2012 kasım bebekleri büyüyor..

valla doğru diyosun fatmacım ne zamandır benm kociş çiçek almıyo diye dertlenp duruyodum ya ctesi çarşıdaydık o biyere kadar gitmişti biz arabadaydık az sonra elinde iki poşetle geldi ...bi tane gül almış ama elinde taşıyamamış utanmış poşete koydurtmuş:)))ayy nasıl muy-tlu oldum anlatamam....aylardır çiçek almamıştımmmm

Iyi geceler kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi geceler canim nasilsin bakalim.

Degisik yerler gormeyi gezmeyi bende severim canim ama ben duzeni daha cok seviyorum ya ne bileyim esyani goturemiyon nerde kalican kimler komsun olucak vs. bisuru sey her seferinde belirsizlik ama esimin oyle meslegi olsaydi bende mecbur giderdim heralde ama pek bana gore degil surekli tasinmak ya siz zor olani yapiyosunuz bence alkis sizee.

Alıntı yapamadım yaa berra iyi çok şükür kızlar dün gece uykumuz berbattı bakalım bugün napcaz

Geçmişi tam okuyamadim ama fatma adet olmusun çok sevindim canım

Songül üzüldüm canım eşinin is yeri ceza almış Allah kolaylik versin inşallah

Nilay Rizeye mi gideceksiniz merkez mi güzel yerler oralar canım. Biz de Artvin de oturduk. Rize'den geciyorduk hep. Ama uzak canım allah kolaylik versin

Ayy cok sevindim kiiz ne guzel ya mutlu etmis esin seni.
Kac gundur gezmeye gidemedik bizde ins.arabayi yarin hayirlisiyla alirsa esim gidicez bakalim erenede ayakkabi alicaz bi istedigim gibi bulamadik ya ins.onuda buluruz.simdiik acil olanlar bunlardi daha sonra baska isteklerimide yazicam nasilsa buraya yazinca gercek oluyo.:-D

Bu arada Sibel allah kavuştursun canım göz açıp kapayana kadar geçer günler inşallah

ben senin eşin polis zannediyodum..cnm eşimle birlikte gittikten sonra çok koymuyo bana ya dediğim gibi güzel bence daha iki yıllık evliyiz ama imzir antep siirt konya baya gezdk yani:))ankarayı saymıyorm zaten..

Bu arada Sibel allah kavuştursun canım göz açıp kapayana kadar geçer günler inşallah

aminn canm inşalah bugün daha çabuk geçti haftaiçi çabuk geçecek sanırım da haftasonu sıkıntı:)

Sagol canim sorma ya insanin psikoloji bozuluyo nerdeyse ya neyseki atlattim.

Yok kiz polis degil onceden benim hayalimdi polis olmak ama nasip degilmis neyse ben hayatimdan memnunum zaten cok sukur.

Benim az isim var cikayim yine gelirim.

yenı tayın yerınız hayrlı olsun canım

sağol canım ya inş hayırlı olur. kalabalık bi ortam içinde söyledim kimse farketmemişti sen görmüşün sağolasın :)

geçmiş olsun canım ya ne alaka anlamadım düzenli ödüyorsan ne hacizi ki bu??

Yeni tayin yeriniz hayirli olsun canim ins.kolay uyum saglarsiniz.boylede zor oluyodur ya ordan oraya tasinma hani ev degistirme bile degil sehir degistirme ben yapabiirmiydim bilmiyorum Allah kolaylik versin.

canım işte en zoru da bebişle taşınmak... zaten bu aralar epey toparlamıştım artık kap kacak paketlemek kaldı...

nilayy tayin yeriniz hayırlı olsun inşallah güzel insanlarla karşılaşırsınız

amin canım sağol ya ... yeni dişi meryemciğin hayırlı olsunn..

merkez canım evet. umarım biz de memnun kalırız oralardan karadeniz iyidir ya çok severim :)

Artvinden memnun değildik biz gerçi ama:) Rize daha güzel tabi bi de deniz manzaralı bi ev tutunuz mu tamamdır:)

Wavss canım sormustun yazma fırsatı olmadı. 11. Kata alıştım sanırım canım cam silmek zor ama aşağı bakabiliyorum:))

Kızlar bizim daha 2 tane disimiz var kaç ay oldu digerleri gelmiyor bi türlü

taşınırsınız canm ya yanıonızda yardımcı biri var mı biz yazın toparlanrken kv vardı o ilgilenmişti sağolsun

Iyi geceler kizlar ben yatıyorum öpüyorum hepinizi

cnm kabarklık falan var mı peki.....gerçi şöyle bir durum var süt dişlerinin tamamlanması 2 3 yaş arası deniyo ama.artı eksi6 ay demek lazım.3,5 yaşında hala tamamlanmamışsa o zaman endişelnmek gerekr..biraz ırsi bi durum var muı ailede geç çıkaran

Artvinden memnun değildik biz gerçi ama:) Rize daha güzel tabi bi de deniz manzaralı bi ev tutunuz mu tamamdır:)

Wavss canım sormustun yazma fırsatı olmadı. 11. Kata alıştım sanırım canım cam silmek zor ama aşağı bakabiliyorum:))

canım deniz varsa hayat vardır :) ankarada çok zorlanıyordum ii oldu :)

taşınırsınız canm ya yanıonızda yardımcı biri var mı biz yazın toparlanrken kv vardı o ilgilenmişti sağolsun

yok canım ya önceki taşınmamızda da tek başımaydım bunda da öyle alıştım :)

iyi geceler canım

ben de yatıyorum kızlar iyi geceler

Canim ben dr uma ozellikle sordum hem ilk kullanmaya baaladigumda hem.araa 13 aylik oldigunda gittigimde kontrolde emzirirken sasece bu dedi
aut veriyoruz cnm riske atmamak lazim
s.o larinin bilgileri beni cok tatmin etmiyor cunku burda 6 aydan itibaren kullanabilirsin denilen arkadaslarim var
bence kadin dogum dr u bu konida daha givenilir

bu arada gozun aydin:)

Son düzenleme:

Mutlaka cikicaktir canim digerleride hatta cogu biranda cikar sende sasirirsin.ama anneyiz sonucta iste aynisi benim basima gelse acikcasi ben uzulurdum heralde ama olsun canim sagliktan onemlisi yok ayy tvde cikiyo ne hasta bebisler var aileleri nasil dayaniyo kimbilir Allah oyle dertler vermesin kimseyi evladiyla sinamasin Yarabbim.

İyi geceler canim.

İyi geceler sanada canim ben gec kaldim sanirim biraz hepiniz gitmissiniz neyse bende yatiyorum herkese iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…