- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.241
canım sen de yoktun ya görüşemedik bir türlü.. bende de astane işleri olunca günüm gidiyor resmen.. meryemcik nasıl?
mina çok sevindim temiz çıkmasına
beni çok gemiş olsun kuzum kıyamam ben ona
kızlar hepinize günaydın bugün hava çok güzel keşke evde olsamda paşamla dışarı çıksakkk
ya kızlar birşey soracaam kadın doğuma gittinizmi siz 1 yıl kontrolüne ben gitmedimde en son 40 gün olunca gitmiştim bi gitsem diyorum ama niyeyse ayaklarım geri geri gidiyo
ay kızlar kusuruma bakmayın bana yazıyorsunuz ben cevap için açıyom sayfayı müşteri gelio sonra toplu bi cevap yazıyom arada cevaplayamadığım oluyordur kusuruma bakmayın
meselaa nutraks ben niye gelinim kız ben has ve has görümceyiim
songülüm sarımsaklar güzeldiama poşeti açtığımda şok şok
erdem akşam çok öksürdü gündüz yok öksürük akşam öksürüyo anlamadım ben
kızlar hepinize günaydın bugün hava çok güzel keşke evde olsamda paşamla dışarı çıksakkk
ya kızlar birşey soracaam kadın doğuma gittinizmi siz 1 yıl kontrolüne ben gitmedimde en son 40 gün olunca gitmiştim bi gitsem diyorum ama niyeyse ayaklarım geri geri gidiyo
haklısın canm dün itibariyle yerimi aldım:))meryemck annesini yememe konusunda üzmeye devam ediyo onun dışında ii..tabi dişler var bide...mina nasıl..ayşegülle buluşursanız kıskanırım ama.....
Gunaydin kizlar herkes iyidir ins
Bizim gece hastanede gecti nerdeyse
Saat birden sonra nidanin atesi fazla geldi elimle kaldirdim ölctum 40 derece yavrum bide sanki eli ayagi titriyo gibi geldi
surup verdim esimi uyandirdim hemen apar topar hastaneye..
Muayene ettiler idrar tahlili yaptilar hepsi normal sukur aradan bi saat falan gecince dusmeye basladi
4 u gecti eve geldigimiz simdi uyuyo kuzucum atesi yok gibi..
beyzayi da uyandirip göturduk mecbur gece kimsede durmaz bensiz..
Hastanede biraz oyalandi sonra anne eve gidelim yatagimda yatmak istiyom diyo yavrum
Sabah krese gitmedik dokuzda kalkti..
Nida da atesi dusmeye baslayinca inletti hastaneyi anne anneee diye:) esim diyo biseyi yok cocugun hastaneye getirmisler diycekler bize diye:)
Ins bugun tekrar yukselmez
sağol canım ben de... nil nasıl sen nasılsın canım?
herkese günaydın.......ayşegül hoşgeldin canm...maşallah masal koca kız olmuş..ama aklıma bişey takıldı saçlarını kahkullü kestrmişsiniz ya alında kıllanmaya neden oluyo diye duydum dikkat et istersen yazık kuzu çekmesin büyüyünce:)arabanız da hayrlı olsun..
songüll abla nasıl oldun ağrın azaldı mı..ayy palio demişsinm benm de eşimle tanıştığımzda paliosu vardı kırmızı o geldi aklıma farklı bi yeri var benm gözümde
nurcm nidam nasıl oldu....ayy bu erkekler geçen sene arabayı değiştrcemizde paso sahibinden comdaydı eşim artık o kadar içime işlemiş ki uyumak için gözlerimi kapattığımda sahibindenin anasayfası geliyodu gözüme.......ayy kabus gibiydi....
nilaycm nerelerdesn kaçgündür diyecektm ama tahlillerin falan temz çıkmış sevindim.
yasemn fatma nasılsınız....
gülden yaa gözmde canlandı nilin hali de oyy yaaa< içim burkuldu valla.....
funda sen nasılsın defneck nasıl.
betül kız gelin:))ben görümceym bak haa napyon erdem nasıl
katreinur gece gelmişsin berra nasıl oldu toparlandı mı....
nuray nerlerdesinn
canım bu aralar yemek ve uykusu bi ilginç gerisi normal çorba yemeyi tamamen kesti anlamadım neden .. buluşcaz inş ya bi bebişleri parkta oynatalım sohbet edelim değil mi :)
ay kızlar kusuruma bakmayın bana yazıyorsunuz ben cevap için açıyom sayfayı müşteri gelio sonra toplu bi cevap yazıyom arada cevaplayamadığım oluyordur kusuruma bakmayın
meselaa nutraks ben niye gelinim kız ben has ve has görümceyiim
songülüm sarımsaklar güzeldiama poşeti açtığımda şok şok
erdem akşam çok öksürdü gündüz yok öksürük akşam öksürüyo anlamadım ben
ben kırkımda da gitmedim
günaydın kızlar
ancak girebildim kusura bakmayın
maşallah çok uzun bi geçmiş olmuş
beni çok geçmiş olsun cnm
masalece arabanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
bizim araba da bende durur eşim yok çünkü
betülüm cnm ben yarın gideceğim.hiç istemesem de mecbuuuurrr
sibel çocuğu neden kusturdun,gece uykusunda içirseydin daha güzel olmaz mıydı?
güldenim sen nereye gittin de nil seni aradı ben kaçırmışım
songülüm popo ne durumda artık oturabiliyor musun?
yasemin,nilay sizler nasılsınız*
diğer arkadaşlar unuttuğum varsa affola.hepinize günaydın,nasılsınız?
sabah defne uyandı öpücüklerle giyindik.ben onu giydirmek için uğraşırken o da beni öpüyordu
he taam mersin geliniyim canııım:) yazın mersinde buluşalım kız geliyomusunuz yazınkıızz senin eşin mersinli değil mi...ee bende mersinliyim ne oluyo bu durumda
ben kırkımda da gitmedim
hımm bende bu hafta sonu gideyim olmassagünaydın kızlar
sabah defne uyandı öpücüklerle giyindik.ben onu giydirmek için uğraşırken o da beni öpüyordu
benimde çok şükür düzenli ama kontrol iyidir.canm ben de gitmedim ama gitmeyi istyorum aklıma takılıyo arasıra çünkü..gerçi benm maşallah doğumdan beri heray düzenli geliyo da yuine de bazı şeyler var yani...
mamografiyi 30 yaş altına gerekmedikçe çekmiyorlarmışsağol canım hallettik sonunda. canım erdem nasıl sen nasılsın?
ben gitmedim canım ama bi mamografi de çektirmek istiyorum işin açıkçası çünkü evlendikten sonra yılda bir gerekebiliyormuş en azından bi kere gitmek gerek..
valla benim doğum doktorum aşırı yoğun sıra bulmak çok ama çok zor o yüzden başka doktora gidicemcnm kıyamam ya çok geçmiş olsun umarım birdaha çıkmaz..
kıyamam ben onlara ..
nil iyi cnm bennde iyiyim:
bildiğin gibi devam..
sorma cnm ya bende çok üzüldüm:
bencede ısrarcı olma mutlaka emmeyi bırakınca içecektir belkide cnm:
günaydın cnm nasıl paşamız?
ben gitmedim gitmem lazım ama bende tırsmıyo değilimyaniii:
ama gidersem nili alıp gidicem ee doktor amcasınında hakkı dimi ama nili görmek :)
adam 9 ay boyunca gördü sonuçta..
bizim uykusu fena değil ama yemiyo dün bak ne yedi.üç dört lokma omlet....kahvaltı..öğlen iki çorba kaşığı muhallebi...akşam bi r çorba kaşığı mercimek çorbası iki lokma yemek...9 gibi tarhana yaptım en sevdiği şey cünkü yarım kase ondan içti bu kadar.....10cc de süt içirecektm ki diğerleri de çıktı...
oyy güldenm öyle yapmay çalışacağm da ana yüreği nedense durmuyo aslında kötülük yapıyorumbelki ona ama işte...
Günaydın.kızlar
bi geçmiş okuyum dedim ama baktım bitmeyecek en.iyisi selam vereyim
nasılsınız inşallah.herkes iyidir
Biz iyiyiz kuzumla
bizim uykusu fena değil ama yemiyo dün bak ne yedi.üç dört lokma omlet....kahvaltı..öğlen iki çorba kaşığı muhallebi...akşam bi r çorba kaşığı mercimek çorbası iki lokma yemek...9 gibi tarhana yaptım en sevdiği şey cünkü yarım kase ondan içti bu kadar.....10cc de süt içirecektm ki diğerleri de çıktı...
oyy güldenm öyle yapmay çalışacağm da ana yüreği nedense durmuyo aslında kötülük yapıyorumbelki ona ama işte...
he taam mersin geliniyim canııım:) yazın mersinde buluşalım kız geliyomusunuz yazın
bak bu olmadı işteee
hımm bende bu hafta sonu gideyim olmassa
benimde çok şükür düzenli ama kontrol iyidir.
mamografiyi 30 yaş altına gerekmedikçe çekmiyorlarmış
valla benim doğum doktorum aşırı yoğun sıra bulmak çok ama çok zor o yüzden başka doktora gidicem
günaydın kızlar
he taam mersin geliniyim canııım:) yazın mersinde buluşalım kız geliyomusunuz yazın
bak bu olmadı işteee
valla benim doğum doktorum aşırı yoğun sıra bulmak çok ama çok zor o yüzden başka doktora gidicem
bilmiyordum canım bana daha çok var ozamann..he taam mersin geliniyim canııım:) yazın mersinde buluşalım kız geliyomusunuz yazın
bak bu olmadı işteee
canım bu yeni nesil bebişler istemedikleri birşeyi yemiyorlar ya...biz ne verseler yemişiz gözümüz kapalımış heralde :) o nedenle sıkm canını ..
günaydın cnm iyi olmanıza sevindimmmm:
haklısın ama fundanında dediği gibi uyku arasında içir cnm ben nile öyle yapıyorum bidene bakalım..
benimde doktorum çok yoğun ama eminim bize zaman bulurrr:
günaydın kızlar
Günaydın.kızlar
bi geçmiş okuyum dedim ama baktım bitmeyecek en.iyisi selam vereyim
nasılsınız inşallah.herkes iyidir
Biz iyiyiz kuzumla
deneyeeğim canm yani demekki doyuyo diycem de işte bilmiyorum ayy daha tahlil de yaptramadık artık nmemlekte gidince yaptralım dedi eşim meraktayım eğer değerleri normal çıkarsa hiiiçöç üstelemem
içmiyo canm uykusunda da sonra da uykusu açılıyo onla uğraşyorum bide
cnm alni killanirdiyen bendim :) yani oyle duydum ama baglatmadgi icin sacini eyine gozune girio yine alninda sac duruo kapali oluo yani oyuzden killi olcaksada napalim enazindan gozune girmesin die kestim kendim:)herkese günaydın.......ayşegül hoşgeldin canm...maşallah masal koca kız olmuş..ama aklıma bişey takıldı saçlarını kahkullü kestrmişsiniz ya alında kıllanmaya neden oluyo diye duydum dikkat et istersen yazık kuzu çekmesin büyüyünce:)arabanız da hayrlı olsun..
songüll abla nasıl oldun ağrın azaldı mı..ayy palio demişsinm benm de eşimle tanıştığımzda paliosu vardı kırmızı o geldi aklıma farklı bi yeri var benm gözümde
nurcm nidam nasıl oldu....ayy bu erkekler geçen sene arabayı değiştrcemizde paso sahibinden comdaydı eşim artık o kadar içime işlemiş ki uyumak için gözlerimi kapattığımda sahibindenin anasayfası geliyodu gözüme.......ayy kabus gibiydi....
nilaycm nerelerdesn kaçgündür diyecektm ama tahlillerin falan temz çıkmış sevindim.
yasemn fatma nasılsınız....
gülden yaa gözmde canlandı nilin hali de oyy yaaa< içim burkuldu valla.....
funda sen nasılsın defneck nasıl.
betül kız gelin:))ben görümceym bak haa napyon erdem nasıl
katreinur gece gelmişsin berra nasıl oldu toparlandı mı....
nuray nerlerdesinn
Ben kirkimda gitmrdim 1yil olmustu masal in dgum gunundeyken gittim yeni yani :)mina çok sevindim temiz çıkmasına
Cok gecmis olsun cnm umarim tekrelamaz kiyam beyzayadaGunaydin kizlar herkes iyidir ins
Bizim gece hastanede gecti nerdeyse
Saat birden sonra nidanin atesi fazla geldi elimle kaldirdim ölctum 40 derece yavrum bide sanki eli ayagi titriyo gibi geldi
surup verdim esimi uyandirdim hemen apar topar hastaneye..
Muayene ettiler idrar tahlili yaptilar hepsi normal sukur aradan bi saat falan gecince dusmeye basladi
4 u gecti eve geldigimiz simdi uyuyo kuzucum atesi yok gibi..
beyzayi da uyandirip göturduk mecbur gece kimsede durmaz bensiz..
Hastanede biraz oyalandi sonra anne eve gidelim yatagimda yatmak istiyom diyo yavrum
Sabah krese gitmedik dokuzda kalkti..
Nida da atesi dusmeye baslayinca inletti hastaneyi anne anneee diye:) esim diyo biseyi yok cocugun hastaneye getirmisler diycekler bize diye:)
Ins bugun tekrar yukselmez
Distir kesin canim ya ins gecer en kisa zmanda aynen bulusalim artik yaaaacanım senin yazdıklarını görünce sayfa başında ben de sana yazacaktım.. ava gerçekten güzel bence de buluşalım artık. ya bilmiyorumki ara ara böyle yapıyor bi ara 6 da kalkıyor bi ara 8 de çözemedim gitti. dün 5te kalktı düşün yadiş konusu zaten hep gündemde... tmm canım bakıcam :)
Kiskanma sekerim sende ankaraya gekirsen sana muayneye bile gelicem bak:)haklısın canm dün itibariyle yerimi aldım:))meryemck annesini yememe konusunda üzmeye devam ediyo onun dışında ii..tabi dişler var bide...mina nasıl..ayşegülle buluşursanız kıskanırım ama.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?