2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın :
Songükl sana bişey söyliyeyimmi seni çok kıskanıyorum şekerimmmm:
Uyuduğun için..

yasmin ve yasminin çakma tiramususunu yapan kızlar kaç kişilik oluyo annemin gününüe yapıcamda ona göre ölçüyü arttırıyım birde kesimi ve servisi kolaymıı
cnm 9 kişilik oluo ama 12 likde kesebilirsin:) bi gece önceden yaparsan keserken sıkıntı yaşamazsın. kreması bayağı kıvamlı olcak zaten yaparken anlarsın.
inş. güzel olur beğenirsin cnm

maşallah masala cnm. ben zeynep ilaya ev yoğurdu veriyorum cnm hazır hiç vermedim . ama meyveli yapabiliriz ev yoğurdunu teşekkürler tatlım

Günaydın kızlar
Nilay yeni görev yeriniz hayırlı olsun
gulcan kaana geçmiş olsun şimdi iyidir ins
guldencim bugün uykusuz uykusuz bitmez valla Allah kolaylik versin
sibel Allah kavuştursun
Fatma rahatlamissin hadi gözün aydın
Reces kv seni taktir etmesine çok sevindim devamı gelir ins
betül bugün nasılsın sana face ten dosyayı attım aldin mi
Yasemin bal bocegine geçmiş olsun keci boynuzu özünün yemesine faydasi oldumu

Herkese gunaydin biz gittik geldik saglik ocagina ama erenin kilosu 10.8udi 10.5 saydi cunku kiyafetleride vardi.ya boyunada ayakta bakti duvardaki boy olcmeden 80cmdi 78saydi ayakkabisi var diye ama ben evde uyurken olcmustum 82cmdi ama ayakta olcunce zaten eren korktu agladi boyu tam olculmediki.
Ben dk.hapinida sordum soyledim kendi dusuncemi hemsirede oyle dedi zaten emzirmeyi birakinca basla ama en azindan 18 ayi gecsin oyle biraktir dedi.dk.hapi simdide emzirirkende kullaniliyo ama sen biraktirinca gel konusalim ozaman basla dedi bende oyle yapicam Ramazan oncesi biraktiricam emzirmeyi ins.

Kızlar ben dün qnnemdeydim pazar akşamı babam geldi aldı ablamlar kardeslerim yeğenler enisteler hep beraber toplandık guldenin mercimek koftesini yaptık ablamlarla herkes çok beğendi
bu arada ben biraz rahatsizdim baş agrisi mide bulantısı ve usume vardı iki gündür bugün çok şükür daha iyiyim biraz basım ağrıyor sadece

ayşegül masallah elif tam bir yoğurt canavarı günde üç kase falan yer her yemekte veriyorum ve akşam yemeğinde de yiyor ama bizde hiç etkisi yok herkeste sasiriyor yoğurt uyku yapar bu kız niye uyumuyor diye ama ev yoğurdu veriyorum hazır yoğurt bi kere verdim yemedi yemesin zaten hiç sağlıklı değil bence sende verme ev yogurduna meyve suyu puresi marmelati da karıştırınca aynısı olur

Masallah erene canım
hadi.hakkınızda hayirlisi olsun bende önceden 18 ayda biraktirium diyodum ama şimdi.hiç gözüm kesmiyor ya

gülden tahminen 10-15 kişi olur gün o zaman ben iki borcam yapıyım peki vanilyalımı yaptınız aradakini

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar,
malesef durum dahada kötü,
feci bir ishal var kusma devam ediyor eşimi aradım gelsinde hemen doktora götürelim diye onu bekliyoruz şimdi,
tecrübelerime dayanarak söylüyorum muhtemelen miğde bağırsak enfeksiyonu geçiriyor
haber vericem size kızlar

yasmin peki büyük borcamamı yapıyorsunuz benim bi tane varda ona göre yapayım diye dedim ay ne çok sordum

Hay Allah ya ıns kötü bı durumu yoktur kuzunun
Gecmıs olsun cnm ıyı haberlerle gelırsın ıns..

günaydın :
Songükl sana bişey söyliyeyimmi seni çok kıskanıyorum şekerimmmm:
Uyuduğun için..
bendeeeeee
nasıl uyumak istiyorum anlatamam ama sabah 6:20 de kalkmak zorundayım işe gelebilmek için

geçmiş olsun cnm
üşüttün mü acaba?

geçmiş olsun cnm
evet belirtiler enfeksiyon belirtisi gibi

olabikir bn hep uyurdum hamilyknde oncede bayilirim uykuya en erken 11de kalkardim:)

ay denemek lazım cnm:
Bikere alışrısa dediğin gibi ister mutlaka ..

dene cnm mutlka

Gunaydin kizlar sizlere
Ay ben uyanana kadar ne cok yazmissiniz yahu oku oki bitmedi
Hevincim kaanima gecmua olsun tez atlatir insalla

kizlar ben simdi yatajtan hemencik cikmalaiyim yarenin okula girmesine 1 saat 8 dakika kaldi
Opuldunuz cok cok

ohh sende bndensin simdi daha kahvalti yPio masal:)

dene cnm bnm ev yogurdu yapma inknim yok guvenikir sutcumuz yok doktorumzda ankard a sansliyiz ataturk ormn ciftlginin urunlerini kullan dedi onun yogurdunu yio

bncede surda 18 aya ne kaldiki biraktirinca kullan hapi canim erende masllh s.ocaginda dikktli olcmuolarki oyuzden.ben.hic gitmiom telden.soyluom.yapilqn.asilari olcumleri

cnm gun icinde masalin yediklerini saymiom bile yatmadan yarim saat once yiyip ustune sut icio 150cc kadar bebelactan ozman etkili oluo bizde
bide ev yogurdu 9.ayina kadr evde yaptim sonr sutcumuz gelnedi mecbr hazir.aliom

gecmis olsun canim ya hbr ver bizede

Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app

yasmin peki büyük borcamamı yapıyorsunuz benim bi tane varda ona göre yapayım diye dedim ay ne çok sordum

Cnm bende 6 kısılık misafire yapmıştım ama rahat 10 kısıye yeter bence..
Ama sen ıkı ölçü yapacaksın galıba daha ıyı olur..
büyük borcama olur herhalde yaptığın kap tam olursa kenarları kaymıyo..

Oh ne güzel bütün aıle bır aradaymıs
Benımde burda ablam teyzem var onlarla bı arada olunca ben çok mutlu oluyorum

Kiyamam yavruma Rabbim şifa versin ins canım ya
Hay Allah ya ıns kötü bı durumu yoktur kuzunun
Gecmıs olsun cnm ıyı haberlerle gelırsın ıns..
Beni naber canım.kızlar nasillar
ben pizzanin hamurunu yapicam bugün ins hamuru buzlukta değilde. Alt kısımda bekleticez dimi bide mantar da koyayim diyorum pisermi biraz önceden kavursammi
bendeeeeee
nasıl uyumak istiyorum anlatamam ama sabah 6:20 de kalkmak zorundayım işe gelebilmek için

geçmiş olsun cnm
üşüttün mü acaba?

geçmiş olsun cnm
evet belirtiler enfeksiyon belirtisi gibi

Bilmiyorum ki canım usuttum herhalde

Son düzenleme:
Bizim sipada babasi giyiniyo kollarini uzatiyo babasi gidicek onuda gotursun diye az once yazdiklarim yarim kaldi erenle ugrastim babasinin arkasindn nasil agliyo ya onuda gotursun diye.saglik ocagindan donerken parka ugradik babasiyla oynadilar kaydiraktan kayiyo kumlarda oynuyo gelirkende yuruyerek geldi eve kadar.
Bende doktora ciktim el bilegimde sislik vardi agri aci yapiyodu onu gosterdim zorlamadan olur dedi merhem bide hap yazdi sanirim eczanede sistemde sorun varmis daha alamadim onlari iste merhemi sur masaj yapar gibi dedi birden geciyo kayboluyo dedi 3haftaya gecmesse ortopediye gorun eger devam ederse ameliyata kadar gider dedi.bide cam yada yer silme dikkat et zorlama falan dedi iste erenle nasil olucak bilmem bide ben solagim hep o elimi kullaniyorum.

Gecmiside okumadim daha su ereni halledeyim hala mizirdaniyo ya evide biraz toparliyim sonra burdayim.

günaydın cnm ohh elifim gezdi desene ..

cnm maşallah erene ama sağlık ocağına güvenmiyorum ben bi ay başka bi ay başka çıkartıyolar

ayyy çok sevindim mercimek köftemin beğenilmesine şekerimmm:
Bu arada geçmiş olsun..

gülden tahminen 10-15 kişi olur gün o zaman ben iki borcam yapıyım peki vanilyalımı yaptınız aradakini

2 borcam yap cnm:

offf kıyamam
cnm haberlerini bekliyorumzzzz:

betülüm.
Istediğin kadar sor şekerim
benim kadar soramazsın ben burdan yetmedi telden sorudum bide
başk şimdi o kedi dillerinin içinde 2 paket oluyo:
Onların ikiside bitecek borcama tam oluyolar bende borcamlar çeşit çeşit bu yaptığoğım borcam kare
yani 2 paket borcamın bi paketi ilk sırayı tamamen kaplıyo sa sorun yok cnm:
öyle düşün
eğer elinde en büyük boy borcam varsa belki 4 pakedide alır ilk sırayı büsküvileri ıslamadan diz kararı ona göre ver:
Bu arada cıramoleler vanilyalı olacak..
Cnm umarım açıklayıcı olmuştur.
Takıldığın bişey varsa sor lütfen..

Canım sen güveniyorsan bişey diyemem tabi ki ama ben pek güvenmiyorum ondan dedim bide ben.süt bulamadığım zaman günlük süt alip mayaliyorum aklına gelmemiştir belki diye söylüyorum yanlış anlama

Iyıyız cnm şükür
Hamuru buzdolabında bekletıyosun alt kısımda evet
Ben mantar koyuyorum ınce ınce dılımlıyorum pısıyor kavurmana gerek yok
Ins sizde begenırsınız haberdar edersın:)

Rahatsız olmussun galiba gecmıs olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…