2012 kasım bebekleri büyüyor..

pişt bakyim sen nedemek istiyon yani ben bağlanarak yaparım sen bağlanmadanmı hahahhahahaa:
kurabiyeye benzemesin sonra onuda bağlanmadan yaptınnya hahahahahaahahahahahah:
:):):).)

Masallah bal boceginene güzel yemiş
ne zaman istersen baglan canım söylemesi ayıp ayrıca firinda makarnada yaptım tam bitirdim misafir gelecekmis e bide mercimek köftesi yapayim dimi yanına dolapta tavuk göğsüde varyeter dimi
valla senin kızla damak tadlarimiz uyuyor bizim kızda vejetaryen hiç sevmez et balık kofte napcam bilmem

vayyyyyy bune hamaratlık şekerimmmm:
mercimek köftesidemekkk:

Evet canım boru.şekli vericen ama tek bi.parça şart değil
Ben bi parça yapmadim Kofteyi borcam küçüktü iki buçuk parçayı tam yarım yufkaya sardim koften fazla olursa diğer yarım yufkadanda kullanabilirsin
kofteye bişey koyma ama ben firinda pisicek diye yogururken azicik sivi yağ koydum iyiki koymusum yoksa kuru olurdu
yarım yufka iki kişi yiyecekseniz bol böl yeter bizim az geldi sonradan bi.kişi daha katıldı yemege o.olmasaydı bizimde bol olurdu

sağol cnm:
son bi soru kıymayı sarmadan önce tahmini kaçdakka pişirdin acaba köfteyi...

Gülden canım burda yoksam telle baglan sor tamam mi ne istersen sorabilirsin ayrıca bu.kadar hamarat.değildim ben bütün suçlu tarif sayfası hepsini denemek istiyorum birbirinden güzel tarifler var ve son zamanlarda sanırım kilo aldım hepsini yapayimda bi rejime girerim artık

zaten telden bağlanırım tatlım
bu arada bensana dünde yazdım ama hep unutuyorum söylemeyi
ali babanın çifliği için teşekkürler yazamadım ozaman hep aklımda
nilin bir numaralı şarkısı o biliyomusun
a baba ababa aç diyoooo:

Hamarat hatunlar nasiliz bakalim
reces defne nasil oldu
Biberin iyi dersler kuzum kolay gele
aysegul hayirli yolculuklar
benicim baya is gormussun iyi etmissin
bende gecen yil 5 cop poseti ayarlamistm bekletip giyilmeyen yareninkileri malum aras oldugundan ihtiyac kalmadi
yaseminin sende cok dagitma cnm elbet ikinci bebegede yeni kiyafetler alinir kiz olsada ama yazik zaten kav kez giyiliyorki ben yareniminkileri saklamistim kizim olsa giydirvek yeni cicislerde alicaktim
betulcum babanneniz geliyorkus cok sevindim ama bir ay gorusemicezmi yani

yarin sabah asiya gidiyorux kizlar
gece arascan in burnu tikandi fikirdak ama mudahaler yapuldi:)
Guldencim bu haftasonuda yogunsun desend

ayyy sorma cnm ya aynen yoğunum :
neyseki yarın dönecek:
bakalım nil için naısl geçecekk:

pişt bakyim sen nedemek istiyon yani ben bağlanarak yaparım sen bağlanmadanmı hahahhahahaa:
kurabiyeye benzemesin sonra onuda bağlanmadan yaptınnya hahahahahaahahahahahah:
:):):).)
ha ha pizzayı yapamayan kim acaba hıh:)

ay sorma pek bi bilio ağzının tadını hee et çorbası avuk çorbası köfte börek sarma yedikleri bunlar hanımın az yio ama yinede yio yani bi de tavuk göğsü. prenses hazretleri:)

vayyyyyy bune hamaratlık şekerimmmm:
mercimek köftesidemekkk:
ayıptır sölemesi çok güzel yaparım he he:)

ay çok savurgan gördüm kendimi:) ay bilmiyorum sanki ablasının eskisiyle büyütmek haksızlık gibi gelio halbu ki ablamın kızının bir iki parça şeyini giydirdiiiiim ben zeyenp ilaya . mesela mevsimlik bi mont vardı giydirdim yani:) ay kuzumun herşeyinin nerdeyse teyzesi aldı ikinciyi de biz alırız artık naaapalım:)

hem belkim bende senin izinden gelcem kızımın kıyafetlere gerek kalmıycak:)

ayyy sorma cnm ya aynen yoğunum :
neyseki yarın dönecek:
bakalım nil için naısl geçecekk:
Ay bekliyoruz haberleri sekerim

Ay dogru gordun haha
Bak zeynep ilayda giyimis bir yeri eksilmedi:)
Hani esko yirtik soluk mendinden gecik olur okey ama zaten eskimiyorlar bile
ben dayimin bebeginde verdim inan o bile eskitemedi
Tabi bebise yine alisveria olur ama varken de dagitmamali fikrimce

bikere o benim suçum değil mayanın suçu yada sizin suçunuzda ola bilir uyarmadınızki beni 1 paket koyma diye aaaa:):)

hem belkim bende senin izinden gelcem kızımın kıyafetlere gerek kalmıycak:)

zaten senin niyetin o heheheeh:
oyüzden eriyosun şekerim yemezler hahahahaah:

ay bende meraktayım songülümmm:
baklım ne yapıcak bizım bıcırıkkk:
bu arada ay benim kızımın herşeyini ben aldım hemen hemennnn:
bi doğduğunda ablam bişeyler aldı okadar...
çok şansızım ben o konuda
ama nil eylülün benim beğendiğm şeyleri giyiyo.
ama bundan sonra sanıyorum eylül nilin kileri giyiyecek hahahaha:

ya şimdi şöle oldu benim zaten saklma gibi bi fikrim yoktu bi de benden iki ay sonra filan babamın kuzeninin kızı oldu. durumları pek yok. bende ne var ne yok toplayıp gönderdim. o gün bugün küçülenler gidio ona hemen.:) banada gün doğmuş oldu yani

hahaha mevlütte başlamıştır
ay o papyonlu takılmlardan aldınmı sende songül bende çok beğeniyom onları
bendemi yapsam neeeee:

ha hayt gaza geldiiii:) yapalım aynı zaman hamile olalım güldenim kızları birlikte doğurduk oğlanları da belki birlikte doğururuz he he:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…