- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.321
canım eşim de memur..
canım işte belli olunca en geç 15 gün. ama eşim okadar beklemezki... işte azönce aradığında dedi yavaştan hazırlan diye bizimki 1 haftaya pılı pırtı toplar yallah...
cnm pizza tarifi yazmış beni hamarat annelere ondan bahsediyruzzz:
Simdi oraya baktim bende canim gordum bende deniycem bende oktay ustanin bir tarifi var hep onu yapardim oda hazir gbi.oluo.
Bide bunu.deneyeyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eee yemek saati yaklaşıyo neler yapcanız hanmlar
sen onuda yaz bunu deneyip onuda yapalım hehe:
ay nilayın dediği gibi bu kiloların sorumlusu kim olacak
tabiki betülllll:
betül duy sesimiii:
aaa ne fenasınız ben bu tarifleri misafire yapıyom etrafımdakilşeri şişirirsem ben zayıf gözükücem kızııım anlşasanasen onuda yaz bunu deneyip onuda yapalım hehe:
ay nilayın dediği gibi bu kiloların sorumlusu kim olacak
tabiki betülllll:
betül duy sesimiii:
ooh afiyet olsunBen nohut pilav yaptim cnm tursu var salata falan yaparim yeter bize
Bide oglen masala pirasa yemegi yapmistim az ondanda kaldi :)
Gulden cnm mercimek koftesini yaptim begendim masalda baya yedi
gıcıksın ayşegül gıcııııııııııkYazarim canim resimde atarim hem haftasonu yapayim resimle atayim canim ben yedgim halde almiom gicikmiyim ne:)
ay kızlar kusuruma bakmayın bana yazıyorsunuz ben cevap için açıyom sayfayı müşteri gelio sonra toplu bi cevap yazıyom arada cevaplayamadığım oluyordur kusuruma bakmayın
meselaa nutraks ben niye gelinim kız ben has ve has görümceyiim
songülüm sarımsaklar güzeldiama poşeti açtığımda şok şok
erdem akşam çok öksürdü gündüz yok öksürük akşam öksürüyo anlamadım ben
aaa ne fenasınız ben bu tarifleri misafire yapıyom etrafımdakilşeri şişirirsem ben zayıf gözükücem kızııım anlşasana
ooh afiyet olsun
gıcıksın ayşegül gıcıııııııııık
bende en cok kendıme yaparım cunku esım çogu seyı yemez ona pek bısey yapamıom herseyı secıo
masal bana yoldaş oldu sımdı beraber yıoz allhtan kızımda bana cekmıs secmıo:)ama kgda almıo oda bana cekmıs
ay canm zaten görüyo ki.ay burdaki evimi bi görsenz eski köy evleri varya aynen öyle..ocağım falan bir sehpanın ğüstünde.mini bir dolabm var bi de çamaşr makinası opkadar salon mutfak bir oda ama dediğim gibi mutfak tezgahı faalan yok..o yüzden zaten herşey onun gözü önünde cereyan ediyo bide bende hep anşlatıorım şimdi salatamızı yapalım çorbamızı karştrlım falan flan..ama olmayınca olmuyo demekki zorlamyorum artık..sütmde maşallah ii hala ona veriyorum artık.
evet cnm ya bi de benmki de biraz ayrı bir cinsayy arkasından konuşltum adamın:))ama tayin dedin ne kadar değişikmiş böyle pat diye ni oluıyo sizin..bizimki mayısta tayinler açıklanır ama tayinci olduğumuz şubat martta belli olur sonrada bir ay falan sonra yeni yere geçiyoz değişikmiş devlet kurumuı demekki..biz tsk olunca:=)
ama hakkınızda hayırlısı olsun artık
canm kız neden korkuyon çataldan:)9hiç bişey yok:))şaka bi yanada smear çok basit bi işlem dk sürmüyo ki
nurcm yaa geçmiş olsun kesin dişten o zman tahli,ller temzse...canm burdan gitmeye az kaldıo haftaya yolcuyuz inşallah da daha ankaraya var nisan sonunda geçmeyi planlıyorum...
benı canım cok gecmıs olsun nıdaya ya dısten yada usutmustur kuzum
mına hayırlısı olsun canım hakkınzda ıns guzel bıyere gıdersnız buarada sonuclarında temız cıkmıs sevındım belkı buraya gelırsın karadenız nede olsa
aysegul arabanız hayılrı olsun Allahım kazasız belasız kullanmyı nasıp etsın
gulden rozetın hayrlı olsun
songul toplantı nasıl gectı
reces yasmın sıbel fatma nuray katreınur beysal sızlerede merhaba kızlar
ınsallah unutmadım kımseyı
Biz gorusemeden gidiosunuz yaaaa hakkaten nie boyle ani ki
Bizim tayin olcaginda 3ay onceden belli olur enaz ki tayin aciklanincada 1ay zamnin olur
Ya cocuk buyuk olsa okulu olsa falN napcaktiniz bukadar kisa surede dimi.cok zor
Ee senin is nolcak tayin.mi.isticen
Simdi uyandi erende canim beraber uzandik koltuga cizgi film izliyoruz.Aysegul bulussun bakalim masalla minacik:)
Gelısmelerı yazarsınız bıze:)
Fatma eren ıyıdır ıns cnm bız dısten cekıyoruz buyuk ıhtımal
Sıbelcım gunlerınız az kalmıs sızınde bı ankara bulusması yaparsınız artık:)
eee yemek saati yaklaşıyo neler yapcanız hanmlar
Ben nohut pilav yaptim cnm tursu var salata falan yaparim yeter bize
Bide oglen masala pirasa yemegi yapmistim az ondanda kaldi :)
Gulden cnm mercimek koftesini yaptim begendim masalda baya yedi
Yazarim canim resimde atarim hem haftasonu yapayim resimle atayim canim ben yedgim halde almiom gicikmiyim ne:)
aaa ne fenasınız ben bu tarifleri misafire yapıyom etrafımdakilşeri şişirirsem ben zayıf gözükücem kızııım anlşasana
ooh afiyet olsun
gıcıksın ayşegül gıcıııııııııık
bende en cok kendıme yaparım cunku esım çogu seyı yemez ona pek bısey yapamıom herseyı secıo
masal bana yoldaş oldu sımdı beraber yıoz allhtan kızımda bana cekmıs secmıo:)ama kgda almıo oda bana cekmıs
nılay ne yaptın mısafıre yemek
ayy ben ıllakı hazırlıklı olmak ısterım 1gun onceden bılmek ısterım yemege gelcegını:)
Simdi uyandi erende canim beraber uzandik koltuga cizgi film izliyoruz.ins.nidada bidaha korkutmaz annesini.
Ben ispanak yemegi yaptim canim bide kiymali tarhana corbasi var esimde isten sonra biyere gidicekti beraber yermiyiz bilmiyorum bakalim.
Sut konusundada artik herseyi yapmissin icsin diye canim bosver artik uzme kendini emmeyi birakinca eminim sut icmeye basliycaktir.
Kiz kv.dende net yoksa tel.den yap internet paketi ben oyle yapiyorum istedigim zamanda pcye baglayip ordan kullaniyorum daha iyi oluyo.
bazen dezavantaj gbı goruodum kg almak ıcn ugrastımda ama dogumdan sonra hala zayıf olmak hos oluomus :)ayşegüüüüüülll çok gıcıksın aynı zamanda çok da şanslı
kıymetini bil
bak ben azıcık ucunu kaçırıyım kilolar alıp başını gidiyor
hımm hıc bahsetmeyınce bırden oldu sandık canım aanladım cnm napalım hayırlısı esınle ol tabıcanlar bizim de pat diye değil 4-5 ay önceden itibaren biliyorduk ama yer belli değildi, o da belli oldu olacak işte, ben de çalışmaya başlayınca tayin isterim artık napalım birlitke olalım da..
ayy okadar guzeldıkı aklıma gelmedı gndermek:)ohhhh afiyet olsun cnm ay benimde canım istiyo siz böyle yapınca herkes yaptı ben hariç
aa birinizde demiyonuz sana da göndereyim dimi amaa:):)
bende zayıfım ama direk göbeyim çıkıyo sinir oluyorum..
hmmmm kız nebileyim ben onu düşünmemiştimmm:
afiyet olsun
cnm yesin ama almasın önemli olan yemesi bence..
ben de rahat olmak ısterım acele edınce hep terslık olur cunku sakarımda:)ayyy bende yetişememki zaten
ayy ben biraz ağrımdaaaa:
ayşegül yükledim hemen tele kk yı ama üye girişi nerden yapcaz bulamadım ben
ay canm telefonum biraz kafayı yedi de nete girmiyo doğru dürüst(o yüzden bakalım kısmet artık..
nilaycm hakkınızda hayrlısı olsun
funda bende acayip gıcığım bunlara ya ayşegül fatma biri daha vardı yiyip almayan.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?