- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #38.861
o da uyudu caniım ateşi var biraz şimdi baktım.
ben de kaçıyorum iyi geceler...
canm vücudu serinse çok yok dmektr ateşi başı saçlardan dolayı da olabilir mi acaba
ha hayy ders ve ben yok ayol takılıyorum tarflere bakıyodum..meryem de bi, saat oldu güya uyuyalı ama bak şimdi yine uyandı bu üçüncü oluyo sıkıntı var ama anlamadım...
hımmm yıne hamaratlık yapacaksın yanı
bı sıkntsı vardır ıllakı kalktğına gore
ya ben ölçüleri aklımda tutamıyorum da kek pastanın ee yarın birgün internetmiz de olmazsa dedim malum kv bizde kalacak rezl olamayayım kadına...defter tutuyorum da..önceden denediğim tarfleri bulup yazıyorum..e tabi gözüme yenileri de ilişiyo ama kociş yok ya içimden gelmiyo yapmak:))
bende tutamıyorum canm ya emin olamıyorum o yüzden mecbur:))aslında iznm bitti bu ay başı ama rapor aldık ankaraya eşim geçinceye kadar.nisan 20 gibi başlıycam..pufffffay bende aynı hıc tutamam aklımda sureklı yaptğım bı pasta bıle olsa yıne bakarım tarıfe
yaz bakalım canım kv ne guzel guzel yaparsın pastalar bu arada senın ıs bası nezamndı
Cvr cok gecmıs olsun cnm..
Ins gecenız ıyı gecer..
Gelemeyen arasıra yazan arkdsları hepımız merak edıyoruz emın ol:)
Nılaycım bende dınlemıstım bıkac dr den balık yagı vermeyın dıye ama ıstahsızlıga ıyı gelır belkı dıye vermek ıstedım
Elde yemeyen bı cocuk olunca ınsan sasırıyo ne yapacagını:)
Bıtkısel urun satan yerlere kecıboynuzu bakıcam bakalım ıns onu bulurum..
Sıbel masallah tarıfler deftere yazılıyo bırıde bana yazsa :)
Bende basladım ama ne zaman bıter bılmem
nuuurrrr nerelerdesin kuzucummmmmmm..................ayy ben de mi yatsam hergece aynı vicdan azabını yaşıyorum ders çalşmadım diye sabah başlama kararı alıyorum ama öylece kalıyo malesef..bugün yine kocabirgün kitap sayfası çevrmeden geçtii
Cvr cok gecmıs olsun cnm..
Ins gecenız ıyı gecer..
Gelemeyen arasıra yazan arkdsları hepımız merak edıyoruz emın ol:)
Nılaycım bende dınlemıstım bıkac dr den balık yagı vermeyın dıye ama ıstahsızlıga ıyı gelır belkı dıye vermek ıstedım
Elde yemeyen bı cocuk olunca ınsan sasırıyo ne yapacagını:)
Bıtkısel urun satan yerlere kecıboynuzu bakıcam bakalım ıns onu bulurum..
Sıbel masallah tarıfler deftere yazılıyo bırıde bana yazsa :)
Bende basladım ama ne zaman bıter bılmem
sonunda gelebıldım
Ay ıkı gundur kendımı rehın kalmıs gıbı hıssettım
Dun bakım vardı hadı zor gectı neysekı temızlık gunumdu aksamada mısafır vardı yogun gectı
bugun sabah basladım kk acılmıs gıreyım dıye yok bı turlu olmuyo ay okuyorum yazamıyorum catladım resmen
Sutu bıle tasırdım sabah kk derdındenKoca tencere tasmıs bı ses var dıye gıttım heryer battı tabı
Songulun msj ıyla anladım durumu sagol songulcum
ögleden sonrada mısafırım vardı neysekı aksama hallettı esım
Burayı anlattım bıraz burası cokerse arkadaslarla ıletısım devam etsın dıye no alısverısını söyledım hayır dedı
Bı ara tekrar denıycem en azından bırınızde olsa ıletısım kopmamıs olur
Ay nasıl özledım sızı
Herkes ıyıdır umarım
selam kızlar bu ralar selam verip kaçıyor gib i oluyorum taşınm ders çalışma ve minanın yeni dişlerle gelen huysuzluğu beni benden aldı. Benim eşimde tel alışverişine izin vermiyor maalesef anca burdan yazıyorum kociş ne deerse o napalım :)
balık kesinlikle somon ve hamsi özellikle norveç somonu kızlar karadeniz somonu yağ açısından o kadar zengin değilmiş. Bir de benim doktorum balıkyağı önermedi danıştım ama sentetik ürün kullanmaya gere yok bol ceviz ve aftada iki defa yağlı balık önerdi bende yedirmeye çalışıyorum
iyigeceler kizlar.
Birkacgun malesef internetimde ariza vardi hic bakamadim.dun gireyim dedim sansima kk kapaliydi bugunde emir ateslendi.simdi ayagimda salliyirum telden yaziyorum kimvar goremiyorum.uzun zaman girmeyince malesef gecmisi okumak pek mumkun olmuyor.yabanci kaliyorsun.
Emirin atesi 38 suan i uyuyamadi atesten aslinda 38,5 olmadan verme demisti doktorumuz ama dayanamadim verdim uyurken daha cok cikiyo atesi.
Niye bole oldu anlamadim.gecende boyle oldugunda doktor bogaz enfeksiyonu dedi arkadan dis gelmisti .bu sefer doktora goturmiycem bakalim.umca vermeye basladim yine.
Bu arada bir arkadasima eczaneci umca yerine keciboynuzu pekmezini onermis.oglu atesliydi ve oksuruyordu.
Icerigi ayni umcada katki madde koruyucu var ama keci boy.yok demis.icerik olarak tamamen ayni demis .kullanmis cik rahatlamis cocuk.bakslim bende alip deniycem.
Guldencim merak etmissin sagol arkadasim.insan boyle okuyunca ne kadar mutlu oluyor.ama baska merak eden olmadimi beni(
songil boreginden denemek istoiyorum ilk firsatta.
Kaan yurumus goz un aydin hevincim.
Balik konusunda minam ve yasemin bilmiyordum ogrendigim iyi oldu.
Bende genelde somon yediriyorum.
Bir ikikonu okuyabildim kizlar kusura bakmayin hepinizi opuyorum.
kizlar emirin ustunde kisa kollu badysi altta ince uzun pijamasi var sallarken ustunu ortmiyim dedim bir baktim kollari elleri buzgibi ama kafasi cok sicak ne yapmak lazim of ben bu ateste cok sasiriyorum ya cocugin basi yaniyo vucudu sogukoluyo
sagol wavss cim nasilsin alp tugra nasil.
Aynen cnm ya cocuk atesi varken uyuyamiyo bu gecede uykusuzum .dunde 3saat uyudum.keci boynuzu ozu tamamen bitkisel old.icin cnm pekmez yerine kullanabiliriz.
Bu arada nisan ayinda menenjit asimiz var yaptirmayicak olan varmi acaba.kimileri gereksiz goruyo .
canım netten ev buldu tuttuk işte haftaiçi gideceğiz. Canım ben saraçoğlundan da dinledim bu haplar şuruplar vs ile ilgili diyorki örneğin havuçta betakaroten var ama ayrıca onun faydasını ve aşırı tüketimde zararını dengeleyen, emilimini sağlayan madde de yine havucun kendi içinde var ama ilaç olarak aldığında sadece o maddeyi alıyorsun ama doğadaki madde kendi koruyucu ve destekleyicisi ile mevcut. Diğerleri de böyle ben o nedenle mina doğduğundan beri ne kan ilacı ne balık yağı verdim birkaç farklı doktora da danıştım aynı cevabı aldım. özellikle piyasa da çok çeşit balık yağı var epsinin içeriği ve yağ oranı farklı ve hangi şartlarda yapılıyor hangi balıklardan belli değil özellikle çinko çok tehlikeli. O nedenle ben ceviz ve balığı tükettirmeye çalışıyorum. Somon zaten ithal edildiği ve norveçte yılın her zamanı çıktığı için bayat olmayan bir balık onu veriyorum bir de hamsi. Diğerlerini sevmedi zten mina.
Ne çok yazdım :)
canım haftaiçi ama tam belli değil duruma göre. Evet canım ya işte toparlandım epey ufak tefekler kaldı. Bebiş nasıl canım?
Canım çok geçmiş olsun bizim doktor da 38i geçsin diyor ama ateş minada çok sıkıntı yapıyor ben 37.5 sonrası durmazsa veriyorum.
Canım uyutmadan önce ılık bi banyo ettirsedin iyi gelirdi belki biraz. Sen ilaç ver canım eğer ateş düşmezse calpol ile dolveni dönüşümlü verebilirsin. Canım uurken yine ince bi battaniye ört uyuyanın üstüne kar yağar derler takip et sürekli.. :)
ay msj yazıyorum gonderdıgım an hata verıyo yazdıklarım gıdıyo kac kere gırıs yaptım yıne
Gece gece moralım bozuldu noluyo kk ya anlamadım
Bende yatıcam cnm ıyı geceler sanada wavs cım sanada:)
nuraycım bugunkı sorularınız geldı aklıma yazıp cıkayım ıns
hamur dolapta bır haftaya kadar beklıyebılıyomus ben ucuncu gun yapmıstım gayet ıyıydı
yasmın de bekletmıstı sanırım
guldencım ben pastalar ıcın olan bıtter cukolar var onlardan kullanıyorum
herhangı bır bıtter olur sanırım uzerınde yazıyo zaten gr ben 150 gr kullanıyorum
evet altta kaynayan su usste cuko ve tereyagı erıtıyorsun
takıldıgın yer olursa sor tatlım:)
alinti yapiyim dedim olmadi
wavss evet cnm ozelmis 150 dedi doktor.menenjit mikrobu varmis.simdi hergun parklara gidiyorlar hic hijyen bulmuyorum gelince ne kadar yikasakta hastasida geliyo her turlusude.gecen gun kadinin birjni gordum kopegini gezdiriyo zorla kopegi salincaga oturttu salladi.yuhdedim ya.o kopek sonucta yerlerde geziyor dusunsene millet yerlere tukuruyor ozellikle turk halkimiz.konuyla alakali degil belki ama hijyen deyince aklima geldi anlatayim dedim.disarida cok ciktiklari icin ne bileyim dioktor ne dese asi icin yaptirayim diyorum .
Minam cnm tayininiz hayirlolsun.nereye cikti ben geri kaldigim icin .bu arada tavsiyelerin icin sagol cnm.bizimde doktorumuz en basindan beri nekanne balik hapi hic birini uygun bulnayip gereksiz goruyor.
Nutraks bende en kisa zamanda tarif defterimi elime alip yazmayi dusunuyorum herkes cok gzel tarifler paylasmia. Ama malesef vakit bulamiyorumki.atesle birlikte terliyo cnm emir birinden duymustum atesliykenerlerse vucut atesi atmaya basliyomus diye ne kadar dogru bilmiyorum.
K
kusla
beni cok sagol nm.bende bu az emire kucuk bir bisiklet almak istiyorum ama nasil bir sey olabilir ona gore daha .
günaydın kızlar
cvr geçmiş olsun. şimdi nasıl emir?
canım keşke iyi gelse balıkyağının işta üzerinde etkis yokmuş yine dr.lar sylüyor ama bak keçiboynuzu em iştah açar em kilo yapar. Benim kız onu da sevmiyor.
Canım seni çok iyi anlıyorum mina da hiç kilo almıor iştah bir gün açıksa diğer gün kapalı her gün bugün ne yedireceğim ne kadar yiyecek diye strese giriyorum.
Kızlar günaydın,
ateşi çıktı gece minanın gece yarısı şurup içirdim, şidişler epey şmdi düştü, ama iştah yok yemior şu an napcaz bilmem...
Umarım herkes iyidir...
cnm günaydın geçmiş olsun dişmi acaba yoksa hastalık belirtisimi..
sağolasın canım diş ya köpek dişleri geliyor üç gündür hem huysuz hem yeemiyor hem de bu gece ateşlendi mutemeeln patlamıştır gece ama ikisi aynı anda gelior yine iyice zorluyor kuzumu...
Taşınıyoruz evet canım tayin çıktı kısmetse birkaç güne gideriz..
Nil nasıl canım sen nasılsın?
oy kıyamam kuzuma ya.
Hayırlı olsun cnm:
Nil iyi bende biraz hasta gibiyim ama akşam bi duş aldım bide taylol içtim iyi geldi kendimi iyi hissediyorum:
Akşam az öncede yazdığım gibi çok oynadık keyifi yerindeydi.
Sabah ta 7de uyanmış benim hemen arkamdan..
Kızlar bu arada nille akşam bi oynadık sormayın inanılmaz coştuk önce top oynadık yorulduk sonra kızım bana kahve yaptı ayy çok iyidi ya bu hafta pek zaman geçirememiştik oyun anlamında ama güzel coştuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?