- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.361
inşallah cnmsırrı falan yok inan canım tamamen bünye meselesi bence. kilo alanların imtihanı bu diye düşünüyorum çünkü çok zor gerçekten istediğini yiyememek. inşallah siz de düşersiniz istediğiniz kiloya en kısa zamanda
çok geçmiş olsun cnm, allah bir daha yaşatmasıniyi geceler kızlar geçmiş yapamadım bugün malesef kusuruma bakmayın nolur
bugün çok kötü bi gün geçirdik malesef hala etkisindeyim
kaan oyuncak sepetiyle oynarken birden naptı bilmiyorum ayağa mı kalkmak istedi yoksa duvarda tutunup yürürken takıldı mı bilmiyorum (o sırada banyodan bişey almak için gitmiştim 2 snlik olay) bir düşmüş yüzü betona çarpmış bi gittim nasıl ağlıyor eyvah dedim birde ne göreyim ağzından kan geliyorkaanı sakinleştirmeye mi çalışsam, kanı mı durdursam, kendim mi sakinleşsem o an tüm dünyayla alakam kesildi gibiydi
bi kaç dk sonra sakinleşti dedim eyvah diş kırıldı herhalde meğerse dudağı patlamış oğlumunAllahım ne zordu anlatamam napcağımı şaşırdım, kanı zar zor durdurdum dudağımız şiş biraz şimdi
öğlen misafirim geldi sonra onlarla ilgilenirken kaanı biraz oyun bahçesi gibi bi sepeti var büyük ona koyduk biraz orda oyalansın diye, bir tane plastik tabağı var hep oynar onunla hiç bişeyde yapmazdı hay aksi şeytan işte o tabağın altında 4 tane minik kare şeklinde plastikler vardı tabak masada kaymasın diye konulmuş onlar, onları çıkarmış yutmuşen sonuncusunda farkettim ağzında bişey çiğniyordu baktım hemen çıkardım bitanesini ama diğer üçü miğdeye gitti
çok zor bir gündü
ne kadar korkktuğunu tahmin edebiliyorum
hani resim?önemli olan yemesi zaten tatlım: hasta
olunca bizbile yemek istemiyoruz..
offf kıyamam ne çok korkmuşsundur tahjmin ede biliyorum..
çok geçmiş olsun cnm:
diyer yuttuklarıda çıkacaktır merak etme:
allahım tüm bebişleri korusun..
kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir:
ben iyiyim saçlarımı boyattım akşam iyi oldu kendime geldim sanki..
ne renge boyattın?
geçmiş olsun cnmçok geçmiş olsun kuzum rabbim birdaha yaşatmasın :18:
günaydın kızlar erdem bey çok öksürüyor öksürrürken nefesi kesiliyo 9 u 10 geçe randevusu var dr da babamız ve ananemiz götürecek
ne demiş dr u?
oh çok güzel olmuş çok sevindim cnmgünaydın kızlarrrrrrr... herkes için güzel bi gün olsun inş... hemen konuya geleyim be-ni canım çok sağol pizza çok güzel olmuştu eşim 10 numara olmuş dediama ikimizin de damağı yandı sabredemedik çok güzell duruyodu ay bittikten sonra aklıma geldi fotoğraf çekmek ama pizza yı yapmamın en güzel yanı bal böcüğümün rende kaşarı sevmesi oldu bi küçük kase yedi kuzum maşallah... devamı gelir inş. buarada hamurun yarısını yaptım yarısı dolapta hsonu tekrar yapcam fotolarım inş. bu sefer...
hevin cnmm çok geçmiş olsun eminim çok krkmuşsundur... rabim beterinden korusunnnn...
herkese tekrardan günaydınnnnnn
afiyet bal şeker olsun
cnm ancak girebildimgünayydınn bugün erkenciyim..kocişe yolladıktan sonra uykum açıldı bende geleyim dedim kızlar napmış...
nurcm geçmiş olsun atlatmışsın misafrleri...nidacık nasıl acaba şimdi...
gülcan canm çok geçmiş olsun snlik işler ya bir anda oluveriyo napcan..allahım korusun tüm bebekleri...
betüll kıızz memleketimi özlemişim haa.resmini görünce:)))
ayşegül canm ya spor diyet demişsin tabii ki yalan oldu spor tamamen gittiçde diyet işte az buçuk yapıyo gibiyim..zaten çok fazlam yok bence de önlem almak için yapıyodum..fundanın dediği gibi ön almasam alıp başımı gidecem...
funda sen yoksun bugün naptı defnecik öpücklere boğdu mu yine
yasemn sende gellmemeişsin daha
nilay nuray fatma songül abla hepinize günaydın
biz iyiyiz
dün akşam defneyi uyuturken ben de uyumuşum
bir uyandım ki saat gece 3
hemen kalktım, yapmam gereken ütüler vardı onları yaptım,defneye süt ısıttım sütünü içirdim tekrar yattığımda saat 4 tü
tekrar defneyle yattım.onu yatağına yatırmaya kıyamadım.ana kız birbirimize sokulup uyuduk tekrar
sabah da defne ve öpücüklerle hazırlandık
herkese kocaman günaydın, hepinizi öpüyorum