi cigden koydum az da sizma zeytinyag koydum gercekten guzeldi ha azcikta maydonoz koydum ben:)
Kavrulup yapilandan daha pratik deneyince görursunuz zaten..
Beni iyi geceler canim nidanin atesi cok cikmis gercekten niye oyle olduki ins. bu gece cikmaz.temizligi herzaman yaparsin canim bosver nida iyi olsunda.
Guzel lafmis.Gercekten nasil ozluyodur kimbilir ya bende esimden biliyorum hic bikip usanmadan herzan netten arabalari arastirir gore gorede bikmiyo gerci arabayi degistiricez buaralar oyuzden bakiyo ama cok zevk aliyolar yani heralde biz kiyafetlere baksak bikmayizya onlarinda oyle bisey.:-D
Songuul iyi geceler sanada bencede burdaki dostluklar hatta konusmalar bile cok farkli eger baska biyerde gurup kurup yazissaydiniz isin buyusu bozulurdu burasi cok farkli.
Ins aklim hep cocukumda kalkar kalkar bakarim artik
Kiz ben bugun bide az nar eksisi kattim icine nefis oldu asma yapragiyla sende dene:)
Bence sevdi betulde:)
Ay ins göruruz o gunleri:)
Mdrcnn bende cok merak ettim ins hersey yolundadir..
ole cnm burda ne mesaj gelıcek dıye beklemek bıle heycan verıcı sabah yataktayken bakıyorum daha haha
ee harıka olmuş benı cım
100 km de cok uzakmış ya
Bende sabah cok bakmak istiyorum aklima ilk burasi geliyo ama girersem cikamam diye korkudan bakmiyorum.:-D
Uzak cnm ya hergun 200km yapiyo
Ama isini sevdigi icin agir gelmiyo bide yillardir aliskanlik var
Uzakmis gercekten canim hergun oyolu git gel bide araba kullanarak yorucu oluyodur.Uzak cnm ya hergun 200km yapiyo
Ama isini sevdigi icin agir gelmiyo bide yillardir aliskanlik var
Beni iyi geceler canim nidanin atesi cok cikmis gercekten niye oyle olduki ins. bu gece cikmaz.temizligi herzaman yaparsin canim bosver nida iyi olsunda.
Guzel lafmis.Gercekten nasil ozluyodur kimbilir ya bende esimden biliyorum hic bikip usanmadan herzan netten arabalari arastirir gore gorede bikmiyo gerci arabayi degistiricez buaralar oyuzden bakiyo ama cok zevk aliyolar yani heralde biz kiyafetlere baksak bikmayizya onlarinda oyle bisey.:-D
Songuul iyi geceler sanada bencede burdaki dostluklar hatta konusmalar bile cok farkli eger baska biyerde gurup kurup yazissaydiniz isin buyusu bozulurdu burasi cok farkli.
ay ben zıyaretcı bur kadın olarak bakıyorum
yazma fırsatı olursa yazıyorum
sabahta ır osturmaca yaren 12.30 ta okula gırıyor okul balkından gorunuyor ıkı uc dakıka ama çocuk hep en arka sırada dusun kıtı kıtına yetıstıryor babsı okula
Ayni bende oyle yapmistim canim yag yazmiyodu ama ben biraz siviyag koydum bide maydanoz ekledim e domates salcasinin cigi pismisi olmazki zaten nefarkeder onuda normal koydum yani seninle ayni yapmisiz.ayrica bu tarifte cok kolay geldi bana kisa surede hazir esim yemegin ardindan oldugu icin az yemisti gerisini hepsini ben yedim bugun bitti.
Babasimi goturuyo okula iyiymis ama gec kalmasi kotu tabi cocuk mahcup olmasinda hep en arkada olmaktan.
aa cıddımısın bak hıc denemedim cıg köftede severım ama bak nar eksıyı genel olarak ta severım
bende dolma ıcıne az tarçın ve yenıbakareklıyorum ılave oılarak hımmmmm
huzuru yerınde olsun da gıdılıp gelınır
Uzakmis gercekten canim hergun oyolu git gel bide araba kullanarak yorucu oluyodur.
Kiiz sen benden sonra uye olmadinmi buraya sanki sen daha az giriyosun ama msj sayin benden cokmus kiskandim bak simdi.:-O
Ama sen yarim olcu yapmistin dimi canim ben cok yaptim bide tek kendim yedim nerdeyse hepsini bisuru kofte yedim valla bikacgun gecsin heralde yine yaparim.Bizimki öglen yapildi aksama bittiii:)
tabı cnm babası gıturuyor bız arasla almaya gıdıyoruz ay aras ıkı dır 4 katlı merdıvenı kendı çıkıyor ben elınde tutuyorum kucaguma alayım dıyorum cıglık atıyor apartmanda bırakıyorum hıc te yorulmuyot
ay bızım yaren okonularda bır rahattır kı sorma
Evet kizlar ya yorucu ama huzur yerinde olsun..
Evet cnm senden sonra uye oldum diye hatirliyorum daha mi cok yazmisim:)
Ay demekki ben daha dolmusum:)
Evet kizlar ya yorucu ama huzur yerinde olsun..
Evet cnm senden sonra uye oldum diye hatirliyorum daha mi cok yazmisim:)
Ay demekki ben daha dolmusum:)
Ama sen yarim olcu yapmistin dimi canim ben cok yaptim bide tek kendim yedim nerdeyse hepsini bisuru kofte yedim valla bikacgun gecsin heralde yine yaparim.
Masallah arasa nasil cikiyo okadar merdivenleri oyle heralde buyudum diye yapabildigi icin hosuna gidiyodur alkis ona.telden alkista koyamiyorumki.
Yarende nekadar okula gitsede yavrum kucuktur ya arkada olsa nolcak amaan.
Kiz bide senin msj sayini merak ettim baktim sok oldum sen hakketten demisbasmissin o ne oyle kac yilliksin sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?