2012 kasım bebekleri büyüyor..

sağol tatlım allahım korusun hepsini..
aynen nil beni özlediği için hep oynamak istiyo..
ama onunla oynamak yormuyo beni:

ayyy gelsen negüzel olur şekerimyaa:

yok cnm ne azı iki çeşitte salata var çorbası tatlısı zeytinyağlısı ana yemeği herşey var maşallah:) benim bile gelesim geldi yani:)
nurayım sen mi geldin benmi yanlış görüyorum:)

yaseminim ay siz gelin bak aynı menüden sizede yapıcam ama sana çatlak kurabiye yepıcam tatlı olarak :):)

ay bende deniyeyim bari bi ara..

ay benim tarifimde krem şanti yok kii:) benimki zaten bıçakla kesilecek kıvamda oluo cnm gayet kıvamlı oluo. bi de zyenepte yio ya krem şanti denemedim hiç. afiyet olsun diğerlerini bende denemek istiyorum. hatta annemi bize götürcem bu akşam kolay beytiyi deneyerek başlayabilirim:)

Ben geldim canım
elif kolumda uyuyor uyandı sekizde kollarima alinca uyumaya devam ama benim uykum kaçtı bu saatlerin alınması benim kıza yaradı sekizde kalkardi dokuz oldu
oy kuzuma maşallah. benim kide bu sabah 7 çeyrekte kalktı geç kaldık:)
bi de kocişe börek yaptım ankaraya gitti ya ay fırının dibinde bekledim ya kızarmadı gitti:) 8i beş geçe zor yetiştim işe:)

Benim esimde yardimcidir ama hiç koltuk hali silmez valla bravo eşine canım bide adama odun deyip duruodun adam daha ne yapsin gulden ve alkış eşine masallah
benimkide süpürü balkon yıkar çöp atar o kadar:) ama canı isterse:)

sağol teyzesi akşam eşim beğenince içim ısındı he he:) ay oğlum olsa naparım bilmem benim adam durmadan traşa götürmek ister:) kuzuya maşallah aslında tam fırsatmış dinlenirdin bi güzel.aksilik olmuş

ay attım şekrim pardon:)

istemiyorum kurabiye hıh:)

ay o konuda odun değil şekerim incelik konusunda odun diorum bennn:

e daha ne yapsın aam da incelik yapıo karısı yorulmasın diye halledio işleri işte. lütfen adamları da harcamayallım he he:)

aaa okadarda yapsınlar dimi ama:..

Günaydın canım aksilige bak tamda uyuncak zamanmis aslında tel hemen gelisinde sende yat uyu hemen

sorma nuraycım ya tam aksilik oldu halada tel gelmedi bekliyorum daha

hiç yorulur mu insan annesi bide tam akıllı bıdık oldular şimdi dahada hoşuna gidiyor insanın onlarla vakit geçirmeyi

benim eşimde öyle işte durmadan götürmek istiyor ben istemiyorum uzasın biraz daha biraz daha diye diye çocuğa en sonunda at kuyruğu yapıcam

ben yavaştan kahvaltı hazırlayayım kızlar öptüm hepinizi

ama o kadarını da yapmayalar var şekerim kabul et :)

ya tamam tamam kabul ettim..

afiyet olsun cnm:
dikkat et kendine..

gunaydın canım masallah yapmıssın temızlığını tabı esınede tebrıkler benımkı hayatta yapmaz
menunde guzel bence

gunaydın canım
ay canım bırak uyusun cocuk neguzel sende yat dınlen onunla uyu

gunaydın canım
masallah sende pek bı hamaratsın bı denemeyen ben kaldım sanırım bu tarıflerden ne tembelım ya

gunaydi. kizlar hayirli cumalar herkese
rabbim bu mubarek gunde gunHlarimiz affetsin dualarimizi kBul etsin ins
masal i uyandircKtim sozde:)ama kiyamadim 8gbi kaldirayim dedim kiyamiom
hala takiliom yatakta nette:)
günaydın cnm
hayırlı yolculuklar şimdiden

cnm annem sözünü alsa da dediğin gibi ben yapamam
cnm benim halini çok iyi anlıyorum
inşallah işyerinde bugün çok iş olmaz da rahat edersin

günaydın cnm

menü gayet güzel
daha ne olsun
bu arada maşallah nazar değmesin eşine
arkası da gelir inşallah
bir de odun diyorsun adama

günaydın cnm
defne daha iyi
en azından burnu akmıyor
ateşlenmesi de azaldı çok şükür

cnm sini köftesi ve çatlak kuarbiyeyi tavsiye ederim
beytiyi denemek lazım

günaydın kızlar
başım çok ağrıyor
akşam defne 10 da uyudu
ben de haftasonu kvlerde kalacağım için çanta hazırladım
sonra da aldığım ekmek makinasını denemek için ekmek yaptım
çamaşırları katlayıp yerleştirdim
yattığımda saat 12 idi
ama gece yine sık sık uyandım
sabah fizik tedaviden sonra kp aldım arabayla gideceği yere bıraktım
oradan işe geçtim

buarada sabah yaptığım ekmeği kvlere götürdüm
tadına bile bakmamıştım
biraz önce kv yi aradım nasıl olmuş yediniz mi diye
beğenmiş devamı da gelir inşallah diyor
gelir gelir merak etme dedim

günaydın tatlım maşallah yine hamratlığğın üstünde... bişey sorcam cnm yaa sini köftesini niye parça parça koyup yayıyoruz direkt yaymıoruz.) katreinurrrrr duy sende sesimi

yasmın canım gunaydın
bak esınde beğenmıs sende alısırsın zamnla
aksam banyo yaptrdınmı zeynep ılayı

alıştım bile:) yok cnm nasip olmadı sular sağolsun bu akşam ananemizle yıkıycaz artık malum babamız sınav için ankaraya gitti...

günaydın tatlım maşallah yine hamratlığğın üstünde... bişey sorcam cnm yaa sini köftesini niye parça parça koyup yayıyoruz direkt yaymıoruz.) katreinurrrrr duy sende sesimi
cnm ben de bilmişyorum ama sanırım onu yayması fdaha kolay oluyor
onu ben de düşündüm tek parça halinde yapsam diye ama tariften de ayrılmak istemedim

yok cnm ya ne hamaratlığı
ben malzemesini ayarladım sadece, kalanını makina yaptı

Günaydın kizlar pasam cok sukur daha iyi mizirdakligimiz azaldi ben cok kotu oldum aksam simdi iyiyim sukur
Ayşegül hayırlı yolculuklar haber et bize
Balbocugu cook tatli olmus maşallah
Gülden maşallah esine
Yagmur elif nasil
Hevin kuzum ax jaldi dimi
Katreinur dini köftesi ve fellah koftesi fena halde canim cekiyo ama kv geliyo yarin ona yaptırırim
Bu arada dedigim gibi kv kp geliyo yarin bir ay falan bendeler bakicaz artık erfem cok mutlu okacak ee o mutluysa ben daha mutlu bizden haberler böyle unuttugum atlafigim cokk var biliyorum ama ise dönmem laxim öptüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunaydın canım masallah yapmıssın temızlığını tabı esınede tebrıkler benımkı hayatta yapmaz
menunde guzel bence

biraz basit ama çalışırken bukadar olutyo cnm:

ya şu beyti kaçıncı sayfadaydı bende bakayım
nurayımmmm:

günaydın cnmy cnm vayyy kv senin yaptığın şeyleride beyeniyo desen arada taş düşüyo onun kafasına bence..
bu arada güle güle kullan ekmek makinesini.
cnm tadına bakınca yazarmısın sonucu bide kaç paraya aldın yapımı kolaymı bende evde ekmek yapmak istiyorum almak istemiyorum ..
özellikle nil için..

hamaratsın şekerim kabul et..

hem sen niye kvde kalıyosun bu hafta bakyim?

ohhh gözün aydın ozaman şekerimmm:
paşam çok mutllu oluyo babaanneye dedeye demekki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…