- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.381
Aa niye haciz koydular canim maasina neyseki halletmissiniz sevindim.
Sagol canim adet oldum nerdeyse hayatimi askiya almistim tekrar dondum dunyaya ne zor bisey bu ya.
Bu siralarda sanki herkes biraz maddi skntida gibi ya tabi bizde oyle ama sunu farkettim burda hep cogunlukla herkes ayni seyi yasiyo ya ben yanlismi dusunuyorum yoksa ama genelde birisi hafta sonunu guzel geciriyosa bakiyorum cogumuz guzel gecirmis hep oe seyler bide zaten kesin oldu artik olmaz diyip buraya yazdigimiz hersey oluyo bende artik bisey istedigimde buraya yazicam.
İyi geceler canim nasilsin bakalim.Iyi geceler kizlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy canm ya zor tarafları da var ama şöyle düşünüyorum ben normalde tayin durumu olmasa bu kadar çok yer görüp gezememzdk biz kendi adımıza..bu vesileyle gezmiş oluyoruz ..hem değişik insanlar tanımış oluyoruz zevkli tarafları da var yanii..tabii taşınma kısmını saymıyorum..berbat bişeyyy
valla doğru diyosun fatmacım ne zamandır benm kociş çiçek almıyo diye dertlenp duruyodum ya ctesi çarşıdaydık o biyere kadar gitmişti biz arabadaydık az sonra elinde iki poşetle geldi ...bi tane gül almış ama elinde taşıyamamış utanmış poşete koydurtmuş:)))ayy nasıl muy-tlu oldum anlatamam....aylardır çiçek almamıştımmmm
İyi geceler canim nasilsin bakalim.
Degisik yerler gormeyi gezmeyi bende severim canim ama ben duzeni daha cok seviyorum ya ne bileyim esyani goturemiyon nerde kalican kimler komsun olucak vs. bisuru sey her seferinde belirsizlik ama esimin oyle meslegi olsaydi bende mecbur giderdim heralde ama pek bana gore degil surekli tasinmak ya siz zor olani yapiyosunuz bence alkis sizee.
Bu arada Sibel allah kavuştursun canım göz açıp kapayana kadar geçer günler inşallah
Geçmişi tam okuyamadim ama fatma adet olmusun çok sevindim canım
Songül üzüldüm canım eşinin is yeri ceza almış Allah kolaylik versin inşallah
Nilay Rizeye mi gideceksiniz merkez mi güzel yerler oralar canım. Biz de Artvin de oturduk. Rize'den geciyorduk hep. Ama uzak canım allah kolaylik versin
ben senin eşin polis zannediyodum..cnm eşimle birlikte gittikten sonra çok koymuyo bana ya dediğim gibi güzel bence daha iki yıllık evliyiz ama imzir antep siirt konya baya gezdk yani:))ankarayı saymıyorm zaten..
aminn canm inşalah bugün daha çabuk geçti haftaiçi çabuk geçecek sanırım da haftasonu sıkıntı:)
yenı tayın yerınız hayrlı olsun canım
İyi geceler kızlar
Fatma hasta olmana çok sevindim valla ya rahatladım kendimde olduğum gibi
Nutraks hayırlı olsun dişiniz bizde de 12 tane var ama ara verdik bu ara
Yarın kızımın memleketinin kurtuluşu heyecan var biz çanakkaleli olmasak da rana bir çanakkale çocuğu
Ama hala öksürük devam ediyor limon bal su verdik bugün rahatladı yavrum
Öğlen arası eve tek geldim esim ile oy pusulası almaya gitmişti rana inmedi kucağımdan bakıcıya hiç pas vermemiş annem diyo baska birşey demiyor ışe yarım saat geç kaldım en sonunda ağlayarak bıraktım kızımı ne zor ya..
Bu arada yanlış mi okudum ya songül iş yeri mi kapandı sizin mi yani üzüldüm ya kim uymaz ki yasağa
Bu arada öğrenim kredisi ödüyorum hala son beş taksit kala haciz koydular maaşıma şok oldum bu sabah ama hallettik Allah kimseyi vergi dairesine düşürmesin ya perişan oldum bugün koşturmaktan
Yeni tayin yeriniz hayirli olsun canim ins.kolay uyum saglarsiniz.boylede zor oluyodur ya ordan oraya tasinma hani ev degistirme bile degil sehir degistirme ben yapabiirmiydim bilmiyorum Allah kolaylik versin.
nilayy tayin yeriniz hayırlı olsun inşallah güzel insanlarla karşılaşırsınız
Geçmişi tam okuyamadim ama fatma adet olmusun çok sevindim canım
Songül üzüldüm canım eşinin is yeri ceza almış Allah kolaylik versin inşallah
Nilay Rizeye mi gideceksiniz merkez mi güzel yerler oralar canım. Biz de Artvin de oturduk. Rize'den geciyorduk hep. Ama uzak canım allah kolaylik versin
sağol canım ya inş hayırlı olur. kalabalık bi ortam içinde söyledim kimse farketmemişti sen görmüşün sağolasın :)
geçmiş olsun canım ya ne alaka anlamadım düzenli ödüyorsan ne hacizi ki bu??
canım işte en zoru da bebişle taşınmak... zaten bu aralar epey toparlamıştım artık kap kacak paketlemek kaldı...
amin canım sağol ya ... yeni dişi meryemciğin hayırlı olsunn..
merkez canım evet. umarım biz de memnun kalırız oralardan karadeniz iyidir ya çok severim :)
Kızlar bizim daha 2 tane disimiz var kaç ay oldu digerleri gelmiyor bi türlü
Artvinden memnun değildik biz gerçi ama:) Rize daha güzel tabi bi de deniz manzaralı bi ev tutunuz mu tamamdır:)
Wavss canım sormustun yazma fırsatı olmadı. 11. Kata alıştım sanırım canım cam silmek zor ama aşağı bakabiliyorum:))
taşınırsınız canm ya yanıonızda yardımcı biri var mı biz yazın toparlanrken kv vardı o ilgilenmişti sağolsun
iyi geceler canımIyi geceler kizlar ben yatıyorum öpüyorum hepinizi
Hayirli olsun inciniz canim bizimde cikan disler buyuduler boyle daha tatli oluyolar bak goruceksin sende.
Bizide bugun saglik ocagindan aradilar yarin gidicektik kontrole ozaman bi hemsireyle konusayim hap konusunu ve emzirme konusunu bakalim ne diycek.randevulu adet olmakda hosuma gitti.
Mutlaka cikicaktir canim digerleride hatta cogu biranda cikar sende sasirirsin.ama anneyiz sonucta iste aynisi benim basima gelse acikcasi ben uzulurdum heralde ama olsun canim sagliktan onemlisi yok ayy tvde cikiyo ne hasta bebisler var aileleri nasil dayaniyo kimbilir Allah oyle dertler vermesin kimseyi evladiyla sinamasin Yarabbim.Kızlar bizim daha 2 tane disimiz var kaç ay oldu digerleri gelmiyor bi türlü
İyi geceler canim.Iyi geceler kizlar ben yatıyorum öpüyorum hepinizi
canım deniz varsa hayat vardır :) ankarada çok zorlanıyordum ii oldu :)
yok canım ya önceki taşınmamızda da tek başımaydım bunda da öyle alıştım :)
iyi geceler canım
ben de yatıyorum kızlar iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?