2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben de defne için aldım
içe koyduğum şeyler belli
tek katkı maddesi maya :)
cnm fiyatlar değişiyor ama hepsinin gördüğü iş aynı
hatta iç haznelerinin kalitesi bile aynı
ben bekonun makinasını aldım
239 tl fiyatı
tadı için ancak akşam(tabi bana ayırırlarsa) cvp yazabilirim

bu haftasonu eşim gelmeyecek
ben de evde kalınca kvlere git gel yapacağım
yaktığım benzin parası evde kalmaya değmeyecek
o yüzden ben de kvlerde kalmaya karar verdim haftasonu
bir de saç boyatmaya gideceğim.defneyi babaannesine bırakıp gitmeyi düşünüyorum
tabi işin en güzel yanı evim temiz kalacak
çok çıkarcı gördüm kendimi

hahaah öyle olman gerekiyo vallaha..

heop onlarmıçıkarcı olacak arada bizde düşünelim kendimizi dimi ama..

sadece su unmu koyuyosun bide ölçüleri varmı ay ne çok sordum ama nil
için çok istediğim bişey bu..

günaydın tatlım maşallah yine hamratlığğın üstünde... bişey sorcam cnm yaa sini köftesini niye parça parça koyup yayıyoruz direkt yaymıoruz.) katreinurrrrr duy sende sesimi
canım daha kolay olması için sanırım. alt kısmını direk koyup yapabilirsin ama üst zor oluyor biraz parça parça koyman gerekiyor

Tunaydın kızlar
Herkes ıcın guzel bır gun olsun ıns

Gulden menu super cnm daha ne olsun ellerıne saglık sımdıden:)
Bahcelı evın en guzellerı senın olsun cnm:)
Camasır suyunu bıze kullanmayın dıyosunya ondan sen geldın aklıma
Ben hala wc ve arada mutfaga kullanıyorum malesef
Bırde kımyasal kullanmadan mıkrop öldurmenın en ıyı yolu buharlı temızleyıcıler demıstı..
Almak ısteyenler dusunun bence:)

Yasmın börekler yapılmıs ellerıne saglık
Esınde hayırlı haberlerle doner ıns
Sını köfteyı sormussun 17. Sayfadaydı cnm
Bende tarıfe uyarak parca parca yaptım altı belkı butun yayılır ama ust olmaz herhalde kıymalı harcla bırbırıne gırer dıye dusundum:)

Sabah alısverıs yapyım bende songulun yufkasından buldum
Bulmusken kacırmım dıye ıkı paket aldım nasıl olsa tarıhı var hem nasıl olsa cok guzel olacak dımı ama

tünaydın cnm amin ..
bu arada ben deli gibi çamaşır suyu kullanan biriydim ama artık dediğim gibi kullanmıyanlardanım
artık kokulara tahamülüm yok bizim kapıcı apartmanı bi siliyo buram buram kokuyo o temiz oldu zannediyo ama kansere davetiye çıkartıyo..

bende istiyorum o buharlı temizleyecilerden cnm:
ay bende çok şey istiyom bana para lazım benimdaha çok çalışmam lazım
o börekte denenecek
ama ben beyti kaçıncı sayfadaydı onu merrak ediyom şimdi..
eşim çok sever benim otarz şeyleri
adam bana okadar yardım ettibende ona önümüzdeki hafta bi süpriz yapayım dimi..

Nuray wavs bu aralar yorucu gecıyo ama az kaldı dınlenıcem ıyıce ıns:)
Nuraycım ellerıne saglık dokturmussun beytılerı:) bende merak edıyorum denıycem bı ara:)

Wavs alptugra alıstı mı sute??
Sende dene artık tarıflerden bır ıkı hadı cnm:)

Funda makınan hayırlı olsun tekrardan elıne saglık ekmek guzel olmustur bence hemde dogal oh mıs
Tahıllı mı yaptın yoksa sadece unla mı??

Beytıyı bende bılmıyorum kacıncı sayfada

Evet ha bu arada esıne kocaman alkıs ıncelık yapmıs gercekten sen öyle dusunmesende:)
Benımkı ben hamıleyken bı balkon camını sılıverıyodu oda bahce tarafına baktıgı ıcın kımse görmez dıye:)
Halı koltuk hıc gormedım:) ama yardımcıdır her konuda sagolsun..

Camasır suyu oyle malesef
Cok kullanmıyorum ben sma tamamen cıkarmak lazım hayatımızdan..

Son düzenleme:

cnm trakyada 2. sıradaymışız malesef kanser konusunda
her evin mutlaka kanserle ilişkili bi tanıdığı varmış
ben babamı dedemi kanserden kaybettim:
oyüzdençokdaha hassasım bu konuda..

Hayirli Cumalar arkadaslar ereni uyuturken bi bakayim dedim ama gecmisi okuyamadim ins.herkes iyidir aksam siyah perdeyi kapatmayi unutmusum eren sabah emmeye kalkinca farkettim kalktim kapattim ama eren coktan kalkti oturdu bidahada uyumadi:-(
Gecen sabahta eren uyanmisti ben farkettim ama uyuyo gibi yaptim baktim benim yastigi cekistiriyo almak istiyo aldi yastigi ben diger tarafa donuktum hic bozmadim uyuyo gibi yaptim bisure gecince ses kesildi sonra arkama donup bi baktim benim yastigi kendi yastiginin ustune koymus oyle uyuyakalmis yaa.

baksen paşaya
bizimki asla uyumuyo
hemen anneeee annneeeee anneeee diyo eğer cevap vermezsem mıkırdanma yavaştan başlıyo hala bakmazsam bi çılık gele biliyo..heheh:

Biraz gecmis okuyayim dedim ama yok yok ya eren uyudu vaktimi iyi kullanayim.
Yagmurcandan canim sormussun dun biraz uykusuz kalinca bide stresten moralim bozuldu ya yemek bile yapmadim biraz kitap okudum yatmadan iste kitaptan 378sayfada kaldim yarin okulda sinavlar var
ayy pekte calisamadim napcam bilmem.:-(
Ben kacayim artik eren uyurken ancak calisirim baska vaktim olmiycak sabahta erken kalkicam bakalim yine gelmeye calisirim.

nurayımmmmm
ama ama ben bu tariften hiç bişey anlamadımki
biraz yardımın lazım:
tam olarak nasıl yaptığını anlatırmısın bana
hem köfte yapın ister tavada ister fırında pişirindiyo ee yufkayı ikiye bölün bi yarısına koyun diyo ee diğer yarı ne oluyo
ayyy çok oldum ama yardımmmmm:

sağl cnm:

ay hemen bakayım bende yapa bilirmiyim acaba...

Kız o kadar kolayki ben sinbelin dediği gibi pisirmeden kestim yaklaşık iki cm kalınlığında lokmalik oldu yani bide int heryerde yoğurt üstüne koyun servis yapin onun ustunede salcali sos diyo ben kasarlar erimiş bi şekilde servis yaptım görüntü çok güzeldi

Kofteye boru gibi şekil ver sonrada borcama koy önce firinda pisir tatlım ama kofte çok kalın olmasın yani ben iki parmak kadar kalın yaptım çok kalın oldu sarmadan tirasladim azicuk
Sonra yufkayi tam ortasından böl boldugun kısma pisirdigin Kofteyi koy sıkı sıkı sar sarma işlemi bitince iki parmak kalinligindan daha az olacak sekilde yani.lokmalik kes onları tekrar borcama diz üzerine yumurta sarısı sür fırına koy yufkalar pisince önce hazirladigin sosu üstüne de kaşar peynirini koy kasarlar eriyince tamamdir sen istedigin zaman baglan bana

Guldencim kalan yufkayi koften arttisysa aynı şekilde yapabilirsin ben.bi paket yufka aldirmistim kalan yufkayi bugün boregin içine kattım

Guldencim kalan yufkayi koften arttisysa aynı şekilde yapabilirsin ben.bi paket yufka aldirmistim kalan yufkayi bugün boregin içine kattım

vayy hamarat hatun yapamazsam bende bağlanıyım:) şaka bi tarafa benim kız köfte sevio bakalım bunu yiycek mi... bal böcüğü bugün börek yemiş bi dilim. anneme dedim ki bu kız ağzının tadını bilio haa sevdiği şeyler sarma köfte börek :)

yani o köfte harcını uzun boru şekli vericem bitane olarak pişiricem peki onu pişirrken yani köfteyi harç yada su falan koyucakmıyım:
birde sadece yarım yufka kullanıyorum dimi yani yarım paket değil:
ay nurayım çok başını ağrtım sağol tatlımmm:
ben kesin bağlanırım sana..

anladım cnm ay çok sağol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…