2012 kasım bebekleri büyüyor..

Masallah pasaya bizimki de seviyo ama o kadar cikamaz pes ederdi kesin:)
Aras inmeyi becerebiliyomu? Nida bu gunlerde ugrasiyo biraz ayaklarini arkaya atiyo bi merdiven asagiya indiriyo ama gerisi yok anneee diye yardim istiyo:)

4. kat baya yuksekmis cnm alisveris tasima falan geldi aklima simdi yorucu olmuyo mu?

İnsallah canim Allahim butun evlat isteyenlere nasip etsin tabi benim ablaminda olmadigi icin iyi bilirim cok kotu bisey ama bizimde elimizden dua etmekten baska bisey gelmezki Rabbim bilir.ins.isteyen herkesde anne baba olma duygusunu yasar.

Allahim tez zamanda onlara nasip etsin ins kucaklarini bos birakmasin butun evlat askiyla yananlarin..

Sen ikinci cocukta ugrastin demek sonrasinda kendiliginden mi oldu? benimde hap biraktiktan 4 ay sonra oldu..
Arkadasimda ugrasiyo simdi ikinci cocuga nerdeyse alti aydir dr hersey yolunda diyomus sogan kuru falan dene diyorum duzenli yapamam diye denemiyo, varmi sizde pratik bi kur:)

Son düzenleme:
Artik ortaligi toplayip yavastan dukkani kapatsakmi diyorum ne derseniz.

Benim yarim saat gecti uyku vakti
Songuuulll kapatiyoruz nerdesin
Sorularima cvp yaziyosun herhal:)
Cikarken kilitle:)

Hadi simdiden iyi geceler kizlar yarin görsrz ins
benim minigimin atesi ins yukselmez bu gece

Kiz songul yazmadan edemedim hem merak eden arkadas olursa ogrenmis olur senin tam 26,554 msjin varmis yani 26 bin anaam bayada cok ama be masallah masallah nazar degmesin.

ay merak etme son kata geldıugı an gerı ınmek ıstıyor ama hıc denemedim

ben market alısverısını netten yapıyprum cnm eve getırıyorlar ondsan sorun olmuyor

Benim yarim saat gecti uyku vakti
Songuuulll kapatiyoruz nerdesin
Sorularima cvp yaziyosun herhal:)
Cikarken kilitle:)

Hadi simdiden iyi geceler kizlar yarin görsrz ins
benim minigimin atesi ins yukselmez bu gece
İyi geceler canim aman sen yine gece kontrol et nolur nolmaz yukselmez ins.atesi haber verirsin yine.

ay merak etme son kata geldıugı an gerı ınmek ıstıyor ama hıc denemedim

ben market alısverısını netten yapıyprum cnm eve getırıyorlar ondsan sorun olmuyor

Oh herseyinde kolayini biliyosun hee iyiymis. ama herseyide netten almiyondur heralde belli aldigin seyleri markasi falan ordan aliyondur ne bileyim insan gorup fiyatina bakip karsilastirip oyle almak istemezmi gerci nette nasil onuda bilmiyorum bak.

Senin sabah toplantin vardi hadi yatalim artik canim iyi geceler simdi sen bi uyursun hemencik sabah olur.

cnm aslında hapı bıraktım ıkı kere adet oldum gebe kaldım ama dusuk yasadım psıkolojım cok bozuldu o sıra
.aras toplamda 7.ayın sonunda oldu ben fazla stres oldum tabı
sonra çörek otu bal tarçın turu yaptım mutlaka tavsuye ederım rabbımın vesılesı dıyorum kac kışı kullanmaya basladıgımzı ay gebe kaldık tarıfı verebılrıım

cnm nasıl bılıyormusun
mesela makarna makarna her ceıt model fıyatı yazıyor sen tıklıyorsun fıyat kampanya degerlendırmesı o sekılde oluyor
hem esımle cıktıgımızda alısverıse boza zaman harcamıyoruz
netten daha rahat bakıyorum
ays jz yatınole yatcam toplantı on da

İyi geceler canim aman sen yine gece kontrol et nolur nolmaz yukselmez ins.atesi haber verirsin yine.

Takipdeyim zaten cnm yoksa simdiye uyumustum yorgunlukta var
Sohbet guzeldi ama ben kactim:)

Wavs sende erken gitmissin cnm sohbet edemedik..

Songul kendim yapmis kadar rahatladim net ten yapiyosan sorun yok:)
Yerim ben onun geri inmek isteyen ayaklarini yorulmamista geri inecekmis bide:)

Su tarifi versene canim bende ablama soyliyim oda yapsin belki ise yarar bellimi olur.

Sen yine biseylermi yedinya msjlarin yavasladi ne yiyyon bakam bu gece.

Ben cikiyorum simdi eren yanimda uyanmaya basladi telin isigindan iyi geceler.

aynen cnm ama ben taşımam zaten esım taşır o cok hoşnut bu durumdan bırde aras arkalarından ağlamasa ıyı olcak

cnm bırde parkı ogrendı bahçede hemen parkın yonune gdıyor mınıcık ayaklarıyla

Bu durumda ne denir bilmiyorum uzuldum rabbim onuda sana isik yapar ins
Musait oldugun bi zaman tarifi yazarsan sevinirim cnm

Uyelik nasil oluyoki onu bilmiyorum bak buranin kartlari falan vardi onlardanmi ben hic merak edip okumamistim detaylari.

Ay cok konustum geveze ben:-D hadi kactim ben tatli ruyalar.

Su tarifi versene canim bende ablama soyliyim oda yapsin belki ise yarar bellimi olur.

Sen yine biseylermi yedinya msjlarin yavasladi ne yiyyon bakam bu gece.

Ben cikiyorum simdi eren yanimda uyanmaya basladi telin isigindan iyi geceler.

he yok tatlım o ısı gordım
çoktan tarıfı yazıcam sızlerıcın
rabbımım vesılesı olur ınnsalla
,sızlerle bende kacıcam

12 silme tatlı kasığı çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 2 tatlı kaşığı adetin 2. günü başlayıp 12. güne kadar sabah akşam yenir.çörekotunu dişlerimizle iyice çiğnemeliyiz. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…