- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.641
Siz dusunuyor musunuz 3.yu. benim 2.yi bile gozum almiyor valla :)
Sağol canım anladım inşallah YouTube yasağı kalkar da indiririm
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi akşamlar kızlar aranızda bebeği bu saatte uyuyan var mi rana sabah sekizde kalktı öğlen onikide yattı bir buçukta kalktı bir daha da uyutamadim ama şimdi uyku sersemi oldu kız sabah kaçta kalkar sizce
İyi akşamlar kızlar aranızda bebeği bu saatte uyuyan var mi rana sabah sekizde kalktı öğlen onikide yattı bir buçukta kalktı bir daha da uyutamadim ama şimdi uyku sersemi oldu kız sabah kaçta kalkar sizce
benim kiz 2 den asagi uyumuyor
Esim istiyor ama ben rabbim de musade verirae iki coxuk yetwr diye dusunuyorum
Asya daha cok kucuk az buyusun 2.yide caniniz cekicek tecrube ettim bu konida
Kizlar bize gelince biz bugun asi icin dr muza gittik
ikiside asi oldular cok sukur aras cok aglamadi.aslan kizim.hic aglamadi
yarenin kontril surecinde gutmistik arasinda burnu iki gecedir tikaniyor bigin akmaya basladi aradada oksuruyor dr amcaai bir guzel muaune etti siradan kulak bogaz vb hersey temiz bahar mevsimi malim alerjik bir reaksiyon ilac bile vermedi sukur
Ordan kahvaltiya ordab ananeme gittik dolu dolu bir gundu
birde o aci haberi almasak daha iyuydu ciddi anlamda cok uzuldum
evwt oyle diyor herkes :) 2012 kasim annelernden tekrar hamile kalanlar var degil mi gormustum sanki yazanlari
Aaa asya benden olemi
sabah durumlar nasil
Aaa evet bende salca duymustum ikisinide denemek lazim.Bu arada ben dogum yaptigimdan beri burayi takip ediyorum ama daha iyi uye olabildim.Sizi ve birkac kisiyi az cok taniyorum :)
Geçmiş olsun atlattıniz aşıyı canım darısı başımıza rana hala unutmadı kolundan alınan iğneyi yıkacak yine ortalığı eminim
Dolu dolu gezmişsiniz ben de dolu dolu temizlik yaptım üstüne dışarı çıktık gezmeye rana baya yoruldu
Merhaba cnm ay bu yasak beni fena vurdu arasim hava sini almam istemeyince ordan actigim seyler vardi baska sitelerde yok fenalardayom
sabah belli olmuyor 7 8 9 kafasina gore takiliyor :) asyaninda burnu akiyor ya hep hafta sonu hasta oluyor
benim kiz 2 den asagi uyumuyor
Cix benim.sipam uyanik sumukcan geziyor ortalardaa
Sagil cnm bebum
18 ay asisinida atkattimmi uzun ssire yok insalla
Sahi ya gecenki tahlil sonuclari nasildi aorun yoktu degilmi
ay bugun pek enerjikmisisn yahu hem temizlik hem gezmek
Bizim ki de hafif sümüklu halbuki yeni geçmişti gerçi bu sefer hafif ayağımda uyudu yerine yatırıp geliyorum
Kaçta kalkarım bilmem :-(
Sabah kaçta kalkıyo
Bu arada hoşgeldin aramıza çok giremesemde takiplerdeyim ;-) yasi uzun olsun asya bebeğin benim kızdan 5 gün mu büyük yirmi kasım diye okudum yanlış değilse
Sonuçlar gayet iyi çok şükür demir falan yerinde vermene gerek yok dedi hareketli olduğu için zayıf dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?