- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.101
betülün ki hangisi kiiii...
he he sende karıştırıp sibelyan omlet mi yaptın o zaman:)o da mantarlı biberli bi tarif vermişti ya..italyan omlet olsa gerek:)9
meryeme afiyet olsunmeryeme öğle yemeğinde şinitzel yaptım çok sevdi tavsiye ederm:))
<b>16 aylık</b> bebeğin kulağında karahindiba büyüdü
16 aylık bebeğin kulağında karahindiba büyüdü
çin'in başkenti pekin'de yaşayan 16 aylık bir bebeğin kulağında karahindiba bitkisi yetişmesi, doktorları şoke etti. Ranran isimli bebeğin kulağındaki iki santimetre uzunluğundaki çiçek ameliyatla çıkarıldı. Bebeğin anne-babası karahindiba tohumunun minik kızın kulağına dört ay kadar önce kaçtığını ancak bebeğin kısa bir süre önce ağlayıp kulağını kaşımaya başladığını söyledi. Bitkinin bebeğin kulak kanalının tamamını kapattığı ve bir süre daha müdahale edilmemiş olsa ciddi sağlık problemlerine yol açabileceği vurgulandı. Hürriyet ...
Ayy allah korusun yaaa
Kertirirsen haberini bekliyoruz canim.evet canm şimdi orda oynuyo uzamış halini beğenmiyorum pek de unutma benide oynuyodu geçensene o zamandan beri çok istyorum modeli de cesaret edemyorum..benm saçlar zaten normal haliyle de dışarı çıkarken illa elden geçirmem gerekyo o yüzden alışkın gibiyim aslında şimdi baya uzun bide kısayken daha kolay olur gibime geliyo ama bakalım yarına kadar kestrdm kestrdm yoksa kalır zaten bu iş:))ayy orası suıcak mı ya burda ptesiden beri sürekli yağmur varrr
Allah yardimcin olsun canim seni yogun bi tempo bekliyo kolay gelsin sana ins.hepsinin altindan kalkarsin isin zor.cnm et sote yapacağım artık
başka çare yok
ana yemeklerden biriydi hindi
üstelik kendi istedi hindi yapmayı ama sonra aklına ne geldiyse vazgeçti
çin'in başkenti pekin'de yaşayan 16 aylık bir bebeğin kulağında karahindiba bitkisi yetişmesi, doktorları şoke etti. ranran isimli bebeğin kulağındaki iki santimetre uzunluğundaki çiçek ameliyatla çıkarıldı. bebeğin anne-babası karahindiba tohumunun minik kızın kulağına dört ay kadar önce kaçtığını ancak bebeğin kısa bir süre önce ağlayıp kulağını kaşımaya başladığını söyledi. bitkinin bebeğin kulak kanalının tamamını kapattığı ve bir süre daha müdahale edilmemiş olsa ciddi sağlık problemlerine yol açabileceği vurgulandı. hürriyet ...
ayy allah korusun yaaa
tarife bakicam canm baba gel anne mama bitti hav gitti falan diobizimki de öyle...daha cümleye geçemedik ama kelime dağırcığımız baya gelişti:)9masalcık nasıl cümle kuruyo bakem.bide öbür tarafa yazdım canm tarfi:)
canim sacin.duzse kullanirsin.benm.dalgali yapMm bende cok begenmistimkızlar saçımı kestrcem şu modelden ama cesaret edemyorum fikir verseniz ne sevinirim anlatamamEki Görüntüle 1022702 Eki Görüntüle 1022703
dedimya uzulme erkekler takilmazlar boyle konulara die:)herkese slmmm. ben kuaföre gitmek için erken çıktım sonra kuaförü aradım kiii benim kuaför hastaymış evde yatıo... rabbim gönlümü bilio denk getirmio sanırım. kocişinde gönlü kendinden oluvermiş sanırım gayet ii mailleri filan:) ay bu adamların uzatmama huyunu seviyorum. ama uykusuzluktan hala başım ağrıohepinize çok teşekkürler. ay benim kv yapmaz inş. öle bişey gerçi cesaret edeceğini sanmıyorum yani inş. yapmaz bilemdim bak ama sanırım ortalığı ayağa kaldırırım dokunmasınlar kızımınn saçına... funda cnm maşallah pek hamaratsın. bende harap ederim misafir geleceği zaman ama sanki sen biraz fazla yoruyosun. kv rekora koşuo acımasızlık yönüünden. hakkını yiyemem benim ki olasa bi ucundan tutardı en azından pasta börek yapardı yani... çorba tarifleri paylaşılmış hiç yapmadım ben bi deneyelim hafta sonu inşallah. ayy öpün koklayın kuzularınızı benim yerime... o sürekli tv izlettiren kadına da gıcık oldum ayşegüllll...
ya kimisi.boyle canim dogurmakla anne.oldum sanio iste bende sinir oluom.boylesinenasıl versinki ayy yazıkya nerde yaşıyo bu kadın allah aşkına o çocuğun ne suçuvar
az öncede buraya biri geldi iş başvurusuna 20 yaşında 2 çocuğu varmış müdür diyomuş kim bakacak çocuklara diyomuş kv bakacak zaten benevdede olsam hiç ilgilenmem o bakar dedi duyduğum an uçasım geldi bune sorumsuzluk yaa:
deyişiklik iyidir cnm kendine yakıştırdım diyosan kestir..
kadin iyi biri am bu konuda cahil biraz onemsemio.anlamak.istemio.uyardgimzda bizde.baktik dio boyle kafada sabit fikirli.olunca uyaramiosunda sureklicnm benim sol yumurtalıkta olduğu için hormonları etkiliyor
insilün direncini artırıyor o yüzden de veremiyorsun
allahım bu gerçek olamaz
nasıl bir anne kendi rahatı için çocuğunun sağlığını tehlikeye atar
allah ıslah etsin
cnm benim saçım bunun çok çok kısası
yalnız uğraşmak istiyor bu saç modeli
saçın kolay şekil alıyorsa kestir
ay benim adamın uzatma huyu var
cnm mecburen yapmam lazım
cnm enginar getirecekmiş o da ama benim menümün çooook dışında
gerçi onu getireceği de kesin değil ama neyse
amaaan allah güç kuvvet,sağlık versin gerisi hallolur ne yapıyım
çorbaları ben de denemiş olacağım
Herkese mutlu gunler kızlar
Gecmıs cok gecmıs herkes ıyıdır umarım
Ben ıkı gundur temızlıklıge kaptırdım kendımı genel temızlıge camlar ve mutfak dolapları dahıl olunca epey yoruldum ama az kaldı sukur
çin'in başkenti pekin'de yaşayan 16 aylık bir bebeğin kulağında karahindiba bitkisi yetişmesi, doktorları şoke etti. ranran isimli bebeğin kulağındaki iki santimetre uzunluğundaki çiçek ameliyatla çıkarıldı. bebeğin anne-babası karahindiba tohumunun minik kızın kulağına dört ay kadar önce kaçtığını ancak bebeğin kısa bir süre önce ağlayıp kulağını kaşımaya başladığını söyledi. bitkinin bebeğin kulak kanalının tamamını kapattığı ve bir süre daha müdahale edilmemiş olsa ciddi sağlık problemlerine yol açabileceği vurgulandı. hürriyet ...
ayy allah korusun yaaa
Ayşegül hoşgeldin ay ben bebeği merak ettim nasıldı cnm bugünde tvmi izledi..
iyi akşamlar kızlar
okuyorum takip ediyorum ama yazamadım kaç gündür. parça parça okuyunca aklımda bişey kalmadı kusura bakmayın
ben blender seti alacaktım ya braununkini sipariş verdik. nuray teşekkür ederim canım senin yorumun karar vermemde etkili oldu.
ay buralar bugünlerde acayip soğuk. dün kar yağdı. bi de alt katımız boşaldı. bu kış hiç üşümediğimiz kadar üşüyoruz. bi ısınsaydı havalar ne iyi olacaktı. hafta sonu gezme hayalleri kuruyordum ama bu soğuklarla biraz zor görünüyor.
berrayı gündüz uyutamadım 6 gibi kendi uyuyakaldı uyuyo şimdi gece napcaz bilmem benim özgür kızım kendi kafasına göre takılıyor
Ya kizlar bugun eve geldigimizde ereni aldim arabadan esim esyalari tasiyodu osirada yan apartman komsumuz erenden 4ay buyuk oglu var bikac tanede komsularin cocuklari hava guzel diye cikmislar apartmanin onune biraz sohbet edelim dedim erende gorsun abilerini diye konusurken anlatti bizim yan apartmanlardan kadinin biri kanser hastasiydi ama ben tanimiyodum duymustum sadece, okadincagiz gecen hafta sali gunu vefat etti dedi bide kadinin ilkokula giden oglu var bide 2-3 yaslarinda en fazla bi kizi var simdi onlarada komsunun biri bakiyo dedi cok uzuldum ya bitanede nisanli kocaman kizi varmis istanbulda ama hic umru degil tabi kocasida kadin hasta olunca terkedip gitmis yaninada liseye giden bi kizini almis galiba.kadinin toplam 4cocugu varmis ama kucuklere cok uzuldum ya simdi bi komsusu bakiyo ama daha nekadar bakicakki yetimhaneye giderler heralde.bide uzuldugum bi nokta ben bu kis okul soguk derken pek komsularla bile gorusemedim kadinin halinden haberim yoktu haberim olsa en azindan elimden geldigi kadar maddi manevi destek olmaya calisirdim ya cok uzuldum cook aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.:-(
aynen canm annesi ikram edilenleri yerken o.tv izledi oysaki.masal bnmle birlikte oturdu yedi yda arada inip etrafi inceledi ama o hep tv izlio hatta oda kucuk ses cok die bahaneyle tv yi kapattirdik ama cocuk cildirio ac die aglio mecbr acti annesi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam cnım naılsın?
tv konusu çok ilginç gerçekten, şöyleki biz izlemiyor sadece arkada açık o dönüp bakmıyor dediğimizde bile bebişlerin dikkatini dağıttığına dair araştımalar var. işte ilk tv bilincini kendimizde oluşturmak lazım biz açıp izlersek çocuğun da izlememesi mükün değil, en basit oyun bile izlediği en zararsız/faydalı çizgifilmden daa öğretici. ben açarsam trt çocuk açıyorum malum bizim pıtır sabah 6 da kalktığı için oyunlar bitiyor enerjim bitiyor ama gün bitmiyor o n nedenle canım kardeşimi çok seviyor tek onu açıyorum akşam. gerisi zaten tv.nin sesi kapatıp kendim ders çalışırken uyumiyim diye görüntü bırakıyorum bizimki sıkılgan öyle mükün değil sabit dursun :)
maş masala baya söylüyor kelime. minanın da algılaması maş çok iyi ama anne anneanne dede baba aç at ağaç gerisini ağzıın içinde söylüyor ben anlayamıorum :)
Ya kizlar bugun eve geldigimizde ereni aldim arabadan esim esyalari tasiyodu osirada yan apartman komsumuz erenden 4ay buyuk oglu var bikac tanede komsularin cocuklari hava guzel diye cikmislar apartmanin onune biraz sohbet edelim dedim erende gorsun abilerini diye konusurken anlatti bizim yan apartmanlardan kadinin biri kanser hastasiydi ama ben tanimiyodum duymustum sadece, okadincagiz gecen hafta sali gunu vefat etti dedi bide kadinin ilkokula giden oglu var bide 2-3 yaslarinda en fazla bi kizi var simdi onlarada komsunun biri bakiyo dedi cok uzuldum ya bitanede nisanli kocaman kizi varmis istanbulda ama hic umru degil tabi kocasida kadin hasta olunca terkedip gitmis yaninada liseye giden bi kizini almis galiba.kadinin toplam 4cocugu varmis ama kucuklere cok uzuldum ya simdi bi komsusu bakiyo ama daha nekadar bakicakki yetimhaneye giderler heralde.bide uzuldugum bi nokta ben bu kis okul soguk derken pek komsularla bile gorusemedim kadinin halinden haberim yoktu haberim olsa en azindan elimden geldigi kadar maddi manevi destek olmaya calisirdim ya cok uzuldum cook aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?