- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.041
kızlar günaydın,
çok kötü bir gece geçirdik zaten bundan önceki iki gece de minanın ateşi 38 felandı dün ise hem çığlık çığlık ağladı tüm gece hem de sürekli vücudunu kasarak kucağımdan atmak istedi kendini bırakınca da daa çok ağladı eşim de ben de deli olduk bi çözüm bulamadık ağrısı vardır diye calpol verdik içmedi, su içmedi gazı vardır geçsin rhatlasın diye ilaç verdik onu da içmedi sürekli ağladı durdu en sonunda 3 civarıydı sızdı iki saat sonra emeye uyandı 7de tamamen kalktı.... anlamadık noldu dışarı çıkmıtık nazar da mı değdi ki kuzuma ya herkes çok sevdi oynadı onunla dün...
canm ya bir gün iki gün olsa oyalanacak bişey buluyo insan ama öyle haftalarr olunca o da kalmıyo....bi de öyle maharetlerm yok malesef(çok özenyorum ama...sadece örgü var bende onu da bıraktım bi süredr zaten yeni öğrenyorum senin dediğin gibi takıntı yapıyodum bitecek diye eşim şişleri ipleri gönderdi ankaraya ben yokken mahvedersn sen kendini dedi:)))sana da maşşalh ama elinden her iş geliyo....bende senn gibiyim kitap başlıyorum bitmeden imkanı yok duramyourm hep aklım onda oluyo...gece uyumam bitiriirim yani...
evet bakalım ya bir haftadan az:)))zaten bende yavaş yavaş toparlanmaya başlycam eşyaları oyalancam işte
yaa çok özledimmm..bi de çok fazla görüşemeyoruz da.....
canm çok geçmiş olsun neyse kuzucuk ii olsunda sende atlatrsın inşallah
Allah kavuştursun canım benim zor ya bu aralar anlıyorum seni bu seçim yüzünden eşimi göremez oldum akşam da gidiyo gece yarisi geliyo eve ben o gelince yatıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim merhaba
sen ve rana nasil.oldunuz
Merhaba canım eh ışte azalıyo öksürük ama bitmedi gitti rana da bugün sol tarafından uyandı herhalde pek bi agresif
Yarım saattir ayağımda sallıyorum bu seçim arabaları yüzünden uyuyamadi yavrum
Sen nasılsın paşa nasıl yaren çok güzelleşmis masallah yaa
Neyseki az kaldi cnm
Gel yahu sende aksamlati buraya
Rana hiç bırakır mi teli elimde görür görmez ya zezze yani teyze ya da nene
Kizlar bu arada lcw outlet te col indirim var 3.5 tl den baslayan fiyatlar
arasin yazin evde giyicegi 5 sort 5 tisort aldim
4 citcitli badi birde gimlel aldim
gezmeklikleride aliriz daha
bu firsati kacirmayim dedim
bence bir goz atin derik
Canim bu sene biraz uzun suruyir sanitim yakalananlar bir ayi buldugunu soykuyor
Ay sabah zaten vatsa agresiflik olr devam ediyor
secim yasagi nr zaman geliyorki
bakici teyzenizin oglunun sinavi nasilmis
Bu sabah aras saat dokiza gelirken emmeye geldi bir bakti babasi yok gozler oldu kocaman evde gezdi baba baba diye baktiki yok yeniden uyudu ole komiktiki
Ayy pek iyiymiş ama biz nisanda çanakkaleye gidince alacaz herhal bütün yazlıklari hem bana hem kızıma hem de eşime baştan aşağı alışveriş yapacam güne girmiştim nisanda bende tatil öncesiama akşam bi bakayım nete
Kız kardeşim de öyle dedi canım ya bu virüs baya çetin cevizmis ilaç kullanmadım diye de uzadı
Sınav biraz zormus ya telefonda sordum kadının başı ağrıyordu valla hemen kapattık inşallah iyi sonuç alır ne diyeyim
Aras babaci mi yaa yavrum benim gözümün önünde canlandı ya kıyamam sonra gelip uyumasına da maşallah
Seçim yasağı haftaya çarşamba canım ya bitmez valla bıktırdı hem kocami elimden alıyor hem gürültü yapıyo
Yerim ben onu yaHaga bizumkide pc canavari
demek zezze diyor kuzum
aras ta anane diyor hep ananesi ile konusyior diye
Canım benim nazar olmuş herhal ya da korkmuş çocuk rana da aynısını yaşadık ne surup ne su hiç birşey içmedi en sonuda fitil verdik ama yarım saat sonra etkisini gösterdi o gece çok kötüydü ya beled süresi var onu oku bi de yastığınin içine çevsen koy baş ucunda kalsın
İnşallah tekrarlamaz
Cik gecmisnolsun cnm cok zor bir geceymis
buyuk ihtimal ya nazar oldu ya gun icerisinfeki yogunluktan etkilendi
Imsalla bir daha yasamaz kuzuxuk
Yerim ben onu yabizim ki nene diyo annem kabul etmiyo ya anane diyecekmis
Neyse benim kuzu sonunda uyudu biraz ütü yapayım ondan sonra da yemek yapacam canım inşallah gelirim gece öptüm
sağol canım inş tekrarlamamz zaten mina çok nazar alan bir çocuk dışarı çıktıığımız ya da misafir geldiği gün olaki banyo yapmadan uyursa mahvoluyor... dün de ne yazıkki geç gelince uyuyordu yıkayamadım..
size de çok geçmiş olsun canım em ranayı zorlamıştır mhem de sen zorlasnıyorsundur hastalık çok zor cidden..
hepsi biden de olabiir canım zaten köpek dişleri de çıkmaa çalışıyor tam patlatamadı sürekli eli çenesinde, tutup tutup ağlıyor..
şu an da zaten sabatan beri çok sinirlii.. geliyo bana arkamdan sarılıyor ben ona sarılınca kızıyor herşeye kızıyor bugün...
canım geçmiş olsun sizeGünaydın herkese iyi pazarlar kızlar
Kızımdan hastalık geçti çok fenayım senelerdir hasta olmamıştım çok fenaymiş yahu
Rana hala öksürüyo ama hafifledi çok şükür pazar olmasına rağmen yine sabit 7.30 da kalktık onda kalktigim günleri çok özledim
geçmiş olsun berracıgaGünaydın kızlar
Yazamadım kaç gündür geçmişe de bakamadım..
Berra çok hasta oldu. Ateşi 39.5 i gördük. Boğazı iltihap lanmis yine. Dr görünce ooo çok kötü olmuş dedi. Her ay böyle olduğunu söyledim. O zaman üniversiteye gidip araştırılması lazım neden oldugu dedi.
Bi ara gitcez inşallah. Antibiyotik kullanmaya başlayınca ateşi düştü şimdi daha iyi çok şükür. Ama çok mizmiz ve geceleri çok sık uyanıyor sürekli emmek istiyor. Bizden haberler böyle işte
canım kesin nazar oldu yavrucakkızlar günaydın,
çok kötü bir gece geçirdik zaten bundan önceki iki gece de minanın ateşi 38 felandı dün ise hem çığlık çığlık ağladı tüm gece hem de sürekli vücudunu kasarak kucağımdan atmak istedi kendini bırakınca da daa çok ağladı eşim de ben de deli olduk bi çözüm bulamadık ağrısı vardır diye calpol verdik içmedi, su içmedi gazı vardır geçsin rhatlasın diye ilaç verdik onu da içmedi sürekli ağladı durdu en sonunda 3 civarıydı sızdı iki saat sonra emeye uyandı 7de tamamen kalktı.... anlamadık noldu dışarı çıkmıtık nazar da mı değdi ki kuzuma ya herkes çok sevdi oynadı onunla dün...
sağol zor gerçekten işte kuzu da zsıkıntı çekiyor biz de inş tez zamanda çıksın da tüm bebişlerin dişleri raatlasak...Arasta azilrda birsey anlamadi ama alttaki iki azida cok huzursuzdu belki ondansa olabilir
ay o durum fena oluyor hep pacada agalak kolay gele annesi sanada ona zor yani
canım geçmiş olsun size
uykusuzluk cok kotu ya biz hala uyumuyoruz erkenden kalkıyoruz bide uykuyu da cok severim ahh bende cok özledim uyuduğum gunleri
geçmiş olsun berracıga
canım keçiboynuzu ozunu sizde kallanmaya başlasanız bagısıklıgı kuvvetlendiriyormuş
valla berracık aklımda dua ediyorum Rabbim sifa versin inş
canım kesin nazar oldu yavrucak
sen onu okusaydın bol bol
simdi nasık uyudumu bugun
sağol zor gerçekten işte kuzu da zsıkıntı çekiyor biz de inş tez zamanda çıksın da tüm bebişlerin dişleri raatlasak...
canım öğlen uyudu zaten zor uyumuştu uyanınca da aynı aksililği devam... çorba teklif ettim yemedi çözdüm artık bizimki diş dönemi çorba içmiyor... aç kalmasın kuzucuk diye karnabaar suyunda makarna haşladım onu yedi soslu bi de ayran içti işte şimdi takılıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?