2012 kasım bebekleri büyüyor..

Evet cok guzel ve dogru gercektende..

Nıye uyuyamadınkı cnm kafanı bı seylere taktıysan yada bugun yapacagın bıseyler varmıssa aklında ondandır belkı..
Ben o zaman uyuyamam..

benicim öncelikle ben bu hikeyeyi biliyorum ama herdefasında severek tekrar okuyorum paylaştığın için çok sağol
nekadar doğru değilmi
işin iç yüzünü bilmeden konuşmak çok kolay ahh bu önyargılar varya zaten başımıza ne geliyosa onlardan geliyo bi kurtula bilsek süper olacak ama bu her konuda böyle..

fundam bencede kafana bişey takmışsındır cnm:
nilay minacığk toparlar inşallah en kısa zamanda cnm..
yaseminim ablan haklı ama sende haklısın..

ay cnm benim kusura bakma yaa burası biraz karışık bugün arşivimiz yer değiştirioda:) hoşgeldin tatlım. minacık nasıl kuzular çok çekio dişten yaa benimki de eli ağzında dolanıo. inş. hepsi çıkarır biterde rahatlarız. eee alışabildiniz mi rizeye. yağmur var mı bol bol...

15 nisan ,nş. cnm az kaldı. teyzesi 10 aylıkken gördü en son cnm ama uzun değildi o zaman. inş. güzel olur bakalım

fundacım sağol defne nasıl sen nasılsın?

benicim doğru işte süzülüyor yavrular ya resmen mina kuş kadar kaldı bu son günlerde çok üzüldüm ya...
ay hemen gül gibi soluolar tatlım gerçekten bu ara bizde çok süzük gezioruz. sağlıklı olsunlarda buna şükür.

ay herkes haklı olunca olmuo ki ama

Gunaydin canlarim
uykusuz annelerimiz bugub nescafe icin biraz acilirsiniz hem uyumayip hem eeken kalkmaz zor olsa gerek
guldenim masalla nil ime ya rabbim nazardan korusun kim derki birbucuk yasinda sanki 3 yasinda kocaman bir kiz
Ay dunku kurabiye olayumdan sonra bende itirafta bulunayim

herkezin cok kolaylikla yaptigi mercimek kofteyi songul yapamadi olmadi
Ben cok beceriksiz bir kadinim

ha ha ha :) desem yeterli olur mu ki acaba songülüm:) uykum açıldı birden:) kaç kez yaptım bu tarifi acaba hatırlamıyorum fotosunu da göndermiştim sana:)

fundacım sağol defne nasıl sen nasılsın?

benicim doğru işte süzülüyor yavrular ya resmen mina kuş kadar kaldı bu son günlerde çok üzüldüm ya...
biz iyiyizcnm
defne hasta olmamak için direniyor

Evet cok guzel ve dogru gercektende..

Nıye uyuyamadınkı cnm kafanı bı seylere taktıysan yada bugun yapacagın bıseyler varmıssa aklında ondandır belkı..
Ben o zaman uyuyamam..
cnm kafama taktığım bişey olursa ben de uyuyamam
ama görünürde taktığım bişey yoktu ama bilemedim ki

aaa niye beceriksiz olasın cnm

bilmiyorum ki cnm görünürde taktığım bişey yok

kızlar bu arada dün yeni çorap aldım.ilk defa kızıl siyah diye bi renk aldım satıcı kızın önerisiyle
ve şimdi iyiki almışım diyorum
çok hoşuma gitti
aklınızda bulunsun
etek altında çok hoş duruyor
daha fazla almadığıma pişman oldum

günaydın cnm aaaaa:
çok şaşırdım olmadı beceremedim derken nesi olmadı şekerim
ee bağlansaydın bana ben nasıl bağlanıyorum size
mesela hedefim senin şu çakma kol böreğini yapmak ama sana bağlanarak haha:

güle güle kullan cnm
kızıl siyahnın normalden farkı ne peki?

sağol cnm daha iyileri senin olsun
siyah renk normalde ama sanki çorap çooook inceymış gibi duruyor
yani rengi koyu durmuyor

sağol cnm daha iyileri senin olsun
siyah renk normalde ama sanki çorap çooook inceymış gibi duruyor
yani rengi koyu durmuyor

anladım alıcam bende..

Çok yok canım,sadece bana iyice düşkünlesti. Yapışık ikiz gibiyizCnm sütün içine bal yada şeker kat. Tatlı olunca içerGünaydın cnmGünaydın cnm

esım seker kat dedı ama koymak ıstemedım bal da aklıma gelmedı artık haftaya sut alınca tekrar bı denerım
ay ben hıc etek gıymıyorum sadece arada elbıse gıyerım 2 tane var trıko okadar sen calıstğın ıcın cesıt cesıt guzel guzel gıyınıyosundur canım

canım bendede hıp ın bebe bıskuvusu vardı bıdahakıne ondanda koyayım ıcıne ıcer belkı ben haftada 2.5 kılo sut alıyorum ıcse ıyı olacak
zeynep ılay ın sacları kesılecek yanı sonunda sımdıden solıyım foto ısterız
banyodada sacları yuzunden ağlıyo olablır canım

aynen cnm bizde öyle düşünüyoruz çünkü saçları uzadıgından beri böyel. doğduğumuzdaki saçlarımız hep döküldü sadece tepemiz kalmıştı. onlarda haliyle çok uzadı suyu dökünce yüzünü kapatıyo:) bakalım inş. doğru düşünüyorusdur da ağlamalar biter.
ay sen içmek için mi 2,5 lt alıyosun cnm süt. bende ortalama 10 günde bir 5 lt alıyorum ama hepsini yoğurt yapıyorum süt içenimiz yok yaa

yok canım bende yoğurt yapıyorum
bızdede ıcen yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…