2012 kasım bebekleri büyüyor..

meryeme öğle yemeğinde şinitzel yaptım çok sevdi tavsiye ederm:))
meryeme afiyet olsun
tarif isterim

midem ayağa kalktı yazık yavrucak ne acı çekmiştir

Kertirirsen haberini bekliyoruz canim.
Koy cok soguktu sorma ya ama ilk bu sabah havada bahar havasi vardi guneste onumuzde olunca arabanin icini cok isitti cok sicak oldu ama eve gelincede soguk geldi usuduk.
cnm et sote yapacağım artık
başka çare yok
ana yemeklerden biriydi hindi
üstelik kendi istedi hindi yapmayı ama sonra aklına ne geldiyse vazgeçti
Allah yardimcin olsun canim seni yogun bi tempo bekliyo kolay gelsin sana ins.hepsinin altindan kalkarsin isin zor.

Allahimya sasirsammi yoksa cocugumami uzulsem bilemedim yavrucak derdinide anlatamiyo.

Dun aksamda annemlerdeyken 3aylik olmak uzee olan bi bebek geldi daha dogrusu hem esimin arkadasi hemde benim arkadasim sayilirdi bizide o tanistirmisti onun esi ve bebegi geldi eren bebegi gorunce napicani sasirdi cok sevindi ya geliyo yuzunu bebegin yuzune dayayip oper gibi yapiyo (aslinda erenin opme tarzi o dudaklarini uzatip opmez kimseyi) oyle seviyo opuyo zaten hic kiskanmiyoda bende sevdim bebegi kucagima aldim minicikti ya bizimkiler koca sipa olmus valla.

bizimki de öyle...daha cümleye geçemedik ama kelime dağırcığımız baya gelişti:)9masalcık nasıl cümle kuruyo bakem.bide öbür tarafa yazdım canm tarfi:)
tarife bakicam canm baba gel anne mama bitti hav gitti falan dio
bebk ee di dio:)bebek aglio demwk istio yani 2li 3lu birlestirio artik kelimeleri
ya en onemlisi algilamasi yuksek ama o komsumunkinde yok tv ye hapsolmus resmen
masala sabah supurgeyi getir vuuvv yapalim dedim ben o sirada bulasik yikiodum supurgede yatak odasinda dururdu hep yatak odasina gitti geldi yokk vuv dio sasirdim baktim yok hakkaten sonra aklima geldi yemek odasinda annecim getir hYdi dedim gitti anlamaz sandim ben.devam.ettim bulasiga supurge hortumunu getirmis makine takilmis kapiya inanamadim
anladigina yemek.odasi.deyincede anladi yani
iste demwk.istedgim tv ye hPsolmus cocuk ismini bile algilamioki denileni anlamio oysa 23aylik
kızlar saçımı kestrcem şu modelden ama cesaret edemyorum fikir verseniz ne sevinirim anlatamamEki Görüntüle 1022702 Eki Görüntüle 1022703
canim sacin.duzse kullanirsin.benm.dalgali yapMm bende cok begenmistim
dedimya uzulme erkekler takilmazlar boyle konulara die:)
kadin normalde cok iyi ama.bu konuda cok rahat iste
ya kimisi.boyle canim dogurmakla anne.oldum sanio iste bende sinir oluom.boylesine
kadin iyi biri am bu konuda cahil biraz onemsemio.anlamak.istemio.uyardgimzda bizde.baktik dio boyle kafada sabit fikirli.olunca uyaramiosunda surekli
buarada bende songulunki gbi yapiom mantari corbasini masal cok sevio esim sevmezde bwnde severim ama guzel.olur misafirede istersen

ohh mis olmus ya ev icine sindi ya yorgunluk gecio dimi hemncik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy inanmiyirum yaa hic aklima gelmezdi allhimm sen koru yarabbim

Ya kizlar bugun eve geldigimizde ereni aldim arabadan esim esyalari tasiyodu osirada yan apartman komsumuz erenden 4ay buyuk oglu var bikac tanede komsularin cocuklari hava guzel diye cikmislar apartmanin onune biraz sohbet edelim dedim erende gorsun abilerini diye konusurken anlatti bizim yan apartmanlardan kadinin biri kanser hastasiydi ama ben tanimiyodum duymustum sadece, okadincagiz gecen hafta sali gunu vefat etti dedi bide kadinin ilkokula giden oglu var bide 2-3 yaslarinda en fazla bi kizi var simdi onlarada komsunun biri bakiyo dedi cok uzuldum ya bitanede nisanli kocaman kizi varmis istanbulda ama hic umru degil tabi kocasida kadin hasta olunca terkedip gitmis yaninada liseye giden bi kizini almis galiba.kadinin toplam 4cocugu varmis ama kucuklere cok uzuldum ya simdi bi komsusu bakiyo ama daha nekadar bakicakki yetimhaneye giderler heralde.bide uzuldugum bi nokta ben bu kis okul soguk derken pek komsularla bile gorusemedim kadinin halinden haberim yoktu haberim olsa en azindan elimden geldigi kadar maddi manevi destek olmaya calisirdim ya cok uzuldum cook aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.:-(

Hadi tvde haberlerde falan duyuyoruzda uzakta bisey yapamiyoruz ama boyle sonucta komsu uzakta olsa bile nekadar uzakta olucak komsu iste boyle bisey yapamamak cok kotu gercekten ya cok pismanim suan keske haberim olsaydi bundan sonra daha dikkatli olucam boyle konularda ben yardim etmeyide cok severim ama bunun icin haberimin olmasi lazim daha dikkati olucam artik biz sicacik evimizde rahatca otururken kimbiir komsumuz ne durumda ay yazdikca kotu oluyorum ya.:-(

iyi akşamlar kızlar

okuyorum takip ediyorum ama yazamadım kaç gündür. parça parça okuyunca aklımda bişey kalmadı kusura bakmayın

ben blender seti alacaktım ya braununkini sipariş verdik. nuray teşekkür ederim canım senin yorumun karar vermemde etkili oldu.

ay buralar bugünlerde acayip soğuk. dün kar yağdı. bi de alt katımız boşaldı. bu kış hiç üşümediğimiz kadar üşüyoruz. bi ısınsaydı havalar ne iyi olacaktı. hafta sonu gezme hayalleri kuruyordum ama bu soğuklarla biraz zor görünüyor.

berrayı gündüz uyutamadım 6 gibi kendi uyuyakaldı uyuyo şimdi gece napcaz bilmem benim özgür kızım kendi kafasına göre takılıyor

Ayşegül hoşgeldin ay ben bebeği merak ettim nasıldı cnm bugünde tvmi izledi..

aynen canm annesi ikram edilenleri yerken o.tv izledi oysaki.masal bnmle birlikte oturdu yedi yda arada inip etrafi inceledi ama o hep tv izlio hatta oda kucuk ses cok die bahaneyle tv yi kapattirdik ama cocuk cildirio ac die aglio mecbr acti annesi

bizdw gezcektik ama yarin esimin arkadasi gelio askerden o bizde kalcak artik birlikte gezeriz belkide hava guzeldi bugun.burda orda sogukmus demek
ayy bizim altta bos ama biz hic isinma sorunu yasamadik cok sukur atlattik kisi sayilir
berra da tam ozgur haaa bu saatte uyursa aksam napar masal olsa uykuya devam ama normali uyumamasi zaten:)

ya cok uzuldum yaa dusundumde biz yiyip icip eglenirken sicacik evimizde belki yan dairemizde ac hasta insan lar vr ama tanimioruz bile
boyle oldgunda hic yardim edemedgimiz icin kendimi cok suclu hissediom gerckten
apartman hayati is guc insanlar birbirini tanimio bile
cok aci ama gercek bu
beni dger evimizde kimse tanimiodu olsek haberi olmazdi kimsenin bende kimseyi tanimiodum cunku herkea calisio kinsr kimseyi.tanimaya vakit ayirmiodu komsuluk.yoktu
allhimasukur bu evde hergun kapim calar nasilsinz die masali sevelim die herkes cok ilgili
cok uzuldum hemde cok

selam cnım naılsın?
tv konusu çok ilginç gerçekten, şöyleki biz izlemiyor sadece arkada açık o dönüp bakmıyor dediğimizde bile bebişlerin dikkatini dağıttığına dair araştımalar var. işte ilk tv bilincini kendimizde oluşturmak lazım biz açıp izlersek çocuğun da izlememesi mükün değil, en basit oyun bile izlediği en zararsız/faydalı çizgifilmden daa öğretici. ben açarsam trt çocuk açıyorum malum bizim pıtır sabah 6 da kalktığı için oyunlar bitiyor enerjim bitiyor ama gün bitmiyor o n nedenle canım kardeşimi çok seviyor tek onu açıyorum akşam. gerisi zaten tv.nin sesi kapatıp kendim ders çalışırken uyumiyim diye görüntü bırakıyorum bizimki sıkılgan öyle mükün değil sabit dursun :)
maş masala baya söylüyor kelime. minanın da algılaması maş çok iyi ama anne anneanne dede baba aç at ağaç gerisini ağzıın içinde söylüyor ben anlayamıorum :)

aynen cnm tv izletmemeyi.once anne dusunmeli
masalda oyle asla oturup bakmio iki saniye durmaz durdugu yerde
konusur annesi yakinda mina da

Iyı geceler kızlar

Alıntı yapıp cvp yazmıstım ama hemen gonderemedıgım ıcın hepsı sılınmıs
Bu yorgunlukla tekrar yapamıycam kusuruma bakmayın..

Fatma komsuna cok uzuldum cnm allah rahmet eylesın
Cocuklarının akrabası falan yokmukı cok zor o yavrular ıcın allah yardımcıları olsun ..

Aysegul senın komsunda bı anne ve gözunun önunde cocugun dunyası degısmıs resmen ama o bu durumdan rahatsız degıl pes yanı

ay ac gun oldu uzak kaldım buralardan ne yazayım bılemdım de sımdı
cok sukur herkez ıyı degılmı hasta bebegımız annemız yok sanırım bu aralr cok sukur
son sayfada kalmış yazayım famacım o evlatlara ve annlerıe cok uzuldum maalesef anne gıttım mı yuva dağılıyor

bıze gelıcek olursak gezmekten cok yoruldum esortmanlarım ıle evde rahatça yayımak ıtıyorum
sızlerı cok cok opuyroum

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum kızlar kuzucuklarinizla bol bol gezmeler

Benim bugün temizlik günümdu perdeleri yikadim camları sildim toz aldım lambaları sildim derken sabahtan beri kendimi kaptirdim
Ben cam siliyorum tabii efe m arkadan pisletiyor

Çok üzüldum canim o çocuklar annesiz napacaklar allah yardımcıları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…