- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.421
günaydın cnm nasıl oldu ranacık?
günaydın cnmç:
Nasılsın efecik nasıl?
cnm
bilmiyorumki popoyu tuttu açtık ttulumu istemedi çıkarrtık kulağını tuttu
sanıyorum diş geliyo yine diş yerleri şişmiş iyice..
Canim tayininin cikmis hayirli olsun
oh mis gibidir sanki oranin havasi
sisij istediguniz yermiydi
Iyı geceler kızlar herkes gelmiş gıtmış sankı
Herkes ıyıdır ıns
Mınam yeni yerınız hayırlı olsun cnm taşınmada Allah kolaylık versın..
Songul sızede üzüldüm ama hayırlısı olsun esinde dinlenmiş olur bıraz, yasak olan bıseye nıye ızın verırler anlamam..
Ozcanan sızın sorunlar olmuş ama halledılmıs ıyıkı..
Rana daha ıyıdır ıns..
Nilay tayininiz hayırlı olsun.
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar,
Nilaycım tayininz hayırlı olsun,
Songül geçmiş olsun cnm ya vardır bundada bir hayır diyip geçeceksin mecburen,
Fundacım misafirleri sorunsuz ağırlamışsın sevindim cnm,
Betülcüm çok geçmiş olsun,
Sibelim Allah kavuştursun yeni incinizde hayırlı olsun
Aklımda kalanlar bunlardır, kusura bakmayın kızlar atladıklarım olduysa kafam allak bullak,
2 saatlik uykuyla duruyorum, 2 buçuk saat önce Kaanın öksürme/öğürme sesine uyandım, kucağıma alır almaz dün ne yediyse hepsini kustu yavrumbu saate kadar nasıl dayandı anlamıyorum midesini üşüttü herhalde
Allahıma sonsuz şükürler olsun ki bilinçliler artık ben kalktığımda yatakta oturuyordu, ya bide yatar pozisyonda kussaydı düşünmek bile istemiyorum
günaydın kızlar bugün bitaz daha iyiyim ama çok halsizim
nilay tayininiz hayırlı olsun cnaım benim inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız
siibel Allah kavuştursun
yeni dişi çıkaranlara hayırlı olsun biz hala 8 diş ve patlamak üzere olan azılarla uğraşıyoruz
funda çok sevindim güzel geçmesine haftasonunun kv e kocaman bi aferin
hevin çok geçmiş olsun canım neyi varki kaanın kıyamam ya
gülden cnaım seninde yoğun ama eğlenceli geçmiş ne güzel
was nur yağmur ayşegül songül biberon beni nutraks canan ve adını hatırlayamadım herkes günaydın sağlıklı mutlu bir günününz olsun inşallah
hakkınızda HAYIRLISI CNM.
OHHH İNCİNİZ HAYIRLI OLSUN CNM:
AY İNSAN ÇOK MUTLU OLUYO DİMİ İSTEDİĞİ BİŞEYT OLUNCA..
OYYY KIYAMAM KUZUYA
NİLDE BEN VARSAM ASLA GİTMEZ BAKICISINA BANA KAÇAR HEP HATTA UYUTMASINA BİLE İZİN VERMEZ..
BU ARADA GEÇMİŞ OLSUN AY ALLAH DÜŞÜRMESİN GERÇEKTEN KİMSEYİ ZOR..Ü
OLMUŞ CNM TEBRİK EDERİM ÇOK SÜPER OLUYO BÖYLE
AMA BENDE ALINTI YAPMAYI BECEREMEDİM NEYİ TIKLAMAK LAZIM BİLMİYORUM..
OHH OHH ÇİÇEKLERDE ALINMIŞ SÜPERRRR..
CNM TAYİN YERİNİZ HAYIRLI OLSUN..
OZAMAN PEŞ PEŞE GELECEKLER TATLIM..
AAA BİZİ ÇAĞIRMIYOLAR HİÇ..
AMA BEN ZATEN ORDAKİ DR GÖTÜRMÜYORUM BELKİ OYÜZDENDİR GÖTÜRÜNCE ÖLÇÜLERİNİ SÖYLÜYORUM..
BENİCİM GÖRÜŞEMEDİK ÖZLETME KENDİNİ..
AAAAA 20 GÜNMÜ CNM BEN 2 GÜN OKUMUŞTUM YANLIŞLIKLA..
UMARIM Bİ SIKINTI OLMA..
GÜNNAYDIN CNM..
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM:
OYY KIYAMAM BEN KAĞANIMAYA ÜŞÜTTÜ HERHALDE KUZUM:
BETÜLÜM GÜNAYDIN İYİ OLMANA SEVİNDİM PEKİ ERDEM PAŞA NASIL?
GÜNAYDIN KIZLAR UYKUSUZUMMMM:
Kİ AKŞAM İNANILMAZ UYKUM VARDI AMA NİL PEK UYUMADI MALESEF
BİRDE BABAMIZ VE EYLÜL ABLAMIZ HASTA PÖFFFFF:
Canim yeni tayin yeriniz hayırlı olsun ins mutlu huzurlu olursun yeri yerinizde karadenizemi çıktı neresine acaba yazmış olabilirsin ama görmedin affola
ıyiyiz biz canin bugünde gezmeye gideceğiz efeyle mutlu oluyor:)
gecmis olsun cnm şu dişler çıksaydı bi kurtulsalar yavrularimiz
sağol canım evet istediğimiz yerdi güzel oldu. Size de geçmiş olsun ya 20 gün uzun bi süre inş sıkıntı çekmezsiniz.
Canım sağolasın amin. .
Sağol canım
sağol canım ah kıyamam ya yazık üşüttü herhalde allahtan artık büyüdüler ben küçüklerken daha çok korkuodum...
Sağol canım ya geçmiş olsun size de..
Uykusuzuk zor iş vesselam...
Sağol canım evet rizeye çıktı mis gibi havaa :)
herkese günaaydın mutlu huzurlu bir gün diliyorum....
herkese günaydın kızlaar. Pek geçmiş yapamadım. Herkes ii sanırım çok şükür. Diş sıkıntısı var miniklerin bizde de durum aynı... Mina tayininiz çıkmış hayırlı olsun cnm. Eşin ne iş yapıyordu senin ? Sibelcim meryemciğin dişi çıkmış gözün aydın. Müdahaleye gerek kalmamış çok şükür. Güldenim inş. Kuzuya geçmez babasından. Rabbim tüm bebişlerimizi korusun inş.
günaydın kızlarrrrr...
Betül dilek ii dilekleriniz için teşekkür ederm 2 gün bitti bile..sizinle zaman çabuk geçiyo da haftasonu kimse olmuyo ya burda o zaman geçmek bilmiyo..
Yasemncm valla sorma akşam nasılmutlu oldum anlatamam kurtuldu yavrumm..zeynep nasıl hala devam mı
güldencm geçmiş olssun babanıza..eylül abla kim bu arada sizinle mi kalıyo:44:
Nilay nuray songül funda fatma nur gül hepinize günaydın....
Ya bugün 18 mart ya bangır bangır milli şarkılar çalıyo hele burda çalması çok ilgincime gitti yıllarca ankarada kaldım böyle bişey duymamıştım..dün ikşininden beri coşturuyolar bizi:)
gunaydin canim iyi olmana sevindim biraz cikolata at arasira agzina portakal suyu falan ic halsizligine iyi gelirgünaydın kızlar bugün bitaz daha iyiyim ama çok halsizim
nilay tayininiz hayırlı olsun cnaım benim inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız
siibel Allah kavuştursun
yeni dişi çıkaranlara hayırlı olsun biz hala 8 diş ve patlamak üzere olan azılarla uğraşıyoruz
was nur yağmur ayşegül songül biberon beni nutraks canan ve adını hatırlayamadım herkes günaydın sağlıklı mutlu bir günününz olsun inşallah
gunaydin canim rana nasil oldu iyimi oksurgu falanBetül geçmiş olsun ya geçmişe pek geçmiş yapamadım
Günaydın herkese
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gunaydin canim efecik nasilHerkesee kocamaaaan bir günaydıngününuz aydın olsun
gunaydin canim sanda mutlu gunlerrrrherkese günaaydın mutlu huzurlu bir gün diliyorum....
gunaydin canim zeynepilay nasilherkese günaydın kızlaar. pek geçmiş yapamadım. herkes ii sanırım çok şükür. diş sıkıntısı var miniklerin bizde de durum aynı... mina tayininiz çıkmış hayırlı olsun cnm. eşin ne iş yapıyordu senin ? sibelcim meryemciğin dişi çıkmış gözün aydın. müdahaleye gerek kalmamış çok şükür. güldenim inş. kuzuya geçmez babasından. rabbim tüm bebişlerimizi korusun inş.
günaydın kızlarrrrr...
betül dilek ii dilekleriniz için teşekkür ederm 2 gün bitti bile..sizinle zaman çabuk geçiyo da haftasonu kimse olmuyo ya burda o zaman geçmek bilmiyo..
yasemncm valla sorma akşam nasılmutlu oldum anlatamam kurtuldu yavrumm..zeynep nasıl hala devam mı
nilay nuray songül funda fatma nur gül hepinize günaydın....
ya bugün 18 mart ya bangır bangır milli şarkılar çalıyo hele burda çalması çok ilgincime gitti yıllarca ankarada kaldım böyle bişey duymamıştım..dün ikşininden beri coşturuyolar bizi:)
günaydın cnmGünaydın kızlar,
Nilaycım tayininz hayırlı olsun,
Songül geçmiş olsun cnm ya vardır bundada bir hayır diyip geçeceksin mecburen,
Fundacım misafirleri sorunsuz ağırlamışsın sevindim cnm,
Betülcüm çok geçmiş olsun,
Sibelim Allah kavuştursun yeni incinizde hayırlı olsun
Aklımda kalanlar bunlardır, kusura bakmayın kızlar atladıklarım olduysa kafam allak bullak,
2 saatlik uykuyla duruyorum, 2 buçuk saat önce Kaanın öksürme/öğürme sesine uyandım, kucağıma alır almaz dün ne yediyse hepsini kustu yavrumbu saate kadar nasıl dayandı anlamıyorum midesini üşüttü herhalde
Allahıma sonsuz şükürler olsun ki bilinçliler artık ben kalktığımda yatakta oturuyordu, ya bide yatar pozisyonda kussaydı düşünmek bile istemiyorum
sağol cnm sana da geçmiş olsungünaydın kızlar bugün bitaz daha iyiyim ama çok halsizim
siibel Allah kavuştursun
günaydın cnmBetül geçmiş olsun ya geçmişe pek geçmiş yapamadım
Günaydın herkese
neyi vardı nilimin?hakkınızda HAYIRLISI CNM.
OHHH İNCİNİZ HAYIRLI OLSUN CNM:
AY İNSAN ÇOK MUTLU OLUYO DİMİ İSTEDİĞİ BİŞEYT OLUNCA..
OYYY KIYAMAM KUZUYA
NİLDE BEN VARSAM ASLA GİTMEZ BAKICISINA BANA KAÇAR HEP HATTA UYUTMASINA BİLE İZİN VERMEZ..
BU ARADA GEÇMİŞ OLSUN AY ALLAH DÜŞÜRMESİN GERÇEKTEN KİMSEYİ ZOR..Ü
OLMUŞ CNM TEBRİK EDERİM ÇOK SÜPER OLUYO BÖYLE
AMA BENDE ALINTI YAPMAYI BECEREMEDİM NEYİ TIKLAMAK LAZIM BİLMİYORUM..
OHH OHH ÇİÇEKLERDE ALINMIŞ SÜPERRRR..
CNM TAYİN YERİNİZ HAYIRLI OLSUN..
OZAMAN PEŞ PEŞE GELECEKLER TATLIM..
AAA BİZİ ÇAĞIRMIYOLAR HİÇ..
AMA BEN ZATEN ORDAKİ DR GÖTÜRMÜYORUM BELKİ OYÜZDENDİR GÖTÜRÜNCE ÖLÇÜLERİNİ SÖYLÜYORUM..
BENİCİM GÖRÜŞEMEDİK ÖZLETME KENDİNİ..
AAAAA 20 GÜNMÜ CNM BEN 2 GÜN OKUMUŞTUM YANLIŞLIKLA..
UMARIM Bİ SIKINTI OLMA..
GÜNNAYDIN CNM..
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM:
OYY KIYAMAM BEN KAĞANIMAYA ÜŞÜTTÜ HERHALDE KUZUM:
BETÜLÜM GÜNAYDIN İYİ OLMANA SEVİNDİM PEKİ ERDEM PAŞA NASIL?
GÜNAYDIN KIZLAR UYKUSUZUMMMM:
Kİ AKŞAM İNANILMAZ UYKUM VARDI AMA NİL PEK UYUMADI MALESEF
BİRDE BABAMIZ VE EYLÜL ABLAMIZ HASTA PÖFFFFF:
sanaa da günaydın cnmHerkesee kocamaaaan bir günaydıngününuz aydın olsun
günaydın cnmherkese günaydın kızlaar. pek geçmiş yapamadım. herkes ii sanırım çok şükür. diş sıkıntısı var miniklerin bizde de durum aynı... mina tayininiz çıkmış hayırlı olsun cnm. eşin ne iş yapıyordu senin ? sibelcim meryemciğin dişi çıkmış gözün aydın. müdahaleye gerek kalmamış çok şükür. güldenim inş. kuzuya geçmez babasından. rabbim tüm bebişlerimizi korusun inş.
günaydın cnm
geçmiş olsun kaana
inşallah çabucak atlatır
sağol cnm sana da geçmiş olsun
tatlı yede bir an önce toparlan
günaydın cnm
neyi vardı nilimin?
Kıyamam kuzuya ya
sanaa da günaydın cnm
günaydın cnm
gunaydin kizlar herkese
guldencim umarim nil hasta olmaz ablasindan babasindan gecmz ins masal simdi uyandi
yatak jeyfi yapioz
kizlar 1haftadir bisey farkettim sizinle paylasmak istiom
masal uykucu bir bebek ama bunu frkettigimden beri sabah 8de kalkmayip bu saate kadar devam edio ve gece 10da yatio simdi uyandi dusunun sadece 5de sut icmeye kalkti okdar normalde 2kez uyanip sut icerdi 8/9gbide uyanirdi sabah
simdi gelelim farkettigime bunun adi yogurt:)
evet kizlar bildgimiz yogurt :)
hani ayran icme uykun gelir derlerya bilmiorum duydunuzmu.
Okulda ogretmenler ayran icirtmezdi bizlre uykusu gelio die:)
masalda danino cilekli yogurtlar varya ondan3kup yio aksam 10a dogru sonra sut icip yatio
sonuc bu:)
belki 3kup yio olmasi ustune sut icio olmasi etkili ama birhaftadir boyle deneseniz belki sizde de ise yarar
yasmin ve yasminin çakma tiramususunu yapan kızlar kaç kişilik oluyo annemin gününüe yapıcamda ona göre ölçüyü arttırıyım birde kesimi ve servisi kolaymıı
ay bilmiyorumki cnm ..
ay inşallah olmaz cnm kocaman bi alkş masala ama
ben nile hazır gıdalar vermiyorum cnm nil anne sütü almadıya pek oyüzden bu konuda daha bir hassasım
ama
benim yaptığım yoğurtan deneye bilirim belki yararlı olur..
herkese günaydın kızlaar. pek geçmiş yapamadım. herkes ii sanırım çok şükür. diş sıkıntısı var miniklerin bizde de durum aynı... mina tayininiz çıkmış hayırlı olsun cnm. eşin ne iş yapıyordu senin ? sibelcim meryemciğin dişi çıkmış gözün aydın. müdahaleye gerek kalmamış çok şükür. güldenim inş. kuzuya geçmez babasından. rabbim tüm bebişlerimizi korusun inş.
günaydın kızlarrrrr...
betül dilek ii dilekleriniz için teşekkür ederm 2 gün bitti bile..sizinle zaman çabuk geçiyo da haftasonu kimse olmuyo ya burda o zaman geçmek bilmiyo..
yasemncm valla sorma akşam nasılmutlu oldum anlatamam kurtuldu yavrumm..zeynep nasıl hala devam mı
nilay nuray songül funda fatma nur gül hepinize günaydın....
ya bugün 18 mart ya bangır bangır milli şarkılar çalıyo hele burda çalması çok ilgincime gitti yıllarca ankarada kaldım böyle bişey duymamıştım..dün ikşininden beri coşturuyolar bizi:)
gunaydin kizlar herkese
guldencim umarim nil hasta olmaz ablasindan babasindan gecmz ins masal simdi uyandi
yatak jeyfi yapioz
kizlar 1haftadir bisey farkettim sizinle paylasmak istiom
masal uykucu bir bebek ama bunu frkettigimden beri sabah 8de kalkmayip bu saate kadar devam edio ve gece 10da yatio simdi uyandi dusunun sadece 5de sut icmeye kalkti okdar normalde 2kez uyanip sut icerdi 8/9gbide uyanirdi sabah
simdi gelelim farkettigime bunun adi yogurt:)
evet kizlar bildgimiz yogurt :)
hani ayran icme uykun gelir derlerya bilmiorum duydunuzmu.
okulda ogretmenler ayran icirtmezdi bizlre uykusu gelio die:)
masalda danino cilekli yogurtlar varya ondan3kup yio aksaM 10a dogru sonra sut icip yatio
sonuc bu:)
belki 3kup yio olmasi ustune sut icio olmasi etkili ama birhaftadir boyle deneseniz belki sizde de ise yarar
canim bende vermiodum kavanoz.mamalar falan hic vermedim ama bu daninolar yogurt sonucta cokda zarrali degildir die dusunuodum ama vermemistim gecen ay bi.misafir getirmis yedirdik cok sevdi bitince almamistim tekrar ama gecen haftada edim almis gece yyedirmis 3kup ogun bu sekilde uyuyunca birhaftadr veriorum :)
normal yogurt da olur zaten aslanda norml yogurttur uyku yapan halk arasinda bilinir ama yarim kaseden biraz fazla yerse olur belki
sağol canım eşim de memur :)
günaydın canım...
Canım günaydın ben de minaya yoğurt yediriyorum ya da ayran içiriyorum iyi oluyor cidden akşamları. Bu arada ben ev y6apımı çilek reçeli katarak çilekli süt ya da yoğurt veriyorum aynı tada geliyor.. :)
bu arada canım bence saba uyanma saatlerinde bizim hamilelikteki uyku saatlerimiz çok etkili kendimde gözlemlediğim ve burda çalışan annelerde dikkat ettiğim hepimizin bebişlerinin sabah kuşu olduğu. Mesela benim iş yerinde öğlen 12 civarı uykum gelir ve öğle arası kestirirdim mina da osaatler uyuyor ya da bundan uykuları belli bi ruine oturduğunda da benmi şekerleme saatlerine paraeldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?