2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ben geldiim ne guzel gezmeye gidicektik hem alicaklarim vardi of ya arabanin frenleri bozulmus tamirde simdi arabada ayy araban var derdin var gercekten ya her sene vergisi muayenesi arizasi yine maasin cogu arabaya gitti.(bide vergi borcu birikmis biraz) buay idareli olucaz yine napalim kullanirken kullaniyoz sonucta.
Erenle babasida terasa cikti bende kahve yaptim onlar yokken azcik keyif yapayim ya.

Bu arada ben daha songulden emzirirken kullanilan d.k.hapini ogrenmistim basliycaktim ama esim emin olamamisti yani hic kullanmadigim icin bisey olur falan gibi endiselendi.
Ama bu son bebek korkularindan sonra hapa baslamaya karar verdik ama ereni emmeden birakip normal hapa basliycam Ramazan oncesi biraktirmayi konustuk ama bunlari bu sabah konustuk yani adet olmamistim simdide fikrim degismedi aslinda ama erene kiyamiyorum nasil biraktiricam ya.:-(

Sanirim bende artik emzirmeyi biraktirip hap kullanicam en azindan ictigin surece o daha guvenli.masalada masallah baya konusmaya baslamis artik.
teşekkürler cnm
kızlar buarada defnenin 16 tane dişi var
son azılar kaldı ama onlar da henüz çıkmadı
Masallah defneye hadi az kalmis disleriniz yakinda bitiyo. bizimde 12 var simdi ara verdik dislere.
Yok kizlar ucretsiz izin
Yapilcak birsey yok saglik olsun

Olsun canim napican Allah daha beterinden korusun.Esiminde isyeri durgun bu siralar ya iki haftadir izin kullaniyo ama bizim yillik izinlerden gidiyo bizde bu aralar biraz kemerleri skyoruz.

ayy kimse yokmuş bu saatte burda ama yeni farkettm hemen paylaşmak istedm meryemin 7.diş gelmiş:))sabah bahsettiğim kesi yapmak zorunda kalırız dediğim diş....

ayy gerçekten buraya yazınca olmaz denen şeyler oluyo sanırım

biseyi kirkkere soylersen olur derler ya hepimiz yorum yaparkn kirk kere soylemis kadar oluoz demekki ve oluo:)hadi hayirli olsun

Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app

saglik ocagi emzirirkende kullanilir ama 1yasini gecsin demisti yani hap bebege sutten zararli olmuomus sadce kalitesi dusuomus sutun oyuzden biryasindan once anne sutunun kalitesine ihtiyac var bebeklerin die uygun degilmis
ee suan zaten eren yemek yio devam.sutude icio seni daha cok cerez niyetine emio ee zaten suan 16aylik oldular normal yani ilaca baslaman istersen sor saglikocagina ben saglikocaginin verdgini kullniom ucretsiz heray gidip aliom hergun ayni saatte alarm kurdum iciom10aydir cok rahatim adetimde saati bile aynidir ilactan sonra ozellikle duzenede sokuo ilac

Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app

yenı tayın yerınız hayrlı olsun canım

Hayirli olsun inciniz canim bizimde cikan disler buyuduler boyle daha tatli oluyolar bak goruceksin sende.
Bizide bugun saglik ocagindan aradilar yarin gidicektik kontrole ozaman bi hemsireyle konusayim hap konusunu ve emzirme konusunu bakalim ne diycek.randevulu adet olmakda hosuma gitti.

İyi geceler kızlar
Fatma hasta olmana çok sevindim valla ya rahatladım kendimde olduğum gibi
Nutraks hayırlı olsun dişiniz bizde de 12 tane var ama ara verdik bu ara
Yarın kızımın memleketinin kurtuluşu heyecan var biz çanakkaleli olmasak da rana bir çanakkale çocuğu
Ama hala öksürük devam ediyor limon bal su verdik bugün rahatladı yavrum
Öğlen arası eve tek geldim esim ile oy pusulası almaya gitmişti rana inmedi kucağımdan bakıcıya hiç pas vermemiş annem diyo baska birşey demiyor ışe yarım saat geç kaldım en sonunda ağlayarak bıraktım kızımı ne zor ya..
Bu arada yanlış mi okudum ya songül iş yeri mi kapandı sizin mi yani üzüldüm ya kim uymaz ki yasağa
Bu arada öğrenim kredisi ödüyorum hala son beş taksit kala haciz koydular maaşıma şok oldum bu sabah ama hallettik Allah kimseyi vergi dairesine düşürmesin ya perişan oldum bugün koşturmaktan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yeni tayin yeriniz hayirli olsun canim ins.kolay uyum saglarsiniz.boylede zor oluyodur ya ordan oraya tasinma hani ev degistirme bile degil sehir degistirme ben yapabiirmiydim bilmiyorum Allah kolaylik versin.

geçmiş olsun canm sadece öksürük mübaşka belirtiler de var mı..dişe ara verdik demişsin ama diş çıkarken de öksürük yapabiliyo tükrük miktarı artttığı için öksürme refleksi meydana geliyo yani

Ay oldu heralde telefon dan gonderebildim sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yeni tayin yeriniz hayirli olsun canim ins.kolay uyum saglarsiniz.boylede zor oluyodur ya ordan oraya tasinma hani ev degistirme bile degil sehir degistirme ben yapabiirmiydim bilmiyorum Allah kolaylik versin.

ayy canm ya zor tarafları da var ama şöyle düşünüyorum ben normalde tayin durumu olmasa bu kadar çok yer görüp gezememzdk biz kendi adımıza..bu vesileyle gezmiş oluyoruz ..hem değişik insanlar tanımış oluyoruz zevkli tarafları da var yanii..tabii taşınma kısmını saymıyorum..berbat bişeyyy

Aa niye haciz koydular canim maasina neyseki halletmissiniz sevindim.

Sagol canim adet oldum nerdeyse hayatimi askiya almistim tekrar dondum dunyaya ne zor bisey bu ya.

Bu siralarda sanki herkes biraz maddi skntida gibi ya tabi bizde oyle ama sunu farkettim burda hep cogunlukla herkes ayni seyi yasiyo ya ben yanlismi dusunuyorum yoksa ama genelde birisi hafta sonunu guzel geciriyosa bakiyorum cogumuz guzel gecirmis hep oe seyler bide zaten kesin oldu artik olmaz diyip buraya yazdigimiz hersey oluyo bende artik bisey istedigimde buraya yazicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…