2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım eşim de memur..

canım işte belli olunca en geç 15 gün. ama eşim okadar beklemezki... işte azönce aradığında dedi yavaştan hazırlan diye bizimki 1 haftaya pılı pırtı toplar yallah...

Biz gorusemeden gidiosunuz yaaaa hakkaten nie boyle ani ki
Bizim tayin olcaginda 3ay onceden belli olur enaz ki tayin aciklanincada 1ay zamnin olur
Ya cocuk buyuk olsa okulu olsa falN napcaktiniz bukadar kisa surede dimi.cok zor
Ee senin is nolcak tayin.mi.isticen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Simdi oraya baktim bende canim gordum bende deniycem bende oktay ustanin bir tarifi var hep onu yapardim oda hazir gbi.oluo.
Bide bunu.deneyeyim

sen onuda yaz bunu deneyip onuda yapalım hehe:
ay nilayın dediği gibi bu kiloların sorumlusu kim olacak
tabiki betülllll:
betül duy sesimiii:

eee yemek saati yaklaşıyo neler yapcanız hanmlar

Ben nohut pilav yaptim cnm tursu var salata falan yaparim yeter bize
Bide oglen masala pirasa yemegi yapmistim az ondanda kaldi :)

Gulden cnm mercimek koftesini yaptim begendim masalda baya yedi

tabiki betülllll:
betül duy sesimiii:

Yazarim canim resimde atarim hem haftasonu yapayim resimle atayim canim ben yedgim halde almiom gicikmiyim ne:)

tabiki betülllll:
betül duy sesimiii:
aaa ne fenasınız ben bu tarifleri misafire yapıyom etrafımdakilşeri şişirirsem ben zayıf gözükücem kızııım anlşasana

ooh afiyet olsun

Yazarim canim resimde atarim hem haftasonu yapayim resimle atayim canim ben yedgim halde almiom gicikmiyim ne:)

gıcıksın ayşegül gıcıııııııııık

kız noldu nıe şok oldun posetı açınca
herseye dıs dıoruz ama ınankı bıze de doktor soyledı gunduz hafıf mızmızlık dısında bı hastalık belırtısı yoksa
gece oksuruk ates burun akınntısı tıkanıklıgı bunlar hep dıstendır dedı
agzında tukuruk fazla olustgu için yatarken oksuruk yapar dedı
belkı sızınde ondandır cnm

bende en cok kendıme yaparım cunku esım çogu seyı yemez ona pek bısey yapamıom herseyı secıo
masal bana yoldaş oldu sımdı beraber yıoz allhtan kızımda bana cekmıs secmıo:)ama kgda almıo oda bana cekmıs

kk yı androıd olarak tele ındırdım ordanda guzel hem resım yukleyebılıom ozman telden
telden gırıp resım atamayanlar ısteyenler ıcın tavsıye ederım

ayşegüüüüüülll çok gıcıksın aynı zamanda çok da şanslı
kıymetini bil
bak ben azıcık ucunu kaçırıyım kilolar alıp başını gidiyor

canlar bizim de pat diye değil 4-5 ay önceden itibaren biliyorduk ama yer belli değildi, o da belli oldu olacak işte, ben de çalışmaya başlayınca tayin isterim artık napalım birlitke olalım da..

Simdi uyandi erende canim beraber uzandik koltuga cizgi film izliyoruz. ins.nidada bidaha korkutmaz annesini.
eee yemek saati yaklaşıyo neler yapcanız hanmlar

Ben ispanak yemegi yaptim canim bide kiymali tarhana corbasi var esimde isten sonra biyere gidicekti beraber yermiyiz bilmiyorum bakalim.

Sut konusundada artik herseyi yapmissin icsin diye canim bosver artik uzme kendini emmeyi birakinca eminim sut icmeye basliycaktir.

Kiz kv.dende net yoksa tel.den yap internet paketi ben oyle yapiyorum istedigim zamanda pcye baglayip ordan kullaniyorum daha iyi oluyo.

ohhhh afiyet olsun cnm ay benimde canım istiyo siz böyle yapınca herkes yaptı ben hariç
aa birinizde demiyonuz sana da göndereyim dimi amaa:):)

bende zayıfım ama direk göbeyim çıkıyo sinir oluyorum..

hmmmm kız nebileyim ben onu düşünmemiştimmm:

afiyet olsun
cnm yesin ama almasın önemli olan yemesi bence..

ayşegül yükledim hemen tele kk yı ama üye girişi nerden yapcaz bulamadım ben

ay canm telefonum biraz kafayı yedi de nete girmiyo doğru dürüst(o yüzden bakalım kısmet artık..

nilaycm hakkınızda hayrlısı olsun

funda bende acayip gıcığım bunlara ya ayşegül fatma biri daha vardı yiyip almayan.....

ayşegüüüüüülll çok gıcıksın aynı zamanda çok da şanslı
kıymetini bil
bak ben azıcık ucunu kaçırıyım kilolar alıp başını gidiyor
bazen dezavantaj gbı goruodum kg almak ıcn ugrastımda ama dogumdan sonra hala zayıf olmak hos oluomus :)
canlar bizim de pat diye değil 4-5 ay önceden itibaren biliyorduk ama yer belli değildi, o da belli oldu olacak işte, ben de çalışmaya başlayınca tayin isterim artık napalım birlitke olalım da..
hımm hıc bahsetmeyınce bırden oldu sandık canım aanladım cnm napalım hayırlısı esınle ol tabı
mınanın babayada ıhtıyacı var sende oraya ıstersın tayınını artık
ayy okadar guzeldıkı aklıma gelmedı gndermek:)
evet yıyıp alamaıo anası gbı masalda:)
ayyy bende yetişememki zaten
ayy ben biraz ağrımdaaaa:
ben de rahat olmak ısterım acele edınce hep terslık olur cunku sakarımda:)
ayşegül yükledim hemen tele kk yı ama üye girişi nerden yapcaz bulamadım ben

kk yukleyınce dırek sıfre gır kullanıcı adı gır dıo cnm zaten acaba farklımı ındırdın bak resmını atayım bulursam

:) ama sende neguzl kararlısın cnm bak kg vercem dıe ugrasınca verıosun
gercı devam edıonmu spora dıyete:)

merhaba kızlarr nasılsınız bakalım

kızlar beni nin pizzasını aynı tarifle ben de yapıyorum çookk güzel oluyor hiç çekinmeden deneyebilirsiniz:))

bu arada bizim akşam yemeğinde hasanpaşa köfte pilav mercimek çorbası var.

güldencim beni sormuşsun sabah canım öpüyorum seni. berra artık iyi canım çok şükür iştahımız da iyi. ben şunu anladım berra aslında iştahsız bi çocuk değil tamam çok aşırı yemese de doyacak kadar yiyor ama işte bu hastalıklar mahfediyo kuzumu hastayken hiiçç bişey yemiyo o yüzden kilolar gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…