- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.601
Merhaba masalgibi
ben ayni durumu yasamia olsam 2o kere kalkmaya emmeyi biraktirirdim hem anneni beden ve ruh sagligi icin hemde bebek icin 2o kez kalkmanin saglikli oldigunu dusunmuyorum
oglum su an o moda girse hemen biraktirma yolunu ararim
Benimkide 20 kasim dogumlu canim ama bizimki yedigi halde ancak 11e yakindir yani cok kilosuda yok bide hareketlilerya ondan kilo almiyolar artik erende bebekken kilosu iyiydi ama bayadir kilo alimi cok yavasladi napalim artik saglikli olsunlarda.
evet arkadaslar dogru soyluyorsunuz nisanin sonuna dogru baslaym.azaltarak birakmak bebek icin daha iyi diye duymustum ama nasil olucak beni gordumu aklina hep emmek geliyor :)
Canim.bir kac arkadasim ve reces te wiks ile biraktirmayi tavsiye etti
ben sanirim.azaltarak olursa dozunu ayarlayamayabikirim
kesin cozum.yollarina giderek kisa surede biraktiririm gibi
canim o nasil oluyor ki
Goguslerine wiks surduklerini soyledilee kokusunda emmek istemiyormus bebek
reces te dr un da arkadaslarina tavsiye ettigini soyledi
Aaa evet bende salca duymustum ikisinide denemek lazim.Bu arada ben dogum yaptigimdan beri burayi takip ediyorum ama daha iyi uye olabildim.Sizi ve birkac kisiyi az cok taniyorum :)
Sagol canim atlatitim sinavlari bide yarini halledebilsem.Bizim mahalle cok sicakkanli ve cokta cocuk olunca yazlari cocuklar hep disarda tabi annelerde mecbur baslarinda hatta cay cekirdek falan guzel geciyo ama ben okul olunca bide kis olunca uzak kaldim komsulardan ins.artik tatilde cocuklar gibi gezicem.Oh canim sinavlarin cok gizel gecmis cok cok sevundim
ereb icin guxel bir gun olmus
komsuluk iliskileriniz guzel sanurim.ne hos
Ya canim bi bakima nasil biraktiricam diye bende dusunuyorum ama ben duygusal tarafini dusunuyorum cunku aglasada zirlasada en fazla bir hafta emmedigi zaman birakicak alisicak zaten cunku uykusuz geceleri okadar cok yasadimki erene bile kotu davraniyodum sabah ozur diliyodum asil bebeklerimiz icin iyi olucak bu tarafindan dusun.evet arkadaslar dogru soyluyorsunuz nisanin sonuna dogru baslaym.azaltarak birakmak bebek icin daha iyi diye duymustum ama nasil olucak beni gordumu aklina hep emmek geliyor :)
Kizlar bize gelince biz bugun asi icin dr muza gittik
ikiside asi oldular cok sukur aras cok aglamadi.aslan kizim.hic aglamadi
yarenin kontril surecinde gutmistik arasinda burnu iki gecedir tikaniyor bigin akmaya basladi aradada oksuruyor dr amcaai bir guzel muaune etti siradan kulak bogaz vb hersey temiz bahar mevsimi malim alerjik bir reaksiyon ilac bile vermedi sukur
Ordan kahvaltiya ordab ananeme gittik dolu dolu bir gundu
birde o aci haberi almasak daha iyuydu ciddi anlamda cok uzuldum
Aaa ciddimisin
Hep soruyorum bu soruy cvp yazmadan nasil kendinizi tutuyorsunuz yahu ay benum.icimde siser
bundan sonra slk slk beklriz
valla bazen kendi kendime cevap veriyordum :) artik gelirim devamli
Sagol canim atlatitim sinavlari bide yarini halledebilsem.Bizim mahalle cok sicakkanli ve cokta cocuk olunca yazlari cocuklar hep disarda tabi annelerde mecbur baslarinda hatta cay cekirdek falan guzel geciyo ama ben okul olunca bide kis olunca uzak kaldim komsulardan ins.artik tatilde cocuklar gibi gezicem.
Ya canim bi bakima nasil biraktiricam diye bende dusunuyorum ama ben duygusal tarafini dusunuyorum cunku aglasada zirlasada en fazla bir hafta emmedigi zaman birakicak alisicak zaten cunku uykusuz geceleri okadar cok yasadimki erene bile kotu davraniyodum sabah ozur diliyodum asil bebeklerimiz icin iyi olucak bu tarafindan dusun.
Sizinde gununuz guzel gecmis demek sonunda asilarida oldunuz masallah arasada yarenede bizim eren olsa cok aglardi cok korkuyo igneden.arasta iyiymis cok sevindim kac gundur yazamamistim zaten neyseki iyiymis.
Sagol canim atlatitim sinavlari bide yarini halledebilsem.Bizim mahalle cok sicakkanli ve cokta cocuk olunca yazlari cocuklar hep disarda tabi annelerde mecbur baslarinda hatta cay cekirdek falan guzel geciyo ama ben okul olunca bide kis olunca uzak kaldim komsulardan ins.artik tatilde cocuklar gibi gezicem.
Ya canim bi bakima nasil biraktiricam diye bende dusunuyorum ama ben duygusal tarafini dusunuyorum cunku aglasada zirlasada en fazla bir hafta emmedigi zaman birakicak alisicak zaten cunku uykusuz geceleri okadar cok yasadimki erene bile kotu davraniyodum sabah ozur diliyodum asil bebeklerimiz icin iyi olucak bu tarafindan dusun.
Sizinde gununuz guzel gecmis demek sonunda asilarida oldunuz masallah arasada yarenede bizim eren olsa cok aglardi cok korkuyo igneden.arasta iyiymis cok sevindim kac gundur yazamamistim zaten neyseki iyiymis.
Ozaman hosgeldin aramiza canim ins.gitmessin hep burdasindir isminide soylersen bide nerde yasadigini falan bizde seni taniyim.benim adim fatma oglusumun adida eren bursada oturuyorum.istersen ayni zamanda biraktiririz seninle burdan konusuruz.Aaa evet bende salca duymustum ikisinide denemek lazim.Bu arada ben dogum yaptigimdan beri burayi takip ediyorum ama daha iyi uye olabildim.Sizi ve birkac kisiyi az cok taniyorum :)
Aaa ciddimisin
Hep soruyorum bu soruy cvp yazmadan nasil kendinizi tutuyorsunuz yahu ay benum.icimde siser
bundan sonra slk slk beklriz
Mutlaka bekleriz
birkac arkadasimiz var col sonradan bize dahil olan hemen benimsedik aramiza aldik
ben yeni arkadaslae tanimaktan cok memnun oluyorum
mesela beni beni cok sasirtmiati hepimize okadar hakimdiki
Ozaman hosgeldin aramiza canim ins.gitmessin hep burdasindir isminide soylersen bide nerde yasadigini falan bizde seni taniyim.benim adim fatma oglusumun adida eren bursada oturuyorum.istersen ayni zamanda biraktiririz seninle burdan konusuruz.
Aynen bende ziyaretciyken sisiyodum cvp veremiyodum uyede olamiyodum mail yok diye oysa cok basitmis hatta kotu oluyorum diye cok fazla okumuyodum sizleri arada bi bakiyodum.
Ben bi taraftan kitap okuyorum yarinki sinav icin sohbet guzel ama cikmam lazim ne kadar okusam kar hazir esim erene bakiyoken okuyayim birazdan cagirir beni.gorusuruz kizlar.
Ozaman hosgeldin aramiza canim ins.gitmessin hep burdasindir isminide soylersen bide nerde yasadigini falan bizde seni taniyim.benim adim fatma oglusumun adida eren bursada oturuyorum.istersen ayni zamanda biraktiririz seninle burdan konusuruz.
Aynen bende ziyaretciyken sisiyodum cvp veremiyodum uyede olamiyodum mail yok diye oysa cok basitmis hatta kotu oluyorum diye cok fazla okumuyodum sizleri arada bi bakiyodum.
Ben bi taraftan kitap okuyorum yarinki sinav icin sohbet guzel ama cikmam lazim ne kadar okusam kar hazir esim erene bakiyoken okuyayim birazdan cagirir beni.gorusuruz kizlar.
evet senin kizin var adi yaren okula gidiyor :) yakin zamanda k.v kaybetmistin basiniz sagolsun bu arada.
Adim gülsüm izmirde oturuyorum kizimin adi asya 23 yasindayim memnun oldum bu arada :)
Cok sagol cnm
Keskr yasanmamis bursey olsaydu ama malesef
bu arada senide hakim.gordum masalgubi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?