2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cik gecmisnolsun cnm cok zor bir geceymis
buyuk ihtimal ya nazar oldu ya gun icerisinfeki yogunluktan etkilendi
Imsalla bir daha yasamaz kuzuxuk

Allah kavuştursun canım benim zor ya bu aralar anlıyorum seni bu seçim yüzünden eşimi göremez oldum akşam da gidiyo gece yarisi geliyo eve ben o gelince yatıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neyseki az kaldi cnm
Gel yahu sende aksamlati buraya

Canim merhaba
sen ve rana nasil.oldunuz

Merhaba canım eh ışte azalıyo öksürük ama bitmedi gitti rana da bugün sol tarafından uyandı herhalde pek bi agresif
Yarım saattir ayağımda sallıyorum bu seçim arabaları yüzünden uyuyamadi yavrum
Sen nasılsın paşa nasıl yaren çok güzelleşmis masallah yaa

Kizlar bu arada lcw outlet te col indirim var 3.5 tl den baslayan fiyatlar
arasin yazin evde giyicegi 5 sort 5 tisort aldim
4 citcitli badi birde gimlel aldim
gezmeklikleride aliriz daha
bu firsati kacirmayim dedim
bence bir goz atin derik

Canim bu sene biraz uzun suruyir sanitim yakalananlar bir ayi buldugunu soykuyor
Ay sabah zaten vatsa agresiflik olr devam ediyor
secim yasagi nr zaman geliyorki
bakici teyzenizin oglunun sinavi nasilmis

Bu sabah aras saat dokiza gelirken emmeye geldi bir bakti babasi yok gozler oldu kocaman evde gezdi baba baba diye baktiki yok yeniden uyudu ole komiktiki

Kizlar bu arada lcw outlet te col indirim var 3.5 tl den baslayan fiyatlar
arasin yazin evde giyicegi 5 sort 5 tisort aldim
4 citcitli badi birde gimlel aldim
gezmeklikleride aliriz daha
bu firsati kacirmayim dedim
bence bir goz atin derik

Ayy pek iyiymiş ama biz nisanda çanakkaleye gidince alacaz herhal bütün yazlıklari hem bana hem kızıma hem de eşime baştan aşağı alışveriş yapacam güne girmiştim nisanda bende tatil öncesi ama akşam bi bakayım nete

Kız kardeşim de öyle dedi canım ya bu virüs baya çetin cevizmis ilaç kullanmadım diye de uzadı
Sınav biraz zormus ya telefonda sordum kadının başı ağrıyordu valla hemen kapattık inşallah iyi sonuç alır ne diyeyim
Aras babaci mi yaa yavrum benim gözümün önünde canlandı ya kıyamam sonra gelip uyumasına da maşallah
Seçim yasağı haftaya çarşamba canım ya bitmez valla bıktırdı hem kocami elimden alıyor hem gürültü yapıyo

Canim magaza ile fiyat farki cok fazla cidde
ay ana kiz giyinceksiniz demkki ginde tam zamaninda
benimde haziran da var iki adet tatil onvesi:)

Ay hadi ya herkez zor oldugunu soyluyor indalla hayirli sonuclar alirlar
desene secim size yaramadi
Bizik.sabit parti yok esim pek ilgilenmez o islerle
kendi belediyemizdee buyuksehir belediyeside ayri ayri partiler
hani adayin kim oldigina gore

Haga bizumkide pc canavari
demek zezze diyor kuzum
aras ta anane diyor hep ananesi ile konusyior diye
Yerim ben onu ya bizim ki nene diyo annem kabul etmiyo ya anane diyecekmis
Neyse benim kuzu sonunda uyudu biraz ütü yapayım ondan sonra da yemek yapacam canım inşallah gelirim gece öptüm

sağol canım inş tekrarlamamz zaten mina çok nazar alan bir çocuk dışarı çıktıığımız ya da misafir geldiği gün olaki banyo yapmadan uyursa mahvoluyor... dün de ne yazıkki geç gelince uyuyordu yıkayamadım..

size de çok geçmiş olsun canım em ranayı zorlamıştır mhem de sen zorlasnıyorsundur hastalık çok zor cidden..

Cik gecmisnolsun cnm cok zor bir geceymis
buyuk ihtimal ya nazar oldu ya gun icerisinfeki yogunluktan etkilendi
Imsalla bir daha yasamaz kuzuxuk

hepsi biden de olabiir canım zaten köpek dişleri de çıkmaa çalışıyor tam patlatamadı sürekli eli çenesinde, tutup tutup ağlıyor..

şu an da zaten sabatan beri çok sinirlii.. geliyo bana arkamdan sarılıyor ben ona sarılınca kızıyor herşeye kızıyor bugün...

Eee rana annesi o dedigim dedik:)
Kolay gelsin arkadasim optum

Arasta azilrda birsey anlamadi ama alttaki iki azida cok huzursuzdu belki ondansa olabilir
ay o durum fena oluyor hep pacada agalak kolay gele annesi sanada ona zor yani

canım geçmiş olsun size
uykusuzluk cok kotu ya biz hala uyumuyoruz erkenden kalkıyoruz bide uykuyu da cok severim ahh bende cok özledim uyuduğum gunleri
geçmiş olsun berracıga
canım keçiboynuzu ozunu sizde kallanmaya başlasanız bagısıklıgı kuvvetlendiriyormuş
valla berracık aklımda dua ediyorum Rabbim sifa versin inş
canım kesin nazar oldu yavrucak
sen onu okusaydın bol bol
simdi nasık uyudumu bugun

İki parça ütü kala rana ağlayarak uyandı bugün hiç güzel uyanmadi ya var bi terslik bi günü bi gününe uymuyo gece güzel geçse bari ayağıma aldım uyudu yine benim yemek kaldı iyi mi

Arasta azilrda birsey anlamadi ama alttaki iki azida cok huzursuzdu belki ondansa olabilir
ay o durum fena oluyor hep pacada agalak kolay gele annesi sanada ona zor yani
sağol zor gerçekten işte kuzu da zsıkıntı çekiyor biz de inş tez zamanda çıksın da tüm bebişlerin dişleri raatlasak...

canım öğlen uyudu zaten zor uyumuştu uyanınca da aynı aksililği devam... çorba teklif ettim yemedi çözdüm artık bizimki diş dönemi çorba içmiyor... aç kalmasın kuzucuk diye karnabaar suyunda makarna haşladım onu yedi soslu bi de ayran içti işte şimdi takılıyor...

iyi maşallah canım gene de yemiş bişeyier hiç yememesinden iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…