2012 kasım bebekleri büyüyor..

İyi akşamlar kızlar aranızda bebeği bu saatte uyuyan var mi rana sabah sekizde kalktı öğlen onikide yattı bir buçukta kalktı bir daha da uyutamadim ama şimdi uyku sersemi oldu kız sabah kaçta kalkar sizce

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim kiz 2 den asagi uyumuyor

Cix benim.sipam uyanik sumukcan geziyor ortalardaa

Geçmiş olsun atlattıniz aşıyı canım darısı başımıza rana hala unutmadı kolundan alınan iğneyi yıkacak yine ortalığı eminim
Dolu dolu gezmişsiniz ben de dolu dolu temizlik yaptım üstüne dışarı çıktık gezmeye rana baya yoruldu

Aaa evet bende salca duymustum ikisinide denemek lazim.Bu arada ben dogum yaptigimdan beri burayi takip ediyorum ama daha iyi uye olabildim.Sizi ve birkac kisiyi az cok taniyorum :)

Annem kardeşimi sütten kesmek için hem salça sürdü hem de bantla yapıştırdı ama kardeşim açıp yıka yıka diye tutturuyordu çok zor bırakmak çocuktum o zaman hiç unutmam kardeşimin o halini

Sagil cnm bebum
18 ay asisinida atkattimmi uzun ssire yok insalla
Sahi ya gecenki tahlil sonuclari nasildi aorun yoktu degilmi
ay bugun pek enerjikmisisn yahu hem temizlik hem gezmek

Merhaba cnm ay bu yasak beni fena vurdu arasim hava sini almam istemeyince ordan actigim seyler vardi baska sitelerde yok fenalardayom

Hiç sorma çok perişaniz songül yağmurcandan bi kaç video gönderdi sağolsun olmadı google playden indirdim valla yasaklı videolar kalkmadığı için kaldırmamislar yasağı
İlginç bi cümle oldu

sabah belli olmuyor 7 8 9 kafasina gore takiliyor :) asyaninda burnu akiyor ya hep hafta sonu hasta oluyor

Ay yok asya bana cekmemia sabh uykusunda
Sadece burnumu akiyor havalardan olabilir
yarende hep haftasoni hasta olurdu gecmis zmaanda ve hic sevmedigim cocuk hastanesine goturmwk zorinda kalirdik
neyse simdiki dr muz cumarteaide calisiyor

benim kiz 2 den asagi uyumuyor

Sabah kaçta kalkıyo
Bu arada hoşgeldin aramıza çok giremesemde takiplerdeyim ;-) yasi uzun olsun asya bebeğin benim kızdan 5 gün mu büyük yirmi kasım diye okudum yanlış değilse

Sagil cnm bebum
18 ay asisinida atkattimmi uzun ssire yok insalla
Sahi ya gecenki tahlil sonuclari nasildi aorun yoktu degilmi
ay bugun pek enerjikmisisn yahu hem temizlik hem gezmek

Sonuçlar gayet iyi çok şükür demir falan yerinde vermene gerek yok dedi hareketli olduğu için zayıf dedi doktor

Bizim ki de hafif sümüklu halbuki yeni geçmişti gerçi bu sefer hafif ayağımda uyudu yerine yatırıp geliyorum
Kaçta kalkarım bilmem :-(

Dr arasa dedi ya herkeze aynisinu diyorum mevsimsel:)
Insalla burun akintu ile kalir canim
hadi yatir gel kuzuyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…