2012 kasım bebekleri büyüyor..

Sizinde gecen gun evlilik yil donumunuzmus sanirim kac sene oldu canim 9senemiydi Allah saglikla huzurla evlatlarinizla gecireceginiz nice seneler nasip etsin ins.

Son düzenleme:

Ooh hayirli olsun canim hediyelerin gule gule kullan ins. supurgendende kullandikca memnun kalirsin.

Nıda daha ıyı kızlar cok sukur uc gunumuz kabus gıbıydı
Yanlızca hastalıktan kalma daha daha cok annecı olduk:)

Masallah erene annesı dınlermıs ama bız verıyoruz dogal maden suyu asıtlı olmasında zarar yokmus
Yapma dedıgım zaman nıda da bazen bırakıyo ısıne gelırse

Coraplar bende de sıkıntı ya esımın butun corapları sıyah bırbırıne benzedıgı ıcın onları eslestırene kadar sınır oluyorum

iyi geceler kızlarr nasılsınız bakalım

kızlarr size bişey sorcam blender seti hangi marka kullanıyorsunuz. benim blenderım bozuldu servise gitti 50 tl istemişler yenisi o kadar anca eder zaten. ben de şu set şeklinde olanlar var ya onlardan alayım diye düşünüyorum. tavsiye ettiğiniz bi marka var mı? arzumun ki hoşuma gitti ama bilmiyorum ki nasıldır

Ooh hayirli olsun canim hediyelerin gule gule kullan ins. supurgendende kullandikca memnun kalirsin.

Sagol cnm ıns memnun kalırım:)

Katreınur merhaba cnm
ben tefalın kullanıyorum memnunum
Benımkı set degıl ama
Phılıps ın almıstı ablam set olanlardan gayet memnun
Kızlarda fıkır verırler yarın falan burdakı fıkırler yol gösterıcı oluyo gercekten:)

Son düzenleme:
Sagol cnm ıns memnun kalırım:)

Katreınur merhaba cnm
ben tefalın kullanıyorum memnunum
merhaba canım. ay tefale de baktım. baktıkça kafam karışıyor. bakalım birine karar vercem kızların görüşlerini de aliim de. sen de hediyelerini güle güle kullan canım:)

merhaba canım. ay tefale de baktım. baktıkça kafam karışıyor. bakalım birine karar vercem kızların görüşlerini de aliim de. sen de hediyelerini güle güle kullan canım:)

Sagol cnm tesekkur ederım
Yazdım zaten devam kızların fıkırlerını alalım dıye:)
Dogru dıyosun ınsanın baktıkca kafası karısıyo

Bendede arzumun el blendiri var canim dedigin gibi zaten 50tlye almistik ben memnunum simdilik.bide esime evlenmeden almislar fantom robot dogruyo karistiriyo rendeliyo bide yaninda bi eki daha var inu tam bilmiyorum bicakli ama cok onceden alindigi icin kullanma klavuzu yoktu ama saglam bisey bide haznesi baya buyuk ben kekleri falan yada kremsanti pasta kremasi falan mikserle olucak herseyi onda yapiyorum hatta mikser bile almadim oyuzden cok kullanisli bisey ins. sende oyle kullanabilicen bisey bulursun canim.

songül nereye kayboldu:)

bizim burası çok yağmurlu bugün hava soğuk baya. biz de akşam buranın tek avm sine:) gezmeye gittik. berranın eline bi balon verdiler onu elinden düşürmedi ordan oraya koşturdu durdu:) bazı vitrinlerin önünde durup dikkatli dikkatli inceledi. çok komikti yaa..

Songulde cikmis ya hic boyle yapmazdi noldu acaba.butun musteriler gidince kapiyi kilitler giderdi ama simdi acikmi kalicak burasi.

inşallah canım. benim de ayrı ayrıydı. ama arçeliğin rondosu var ondan da memnun değilim. öyle olunca set şeklinde olanlardan alayım diye düşündüm

Songul gıdıyorum demeden gıtmezdı ıstek dısı bısey oldu sanırsam:26:

Cok tatlı oluyolar gercekten cok degısık gelıyo onlara dısarı cıktıkları zaman heryerı herseyı kesfetmeye calısıyolar:)

evet canım aras paşa uyanmıştır belki emzirmeye gitmiş olabilir.

Ay kiyamam ya ne tatli halleri var bu miniklerin insan sevmeye doyamiyo.
burasida cok sogudu ya hatta kar geliyo diyo uludag iyice kara gomulmustur artik erenlede gidemeyiz belki seneye.

Bu sabahta kv.geldi bize bugece burda kaliyo yarin gidicek oyuzden disari cikamadik biz ama esim buhafta yillik izne cikti gecen senekilerden kalmisti onlari kullanicak bizde bikac gunlugune koye gidebiliriz.

Bu arada kizlar eren sabah kahvalti yapti uyumadan once corba yogurt yedireyim dedim corbayi ittiriyo vereyim dedikce yuzunu burusturuyo sadece yogurdu yedi corba kaldi sonra uyudu uyandi busefer yemek yedireyim dedim yine ayni yapti yemedi hic.bir iki saat sonra makarna yaptim ondan bi kaseye yakin yedi yine aksamda 8bucuk gibi biraz zorla corbayla yogurt yedi bisaat sonra biraz sut icti uyudu ama sorum azmi yedi cokmu yedi degil asil sorum hic yemek reddetmeyen cocuk neden bukadar net istemedi yemegi acaba babannesi gelince duzenimi bozuldu nebileyim onu goruncemi yemedi anlamadim hic boyle yapmazdi.

inşallah canım. benim de ayrı ayrıydı. ama arçeliğin rondosu var ondan da memnun değilim. öyle olunca set şeklinde olanlardan alayım diye düşündüm
Oylesi daha iyi olur canim hepsi bi arada senin icin daha kullanisli olur sanirim.kizlarinda yardimiyla ins.bulursun istedigin gibi.
ben kaçıyorum kızlar iyi bakın kendinize öpüyorum sizi
İyi geceler canim bende opuyorum.

Beni bizdemi ciksak canim uykum geldi benim hem sende yorgunsundur.

ben kaçıyorum kızlar iyi bakın kendinize öpüyorum sizi

Iyı geceler cnm bızde opuyoruz berracıgıda

Iyı olur sen ve eren ıcın annenlere gıtmek:)

Eren nıye oyle yaptıkı bılemedım bızımkı genelde herseyı önce bı reddeder tadını alana kadar sevıyosa devam bıkac kasık yer ıste:)
Dısten kaynaklı olabılır belkı babanneden olacagını sanmıyorum ama olabılırde..

Ne bileyim canim kahvaltiyi normal yapti yedi yani hatta tam osirada kv. geldi ovarkende yedi ama bidaha bitti hepsini eliyle ittirdi yuzunu burusturdu eren yemeyi cok seviyo biranda boe yapinca sasirdim bende.bakalim sabah napicak of ya bende aksam ustu 4te okula gidicem.:-(

Cok gecmıs olsun cnm ıns bıdaha tekrarlamaz
Hastalık huy kapmalarına cok guzel neden oluyor ondan olabılır
Bu aralar burdada gundemde bu tarz sorunlar takıpte olursan fıkır sahıbı olursun ıns
Allah karnındakı bebısınıde saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın..

Belkı anlık bıseydır yarına duzelır ıns cnm

Bızde cıkalım evet yorgunum ve sabah erken kalkıcam

Sanada kolay gelsın yarın ıns ıyı gecer dersın..

Songul gelırse kılıtler artık:)

Sabahcı arkadaslar hepınıze gunaydın:)

Bu arada nuraycım bu sabah kahvaltıda senın tarıfın vardı cok begendık tesekkurler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…