- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.621
Aaa genc anne gulsum.bende yareni kucagima aldigimda 21.5 yasindaydim
bu arada minik kizinin ne kadar guzel bir adi var
Allah kalanlara uzun saglikli omurler versn ins. evet dedigim gibi bastan beri burdayim en aktif uyelerdensin sen ama ismini bilmiyorum s l basliyor olabilir galiba
evet genc anne olamak cok guzelmis gercekten annelkk cok farkli bir duyguymus rabbim herkese yasatsin ins
Aa ciddimisin
songul canim benim adim memnun oldum tekrardan
olabildigunde aktifum zaman zaman aksatincada sorimli hissediyorum tuhaf bir bag var anlayacagin
sen yazmadan hatirladim ismini :) bu arada drlar hamileyken ilk oglun olucak demislerdi bizde aras ismini dusunmustuk :)
Cok sevindim.oglumun ismini sevmis olmasna aras asya bakarsiniz ikinxiye nasip.olur
kacinci ayda kiz oldiguni ogrendiniz nler hissettiniz
bakalim nasip :) doktor bana ilk erkek dedi ben dedim benim kizim olucak hissediyorum :) 17 haftalkken kiz dedi herkes sasirdi nasil hissettigime :) insan hissediyor sanki gercekten
bakalim nasip :) doktor bana ilk erkek dedi ben dedim benim kizim olucak hissediyorum :) 17 haftalkken kiz dedi herkes sasirdi nasil hissettigime :) insan hissediyor sanki gercekten
Hosgeldin gülsüm Rabbim sağlıklı ömürler versin kizina
Bana da herkes oğlun olacak diyordu ama ben rüyamda hep kizimi goruyodum hatta dr poposunu döndü göremiyorum kesin bişey diyemem dediginde ben kızım olacak dimi demistim onlar.kemik yapisindan falan anliyorlarmis evet kıza benziyor anneler hissediyor demişti
Bana da herkes oğlun olacak diyordu ama ben rüyamda hep kizimi goruyodum hatta dr poposunu döndü göremiyorum kesin bişey diyemem dediginde ben kızım olacak dimi demistim onlar.kemik yapisindan falan anliyorlarmis evet kıza benziyor anneler hissediyor demişti
Ay ben ikisindede hissedemedim yahu
ama esim hep yaren diye swverdi kizimiz olucak derdi gonlune gore oldu
Haturlarmisin yagmur candan sende bir gin ansizin gelmistin gulsum gibi
tesekkur ederim h.b bende ruyamda gormustum gercekten :)
tesekkur ederim h.b bende ruyamda gormustum gercekten :)
Evet evet hatta 3.ilsun ve kiz olsun istiyor esimerkekler kiz cocuklarini cok sever gercekten :)
Yok canım ben hep ara ara giriyordum ama kimse beni sevmiyordu o zamanlar
Ay evet ben.hala hatırlıyorum.rüyalarımı.gerci ruyalarumda gördüğüm kızdan farklı kızım ama cok inanmıştım.ben tıpa tip aynısı olacağına
Ay evet ben.hala hatırlıyorum.rüyalarımı.gerci ruyalarumda gördüğüm kızdan farklı kızım ama cok inanmıştım.ben tıpa tip aynısı olacağına
Evet evet hatta 3.ilsun ve kiz olsun istiyor esim
Haha bak hatirlamamisim bile ara ara girdigini
canım youtubedan hangi videoyu indirmek istiyorsan önce o videoyu açıyoruz
sonra www.youtube diye adres başlıyor ya youtube nin başına ss harfi koyuyoruz
karşımıza başka bi int sayfası açılıyor ordan indir diyoruz hangi formatta dosyayı indireceğimizi belirliyoruz ve indiriliyor
umarım açıklayabilmişimdir canım olmazsa gene sorarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?