- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.681
Eh olsun bari guzel hatrin icin
Ay msn de kalkti oradan oynar bir guzel mars ederdim oysaki seni
Kıyamam ona bu yaz olmaz inş cnm
Bak bişey.demeyim dedim ama zorla kasiniyorsun songül hanım niye.ugrasiyon benle esinle ugrasamadin herhalde bugün dimi e adam çalışıyor artık enerjini atamiyirsun :) (sincap)
Onuda anlatır inş büyüdükçe azalacak göreceksin
Geçmiş olsun canım
Sizede geçmiş olsun ozcananim
Masallah ranama kız anlatsana yokmu bu aralar macerası özledik valla
Kızlar ben kaçıyorum tel kapanmak üzere sarja takayim yarında iş var hepinize iyi geceler tatlı tatlı ruyalar
Videolari istiyorum valla
Ranaya macera artık eskisi gibi çekici gelmiyo ki Eki Görüntüle 1054183
Bugün sarı çiçekleri koparıp durdu yan tarafında da küçük bi çam ağaci vardı ağaca vurdu ve elini çekmesi bi oldu çok komikti hangi ağaç elini acıtan diyorum gösteriyo ama bi daha dokunmadi
İş yerinin oraya gittik bugün tavaf etti valla adliyeygEki Görüntüle 1054185
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oy oy kuzum cicektemi topluyormus
ay canumizda kiymetli he
O kadar kıymetli değil ama zarar gördüğü şeyi unutmuyo
Ayy kendi yasitlarimi gorunce bende memnun oluyorum ya bende 23yasindayim ama yakinda 24 olucam agustosts yas gidiyo.:-(Adim gülsüm izmirde oturuyorum kizimin adi asya 23 yasindayim memnun oldum bu arada :)
Ben okuldayken babasi 12de uyutmus canim 2bucukta falanda kakti beni aldilar donuste park falan derken yorulmus 10da uyudu hemencik.İyi akşamlar kızlar aranızda bebeği bu saatte uyuyan var mi rana sabah sekizde kalktı öğlen onikide yattı bir buçukta kalktı bir daha da uyutamadim ama şimdi uyku sersemi oldu kız sabah kaçta kalkar sizce
Nee gece ikiden sonrami uyuyo yoksa.benim kiz 2 den asagi uyumuyor
Kizlar bu seri yazismayi cok sevdim ben tavlayo cok iyi bilen biri ile tavla oynamak gibi hehe
Oda guzel ama bu onu tehlikeleeden bir tik uzaklastirir
bu arada yolculul ne vakit
Ayy kendi yasitlarimi gorunce bende memnun oluyorum ya bende 23yasindayim ama yakinda 24 olucam agustosts yas gidiyo.:-(
Ben okuldayken babasi 12de uyutmus canim 2bucukta falanda kakti beni aldilar donuste park falan derken yorulmus 10da uyudu hemencik.sabahta 8den once kalkmaz diye dusunuyorum ama bakalim tabi gece emiyo o ayri.
Ranayada masallah ya neyseki bi fotografida koyuldugu gibi gorebildim.
Nee gece ikiden sonrami uyuyo yoksa.
Benim esimde tel.den indirmis tavla oynayip duruyo yaa.ama bende bilmiyorum tavlayi bilsem sana guclu bi rakip olarak gelirdim songuul oyle oyunlarda iyiyimdir.;-)
Ayy kendi yasitlarimi gorunce bende memnun oluyorum ya bende 23yasindayim ama yakinda 24 olucam agustosts yas gidiyo.:-(
Ben okuldayken babasi 12de uyutmus canim 2bucukta falanda kakti beni aldilar donuste park falan derken yorulmus 10da uyudu hemencik.sabahta 8den once kalkmaz diye dusunuyorum ama bakalim tabi gece emiyo o ayri.
Ranayada masallah ya neyseki bi fotografida koyuldugu gibi gorebildim.
Nee gece ikiden sonrami uyuyo yoksa.
Benim esimde tel.den indirmis tavla oynayip duruyo yaa.ama bende bilmiyorum tavlayi bilsem sana guclu bi rakip olarak gelirdim songuul oyle oyunlarda iyiyimdir.;-)
Ay ogrensene cok keyifli bir oyun ama birine ogretmen cok slklcl
ama ben telden oynauamyi swvmiyorum karsimda kizdirabilcegim biri olmali haha
Sumukcan durmuyor ben kacarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?