- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #37.561
Kızlar ıyı geceler hepınıze
Bız bugun gezmelerdeydıkama cok sıcaktı burası 22 derece
Hollandaya gıttık alısverıse ama benım nıdacık hastalıktan buyana yapısık ıkız oldu benle
Babasında durmuyo surelı benım yanımda kucagımda rahat bı alısverıs yapamadım ama yınede guzel gectı
Esımın hedıyelerı bu ara ust uste gelıyo özel gun yokya
Saat aldı bana bugun gecmıs sevgıler gunu hedıyesı
Anneler gunu hedıyem de uc gun once geldı elektırık supurgesı
Supurge konusunu burda cok konusmustuk hepınızın fıkırlerı bana ısık oldu
Tesekkur ederım..
Burdakı fıkırlerden ve kucuk bı arastırmadan sonra esımle ıkı supurgeye karar vermıstık dyson ve mıele (heba fıltrelı)
Benden habersız sıparıs vermıs uc gun önce gelmıstı nıdanın hastalıgından hemen deneyememıstım
Nıda ıyı olunca moraller duzeldı ve denedım suan gayet guzel cekıyo yenı tabı ıns uzun yıllar kullanırım cunku gercekten hatırı sayılır bı fıyatı var:26:
Tek sıkıntı sapı bıraz agır gıbı geldı benım fındık kadar supurgemden sonraelektrıklı fırcasıda var onun ıcın borunun ıcındende elektrık gecıyo sapından cekıs gucu ayarlanıyo baya hosuma gıttı benım sagy kendıne geldı bıraz
Ooh hayirli olsun canim hediyelerin gule gule kullan ins. supurgendende kullandikca memnun kalirsin.
merhaba canım. ay tefale de baktım. baktıkça kafam karışıyor. bakalım birine karar vercem kızların görüşlerini de aliim de. sen de hediyelerini güle güle kullan canım:)Sagol cnm ıns memnun kalırım:)
Katreınur merhaba cnm
ben tefalın kullanıyorum memnunum
merhaba canım. ay tefale de baktım. baktıkça kafam karışıyor. bakalım birine karar vercem kızların görüşlerini de aliim de. sen de hediyelerini güle güle kullan canım:)
iyi geceler kızlarr nasılsınız bakalım
kızlarr size bişey sorcam blender seti hangi marka kullanıyorsunuz. benim blenderım bozulduservise gitti 50 tl istemişler yenisi o kadar anca eder zaten. ben de şu set şeklinde olanlar var ya onlardan alayım diye düşünüyorum. tavsiye ettiğiniz bi marka var mı? arzumun ki hoşuma gitti ama bilmiyorum ki nasıldır
Bendede arzumun el blendiri var canim dedigin gibi zaten 50tlye almistik ben memnunum simdilik.bide esime evlenmeden almislar fantom robot dogruyo karistiriyo rendeliyo bide yaninda bi eki daha var inu tam bilmiyorum bicakli ama cok onceden alindigi icin kullanma klavuzu yoktu ama saglam bisey bide haznesi baya buyuk ben kekleri falan yada kremsanti pasta kremasi falan mikserle olucak herseyi onda yapiyorum hatta mikser bile almadim oyuzden cok kullanisli bisey ins. sende oyle kullanabilicen bisey bulursun canim.
songül nereye kayboldu:)
bizim burası çok yağmurlu bugün hava soğuk baya. biz de akşam buranın tek avm sine:) gezmeye gittik. berranın eline bi balon verdiler onu elinden düşürmedi ordan oraya koşturdu durdu:) bazı vitrinlerin önünde durup dikkatli dikkatli inceledi. çok komikti yaa..
Songul gıdıyorum demeden gıtmezdı ıstek dısı bısey oldu sanırsam:26:
Cok tatlı oluyolar gercekten cok degısık gelıyo onlara dısarı cıktıkları zaman heryerı herseyı kesfetmeye calısıyolar:)
Ay kiyamam ya ne tatli halleri var bu miniklerin insan sevmeye doyamiyo.songül nereye kayboldu:)
bizim burası çok yağmurlu bugün hava soğuk baya. biz de akşam buranın tek avm sine:) gezmeye gittik. berranın eline bi balon verdiler onu elinden düşürmedi ordan oraya koşturdu durdu:) bazı vitrinlerin önünde durup dikkatli dikkatli inceledi. çok komikti yaa..
Oylesi daha iyi olur canim hepsi bi arada senin icin daha kullanisli olur sanirim.kizlarinda yardimiyla ins.bulursun istedigin gibi.inşallah canım. benim de ayrı ayrıydı. ama arçeliğin rondosu var ondan da memnun değilim. öyle olunca set şeklinde olanlardan alayım diye düşündüm
İyi geceler canim bende opuyorum.ben kaçıyorum kızlar iyi bakın kendinize öpüyorum sizi
ben kaçıyorum kızlar iyi bakın kendinize öpüyorum sizi
Ay kiyamam ya ne tatli halleri var bu miniklerin insan sevmeye doyamiyo.
burasida cok sogudu ya hatta kar geliyo diyo uludag iyice kara gomulmustur artik erenlede gidemeyiz belki seneye.
Bu sabahta kv.geldi bize bugece burda kaliyo yarin gidicek oyuzden disari cikamadik biz ama esim buhafta yillik izne cikti gecen senekilerden kalmisti onlari kullanicak bizde bikac gunlugune koye gidebiliriz.
Bu arada kizlar eren sabah kahvalti yapti uyumadan once corba yogurt yedireyim dedim corbayi ittiriyo vereyim dedikce yuzunu burusturuyo sadece yogurdu yedi corba kaldi sonra uyudu uyandi busefer yemek yedireyim dedim yine ayni yapti yemedi hic.bir iki saat sonra makarna yaptim ondan bi kaseye yakin yedi yine aksamda 8bucuk gibi biraz zorla corbayla yogurt yedi bisaat sonra biraz sut icti uyudu ama sorum azmi yedi cokmu yedi degil asil sorum hic yemek reddetmeyen cocuk neden bukadar net istemedi yemegi acaba babannesi gelince duzenimi bozuldu nebileyim onu goruncemi yemedi anlamadim hic boyle yapmazdi.
Iyı geceler cnm bızde opuyoruz berracıgıda
Iyı olur sen ve eren ıcın annenlere gıtmek:)
Eren nıye oyle yaptıkı bılemedım bızımkı genelde herseyı önce bı reddeder tadını alana kadar sevıyosa devam bıkac kasık yer ıste:)
Dısten kaynaklı olabılır belkı babanneden olacagını sanmıyorum ama olabılırde..
İyi geceler herkese nasilsiniz kizlar yardiminiza ihtiyacim var kizim cok huysuz oldu resmen huy degisti gecen hafta hasta oldu mikrop kapmis kana karismis doktorda desefin diye bi igne verdi 10 tane ignelerden sonra bi garip oldu istedigi herseyi bagirarak veya aglayarak yapmaya calisiyo sinirlendigi zamqn yuzunu tirmaliyo veya saclarini cekiyo ne yapmam lazim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne bileyim canim kahvaltiyi normal yapti yedi yani hatta tam osirada kv. geldi ovarkende yedi ama bidaha bitti hepsini eliyle ittirdi yuzunu burusturdu eren yemeyi cok seviyo biranda boe yapinca sasirdim bende.bakalim sabah napicak of ya bende aksam ustu 4te okula gidicem.:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?