2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben de yiyip almayanlardanım sanırım. çok zayıf değilim ama formumu koruyorum:)

Süper ya bu telden rahat girme isine cok sevindim sagol Ayşegül:sly:

Ozaman sana da gıcık oluyorum cnm
ya bu işin sırrı ne bi söyleyin bakalım
sırrı falan yok inan canım tamamen bünye meselesi bence. kilo alanların imtihanı bu diye düşünüyorum çünkü çok zor gerçekten istediğini yiyememek. inşallah siz de düşersiniz istediğiniz kiloya en kısa zamanda

Süper ya bu telden rahat girme isine cok sevindim sagol Ayşegül:sly:

Ohh bende cok sevdim ama sana attigim sitedekini.ilk yaptim
ingilizceydi.birazda karisikti.resim atmasi.falan
bgun kadinlar kulubunun ustlerinde kenarinda reklam.oluo ya orda reklaminda gordum tapatalk android kk indir die o dah kolay ve resim atmasi.cok.basit onu indir istersen biraz bunu kullan bakalim sevmezsen

wavsum çok sağol.
benim bende deniyecem bu hafta sonu inanılmaz canım istedi eşimde bayılacak eminmmmmm."
Dene cnm ıns memnun kalırsın..
Ama ben merak ettim hangi tarif bu bende yapmak istiom yasemin nurrr
Hamarat hanımlarda cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nılay ne yaptın mısafıre yemek
ayy ben ıllakı hazırlıklı olmak ısterım 1gun onceden bılmek ısterım yemege gelcegını:)
Ah ben bugun nılayın acıl mısafırını dusunurken benımde basıma geldı esımın dayısıgıller bız gelmek ıstıyoz diye aradılar cocuk hasta deyınce gelmeyelım dedıler ama ben duramadım gelın dedım salı gunu tr ye donuyolar zaten bı daha gelemezler dıye tamm sna bısey yapma dedıler ama senede bır gelıyolar zaten yemeksız gönderemezdım hazırda almak ıstemedım neyse tel kapattım basladım dönmeye ne yapım dıye nıda bı taraftan dıbımde allahtan dun evı bıraz supurmustum sadece dagınıklıgı toplayıp gectım yemege dondurucu acıl durumlarda hayat kurtarıyo gercekten:) aksamdanda zeytınyaglı kerevızle corbam vardı( onlarıda menuye ekledım mecbur) onlarla beraber bes cesıt yemek oldu bıde salata ve komposto:) ben ıkı kısı beklerken 5 kısı oldu sonra:) ay atlattım sukur
Ins cnm atesı cok yukselmedı ogleden sonra ama ısım var bıde mızırdak sureklı kapıya gıdıyo dısarı cıkacakmıs:)

Ben ben yıyıpte almayan:)))
Merhaba cnm, deneyen bırı daha varmıs cok sevındım:))
Bu kadar muhabbetı gecınce stres yaptım kızlaaarrr bakın deneyebılırsınız:))
Sende cahıdecısın o zaman:)
Yasmın ne yaptın kı cok meraktayım :))

Iyı geceler kızlar
Ilk kez coklu alıntıyı dogru yapabıldım sanırım
Kımse yok bu gece bende cıkıcam sımdı yorgunum yarın görsrz ıns

iyi geceler kızlar geçmiş yapamadım bugün malesef kusuruma bakmayın nolur

bugün çok kötü bi gün geçirdik malesef hala etkisindeyim
kaan oyuncak sepetiyle oynarken birden naptı bilmiyorum ayağa mı kalkmak istedi yoksa duvarda tutunup yürürken takıldı mı bilmiyorum (o sırada banyodan bişey almak için gitmiştim 2 snlik olay) bir düşmüş yüzü betona çarpmış bi gittim nasıl ağlıyor eyvah dedim birde ne göreyim ağzından kan geliyor kaanı sakinleştirmeye mi çalışsam, kanı mı durdursam, kendim mi sakinleşsem o an tüm dünyayla alakam kesildi gibiydi
bi kaç dk sonra sakinleşti dedim eyvah diş kırıldı herhalde meğerse dudağı patlamış oğlumun Allahım ne zordu anlatamam napcağımı şaşırdım, kanı zar zor durdurdum dudağımız şiş biraz şimdi

öğlen misafirim geldi sonra onlarla ilgilenirken kaanı biraz oyun bahçesi gibi bi sepeti var büyük ona koyduk biraz orda oyalansın diye, bir tane plastik tabağı var hep oynar onunla hiç bişeyde yapmazdı hay aksi şeytan işte o tabağın altında 4 tane minik kare şeklinde plastikler vardı tabak masada kaymasın diye konulmuş onlar, onları çıkarmış yutmuş en sonuncusunda farkettim ağzında bişey çiğniyordu baktım hemen çıkardım bitanesini ama diğer üçü miğdeye gitti

çok zor bir gündü

önemli olan yemesi zaten tatlım: hasta
olunca bizbile yemek istemiyoruz..

offf kıyamam ne çok korkmuşsundur tahjmin ede biliyorum..
çok geçmiş olsun cnm:
diyer yuttuklarıda çıkacaktır merak etme:
allahım tüm bebişleri korusun..
kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir:
ben iyiyim saçlarımı boyattım akşam iyi oldu kendime geldim sanki..

çok geçmiş olsun kuzum rabbim birdaha yaşatmasın :18:

günaydın kızlar erdem bey çok öksürüyor öksürrürken nefesi kesiliyo 9 u 10 geçe randevusu var dr da babamız ve ananemiz götürecek

günaydın kızlarrrrrrr... herkes için güzel bi gün olsun inş... hemen konuya geleyim be-ni canım çok sağol pizza çok güzel olmuştu eşim 10 numara olmuş dedi ama ikimizin de damağı yandı sabredemedik çok güzell duruyodu ay bittikten sonra aklıma geldi fotoğraf çekmek ama pizza yı yapmamın en güzel yanı bal böcüğümün rende kaşarı sevmesi oldu bi küçük kase yedi kuzum maşallah... devamı gelir inş. buarada hamurun yarısını yaptım yarısı dolapta hsonu tekrar yapcam fotolarım inş. bu sefer...
hevin cnmm çok geçmiş olsun eminim çok krkmuşsundur... rabim beterinden korusunnnn...
herkese tekrardan günaydınnnnnn

günayydınn bugün erkenciyim..kocişe yolladıktan sonra uykum açıldı bende geleyim dedim kızlar napmış...

nurcm geçmiş olsun atlatmışsın misafrleri...nidacık nasıl acaba şimdi...

gülcan canm çok geçmiş olsun snlik işler ya bir anda oluveriyo napcan..allahım korusun tüm bebekleri...

betüll kıızz memleketimi özlemişim haa.resmini görünce:)))

ayşegül canm ya spor diyet demişsin tabii ki yalan oldu spor tamamen gittiçde diyet işte az buçuk yapıyo gibiyim..zaten çok fazlam yok bence de önlem almak için yapıyodum..fundanın dediği gibi ön almasam alıp başımı gidecem...

funda sen yoksun bugün naptı defnecik öpücklere boğdu mu yine

yasemn sende gellmemeişsin daha

nilay nuray fatma songül abla hepinize günaydın

günaydın cnm ayy bende yapıcam hafta sonu karar verdim:
bal böcüğünede baksen aferin ona:

beni unutmşsun şekerim ama sanada günaydınnn:

günaydın cnm umarım bi şey yoktur erdem paşamınnnn:
tam konuşamadım ama diştenmiş sanırım
ay çok canım çektiiii

canım benim valla deniz başka bişi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…