2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım sen de yoktun ya görüşemedik bir türlü.. bende de astane işleri olunca günüm gidiyor resmen.. meryemcik nasıl?

haklısın canm dün itibariyle yerimi aldım:))meryemck annesini yememe konusunda üzmeye devam ediyo onun dışında ii..tabi dişler var bide...mina nasıl..ayşegülle buluşursanız kıskanırım ama.....

ay kızlar kusuruma bakmayın bana yazıyorsunuz ben cevap için açıyom sayfayı müşteri gelio sonra toplu bi cevap yazıyom arada cevaplayamadığım oluyordur kusuruma bakmayın

meselaa nutraks ben niye gelinim kız ben has ve has görümceyiim
songülüm sarımsaklar güzeldi ama poşeti açtığımda şok şok

erdem akşam çok öksürdü gündüz yok öksürük akşam öksürüyo anlamadım ben

sağol canım hallettik sonunda. canım erdem nasıl sen nasılsın?

ben gitmedim canım ama bi mamografi de çektirmek istiyorum işin açıkçası çünkü evlendikten sonra yılda bir gerekebiliyormuş en azından bi kere gitmek gerek..

kıızz senin eşin mersinli değil mi...ee bende mersinliyim ne oluyo bu durumda

ben kırkımda da gitmedim

haklısın canm dün itibariyle yerimi aldım:))meryemck annesini yememe konusunda üzmeye devam ediyo onun dışında ii..tabi dişler var bide...mina nasıl..ayşegülle buluşursanız kıskanırım ama.....

canım bu aralar yemek ve uykusu bi ilginç gerisi normal çorba yemeyi tamamen kesti anlamadım neden .. buluşcaz inş ya bi bebişleri parkta oynatalım sohbet edelim değil mi :)

cnm kıyamam ya çok geçmiş olsun umarım birdaha çıkmaz..
kıyamam ben onlara ..

sağol canım ben de... nil nasıl sen nasılsın canım?

nil iyi cnm bennde iyiyim:
bildiğin gibi devam..

sorma cnm ya bende çok üzüldüm:
bencede ısrarcı olma mutlaka emmeyi bırakınca içecektir belkide cnm:

günaydın cnm nasıl paşamız?
ben gitmedim gitmem lazım ama bende tırsmıyo değilimyaniii:
ama gidersem nili alıp gidicem ee doktor amcasınında hakkı dimi ama nili görmek :)
adam 9 ay boyunca gördü sonuçta..

günaydın kızlar
ancak girebildim kusura bakmayın
maşallah çok uzun bi geçmiş olmuş
beni çok geçmiş olsun cnm
masalece arabanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
bizim araba da bende durur eşim yok çünkü
betülüm cnm ben yarın gideceğim.hiç istemesem de mecbuuuurrr
sibel çocuğu neden kusturdun,gece uykusunda içirseydin daha güzel olmaz mıydı?
güldenim sen nereye gittin de nil seni aradı ben kaçırmışım
songülüm popo ne durumda artık oturabiliyor musun?
yasemin,nilay sizler nasılsınız*

diğer arkadaşlar unuttuğum varsa affola.hepinize günaydın,nasılsınız?
sabah defne uyandı öpücüklerle giyindik.ben onu giydirmek için uğraşırken o da beni öpüyordu

Günaydın.kızlar
bi geçmiş okuyum dedim ama baktım bitmeyecek en.iyisi selam vereyim
nasılsınız inşallah.herkes iyidir
Biz iyiyiz kuzumla

canım bu aralar yemek ve uykusu bi ilginç gerisi normal çorba yemeyi tamamen kesti anlamadım neden .. buluşcaz inş ya bi bebişleri parkta oynatalım sohbet edelim değil mi :)

bizim uykusu fena değil ama yemiyo dün bak ne yedi.üç dört lokma omlet....kahvaltı..öğlen iki çorba kaşığı muhallebi...akşam bi r çorba kaşığı mercimek çorbası iki lokma yemek...9 gibi tarhana yaptım en sevdiği şey cünkü yarım kase ondan içti bu kadar.....10cc de süt içirecektm ki diğerleri de çıktı...

oyy güldenm öyle yapmay çalışacağm da ana yüreği nedense durmuyo aslında kötülük yapıyorumbelki ona ama işte...

cnm yastıktan ola bilirmi acabaya:
ama zaten ateş bile nedense hep gece çıkıyo oyüzden geceleri hiç sevmiyorum bennn:

ben kırkımda da gitmedim

cnm niye öyle yaptın bakyim sennn:

günaydın cnm ben o defnemi yerimmmmm:
cnm amway toplantısı vardıya ben rozet aldım oyüzden beni aramış nil..
bu arada
yyasemin bak herkes buluşuyo senin buraya gelmen şart oldu şekerim
hazır istanbulakadar gelmişken
funda senin ailende istanbuldaydı dimi?

kıızz senin eşin mersinli değil mi...ee bende mersinliyim ne oluyo bu durumda
he taam mersin geliniyim canııım:) yazın mersinde buluşalım kız geliyomusunuz yazın

ben kırkımda da gitmedim
bak bu olmadı işteee

hımm bende bu hafta sonu gideyim olmassa

canm ben de gitmedim ama gitmeyi istyorum aklıma takılıyo arasıra çünkü..gerçi benm maşallah doğumdan beri heray düzenli geliyo da yuine de bazı şeyler var yani...
benimde çok şükür düzenli ama kontrol iyidir.

mamografiyi 30 yaş altına gerekmedikçe çekmiyorlarmış

valla benim doğum doktorum aşırı yoğun sıra bulmak çok ama çok zor o yüzden başka doktora gidicem

canım bu yeni nesil bebişler istemedikleri birşeyi yemiyorlar ya...biz ne verseler yemişiz gözümüz kapalımış heralde :) o nedenle sıkm canını ..

Günaydın.kızlar
Biz iyiyiz kuzumla

günaydın cnm iyi olmanıza sevindimmmm:

haklısın ama fundanında dediği gibi uyku arasında içir cnm ben nile öyle yapıyorum bidene bakalım..

benimde doktorum çok yoğun ama eminim bize zaman bulurrr:

içmiyo cnam uykusunda bile reddeiyo..napcamı şaşırdım balla dneedim şekerli dneedm bisküvi dedi kızlar denedm sade verdim kaşıokla verdim yok olmuyo yani....

yaa bak diyorum görümceym diyebelliolmuyo pek canm izin olaylarına bağlı mesela haftaya bi uğrayacağz sanıtrım ama bir günlüğne falan ondan sonra bi daha ne zaman giderz hiiç belli olmaz

bilmiyordum canım bana daha çok var ozamann..

canım bu yeni nesil bebişler istemedikleri birşeyi yemiyorlar ya...biz ne verseler yemişiz gözümüz kapalımış heralde :) o nedenle sıkm canını ..

deneyeeğim canm yani demekki doyuyo diycem de işte bilmiyorum ayy daha tahlil de yaptramadık artık nmemlekte gidince yaptralım dedi eşim meraktayım eğer değerleri normal çıkarsa hiiiçöç üstelemem

içmiyo canm uykusunda da sonra da uykusu açılıyo onla uğraşyorum bide

sağol canım iyiyiz siz de iyisiniz gibi görünüyor defnecik yine formunda :)
Günaydın.kızlar
Biz iyiyiz kuzumla

günaydın canım aman iyi olun da erkes iyi olsun tüm anne ve bebişler :)

canım doymasalar emin ol bişekilde belli ederler demekki kapasiteleri o ben de çok üzüyürum kendimi ama üzmicem artık sen de öyle yapmalısın...

cnm alni killanirdiyen bendim :) yani oyle duydum ama baglatmadgi icin sacini eyine gozune girio yine alninda sac duruo kapali oluo yani oyuzden killi olcaksada napalim enazindan gozune girmesin die kestim kendim:)

Ben kirkimda gitmrdim 1yil olmustu masal in dgum gunundeyken gittim yeni yani :)
Cok gecmis olsun cnm umarim tekrelamaz kiyam beyzayada
Distir kesin canim ya ins gecer en kisa zmanda aynen bulusalim artik yaaaa
Kiskanma sekerim sende ankaraya gekirsen sana muayneye bile gelicem bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…