2012 kasım bebekleri büyüyor..

Allah kalanlara uzun saglikli omurler versn ins. evet dedigim gibi bastan beri burdayim en aktif uyelerdensin sen ama ismini bilmiyorum s l basliyor olabilir galiba

Aa ciddimisin
songul canim benim adim memnun oldum tekrardan
olabildigunde aktifum zaman zaman aksatincada sorimli hissediyorum tuhaf bir bag var anlayacagin

Cok sevindim.oglumun ismini sevmis olmasna aras asya bakarsiniz ikinxiye nasip.olur
kacinci ayda kiz oldiguni ogrendiniz nler hissettiniz

bakalim nasip :) doktor bana ilk erkek dedi ben dedim benim kizim olucak hissediyorum :) 17 haftalkken kiz dedi herkes sasirdi nasil hissettigime :) insan hissediyor sanki gercekten

bakalim nasip :) doktor bana ilk erkek dedi ben dedim benim kizim olucak hissediyorum :) 17 haftalkken kiz dedi herkes sasirdi nasil hissettigime :) insan hissediyor sanki gercekten

Bana da herkes oğlun olacak diyordu ama ben rüyamda hep kizimi goruyodum hatta dr poposunu döndü göremiyorum kesin bişey diyemem dediginde ben kızım olacak dimi demistim onlar.kemik yapisindan falan anliyorlarmis evet kıza benziyor anneler hissediyor demişti

O zaman kotu bir surpriz olmamis
hislerin sizi yanultmamis bende cok uzun sire inanamadim arasin cinsiyetune

Ay ben ikisindede hissedemedim yahu
ama esim hep yaren diye swverdi kizimiz olucak derdi gonlune gore oldu

tesekkur ederim h.b bende ruyamda gormustum gercekten :)

Sağol canım anladım inşallah YouTube yasağı kalkar da indiririm

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…