2012 kasım bebekleri büyüyor..

Geçmiş olsun canım

Sizede geçmiş olsun ozcananim

Masallah ranama kız anlatsana yokmu bu aralar macerası özledik valla

Videolari istiyorum valla
Ranaya macera artık eskisi gibi çekici gelmiyo ki
Bugün sarı çiçekleri koparıp durdu yan tarafında da küçük bi çam ağaci vardı ağaca vurdu ve elini çekmesi bi oldu çok komikti hangi ağaç elini acıtan diyorum gösteriyo ama bi daha dokunmadi
İş yerinin oraya gittik bugün tavaf etti valla adliyeyg

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oy oy kuzum cicektemi topluyormus
ay canumizda kiymetli he

Son düzenleme:
Adim gülsüm izmirde oturuyorum kizimin adi asya 23 yasindayim memnun oldum bu arada :)
Ayy kendi yasitlarimi gorunce bende memnun oluyorum ya bende 23yasindayim ama yakinda 24 olucam agustosts yas gidiyo.:-(
Ben okuldayken babasi 12de uyutmus canim 2bucukta falanda kakti beni aldilar donuste park falan derken yorulmus 10da uyudu hemencik. sabahta 8den once kalkmaz diye dusunuyorum ama bakalim tabi gece emiyo o ayri.
Ranayada masallah ya neyseki bi fotografida koyuldugu gibi gorebildim.
benim kiz 2 den asagi uyumuyor
Nee gece ikiden sonrami uyuyo yoksa.
Kizlar bu seri yazismayi cok sevdim ben tavlayo cok iyi bilen biri ile tavla oynamak gibi hehe

Benim esimde tel.den indirmis tavla oynayip duruyo yaa.ama bende bilmiyorum tavlayi bilsem sana guclu bi rakip olarak gelirdim songuul oyle oyunlarda iyiyimdir.;-)

Oda guzel ama bu onu tehlikeleeden bir tik uzaklastirir
bu arada yolculul ne vakit

23 nisanda yola çıkacaz inşallah canım seçim yeni bitti parasını bekliyoruz onunla gidecez kvlerde ıstanbula bekliyormuş gerçi kurbanda dedik artık

Ay ogrensene cok keyifli bir oyun ama birine ogretmen cok slklcl
ama ben telden oynauamyi swvmiyorum karsimda kizdirabilcegim biri olmali haha

Ay dua edin de benim ki de sekize kadar uyusun sabah erkenden kalkıyo gün de bitmiyo burda ya akşam ezanı saat sekizde okununca saftimiz kayıyor

Ay ogrensene cok keyifli bir oyun ama birine ogretmen cok slklcl
ama ben telden oynauamyi swvmiyorum karsimda kizdirabilcegim biri olmali haha

Telden oynamak belli bir süreden sonrasıkıyor gerçekten tavla karşılıklı oynanmali ben hamileyken 101 oynamayı öğrenmiştim ınternette hep onu oynuyordum ama şimdi vakit mi var

Ben yine gelmeden gidiyorum k.bakmayin kizlar eren uyumusken hemen okuyayim yarin 2de sinav hadi hayirlisi bakalim.

Ayy kaçırmış im sohbeti Çokta ozlemistim oysa ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gülsüm hosgeldin aramıza canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…