- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.201
tabı cnm babası gıturuyor bız arasla almaya gıdıyoruz ay aras ıkı dır 4 katlı merdıvenı kendı çıkıyor ben elınde tutuyorum kucaguma alayım dıyorum cıglık atıyor apartmanda bırakıyorum hıc te yorulmuyot
ay bızım yaren okonularda bır rahattır kı sorma
cok keyıf alıyor cnm cıkmaktsn nedense
ben eylül 2011 de uye oldum bıraya sabah 3 4 lere kadar burdaydım arasıma hamıle kalma mucedelerınde
arada arkadaşlarım geliyor okuyorsunuz hep ordan arkadaşlarım benım kader ortaklarımız
ay aklınıza geldıkce sızlerde da edın emı rabbım onlarada nasıp etsın ınsalla
cok keyıf alıyor cnm cıkmaktsn nedense
ben eylül 2011 de uye oldum bıraya sabah 3 4 lere kadar burdaydım arasıma hamıle kalma mucedelerınde
arada arkadaşlarım geliyor okuyorsunuz hep ordan arkadaşlarım benım kader ortaklarımız
ay aklınıza geldıkce sızlerde da edın emı rabbım onlarada nasıp etsın ınsalla
Artik ortaligi toplayip yavastan dukkani kapatsakmi diyorum ne derseniz.
Masallah pasaya bizimki de seviyo ama o kadar cikamaz pes ederdi kesin:)
Aras inmeyi becerebiliyomu? Nida bu gunlerde ugrasiyo biraz ayaklarini arkaya atiyo bi merdiven asagiya indiriyo ama gerisi yok anneee diye yardim istiyo:)
4. kat baya yuksekmis cnm alisveris tasima falan geldi aklima simdi yorucu olmuyo mu?
İyi geceler canim aman sen yine gece kontrol et nolur nolmaz yukselmez ins.atesi haber verirsin yine.Benim yarim saat gecti uyku vakti
Songuuulll kapatiyoruz nerdesin
Sorularima cvp yaziyosun herhal:)
Cikarken kilitle:)
Hadi simdiden iyi geceler kizlar yarin görsrz ins
benim minigimin atesi ins yukselmez bu gece
ay merak etme son kata geldıugı an gerı ınmek ıstıyor ama hıc denemedim
ben market alısverısını netten yapıyprum cnm eve getırıyorlar ondsan sorun olmuyor
Allahim tez zamanda onlara nasip etsin ins kucaklarini bos birakmasin butun evlat askiyla yananlarin..
Sen ikinci cocukta ugrastin demek sonrasinda kendiliginden mi oldu? benimde hap biraktiktan 4 ay sonra oldu..
Arkadasimda ugrasiyo simdi ikinci cocuga nerdeyse alti aydir dr hersey yolunda diyomus sogan kuru falan dene diyorum duzenli yapamam diye denemiyo, varmi sizde pratik bi kur:)
Oh herseyinde kolayini biliyosun hee iyiymis.ama herseyide netten almiyondur heralde belli aldigin seyleri markasi falan ordan aliyondur ne bileyim insan gorup fiyatina bakip karsilastirip oyle almak istemezmi gerci nette nasil onuda bilmiyorum bak.
Senin sabah toplantin vardi hadi yatalim artik canim iyi geceler simdi sen bi uyursun hemencik sabah olur.
İyi geceler canim aman sen yine gece kontrol et nolur nolmaz yukselmez ins.atesi haber verirsin yine.
Kiz songul yazmadan edemedim hem merak eden arkadas olursa ogrenmis olur senin tam 26,554 msjin varmis yani 26 bin anaam bayada cok ama be masallah masallah nazar degmesin.
cnm aslında hapı bıraktım ıkı kere adet oldum gebe kaldım ama dusuk yasadım psıkolojım cok bozuldu o sıra
.aras toplamda 7.ayın sonunda oldu ben fazla stres oldum tabı
sonra çörek otu bal tarçın turu yaptım mutlaka tavsuye ederım rabbımın vesılesı dıyorum kac kışı kullanmaya basladıgımzı ay gebe kaldık tarıfı verebılrıım
Takipdeyim zaten cnm yoksa simdiye uyumustum yorgunlukta var
Sohbet guzeldi ama ben kactim:)
Wavs sende erken gitmissin cnm sohbet edemedik..
Songul kendim yapmis kadar rahatladim net ten yapiyosan sorun yok:)
Yerim ben onun geri inmek isteyen ayaklarini yorulmamista geri inecekmis bide:)
cnm aslında hapı bıraktım ıkı kere adet oldum gebe kaldım ama dusuk yasadım psıkolojım cok bozuldu o sıra
.aras toplamda 7.ayın sonunda oldu ben fazla stres oldum tabı
sonra çörek otu bal tarçın turu yaptım mutlaka tavsuye ederım rabbımın vesılesı dıyorum kac kışı kullanmaya basladıgımzı ay gebe kaldık tarıfı verebılrıım
Su tarifi versene canim bende ablama soyliyim oda yapsin belki ise yarar bellimi olur.
Sen yine biseylermi yedinya msjlarin yavasladi ne yiyyon bakam bu gece.
Ben cikiyorum simdi eren yanimda uyanmaya basladi telin isigindan iyi geceler.
Bu durumda ne denir bilmiyorum uzuldum rabbim onuda sana isik yapar ins
Musait oldugun bi zaman tarifi yazarsan sevinirim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?