2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm sağollll:

cnm berrracık iyi sanıyorum sevindimmm:

cnm hayırlı olsun arabanız allahım kazasız kullanmayı nasip etsinnn:

Aaa gercekten mi uzuldum bak.simdi
Cigkofte candir
ay aras lop.lop yiyor aci birde et olmadigundan raht veriyorum kisirda cok seviyor
insalla guldrnin mercimek kofteyide yapicam

yap şekerim yappppp:

cnm yağ var ama mercimek pişince mazemlerle birlikte koyuyosun salçayıda çi koyuyosun yeşil soğan var yani hiç bişekilde kuru soğan yok:
dene bence vazgeçemiyeceksin
beim burdaki arkadaşlarım hep istiyolar bendennn:

Gunaydin kizlarrr
gununz guzel gecsin inss

günaydın cnm:
sanada..
kızlarrr herkese günaydınnn:
ayşegül sen takıldığın yerleri sor ben yazıcam:
ayrıca tarif sayfasınada bakıcammm:

Tsk ederim araba icin alkhim isteyen herkese nasip etsin
cnm sadece yag yok salca cig mi konuluo budurumda die mreak ettim
yoksa yagi yazmayi unuttunda salcayla kavruluomu die merak ettim cnm
deniycem cnm bgun hbr veririm sana

benımde kılıtlı ama teflon cnm ben memnunum hatta bımden almıstım oyle markalıda degıldı ama tavsıye edrım
cnm nasıl olduysa benim kek hamuru yanlardan çıktı bi daha da yapmadım onda zatennn:)

eee 2. yi istio masal demekkiiii:)

Oh gezin bajalim.ana kiz
ay gittim.cnm gitmemmi
yaren takilmis ama sonra hatirlayinca devam etmis
yarin toplandi var sabahin on unda offf
kalk bakalım erkenden tabi on ne kadar erken sayılırsa:)

hayırlı olsun cnm kazasız belasız kullanın inş.

Aaa gercekten mi uzuldum bak.simdi
Cigkofte candir
ay aras lop.lop yiyor aci birde et olmadigundan raht veriyorum kisirda cok seviyor
insalla guldrnin mercimek kofteyide yapicam
asıl şimdi ben üzüldüm kuzum ne kadar istedi de ben yarım zor verdim

ayy biz de zeynep ilay doğmadan 15 gün önce aldık arabamızı...

ay yok şimdi ev alma hevesinde eşim hatta diyor ki ev almk için arabayı satıp doğan mı alsak:) beni sinir etmek için söylüyor ben çok seviyorum arabamızı:)
aynı muhabbet bizde de dönüo cnm. bende vermem arabamı diorum e hep ben kullanıyorum:)

Araba yenidir:) yada esi hamile:)
Arabaya cok deger veriyolar gercekten bizimkinin arabasi artik bendeya özluyorum arabami diyo:)
ha ha benim adam da ayda yılda bi biniyo desem teri yani yazık:)

cnm aras zor mu oldu ki . eşimde korkutuyo beni ne biliosun belkşi hemen olmıycak dio...

Gunaydin kizlarrr
gununz guzel gecsin inss
günaydın cnm senin de

günaydın cnm akşamın nasıldı. nilim ne yapıo kalabalıkta.
ben dün akşam pizza hamurunu yoğurup dolaba attım bu akşam yapcam bakalım sonuç ne olcak. be-ni sen yazmıştın sanırım. yarın sonuç bildiririm güzel olur inş. da eşime rezil olmam:)

Tsk ederim araba icin alkhim isteyen herkese nasip etsin
cnm sadece yag yok salca cig mi konuluo budurumda die mreak ettim
yoksa yagi yazmayi unuttunda salcayla kavruluomu die merak ettim cnm
deniycem cnm bgun hbr veririm sana

cnm yağ var yumuşaklığa göre ayarlıya bilirsin yani yarım çay bardağı kadar ama dediğim gibi ben tarifi hep çok tutuyorum sen az yapıcaksındır oyüzden önce biraz koy yoğurdukça alıyacaksın zaten:
salçada çi olacak soğanlarıdaminik minik doğra..

cnm nilini götürmedim akşam ama çok üzüldüm çünkü eşimi elini tutup hep kapıya götürüp anneee demiş
eşim anne işe gitti diyomuş atta diyomuş yani işi kabul etmiyo:
sonraq annem uyutacakmış yine annne diye başlamış bizimki
ayy şuanda bile gözlerim dolduuu:

oyyy yerim ben onun aklını rabbim aklıyla yaşatsın inş.

günaydın kızlar,
umarım herkes iyidir. biz minayla yaklaşık 1 haftadır saat 6 da uyanıyoruz sabaları uykusuzluk dizboyu. dün hastaneye gittim ultrason çekildim temiz çıktı zaten iş güç derken ancak gelebildim. şimdi de yemeklerimi pişirdim oturcam artık :)

gunaydin cnm mina hasta degil dimi nden uykusuzki dis mi
seninde temiz cikmasina sewijdim cnm
havalarda guzel artik bulussakmi ne dersin
Ozeline msj atiyorum cnm telimi adresimi falan
bak cnm

gunaydin cnm mina hasta degil dimi nden uykusuzki dis mi
seninde temiz cikmasina sewijdim cnm
havalarda guzel artik bulussakmi ne dersin
Ozeline msj atiyorum cnm telimi adresimi falan
bak cnm

canım senin yazdıklarını görünce sayfa başında ben de sana yazacaktım.. ava gerçekten güzel bence de buluşalım artık. ya bilmiyorumki ara ara böyle yapıyor bi ara 6 da kalkıyor bi ara 8 de çözemedim gitti. dün 5te kalktı düşün ya diş konusu zaten hep gündemde... tmm canım bakıcam :)

Gunaydin kizlar herkes iyidir ins

Bizim gece hastanede gecti nerdeyse
Saat birden sonra nidanin atesi fazla geldi elimle kaldirdim ölctum 40 derece yavrum bide sanki eli ayagi titriyo gibi geldi
surup verdim esimi uyandirdim hemen apar topar hastaneye..

Muayene ettiler idrar tahlili yaptilar hepsi normal sukur aradan bi saat falan gecince dusmeye basladi
4 u gecti eve geldigimiz simdi uyuyo kuzucum atesi yok gibi..

beyzayi da uyandirip göturduk mecbur gece kimsede durmaz bensiz..
Hastanede biraz oyalandi sonra anne eve gidelim yatagimda yatmak istiyom diyo yavrum
Sabah krese gitmedik dokuzda kalkti..
Nida da atesi dusmeye baslayinca inletti hastaneyi anne anneee diye:) esim diyo biseyi yok cocugun hastaneye getirmisler diycekler bize diye:)
Ins bugun tekrar yukselmez

herkese günaydın.......ayşegül hoşgeldin canm...maşallah masal koca kız olmuş..ama aklıma bişey takıldı saçlarını kahkullü kestrmişsiniz ya alında kıllanmaya neden oluyo diye duydum dikkat et istersen yazık kuzu çekmesin büyüyünce:)arabanız da hayrlı olsun..

songüll abla nasıl oldun ağrın azaldı mı..ayy palio demişsinm benm de eşimle tanıştığımzda paliosu vardı kırmızı o geldi aklıma farklı bi yeri var benm gözümde

nurcm nidam nasıl oldu....ayy bu erkekler geçen sene arabayı değiştrcemizde paso sahibinden comdaydı eşim artık o kadar içime işlemiş ki uyumak için gözlerimi kapattığımda sahibindenin anasayfası geliyodu gözüme.......ayy kabus gibiydi....

nilaycm nerelerdesn kaçgündür diyecektm ama tahlillerin falan temz çıkmış sevindim.

yasemn fatma nasılsınız....

gülden yaa gözmde canlandı nilin hali de oyy yaaa< içim burkuldu valla.....

funda sen nasılsın defneck nasıl.

betül kız gelin:))ben görümceym bak haa napyon erdem nasıl

katreinur gece gelmişsin berra nasıl oldu toparlandı mı....

nuray nerlerdesinn

canım çok geçmiş olsun ya hay Allah neden oldu acaba yavrum yaaa..

mina çok sevindim temiz çıkmasına
beni çok gemiş olsun kuzum kıyamam ben ona
kızlar hepinize günaydın bugün hava çok güzel keşke evde olsamda paşamla dışarı çıksakkk

ya kızlar birşey soracaam kadın doğuma gittinizmi siz 1 yıl kontrolüne ben gitmedimde en son 40 gün olunca gitmiştim bi gitsem diyorum ama niyeyse ayaklarım geri geri gidiyo

ya meryem hala süte alışmadı bende akşam biraz zorladım içsin diye...sonuç zar zor yedirdiklerimi de çıkardı heryer perişan.....eşimde gülüyo çok doymuş çocuk zorluyon diye gcenin 11inde dooğğruu banyoo...sonra nasıl üzüldüm ama ya resmen kusturdum yavrumu...bugün yeniden kara veryoruum o na kadar isterse o kadar....

canım sen de yoktun ya görüşemedik bir türlü.. bende de astane işleri olunca günüm gidiyor resmen.. meryemcik nasıl?

ayy cnm çoook geçmiş olsun rabbim bi daha göstermesin inş. bizde bi kez acillik olduk bizimkinin ateşi giderken düştü:) soğuktan... ve uyuya kaldı. ama sonra tekrar çıktı üç gün boyunca enfeksiyon varmış. çok şükür sizde bişey yokmuş dişten filandır belki rabbim şifa versin

canm ben de gitmedim ama gitmeyi istyorum aklıma takılıyo arasıra çünkü..gerçi benm maşallah doğumdan beri heray düzenli geliyo da yuine de bazı şeyler var yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…