2012 kasım bebekleri büyüyor..

Selam kızlar misafiriz bu akşamda burda yazamıyorum geçmiş yapamadım umarım herkez iyidir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bisey değil canım benim
elifte cok seviyor sutunu ali baba gibi videoları acıpta içirebiliyorum ancak bi kac video indirdim o yüzden

herkese iyi hafta sonları kızlar
ben işteyim bugun

bisey değil canım benim
elifte cok seviyor sutunu ali baba gibi videoları acıpta içirebiliyorum ancak bi kac video indirdim o yüzden

herkese iyi hafta sonları kızlar
ben işteyim bugun

Pepeeyi geçti bizim ali baba nerden indirdin ben de diğerlerini indirecem beş dakikada bitiyo kase teşekkürler teyzesi

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pepeeyi geçti bizim ali baba nerden indirdin ben de diğerlerini indirecem beş dakikada bitiyo kase teşekkürler teyzesi

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

canım youtubedan hangi videoyu indirmek istiyorsan önce o videoyu açıyoruz
sonra www.youtube diye adres başlıyor ya youtube nin başına ss harfi koyuyoruz
karşımıza başka bi int sayfası açılıyor ordan indir diyoruz hangi formatta dosyayı indireceğimizi belirliyoruz ve indiriliyor
umarım açıklayabilmişimdir canım olmazsa gene sorarsın

Cnm inşallah allah şifa verir annene

Merhaba kizlar. Du
Dün kaybolan çocuk ölü bulunmuş. Ne kadar kötü oldum duyunca. Allah ailesine sabır versin

Allah sifalar versin canim annene bende derslerden firsat bulup okuyabilirsem sana haber veririm ne kadar zor bi durumdur ya bide yanindada olamiyosun Allah yardimciniz olsun.
Arkadaslar 1.5 yasina kadar emzirmek yeterlk mi
Canim bende 18 ayi doldursun biraktiricam simdi 17yi dolduruyoruz bakalim bizim icin yeterli artik uykumuz falan bi duzene girmesi gerekiyo sizdede boyle problemler varsa bence bisry olmaz yeterlidir yani.
Merhaba kizlar. Du
Dün kaybolan çocuk ölü bulunmuş. Ne kadar kötü oldum duyunca. Allah ailesine sabır versin

Evet canim bende okuldan donuste evin onunde komsular vardi cocuklarini cikarmislar bende onlardan duydum cok aci biseyya nasil dayansin o anne baba Allah sabir versin ins.

Kizlaar okula gittim bugun sinavlarimi yaptim cok sukur hadis sinavindan sorularin hepsini yaptim bakalim 100 alamasamda en az 90bekliyorum hitabete cok calisamamistim ama neyseki test oldu sorulari oda yine iyiydi ama kac alirim hic bilmiyorum artik haftaya ogrenicem sonuclari.

Yarinda herkes onu okuyor sinavlari var ama ben 400deyim daha bakalim aksamda okumaya calisicam Allahim yardim ederde ins. onuda atlatirim hayirlisiyla.

Okuldan erenle babasi beni almaya geldiler evin yakinindaki parka ugradik eren orda hep cocuklarin pesinde gidiyo sarilmak istiyo salincaga bindirdik korkoo korkoo demeye basladi yani korkuyomus sonra gezdi falan daha sonrada tahteravana bindirdim asagi yukari indirip kalkiriyodum ilk kez biniyodu tabi yine basladi korkoo korkoo demeye inmek istedi ordada korktu cocukta hakli nezamandir binmemisti salincaga falan.sonra mahalleye geldik ordada komsular cocuklar vardi komsu teyzenin erenden bir ay buyuk torunu var hamileyken geliniylede tanismistik ama bidaha gorusemedik ve gelinin 3aylikta ikinci bir bebegi var ya zaten hamile diye duymustum sanirim kaza olmus oda buyumus bile cok tatliydi masallah.

Son düzenleme:

Benim kizin uykusu hic yok gece surekli uyaniyor.Gunde belki 20 kere emiyodur belkide daha fazla.Emzirmeyi birakirsam belki duzene girer diye dusundum

Benim kizin uykusu hic yok gece surekli uyaniyor.Gunde belki 20 kere emiyodur belkide daha fazla.Emzirmeyi birakirsam belki duzene girer diye dusundum

Benimkide oyleydi uykusuzluktan gina gelmisti artik bir yas civarlarinda gece emzirmemeye karar verdim bir hafta zorla geceri emzirmedim ozaman kendi uyumayi ogrendi biraz simdi beraber yatiyoruz gece kac kere uyaniyo emiyo hala aksam uyumadanda sut iciriyorum ama 1bucugu doldursun biraktiricam ins. bizde insaniz artik bende rahat bi uyku istiyorum ya yeter bukadar.

Aynen benim kiz bide emdikten sonra 1 saat besikte kendini sallattiriyor:) Ben gece uyank miyim uyuyor muyum anlayamiyorum bazen

17 doldurcak kasim 27 dogumlu kizim.Bide emdigi icin mi bilmiyorum zayif geliyor simdi gozume bebekken daha topluydu simdi 11 kilo.sizin bebek kac dogumlu

Benimkide 20 kasim dogumlu canim ama bizimki yedigi halde ancak 11e yakindir yani cok kilosuda yok bide hareketlilerya ondan kilo almiyolar artik erende bebekken kilosu iyiydi ama bayadir kilo alimi cok yavasladi napalim artik saglikli olsunlarda.

17 doldurcak kasim 27 dogumlu kizim.Bide emdigi icin mi bilmiyorum zayif geliyor simdi gozume bebekken daha topluydu simdi 11 kilo.sizin bebek kac dogumlu

Merhaba masalgibi
ben ayni durumu yasamia olsam 2o kere kalkmaya emmeyi biraktirirdim hem anneni beden ve ruh sagligi icin hemde bebek icin 2o kez kalkmanin saglikli oldigunu dusunmuyorum
oglum su an o moda girse hemen biraktirma yolunu ararim

Oh canim sinavlarin cok gizel gecmis cok cok sevundim
ereb icin guxel bir gun olmus
komsuluk iliskileriniz guzel sanurim.ne hos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…