2012 kasım bebekleri büyüyor..

hımmm yıne hamaratlık yapacaksın yanı
bı sıkntsı vardır ıllakı kalktğına gore

hımmm yıne hamaratlık yapacaksın yanı
bı sıkntsı vardır ıllakı kalktğına gore

ya ben ölçüleri aklımda tutamıyorum da kek pastanın ee yarın birgün internetmiz de olmazsa dedim malum kv bizde kalacak rezl olamayayım kadına...defter tutuyorum da..önceden denediğim tarfleri bulup yazıyorum..e tabi gözüme yenileri de ilişiyo ama kociş yok ya içimden gelmiyo yapmak:))

ay bende aynı hıc tutamam aklımda sureklı yaptğım bı pasta bıle olsa yıne bakarım tarıfe
yaz bakalım canım kv ne guzel guzel yaparsın pastalar bu arada senın ıs bası nezamndı

Cvr cok gecmıs olsun cnm..
Ins gecenız ıyı gecer..
Gelemeyen arasıra yazan arkdsları hepımız merak edıyoruz emın ol:)

Nılaycım bende dınlemıstım bıkac dr den balık yagı vermeyın dıye ama ıstahsızlıga ıyı gelır belkı dıye vermek ıstedım
Elde yemeyen bı cocuk olunca ınsan sasırıyo ne yapacagını:)
Bıtkısel urun satan yerlere kecıboynuzu bakıcam bakalım ıns onu bulurum..

Sıbel masallah tarıfler deftere yazılıyo bırıde bana yazsa :)
Bende basladım ama ne zaman bıter bılmem

ay bende aynı hıc tutamam aklımda sureklı yaptğım bı pasta bıle olsa yıne bakarım tarıfe
yaz bakalım canım kv ne guzel guzel yaparsın pastalar bu arada senın ıs bası nezamndı
bende tutamıyorum canm ya emin olamıyorum o yüzden mecbur:))aslında iznm bitti bu ay başı ama rapor aldık ankaraya eşim geçinceye kadar.nisan 20 gibi başlıycam..pufffff

ii geceler canm

evet cnm ama çok sıkıcı gerçekten..ay yazımda kötü zaten sonra hiç bakasım gelmeyecek sanırım bu defteree ama bakalım yazdık yine de....

nuuurrrr nerelerdesin kuzucummmmmmm..................ayy ben de mi yatsam hergece aynı vicdan azabını yaşıyorum ders çalşmadım diye sabah başlama kararı alıyorum ama öylece kalıyo malesef..bugün yine kocabirgün kitap sayfası çevrmeden geçtii

Ay msj yazıyorum gonderdıgım an hata verıyo yazdıklarım gıdıyo kac kere gırıs yaptım yıne
Gece gece moralım bozuldu noluyo kk ya anlamadım

Bende yatıcam cnm ıyı geceler sanada wavs cım sanada:)

Nuraycım bugunkı sorularınız geldı aklıma yazıp cıkayım ıns
Hamur dolapta bır haftaya kadar beklıyebılıyomus ben ucuncu gun yapmıstım gayet ıyıydı
Yasmın de bekletmıstı sanırım

Guldencım ben pastalar ıcın olan bıtter cukolar var onlardan kullanıyorum
Herhangı bır bıtter olur sanırım uzerınde yazıyo zaten gr ben 150 gr kullanıyorum
Evet altta kaynayan su usste cuko ve tereyagı erıtıyorsun
Takıldıgın yer olursa sor tatlım:)

alinti yapiyim dedim olmadi

wavss evet cnm ozelmis 150 dedi doktor.menenjit mikrobu varmis.simdi hergun parklara gidiyorlar hic hijyen bulmuyorum gelince ne kadar yikasakta hastasida geliyo her turlusude.gecen gun kadinin birjni gordum kopegini gezdiriyo zorla kopegi salincaga oturttu salladi.yuhdedim ya.o kopek sonucta yerlerde geziyor dusunsene millet yerlere tukuruyor ozellikle turk halkimiz.konuyla alakali degil belki ama hijyen deyince aklima geldi anlatayim dedim.disarida cok ciktiklari icin ne bileyim dioktor ne dese asi icin yaptirayim diyorum .

minam cnm tayininiz hayirlolsun.nereye cikti ben geri kaldigim icin .bu arada tavsiyelerin icin sagol cnm.bizimde doktorumuz en basindan beri nekanne balik hapi hic birini uygun bulnayip gereksiz goruyor.

nutraks bende en kisa zamanda tarif defterimi elime alip yazmayi dusunuyorum herkes cok gzel tarifler paylasmia. ama malesef vakit bulamiyorumki.atesle birlikte terliyo cnm emir birinden duymustum atesliykenerlerse vucut atesi atmaya basliyomus diye ne kadar dogru bilmiyorum.

k
kusla
beni cok sagol nm.bende bu az emire kucuk bir bisiklet almak istiyorum ama nasil bir sey olabilir ona gore daha .

Günaydın kızlar

Cvr geçmiş olsun. Şimdi nasıl emir?

canım keşke iyi gelse balıkyağının işta üzerinde etkis yokmuş yine dr.lar sylüyor ama bak keçiboynuzu em iştah açar em kilo yapar. benim kız onu da sevmiyor.
canım seni çok iyi anlıyorum mina da hiç kilo almıor iştah bir gün açıksa diğer gün kapalı her gün bugün ne yedireceğim ne kadar yiyecek diye strese giriyorum.

kızlar günaydın,
ateşi çıktı gece minanın gece yarısı şurup içirdim, şidişler epey şmdi düştü, ama iştah yok yemior şu an napcaz bilmem...
umarım herkes iyidir...

hahaah gitti süt desene olsun ne yapalım süt temizlenir ama bende sütü temizlemeyi hiç sevmem o ayrı..

bende somonve hamsi veriyodum içimdaha rat şimdi..
Tel kohnusuna gelince söylenecek bişey yok aslında ama tel başka bişey sonuçta
mesela dün girmeyen kızlara ulaşa bildim ben ama beniye ulaşamadım.

kıyamam emirime ya umarım diştir çabuk atlatırsınız cnm:
Bu arada bensana özelden tel yazmıştım
istersen girdiğinde sen özelden yaz ben mesj atarım sana
sen fazla giremediğin için görememiş ola bilirsin cnm:

kizlar emirin ustunde kisa kollu badysi altta ince uzun pijamasi var sallarken ustunu ortmiyim dedim bir baktim kollari elleri buzgibi ama kafasi cok sicak ne yapmak lazim of ben bu ateste cok sasiriyorum ya cocugin basi yaniyo vucudu sogukoluyo

yok cnm buzgibide olsa koltuk altı boynu ve anlı sıcaksa kesinlikle giydirmeyin badiyle kasın..

bizde yaptırıcaz cnm:
Bizede 2 doktorumuzda..

hayırlı olsun nilaycım taşınacaksınız umarım istediğiniz gibi olur..

tamam cnm çok sağol sorarım mutlaka..

aynen cnm aynen bende yaptırıcam aşıyı..

günaydın kızlar

cvr geçmiş olsun. şimdi nasıl emir?

günaydın cnm:

Kızlar herkese kocaman bi günaydınnnn:
Hyırlı cumlar..

cnm günaydın geçmiş olsun dişmi acaba yoksa hastalık belirtisimi..

Kızlar bu arada nille akşam bi oynadık sormayın inanılmaz coştuk önce top oynadık yorulduk sonra kızım bana kahve yaptı ayy çok iyidi ya bu hafta pek zaman geçirememiştik oyun anlamında ama güzel coştuk..

cnm günaydın geçmiş olsun dişmi acaba yoksa hastalık belirtisimi..

sağolasın canım diş ya köpek dişleri geliyor üç gündür hem huysuz hem yeemiyor hem de bu gece ateşlendi mutemeeln patlamıştır gece ama ikisi aynı anda gelior yine iyice zorluyor kuzumu...

taşınıyoruz evet canım tayin çıktı kısmetse birkaç güne gideriz..

nil nasıl canım sen nasılsın?

oy kıyamam kuzuma ya.
Hayırlı olsun cnm:
Nil iyi bende biraz hasta gibiyim ama akşam bi duş aldım bide taylol içtim iyi geldi kendimi iyi hissediyorum:

Akşam az öncede yazdığım gibi çok oynadık keyifi yerindeydi.
Sabah ta 7de uyanmış benim hemen arkamdan..

ohhh iyi yapmışsınız canım zaten oyun oynamaya bayılıyor kuzular :)
aman dikkat et canım hasta olma anneler resmen tüm evin eli ayağı :)

oh ne güzel
nil ne kadar mutlu olmuştur

biz de sabah öpüşüp koklaştık
biraz oynaştık
bugün öğleden sonra yokum kızlar
toplantı var haftasonu
ankaraya gideceğiz defneyle :)
annem çok mutlu oldu tabi

dün akşam evi temizledim,defneyi uyuttum,valiz hazırladım,ütü yaptım ve duş alıp kendimi yatağa attığımda saat 1 di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…