- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.421
Günaydın kızlar hayırlı Cumalar, Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
Güldenim baya yorulmuşsun canım haftasonu dinlenme ihtimalin varsa hiç kaçırma dicem de nil de annesini özlüyor dimi , bu arada kocaman kız olmuş maşallah 41 kere
yasminim maşallah zeynep çok tatlı olmuş , üzülme hem annesi çabucak uzuyorlar saçları,
eşim Kaan'ın saçlarını aralıkta kesti biraz yamuk oldu mecburen sıfıra yakın yaptı o soğukta hemdeama çok şükür eskisinden dahada gür ve güzel çıktı saçları şimdi
ayşegül şimdiden hayırlı yolculuklar canımmasal uslu bi çocuk üzmez annesini inşallah
bizim paşada hala uyuyor kızlar, bu saat farkına hala alışamadı paşa, bir ara 5de uyanmış ben duymadım eşim toplantıya gidicekti o duymuş o saatte, aradı şimdi naptı diye dedim keşke su içirseydin susamıştı diye ben 6da uyandım hemen su içirdim uyudu yine. Bakalım kaçta uyancak :26:
aslında benimde çok uykum var ama telefon bekliyorm ev sahibinden, kepenklerimiz bozuldu oturma odasında oda karanlık kaldı dün akşamdan beri, yoksa bende uyucaktım Kaanla
Günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar Rabbim dialarimizi kabul etsin ins
ayşegül hayırlı yolculuklar size ins masal hemen uyur
guldencim menü süper Ellerinize sağlık bende mi gelsem sana bugün akşam olmaz
yasemincim lütfen bansda resim atarmisin watsap tan herkes gördü bi ben kaldım
funda masallah defneme çok tatlı olmuş ins bugün biraz daha iyidir
betül nasıl oldun erdem nasıl
fatma ne yaptın calisabildinmi dün gece kolayladin mi
benicim kaç gündür temizlikle uğraşıyorsun çok yörüyorsun kendini
yok cnm ne azı iki çeşitte salata var çorbası tatlısı zeytinyağlısı ana yemeği herşey var maşallah:) benim bile gelesim geldi yani:)
nurayım sen mi geldin benmi yanlış görüyorum:)
Dün eşimin ark geldi kızlar sibelin kolay beytisini yaptım bulgur pilavı yoğurt ve sumakli soğan eşliğinde sundum çok çok beğenildi hazirlardan daha güzel olmuş dediler tavsiye ediyorum
ayrıca yalancı tavuk gogsude yaptım benim tarifimde yasemin seninkiyle aynı yanlız krem santi yoktu benim tarifte ondan koydum çok daha kıvamlı oldu sağol arkadaşım
sırada kateeinurun sini köftesi ile beninin kurabiyesi var ilk fırsatta onlarida deniycem eşim int kapattircam devamlı kkdasin diyordu şimdi çok memnun
Benim esimde yardimcidir ama hiç koltuk hali silmez valla bravo eşine canım bide adama odun deyip duruodun adam daha ne yapsin gulden ve alkış eşine masallah
ay benim tarifimde krem şanti yok kii:) benimki zaten bıçakla kesilecek kıvamda oluo cnm gayet kıvamlı oluo. bi de zyenepte yio ya krem şanti denemedim hiç. afiyet olsun diğerlerini bende denemek istiyorum. hatta annemi bize götürcem bu akşam kolay beytiyi deneyerek başlayabilirim:)Dün eşimin ark geldi kızlar sibelin kolay beytisini yaptım bulgur pilavı yoğurt ve sumakli soğan eşliğinde sundum çok çok beğenildi hazirlardan daha güzel olmuş dediler tavsiye ediyorum
ayrıca yalancı tavuk gogsude yaptım benim tarifimde yasemin seninkiyle aynı yanlız krem santi yoktu benim tarifte ondan koydum çok daha kıvamlı oldu sağol arkadaşım
sırada kateeinurun sini köftesi ile beninin kurabiyesi var ilk fırsatta onlarida deniycem eşim int kapattircam devamlı kkdasin diyordu şimdi çok memnun
oy kuzuma maşallah. benim kide bu sabah 7 çeyrekte kalktı geç kaldık:)Ben geldim canım
elif kolumda uyuyor uyandı sekizde kollarima alinca uyumaya devam ama benim uykum kaçtı bu saatlerin alınması benim kıza yaradı sekizde kalkardi dokuz oldu
benimkide süpürü balkon yıkar çöp atar o kadar:) ama canı isterse:)Benim esimde yardimcidir ama hiç koltuk hali silmez valla bravo eşine canım bide adama odun deyip duruodun adam daha ne yapsin gulden ve alkış eşine masallah
sağol teyzesi akşam eşim beğenince içim ısındı he he:) ay oğlum olsa naparım bilmem benim adam durmadan traşa götürmek ister:) kuzuya maşallah aslında tam fırsatmış dinlenirdin bi güzel.aksilik olmuşGünaydın kızlar hayırlı Cumalar, Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
Güldenim baya yorulmuşsun canım haftasonu dinlenme ihtimalin varsa hiç kaçırma dicem de nil de annesini özlüyor dimi , bu arada kocaman kız olmuş maşallah 41 kere
yasminim maşallah zeynep çok tatlı olmuş , üzülme hem annesi çabucak uzuyorlar saçları,
eşim Kaan'ın saçlarını aralıkta kesti biraz yamuk oldu mecburen sıfıra yakın yaptı o soğukta hemdeama çok şükür eskisinden dahada gür ve güzel çıktı saçları şimdi
ayşegül şimdiden hayırlı yolculuklar canımmasal uslu bi çocuk üzmez annesini inşallah
bizim paşada hala uyuyor kızlar, bu saat farkına hala alışamadı paşa, bir ara 5de uyanmış ben duymadım eşim toplantıya gidicekti o duymuş o saatte, aradı şimdi naptı diye dedim keşke su içirseydin susamıştı diye ben 6da uyandım hemen su içirdim uyudu yine. Bakalım kaçta uyancak :26:
aslında benimde çok uykum var ama telefon bekliyorm ev sahibinden, kepenklerimiz bozuldu oturma odasında oda karanlık kaldı dün akşamdan beri, yoksa bende uyucaktım Kaanla
ay attım şekrim pardon:)Günaydın kızlar
istemiyorum kurabiye hıhsağol tatlım allahım korusun hepsini..
aynen nil beni özlediği için hep oynamak istiyo..
ama onunla oynamak yormuyo beni:
ayyy gelsen negüzel olur şekerimyaa:
yaseminim ay siz gelin bak aynı menüden sizede yapıcam ama sana çatlak kurabiye yepıcam tatlı olarak :):)
ay bende deniyeyim bari bi ara..
ay o konuda odun değil şekerim incelik konusunda odun diorum bennn:
ay benim tarifimde krem şanti yok kii:) benimki zaten bıçakla kesilecek kıvamda oluo cnm gayet kıvamlı oluo. bi de zyenepte yio ya krem şanti denemedim hiç. afiyet olsun diğerlerini bende denemek istiyorum. hatta annemi bize götürcem bu akşam kolay beytiyi deneyerek başlayabilirim:)
oy kuzuma maşallah. benim kide bu sabah 7 çeyrekte kalktı geç kaldık:)
bi de kocişe börek yaptım ankaraya gitti ya ay fırının dibinde bekledim ya kızarmadı gitti:) 8i beş geçe zor yetiştim işe:)
benimkide süpürü balkon yıkar çöp atar o kadar:) ama canı isterse:)
sağol teyzesi akşam eşim beğenince içim ısındı he he:) ay oğlum olsa naparım bilmem benim adam durmadan traşa götürmek ister:) kuzuya maşallah aslında tam fırsatmış dinlenirdin bi güzel.aksilik olmuş
ay attım şekrim pardon:)
istemiyorum kurabiye hıh:)
e daha ne yapsın aam da incelik yapıo karısı yorulmasın diye halledio işleri işte. lütfen adamları da harcamayallım he he:)
aaa okadarda yapsınlar dimi ama:..
Günaydın canım aksilige bak tamda uyuncak zamanmis aslında tel hemen gelisinde sende yat uyu hemen
sağol tatlım allahım korusun hepsini..
aynen nil beni özlediği için hep oynamak istiyo..
ama onunla oynamak yormuyo beni:
ayyy gelsen negüzel olur şekerimyaa:
yaseminim ay siz gelin bak aynı menüden sizede yapıcam ama sana çatlak kurabiye yepıcam tatlı olarak :):)
ay bende deniyeyim bari bi ara..
ay benim tarifimde krem şanti yok kii:) benimki zaten bıçakla kesilecek kıvamda oluo cnm gayet kıvamlı oluo. bi de zyenepte yio ya krem şanti denemedim hiç. afiyet olsun diğerlerini bende denemek istiyorum. hatta annemi bize götürcem bu akşam kolay beytiyi deneyerek başlayabilirim:)
oy kuzuma maşallah. benim kide bu sabah 7 çeyrekte kalktı geç kaldık:)
bi de kocişe börek yaptım ankaraya gitti ya ay fırının dibinde bekledim ya kızarmadı gitti:) 8i beş geçe zor yetiştim işe:)
benimkide süpürü balkon yıkar çöp atar o kadar:) ama canı isterse:)
sağol teyzesi akşam eşim beğenince içim ısındı he he:) ay oğlum olsa naparım bilmem benim adam durmadan traşa götürmek ister:) kuzuya maşallah aslında tam fırsatmış dinlenirdin bi güzel.aksilik olmuş
ay attım şekrim pardon:)
istemiyorum kurabiye hıh:)
e daha ne yapsın aam da incelik yapıo karısı yorulmasın diye halledio işleri işte. lütfen adamları da harcamayallım he he:)
ama o kadarını da yapmayalar var şekerim kabul et :)
sorma nuraycım ya tam aksilik oldu halada tel gelmedi bekliyorum daha
hiç yorulur mu insan annesi bide tam akıllı bıdık oldular şimdi dahada hoşuna gidiyor insanın onlarla vakit geçirmeyi
benim eşimde öyle işte durmadan götürmek istiyor ben istemiyorum uzasın biraz daha biraz daha diye diye çocuğa en sonunda at kuyruğu yapıcam
ben yavaştan kahvaltı hazırlayayım kızlar öptüm hepinizi
günaydın şekerim ay çok yoruldum sorma
ama yapmam gerekiyodu
ha bu arada eşim sağolsun benmn gidene kadar oturma odası koltuklarını halısını mutfağın halısını silmiş sağolsun çok mutlu oldum:
tabi benim yaptığım gibi olmamış ama olsun yinede güzeldi:
bu arada saymayı unutmuşum birde çamaşır attım duş aldım onları saymıyorum
ay nasıl yetiştim bende bilemedimmm:
yaseminim mmenüde
mercimek çorbası annem yapıcak:
tekirdağ köfte buranın çok meşur köftesidir.
yanına pilav patatez kızartması:
birde taze fasülye olacak
tabi tatlı tiremusu
:
hehe:
Günaydın kızlar hayırlı Cumalar, Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
Dün eşimin ark geldi kızlar sibelin kolay beytisini yaptım bulgur pilavı yoğurt ve sumakli soğan eşliğinde sundum çok çok beğenildi hazirlardan daha güzel olmuş dediler tavsiye ediyorum
günaydın cnmgunaydi. kizlar hayirli cumalar herkese
rabbim bu mubarek gunde gunHlarimiz affetsin dualarimizi kBul etsin ins
masal i uyandircKtim sozde:)ama kiyamadim 8gbi kaldirayim dedim kiyamiom
hala takiliom yatakta nette:)
cnm annem sözünü alsa da dediğin gibi ben yapamamoyyy yerim o fıstığı bennnn:
cnm inşallah hasta olmazsınız ikinizde..
eee ay cnmgeri alsın annen sözünü kötü olmuş bu fundammm:
ama annen alsada senin yapın deyişmez cnm
allahım kazandıracak sana mutlaka mükefatı vardır nedyeyim..
ohh negüzel çok uzun zaman oldu keyif yapmayalı
ya bende bahçeli bi ev istiyorum negüzel ..
bize yokmuuuuuu:
resimyani heheh:
cnm sadece 2 aşı markası var doktorumuzun dediğini istiyorum ben bulamıyorum diyerivar
bakalım bugün songülüm yaptırsın ona göre bakıcaz artık..
aminnnn:
kız direk uyandırmada biraz ses yap
ay zile basınca hemen uyanıyo benim sıpa..
kızlarrr herkese kocaman i günaydın hayırlı cumalar:
ben çok uykusuzummm:
akşam saat 1i geçiyodu yattım herhalde bilmiyorum belki 2ydi ay
eve gittim hemen toz aldım sonra toplantıya gittim sonra geldim banyoyu mutfağı temizledim tatlı yaptım offf:
çok yorgunum çok gözlerim ağrıyo..
günaydın cnmherkese günaydın kızlar... gececiler uyuyo bu ara:) ayşegül cnm inş. sorunsuz bi yolculuk geçirirsiniz gerçi masal uuslu bi bebek kesin üzmez annesini. benim ki olsa bilemiycem:) güldenim çok yorulmuşsun misafir bu akşam mı gelio tatlı neyaptın bakim
menü gayet güzelgünaydın şekerim ay çok yoruldum sorma
ama yapmam gerekiyodu
ha bu arada eşim sağolsun benmn gidene kadar oturma odası koltuklarını halısını mutfağın halısını silmiş sağolsun çok mutlu oldum:
tabi benim yaptığım gibi olmamış ama olsun yinede güzeldi:
bu arada saymayı unutmuşum birde çamaşır attım duş aldım onları saymıyorum
ay nasıl yetiştim bende bilemedimmm:
yaseminim mmenüde
mercimek çorbası annem yapıcak:
tekirdağ köfte buranın çok meşur köftesidir.
yanına pilav patatez kızartması:
birde taze fasülye olacak
tabi tatlı tiremusu
:
hehe:
günaydın cnmGünaydın kızlar
cnm sini köftesi ve çatlak kuarbiyeyi tavsiye ederimDün eşimin ark geldi kızlar sibelin kolay beytisini yaptım bulgur pilavı yoğurt ve sumakli soğan eşliğinde sundum çok çok beğenildi hazirlardan daha güzel olmuş dediler tavsiye ediyorum
günaydın cnm
hayırlı yolculuklar şimdiden
cnm annem sözünü alsa da dediğin gibi ben yapamam
cnm benim halini çok iyi anlıyorum
inşallah işyerinde bugün çok iş olmaz da rahat edersin
günaydın cnm
menü gayet güzel
daha ne olsun
bu arada maşallah nazar değmesin eşine
arkası da gelir inşallah
bir de odun diyorsun adama
günaydın cnm
defne daha iyi
en azından burnu akmıyor
ateşlenmesi de azaldı çok şükür
cnm sini köftesi ve çatlak kuarbiyeyi tavsiye ederim
beytiyi denemek lazım
yasmın canım gunaydın
bak esınde beğenmıs sende alısırsın zamnla
aksam banyo yaptrdınmı zeynep ılayı
alıştım bile:) yok cnm nasip olmadı sular sağolsunbu akşam ananemizle yıkıycaz artık malum babamız sınav için ankaraya gitti...
ay sular mı yoktu dun bızdede su ve elketrık yoktu bıara kotu oluyo yanı
ınsallah guzel gecer esının sınavı
cnm ben de bilmişyorum ama sanırım onu yayması fdaha kolay oluyorgünaydın tatlım maşallah yine hamratlığğın üstünde... bişey sorcam cnm yaa sini köftesini niye parça parça koyup yayıyoruz direkt yaymıoruz.) katreinurrrrr duy sende sesimi
gunaydın canım masallah yapmıssın temızlığını tabı esınede tebrıkler benımkı hayatta yapmaz
menunde guzel bence
günaydın cnm
hayırlı yolculuklar şimdiden
cnm annem sözünü alsa da dediğin gibi ben yapamam
cnm benim halini çok iyi anlıyorum
inşallah işyerinde bugün çok iş olmaz da rahat edersin
günaydın cnm
menü gayet güzel
daha ne olsun
bu arada maşallah nazar değmesin eşine
arkası da gelir inşallah
bir de odun diyorsun adama
günaydın cnm
defne daha iyi
en azından burnu akmıyor
ateşlenmesi de azaldı çok şükür
cnm sini köftesi ve çatlak kuarbiyeyi tavsiye ederim
beytiyi denemek lazım
günaydın kızlar
başım çok ağrıyor
akşam defne 10 da uyudu
ben de haftasonu kvlerde kalacağım için çanta hazırladım
sonra da aldığım ekmek makinasını denemek için ekmek yaptım
çamaşırları katlayıp yerleştirdim
yattığımda saat 12 idi
ama gece yine sık sık uyandım
sabah fizik tedaviden sonra kp aldım arabayla gideceği yere bıraktım
oradan işe geçtim
buarada sabah yaptığım ekmeği kvlere götürdüm
tadına bile bakmamıştım
biraz önce kv yi aradım nasıl olmuş yediniz mi diye
beğenmiş devamı da gelir inşallah diyor
gelir gelir merak etme dedim
cnm ben de bilmişyorum ama sanırım onu yayması fdaha kolay oluyor
onu ben de düşündüm tek parça halinde yapsam diye ama tariften de ayrılmak istemedim
yok cnm ya ne hamaratlığı
ben malzemesini ayarladım sadece, kalanını makina yaptı
Günaydın kizlar pasam cok sukur daha iyi mizirdakligimiz azaldi ben cok kotu oldum aksam simdi iyiyim sukur
Ayşegül hayırlı yolculuklar haber et bize
Balbocugu cook tatli olmus maşallah
Gülden maşallah esine
Yagmur elif nasil
Hevin kuzum ax jaldi dimi
Katreinur dini köftesi ve fellah koftesi fena halde canim cekiyo ama kv geliyo yarin ona yaptırırim
Bu arada dedigim gibi kv kp geliyo yarin bir ay falan bendeler bakicaz artık erfem cok mutlu okacak ee o mutluysa ben daha mutlu bizden haberler böyle unuttugum atlafigim cokk var biliyorum ama ise dönmem laxim öptüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?