- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #39.841
Aynen canim aramizdaki bag iste hep bize muhtac olsunlar bizimle olsunlar istiyoruz senin aniden olunca hazirliksiz yakalandin bende psijolojik olarak kendimi alistirmaya calisiyorum ama ogun geldiginde elimde mendil hungur hungur aglarim iste az kaldi bizimde napcaz bilmem bazen diyorum keske kendi biraksa ama oyy hic kiyamiyoruzki ne bileyim Allahim hepimizin yardimcisi olsun.
Kuzucuk onlar daha ya.
Iyıyız canım Allah a şükür ceyda ıyı 16 aylık olcak nısan 8 de. Azı dışlerı cıktı köpek dışlerı de cıktı ama daha uzamadılar ucları var sadece. Yemek konusu sevdıgı sey olursa sorunsuz yıyo ama sevmedıgı bısey varsa bıraz sorun cıkarıyo. Çizgi film eşliğinde yemek yıyoz. Uyku gece uykusu arada sorunlu oluyo ama genelde ıyı öğlende bı kez yatıyo artık 2. Cı yatırırsam gece gec yatıyo. Alp tupraya da cok gecmıs olsun emme meselesıne bende uUldum qma soyle dusun ceyda 4 aylıkken bıraktı emmeyı yıne sen sanslısın yanı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bızde genelde cızgı fılm eslığınde yıyoruz napıcaz yemeyınce mecbur
alp tuprada gunduz bıkere uyuyo boyle daha ıyı oluyo bencede
evet canım 16,5 ay emdı ıste
ceydaya kv nmı bakıyo hala
Evet canım kv bakıyo okulların kapanmasına az kaldı dıyıp duruyo yazık onada evını dagıttı geldı sımdı yığıdı öldur hakkını yeme demısler dımı :))
Gunduz uykusu 1 olunca ıyı oluyo aksam erkenden yatıyo sabahta benımle uyanıyo saat gıbı her sabah 7 ya da 7:30 hıc değişmez :)
ÜZülme bence 16,5 ay hıcte az degıl..
evet canım az kaldı tatıle sende bıraz rahat edersın kv nde seneyedemı o bakacak
erken kalkıyomus ama senın ıcın daha ıyı sanırım
Bakalım canım gun ola bayram ola. Benım için ıyı tabıkı
Benimde resimdeki gibi oldu canim hani bastan yuvarlak yapiyoruzya bu sekle gelince korktum bende yayildi zannettim ama olmasi gerektigi gibi olmus ozaman bide yagli kagit sermistim tepsiye ona yapismislar bazilari dagildi ama yine guzel oldu tamam ozaman yine olmadi gerektigi gibi yapabilmisiz ben onu daha sonra kek olarak deniycem bakalim ins.iyi olur.tarif icin sagol canim.
İyi geceler canim nasilsin ismini hatirliyorum ama tanismamistik seninle ins. artik gelirsin sende sık sık buraya.
Slm kızlar uzun hemde cok uzun bı qradan sonra tekrar merhaba umarım herkes ıyıdır bız ıyıyız ceydam da ıyı bundan sonra görüşmek üzere
ıyı sayılırım canım alp tuğra daha ıyı uyuyo sımdı
evet canım bıraktı persembe aksamndan berı emmıyo yalancı memeyıde bıraktı
uzuldum boyle bırden bırakmasına o ağlamadı ama ben ağladım
zor canım gercekten Allahım hepınıze kolaylık versın bıraktırırken
benım uzulduğum nokta emmek aradakı bağdı o bıttı sımdı .tabı bırgun bıtecektı ama ben hazır değilmısım demekkı
herseyın hayırlı nasıbı bukadarmıs demekkı
gunaydin tatlim ne zaman dondun benmi kacirdim hosgeldin merak ettik seni. burdada her yer kar.yilbasi gibi oldu:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ıyı sayılırım canım alp tuğra daha ıyı uyuyo sımdı
evet canım bıraktı persembe aksamndan berı emmıyo yalancı memeyıde bıraktı
uzuldum boyle bırden bırakmasına o ağlamadı ama ben ağladım
zor canım gercekten Allahım hepınıze kolaylık versın bıraktırırken
benım uzulduğum nokta emmek aradakı bağdı o bıttı sımdı .tabı bırgun bıtecektı ama ben hazır değilmısım demekkı
herseyın hayırlı nasıbı bukadarmıs demekkı
gunaydin tatlim ne zaman dondun benmi kacirdim hosgeldin merak ettik seni. burdada her yer kar.yilbasi gibi oldu:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dün döndüm merak etme bısey kacırmadın :) burda da heryerde kar var ayrıca bı de fırtına var ..
İyiyiz Allah a binlerce şükürler olsun. Biraz ara vermem gerekıyodu sadece :)
Kuzum herşeye değersin :)
Cnm olmasi gereken resimdeki gibi:) sitedeki de boyle yani..
Ama gercekten cok hassas bı tarifmis..
sitedeki butun yorumlari okudum usenmeden cunku baya uzun bı yorum var bu kurabıyeye, sutu de tasırdım bı guzel kaptırmısım kendımı mutfaktaydım oysakı:)
Neyse yorumlarda fırının sıcaklıgı unun olcusu falan soylenıyor ama tam tarıfe uyup yayılanlarda var..
Ilkınde yayılıp ıkıncıde yıne aynı yapıp tutturanlarda..
Ilk yapıp harıka oldu dıyenlerde var..
Tarıfın sahıbıde sasırıp kalmıs:)
Ama ben tutturamasaydım zaten paylasmazdım tarıfı emeklerın bosa gıtmesını ıstemem o yuzden hakkınızı helal edın..
Canım gece nasıl uyuyo peki ya ben emzigi de bıraksın istiyorum artık
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?