- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.401
Canim ben dr uma ozellikle sordum hem ilk kullanmaya baaladigumda hem.araa 13 aylik oldigunda gittigimde kontrolde emzirirken sasece bu dedi
aut veriyoruz cnm riske atmamak lazim
s.o larinin bilgileri beni cok tatmin etmiyor cunku burda 6 aydan itibaren kullanabilirsin denilen arkadaslarim var
bence kadin dogum dr u bu konida daha givenilir
bu arada gozun aydin:)
Sagol canim.Bakalim bende bi sorayim hemsireye o ne diycek merak ettim tabi emzirirkende kullanabiirsin derse bile ben hemen kullanamam hani kullancak olsam seninkinden kullanirdim ama eger hapa baslarsam ereni biraktirip oyle baslamayi dusunuyorum zaten cok azaldi emmesi banada sona yaklastik gibi geliyo.Ramazandan once biraktirabiirim buyuk ihtimal oyle dusunuyorum.
Ole cnm en mantikkisi zateb ramazanada pek az kaldi.
yarin ne kontrilu var
Iyı geceler kızlar herkes gelmiş gıtmış sankı
Herkes ıyıdır ıns
Mınam yeni yerınız hayırlı olsun cnm taşınmada Allah kolaylık versın..
Songul sızede üzüldüm ama hayırlısı olsun esinde dinlenmiş olur bıraz, yasak olan bıseye nıye ızın verırler anlamam..
Ozcanan sızın sorunlar olmuş ama halledılmıs ıyıkı..
Rana daha ıyıdır ıns..
İyi geceler kızlar
Fatma hasta olmana çok sevindim valla ya rahatladım kendimde olduğum gibi
Nutraks hayırlı olsun dişiniz bizde de 12 tane var ama ara verdik bu ara
Yarın kızımın memleketinin kurtuluşu heyecan var biz çanakkaleli olmasak da rana bir çanakkale çocuğu
Ama hala öksürük devam ediyor limon bal su verdik bugün rahatladı yavrum
Öğlen arası eve tek geldim esim ile oy pusulası almaya gitmişti rana inmedi kucağımdan bakıcıya hiç pas vermemiş annem diyo baska birşey demiyor ışe yarım saat geç kaldım en sonunda ağlayarak bıraktım kızımı ne zor ya..
Bu arada yanlış mi okudum ya songül iş yeri mi kapandı sizin mi yani üzüldüm ya kim uymaz ki yasağa
Bu arada öğrenim kredisi ödüyorum hala son beş taksit kala haciz koydular maaşıma şok oldum bu sabah ama hallettik Allah kimseyi vergi dairesine düşürmesin ya perişan oldum bugün koşturmaktan
Kıyamam Rana ya.
Cnm ben de oduyorum. Öde öde bitmiyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben geldiim ne guzel gezmeye gidicektik hem alicaklarim vardi of ya arabanin frenleri bozulmus tamirde simdi arabada ayy araban var derdin var gercekten ya her sene vergisi muayenesi arizasi yine maasin cogu arabaya gitti.(bide vergi borcu birikmis biraz) buay idareli olucaz yine napalim kullanirken kullaniyoz sonucta.
Erenle babasida terasa cikti bende kahve yaptim onlar yokken azcik keyif yapayim ya.
Bu arada ben daha songulden emzirirken kullanilan d.k.hapini ogrenmistim basliycaktim ama esim emin olamamisti yani hic kullanmadigim icin bisey olur falan gibi endiselendi.
Ama bu son bebek korkularindan sonra hapa baslamaya karar verdik ama ereni emmeden birakip normal hapa basliycam Ramazan oncesi biraktirmayi konustuk ama bunlari bu sabah konustuk yani adet olmamistim simdide fikrim degismedi aslinda ama erene kiyamiyorum nasil biraktiricam ya.:-(
ayy kimse yokmuş bu saatte burda ama yeni farkettm hemen paylaşmak istedm meryemin 7.diş gelmiş:))sabah bahsettiğim kesi yapmak zorunda kalırız dediğim diş....
ayy gerçekten buraya yazınca olmaz denen şeyler oluyo sanırım
İyi geceler kızlar
Fatma hasta olmana çok sevindim valla ya rahatladım kendimde olduğum gibi
Nutraks hayırlı olsun dişiniz bizde de 12 tane var ama ara verdik bu ara
Yarın kızımın memleketinin kurtuluşu heyecan var biz çanakkaleli olmasak da rana bir çanakkale çocuğu
Ama hala öksürük devam ediyor limon bal su verdik bugün rahatladı yavrum
Öğlen arası eve tek geldim esim ile oy pusulası almaya gitmişti rana inmedi kucağımdan bakıcıya hiç pas vermemiş annem diyo baska birşey demiyor ışe yarım saat geç kaldım en sonunda ağlayarak bıraktım kızımı ne zor ya..
Bu arada yanlış mi okudum ya songül iş yeri mi kapandı sizin mi yani üzüldüm ya kim uymaz ki yasağa
Bu arada öğrenim kredisi ödüyorum hala son beş taksit kala haciz koydular maaşıma şok oldum bu sabah ama hallettik Allah kimseyi vergi dairesine düşürmesin ya perişan oldum bugün koşturmaktan
Ay oldu heralde telefon dan gonderebildim sanirim
valla doğru diyosun fatmacım ne zamandır benm kociş çiçek almıyo diye dertlenp duruyodum ya ctesi çarşıdaydık o biyere kadar gitmişti biz arabadaydık az sonra elinde iki poşetle geldi ...bi tane gül almış ama elinde taşıyamamış utanmış poşete koydurtmuş:)))ayy nasıl muy-tlu oldum anlatamam....aylardır çiçek almamıştımmmm
sağol canım ya inş hayırlı olur. kalabalık bi ortam içinde söyledim kimse farketmemişti sen görmüşün sağolasın :)
geçmiş olsun canım ya ne alaka anlamadım düzenli ödüyorsan ne hacizi ki bu??
canım işte en zoru da bebişle taşınmak... zaten bu aralar epey toparlamıştım artık kap kacak paketlemek kaldı...
amin canım sağol ya ... yeni dişi meryemciğin hayırlı olsunn..
merkez canım evet. umarım biz de memnun kalırız oralardan karadeniz iyidir ya çok severim :)
Kızlar bizim daha 2 tane disimiz var kaç ay oldu digerleri gelmiyor bi türlü
Saglik ocagindan normal kontrol icin cagirdilar aslinda 15aylikken cagirmalari gerekiyodu ama bi ay gec cagirdilar anladim sorucam yarin.
Fatmacım banada sadece cerezette demişti Dr um
Sen yıne Dr ye sorarsın ona göre karar verırsın..
Bende çıkıyorum kızlar öğlen biraz kestirdim ama esım yarın izinli daha yatmadı kıskanma krızıne gırmesın sımdıgörsrz
Ole cnm hayirlisi
Yirmi gun beraberiz nasipse keyfimiz yerinde cok sukur:)
Sen nasulsin bakalim.kizlar nasil
Nilay tayininiz hayırlı olsun.
Günaydın kızlar
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM:Günaydın kızlar,
Nilaycım tayininz hayırlı olsun,
Songül geçmiş olsun cnm ya vardır bundada bir hayır diyip geçeceksin mecburen,
Fundacım misafirleri sorunsuz ağırlamışsın sevindim cnm,
Betülcüm çok geçmiş olsun,
Sibelim Allah kavuştursun yeni incinizde hayırlı olsun
Aklımda kalanlar bunlardır, kusura bakmayın kızlar atladıklarım olduysa kafam allak bullak,
2 saatlik uykuyla duruyorum, 2 buçuk saat önce Kaanın öksürme/öğürme sesine uyandım, kucağıma alır almaz dün ne yediyse hepsini kustu yavrumbu saate kadar nasıl dayandı anlamıyorum midesini üşüttü herhalde
Allahıma sonsuz şükürler olsun ki bilinçliler artık ben kalktığımda yatakta oturuyordu, ya bide yatar pozisyonda kussaydı düşünmek bile istemiyorum
günaydın kızlar bugün bitaz daha iyiyim ama çok halsizim
nilay tayininiz hayırlı olsun cnaım benim inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız
siibel Allah kavuştursun
yeni dişi çıkaranlara hayırlı olsun biz hala 8 diş ve patlamak üzere olan azılarla uğraşıyoruz
funda çok sevindim güzel geçmesine haftasonunun kv e kocaman bi aferin
hevin çok geçmiş olsun canım neyi varki kaanın kıyamam ya
gülden cnaım seninde yoğun ama eğlenceli geçmiş ne güzel
was nur yağmur ayşegül songül biberon beni nutraks canan ve adını hatırlayamadım herkes günaydın sağlıklı mutlu bir günününz olsun inşallah
Günaydın kızlar,
Nilaycım tayininz hayırlı olsun,
Songül geçmiş olsun cnm ya vardır bundada bir hayır diyip geçeceksin mecburen,
Fundacım misafirleri sorunsuz ağırlamışsın sevindim cnm,
Betülcüm çok geçmiş olsun,
Sibelim Allah kavuştursun yeni incinizde hayırlı olsun
Aklımda kalanlar bunlardır, kusura bakmayın kızlar atladıklarım olduysa kafam allak bullak,
2 saatlik uykuyla duruyorum, 2 buçuk saat önce Kaanın öksürme/öğürme sesine uyandım, kucağıma alır almaz dün ne yediyse hepsini kustu yavrumbu saate kadar nasıl dayandı anlamıyorum midesini üşüttü herhalde
Allahıma sonsuz şükürler olsun ki bilinçliler artık ben kalktığımda yatakta oturuyordu, ya bide yatar pozisyonda kussaydı düşünmek bile istemiyorum
Canim ins eşine sorunsuz kavuşursun allah kolaylık versin sizin işinizde çok zor polis yolu beklemek helede tr de çok zorben senin eşin polis zannediyodum..cnm eşimle birlikte gittikten sonra çok koymuyo bana ya dediğim gibi güzel bence daha iki yıllık evliyiz ama imzir antep siirt konya baya gezdk yani:))ankarayı saymıyorm zaten..
aminn canm inşalah bugün daha çabuk geçti haftaiçi çabuk geçecek sanırım da haftasonu sıkıntı:)
Oh ne güzel eşinle 20 gün geçireceksiniz hakkınızda hayırlısi olsun cnmOle cnm hayirlisi
Yirmi gun beraberiz nasipse keyfimiz yerinde cok sukur:)
Sen nasulsin bakalim.kizlar nasil
Betül geçmiş olsun ya geçmişe pek geçmiş yapamadım
Günaydın herkese
günaydın kızlar bugün bitaz daha iyiyim ama çok halsizim
nilay tayininiz hayırlı olsun cnaım benim inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız
siibel Allah kavuştursun
yeni dişi çıkaranlara hayırlı olsun biz hala 8 diş ve patlamak üzere olan azılarla uğraşıyoruz
funda çok sevindim güzel geçmesine haftasonunun kv e kocaman bi aferin
hevin çok geçmiş olsun canım neyi varki kaanın kıyamam ya
gülden cnaım seninde yoğun ama eğlenceli geçmiş ne güzel
was nur yağmur ayşegül songül biberon beni nutraks canan ve adını hatırlayamadım herkes günaydın sağlıklı mutlu bir günününz olsun inşallah
Nilay tayininiz hayırlı olsun.
Günaydın kızlar
betül geçmiş olsun ya geçmişe pek geçmiş yapamadım
günaydın herkese
herkesee kocamaaaan bir günaydıngününuz aydın olsun
günaydın canim yine uykusuz mu kaldın kiyamam ya bide çalışiyorsun çok zor olmalı neden uyumadiki nil prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?