- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.221
tsk edrız gulden teyzesı artık ne görse yapıolar bak neguzel ödullendırmıs senı
ohh rozetınıde aldın masallhhhh devamı gelır ıns:)
evet aynen arasıra gelıo heyheyler masalada:)hepsı aynı anda cıkıo bızım dısler9 ayı gecmıstı ılk dısı sonrakı 2.dıs ıse12aylıktı cıktıgında
yavas cıktı sımdı bırden cogaldılar
ayyy onu bende cok yaparım uff esının ıcıne dogmus desene :)
tsk edrız yasemın teyzesı aynen masalda soguk seyler ıstıo buaralar bıde cok su içio
dun okudum yumurta sarısını yemıs kuzucuk ıns devamı gelır annesı masallh onada
bgun yap mercmk koftesını sever belkı degısık seyler cok sevıo sıpalar:)
annesı ogretırde akıllı yaren okumazmı annensı merak etme okur o fıstık
hosbuldum canım evet koca kız oldu masalcık masallhhhh erdemın dıstendır belkı masalın da ıshal olmuo ama sayı artıo sanırım su cok ıctıgı için
bende sızı özledım cnm kahkul kesıldı teyzesı onlar degısık cıkmıstır belkı
iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız? bizim günlerimiz yoğun geçiyor gezmelerden fırsat bulup giremiyorum:)
songül geçmiş olsun canım benimm
ayşegül hoşgeldin canım maşallah masala çookk tatlı
kızlar esım araba almak ıstıodu coktandır henüz hıc arabamız olmadı dahada zaten24yasında esım de:)
bgun begenmıs yarın alıomus
nasıl heycanlı nasıl mutlu anlatamm sıze sureklı arıo bugunde nöbette aksı gbı:)
sureklı arıyo ben heycandan uccam ya kafayı yıcem falan deyıp duruo kapatıo bıda arıo
yarın hazır olun aksam arbayla gelcem nereye ıstersenız goturcem dıo:)
resmını attı bana bayıldım encokda rengıneee kırmızıııııı:)
benıde uyutmadı ondan burdayım bende:)
Aaa gercekten mi uzuldum bak.simdi
Cigkofte candir
ay aras lop.lop yiyor aci birde et olmadigundan raht veriyorum kisirda cok seviyor
insalla guldrnin mercimek kofteyide yapicam
off esım olsa aldırıdım sımdı yakın evımıze:)
en guzel yanı7/24 açık
masallhh arasa bencede can ccannn
ben bgun yapcaktım onu ama yarın guldene sorayım dıe vazgectım
sogan salca yagda kavurup koyuoduk ya normalde
e guldenın tarıfte yag yok salca çıg mı konulcak falan dıe kafam karıstı
Gunaydin kizlarrr
gununz guzel gecsin inss
Tsk ederim araba icin alkhim isteyen herkese nasip etsincnm sağollll:
cnm berrracık iyi sanıyorum sevindimmm:
cnm hayırlı olsun arabanız allahım kazasız kullanmayı nasip etsinnn:
yap şekerim yappppp:
cnm yağ var ama mercimek pişince mazemlerle birlikte koyuyosun salçayıda çi koyuyosun yeşil soğan var yani hiç bişekilde kuru soğan yok:
dene bence vazgeçemiyeceksin
beim burdaki arkadaşlarım hep istiyolar bendennn:
günaydın cnm:
sanada..
kızlarrr herkese günaydınnn:
ayşegül sen takıldığın yerleri sor ben yazıcam:
ayrıca tarif sayfasınada bakıcammm:
cnm nasıl olduysa benim kek hamuru yanlardan çıktı bi daha da yapmadım onda zatennn:)benımde kılıtlı ama teflon cnm ben memnunum hatta bımden almıstım oyle markalıda degıldı ama tavsıye edrım
eee 2. yi istio masal demekkiiii:)kızlar komsumuzn 2.bebegı oldu onu görmeye gttık
masal bayıldı ılla kucagına al dıo bana alıom öpüo sevıo ayyy böbü dıo:)
herkes kıskanmıo 2.yap dıo yooookk dedım daha kucuk
ama ne tatlı yaaa ınsanında canı cekıo :)
buarada1.bebegı 22aylık suan :)oda daha kucuk ama ınanılmaz kıskanıo kv sı ile yasıolar oyuzden rahat tabı
kvsi ılgılenıo buyuk olanla
ama buyuk olan dıorum da hıcde buyuk degıl kuzucuk daha
kalk bakalım erkenden tabi on ne kadar erken sayılırsa:)Oh gezin bajalim.ana kiz
ay gittim.cnm gitmemmi
yaren takilmis ama sonra hatirlayinca devam etmis
yarin toplandi var sabahin on unda offf
hayırlı olsun cnm kazasız belasız kullanın inş.kızlar esım araba almak ıstıodu coktandır henüz hıc arabamız olmadı dahada zaten24yasında esım de:)
bgun begenmıs yarın alıomus
nasıl heycanlı nasıl mutlu anlatamm sıze sureklı arıo bugunde nöbette aksı gbı:)
sureklı arıyo ben heycandan uccam ya kafayı yıcem falan deyıp duruo kapatıo bıda arıo
yarın hazır olun aksam arbayla gelcem nereye ıstersenız goturcem dıo:)
resmını attı bana bayıldım encokda rengıneee kırmızıııııı:)
benıde uyutmadı ondan burdayım bende:)
asıl şimdi ben üzüldüm kuzum ne kadar istedi de ben yarım zor verdimAaa gercekten mi uzuldum bak.simdi
Cigkofte candir
ay aras lop.lop yiyor aci birde et olmadigundan raht veriyorum kisirda cok seviyor
insalla guldrnin mercimek kofteyide yapicam
ayy biz de zeynep ilay doğmadan 15 gün önce aldık arabamızı...Aaa cok sevindim hayirli.olsun arabaniz rabbim.hayirlisi ile kullanmayi nasio etsin
araba erkekleri cok heyecanlandiruyor
esimin ilk arabasi dgilde ama evlendikten sonra aldigimiz araba geldo aklima tek kapi palioydi hamile oldigumi ogrendigimizde almisti ay ne mutlu olmustuk o geldi aklima
aynı muhabbet bizde de dönüo cnm. bende vermem arabamı diorum e hep ben kullanıyorum:)ay yok şimdi ev alma hevesinde eşim hatta diyor ki ev almk için arabayı satıp doğan mı alsak:) beni sinir etmek için söylüyor ben çok seviyorum arabamızı:)
ha ha benim adam da ayda yılda bi biniyo desem teri yani yazık:)Araba yenidir:) yada esi hamile:)
Arabaya cok deger veriyolar gercekten bizimkinin arabasi artik bendeya özluyorum arabami diyo:)
cnm aras zor mu oldu ki . eşimde korkutuyo beni ne biliosun belkşi hemen olmıycak dio...cok keyıf alıyor cnm cıkmaktsn nedense
ben eylül 2011 de uye oldum bıraya sabah 3 4 lere kadar burdaydım arasıma hamıle kalma mucedelerınde
arada arkadaşlarım geliyor okuyorsunuz hep ordan arkadaşlarım benım kader ortaklarımız
ay aklınıza geldıkce sızlerde da edın emı rabbım onlarada nasıp etsın ınsalla
günaydın cnm senin deGunaydin kizlarrr
gununz guzel gecsin inss
günaydın cnm akşamın nasıldı. nilim ne yapıo kalabalıkta.cnm sağollll:
cnm berrracık iyi sanıyorum sevindimmm:
cnm hayırlı olsun arabanız allahım kazasız kullanmayı nasip etsinnn:
yap şekerim yappppp:
cnm yağ var ama mercimek pişince mazemlerle birlikte koyuyosun salçayıda çi koyuyosun yeşil soğan var yani hiç bişekilde kuru soğan yok:
dene bence vazgeçemiyeceksin
beim burdaki arkadaşlarım hep istiyolar bendennn:
günaydın cnm:
sanada..
kızlarrr herkese günaydınnn:
ayşegül sen takıldığın yerleri sor ben yazıcam:
ayrıca tarif sayfasınada bakıcammm:
Tsk ederim araba icin alkhim isteyen herkese nasip etsin
cnm sadece yag yok salca cig mi konuluo budurumda die mreak ettim
yoksa yagi yazmayi unuttunda salcayla kavruluomu die merak ettim cnm
deniycem cnm bgun hbr veririm sana
cnm nasıl olduysa benim kek hamuru yanlardan çıktı bi daha da yapmadım onda zatennn:)
eee 2. yi istio masal demekkiiii:)
kalk bakalım erkenden tabi on ne kadar erken sayılırsa:)
hayırlı olsun cnm kazasız belasız kullanın inş.
asıl şimdi ben üzüldüm kuzum ne kadar istedi de ben yarım zor verdim
ayy biz de zeynep ilay doğmadan 15 gün önce aldık arabamızı...
aynı muhabbet bizde de dönüo cnm. bende vermem arabamı diorum e hep ben kullanıyorum:)
ha ha benim adam da ayda yılda bi biniyo desem teri yani yazık:)
cnm aras zor mu oldu ki . eşimde korkutuyo beni ne biliosun belkşi hemen olmıycak dio...
günaydın cnm senin de
günaydın cnm akşamın nasıldı. nilim ne yapıo kalabalıkta.
ben dün akşam pizza hamurunu yoğurup dolaba attım bu akşam yapcam bakalım sonuç ne olcak. be-ni sen yazmıştın sanırım. yarın sonuç bildiririm güzel olur inş. da eşime rezil olmam:)
cnm yağ var yumuşaklığa göre ayarlıya bilirsin yani yarım çay bardağı kadar ama dediğim gibi ben tarifi hep çok tutuyorum sen az yapıcaksındır oyüzden önce biraz koy yoğurdukça alıyacaksın zaten:
salçada çi olacak soğanlarıdaminik minik doğra..
cnm nilini götürmedim akşam ama çok üzüldüm çünkü eşimi elini tutup hep kapıya götürüp anneee demiş
eşim anne işe gitti diyomuş atta diyomuş yani işi kabul etmiyo:
sonraq annem uyutacakmış yine annne diye başlamış bizimki
ayy şuanda bile gözlerim dolduuu:
oyyy yerim ben onun aklını rabbim aklıyla yaşatsın inş.
günaydın kızlar,
umarım herkes iyidir. biz minayla yaklaşık 1 haftadır saat 6 da uyanıyoruz sabaları uykusuzluk dizboyu. dün hastaneye gittim ultrason çekildim temiz çıktı zaten iş güç derken ancak gelebildim. şimdi de yemeklerimi pişirdim oturcam artık :)
gunaydin cnm mina hasta degil dimi nden uykusuzki dis mi
seninde temiz cikmasina sewijdim cnm
havalarda guzel artik bulussakmi ne dersin
Ozeline msj atiyorum cnm telimi adresimi falan
bak cnm
gnaydın nilaycım ultrasonunun temiz çıkmasına sevindim cnm:
bu arada katreynurum sen nerdesinnn?
Gunaydin kizlar herkes iyidir ins
Bizim gece hastanede gecti nerdeyse
Saat birden sonra nidanin atesi fazla geldi elimle kaldirdim ölctum 40 derece yavrum bide sanki eli ayagi titriyo gibi geldi
surup verdim esimi uyandirdim hemen apar topar hastaneye..
Muayene ettiler idrar tahlili yaptilar hepsi normal sukur aradan bi saat falan gecince dusmeye basladi
4 u gecti eve geldigimiz simdi uyuyo kuzucum atesi yok gibi..
beyzayi da uyandirip göturduk mecbur gece kimsede durmaz bensiz..
Hastanede biraz oyalandi sonra anne eve gidelim yatagimda yatmak istiyom diyo yavrum
Sabah krese gitmedik dokuzda kalkti..
Nida da atesi dusmeye baslayinca inletti hastaneyi anne anneee diye:) esim diyo biseyi yok cocugun hastaneye getirmisler diycekler bize diye:)
Ins bugun tekrar yukselmez
herkese günaydın.......ayşegül hoşgeldin canm...maşallah masal koca kız olmuş..ama aklıma bişey takıldı saçlarını kahkullü kestrmişsiniz ya alında kıllanmaya neden oluyo diye duydum dikkat et istersen yazık kuzu çekmesin büyüyünce:)arabanız da hayrlı olsun..
songüll abla nasıl oldun ağrın azaldı mı..ayy palio demişsinm benm de eşimle tanıştığımzda paliosu vardı kırmızı o geldi aklıma farklı bi yeri var benm gözümde
nurcm nidam nasıl oldu....ayy bu erkekler geçen sene arabayı değiştrcemizde paso sahibinden comdaydı eşim artık o kadar içime işlemiş ki uyumak için gözlerimi kapattığımda sahibindenin anasayfası geliyodu gözüme.......ayy kabus gibiydi....
nilaycm nerelerdesn kaçgündür diyecektm ama tahlillerin falan temz çıkmış sevindim.
yasemn fatma nasılsınız....
gülden yaa gözmde canlandı nilin hali de oyy yaaa< içim burkuldu valla.....
funda sen nasılsın defneck nasıl.
betül kız gelin:))ben görümceym bak haa napyon erdem nasıl
katreinur gece gelmişsin berra nasıl oldu toparlandı mı....
nuray nerlerdesinn
Gunaydin kizlar herkes iyidir ins
Bizim gece hastanede gecti nerdeyse
Saat birden sonra nidanin atesi fazla geldi elimle kaldirdim ölctum 40 derece yavrum bide sanki eli ayagi titriyo gibi geldi
surup verdim esimi uyandirdim hemen apar topar hastaneye..
Muayene ettiler idrar tahlili yaptilar hepsi normal sukur aradan bi saat falan gecince dusmeye basladi
4 u gecti eve geldigimiz simdi uyuyo kuzucum atesi yok gibi..
beyzayi da uyandirip göturduk mecbur gece kimsede durmaz bensiz..
Hastanede biraz oyalandi sonra anne eve gidelim yatagimda yatmak istiyom diyo yavrum
Sabah krese gitmedik dokuzda kalkti..
Nida da atesi dusmeye baslayinca inletti hastaneyi anne anneee diye:) esim diyo biseyi yok cocugun hastaneye getirmisler diycekler bize diye:)
Ins bugun tekrar yukselmez
mina çok sevindim temiz çıkmasına
beni çok gemiş olsun kuzum kıyamam ben ona
kızlar hepinize günaydın bugün hava çok güzel keşke evde olsamda paşamla dışarı çıksakkk
ya kızlar birşey soracaam kadın doğuma gittinizmi siz 1 yıl kontrolüne ben gitmedimde en son 40 gün olunca gitmiştim bi gitsem diyorum ama niyeyse ayaklarım geri geri gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?