- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.361
Ole cnm cok sukur esim biraz garanticidir
malum ozel sektor
tabi haziri harcamasak iyiydo
Sanirim bende artik emzirmeyi biraktirip hap kullanicam en azindan ictigin surece o daha guvenli.masalada masallah baya konusmaya baslamis artik.ben artik anca bu.saatte gelebiliom bu kesin:)
fatma sevindim adet olmana sezaryan oldgumuz icin ben de cok.korkuom olursa die ilac kullaniom ya tel alarm ayarladim hergun ayni saatte iceyim kaza olmasin die:)
gulden funda sevindm.misafirinizi.guzrl agirladginiza benimde guzel gecti yatiliydi.misafir eglendik cok fazla masal cok.mutluydu
dunde avm gittik gezdik balon goruo cildirii ba ba die go dio goll demek bu:)
bide su ictikten sonra sukur dio:)
ozur dio ozur dile deyince:)
tesekkuru soyletemedik uzun geldi:)
sucuk dio kahvaltida illaaa kibabasinin kizi nolcak
bizden hbrler boyle gecmisede gozatayim biyandanda yemek yapiom nur un sini koftesini yapicam bakalim.nasil olucak
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
Masallah defneye hadi az kalmis disleriniz yakinda bitiyo.teşekkürler cnm
kızlar buarada defnenin 16 tane dişi var
son azılar kaldı ama onlar da henüz çıkmadı
Yok kizlar ucretsiz izin
Yapilcak birsey yok saglik olsun
ayy kimse yokmuş bu saatte burda ama yeni farkettm hemen paylaşmak istedm meryemin 7.diş gelmiş:))sabah bahsettiğim kesi yapmak zorunda kalırız dediğim diş....
ayy gerçekten buraya yazınca olmaz denen şeyler oluyo sanırım
Sanirim bende artik emzirmeyi biraktirip hap kullanicam en azindan ictigin surece o daha guvenli.masalada masallah baya konusmaya baslamis artik.
Masallah defneye hadi az kalmis disleriniz yakinda bitiyo.bizimde 12 var simdi ara verdik dislere.
Olsun canim napican Allah daha beterinden korusun.Esiminde isyeri durgun bu siralar ya iki haftadir izin kullaniyo ama bizim yillik izinlerden gidiyo bizde bu aralar biraz kemerleri skyoruz.
ayy kaç dkdır dışarda çanakkale türküsüyle türkiyem şarkısı çalıp duruyo acayip coştum haaaa
hepinize selamlar kızlar,
ne çok konu konuşulmuş gebelikler ilişkiler bebişlerin konuşmaları hızınıza yetişilmiyor :)
biz de güzel bir haftasonu geçirdik, minama diş fırçası aldık zaten bizi izliyordu şimdi ise elinden düşmüyor nerdeyse. minanın üst köpek dişleri geliyor ikisi aynı anda bugün kustu biraz beyazlıklar da görünüyor ama ne zaman çıkar bilmem çok keyifsiz bugün. bizim tayin belli oldu rize :)
sibel canım alla kavuştursun 15 gün uzun zaman bir de yine gidecekmiş,
fatmacım ya hamilelik şüphesi çok zor ya ben dayanamam 1 gün gecikse yaparım ki mina da öyle yapmıştım :)
funda canım hadi atlattın tebriği de aldın kvden çok sevindim.
aklımda kalmamış başka o kadar geçmiş okudum halbuki.
gülden yasmin ayşegül özcanan nur beni songül betül nuray hepinize sevgiler
Merhaba kizlqr naslsiniz
ay ancak bu saate gelebikiyorum is guc derken
kizlar esimin isyeri 2o gun sure ile kapama cezasi aldi sigara ihlalimden
Hayirli olsun inciniz canim bizimde cikan disler buyuduler boyle daha tatli oluyolar bak goruceksin sende.ayy kimse yokmuş bu saatte burda ama yeni farkettm hemen paylaşmak istedm meryemin 7.diş gelmiş:))sabah bahsettiğim kesi yapmak zorunda kalırız dediğim diş....
ayy gerçekten buraya yazınca olmaz denen şeyler oluyo sanırım
Bizide bugun saglik ocagindan aradilar yarin gidicektik kontrole ozaman bi hemsireyle konusayim hap konusunu ve emzirme konusunu bakalim ne diycek.randevulu adet olmakda hosuma gitti.saglik ocagi emzirirkende kullanilir ama 1yasini gecsin demisti yani hap bebege sutten zararli olmuomus sadce kalitesi dusuomus sutun oyuzden biryasindan once anne sutunun kalitesine ihtiyac var bebeklerin die uygun degilmis
ee suan zaten eren yemek yio devam.sutude icio seni daha cok cerez niyetine emio ee zaten suan 16aylik oldular normal yani ilaca baslaman istersen sor saglikocagina ben saglikocaginin verdgini kullniom ucretsiz heray gidip aliom hergun ayni saatte alarm kurdum iciom10aydir cok rahatim adetimde saati bile aynidir ilactan sonra ozellikle duzenede sokuo ilac
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
İyi geceler kızlar
Fatma hasta olmana çok sevindim valla ya rahatladım kendimde olduğum gibi
Nutraks hayırlı olsun dişiniz bizde de 12 tane var ama ara verdik bu ara
Yarın kızımın memleketinin kurtuluşu heyecan var biz çanakkaleli olmasak da rana bir çanakkale çocuğu
Ama hala öksürük devam ediyor limon bal su verdik bugün rahatladı yavrum
Öğlen arası eve tek geldim esim ile oy pusulası almaya gitmişti rana inmedi kucağımdan bakıcıya hiç pas vermemiş annem diyo baska birşey demiyor ışe yarım saat geç kaldım en sonunda ağlayarak bıraktım kızımı ne zor ya..
Bu arada yanlış mi okudum ya songül iş yeri mi kapandı sizin mi yani üzüldüm ya kim uymaz ki yasağa
Bu arada öğrenim kredisi ödüyorum hala son beş taksit kala haciz koydular maaşıma şok oldum bu sabah ama hallettik Allah kimseyi vergi dairesine düşürmesin ya perişan oldum bugün koşturmaktan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay oldu heralde telefon dan gonderebildim sanirim
Yeni tayin yeriniz hayirli olsun canim ins.kolay uyum saglarsiniz.boylede zor oluyodur ya ordan oraya tasinma hani ev degistirme bile degil sehir degistirme ben yapabiirmiydim bilmiyorum Allah kolaylik versin.
İyi geceler kızlar
Fatma hasta olmana çok sevindim valla ya rahatladım kendimde olduğum gibi
Nutraks hayırlı olsun dişiniz bizde de 12 tane var ama ara verdik bu ara
Yarın kızımın memleketinin kurtuluşu heyecan var biz çanakkaleli olmasak da rana bir çanakkale çocuğu
Ama hala öksürük devam ediyor limon bal su verdik bugün rahatladı yavrum
Öğlen arası eve tek geldim esim ile oy pusulası almaya gitmişti rana inmedi kucağımdan bakıcıya hiç pas vermemiş annem diyo baska birşey demiyor ışe yarım saat geç kaldım en sonunda ağlayarak bıraktım kızımı ne zor ya..
Bu arada yanlış mi okudum ya songül iş yeri mi kapandı sizin mi yani üzüldüm ya kim uymaz ki yasağa
Bu arada öğrenim kredisi ödüyorum hala son beş taksit kala haciz koydular maaşıma şok oldum bu sabah ama hallettik Allah kimseyi vergi dairesine düşürmesin ya perişan oldum bugün koşturmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?