2012 kasım bebekleri büyüyor..

Sağol cnm. Darısı nida ya
Cnm deldirmek için erken değil mi? Geçmiş olsun yine de. Güle güle kullansın kuzu. Ne güzel vakit geçirmişsiniz.

Günaydın cnm teşekkür ederim. En azından saçı kendine gelir biraz.

Günaydın kızlar. Bu hafta sonu eşim gelmedi. Vakit geçmiyor. Şimdi kuafördeyim. Saçlarımı boyatiyorum

Ana kız bakım yaptırmışiniz geçen hafta sonu aynı senin gibiydim esim yoktu ve çok zor ya

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kizlar koydeyiz ve masal cok mutlu nasil ayrilcaz bileniyorum
herkwse opucuk atio sarilio opuyir papatya topluyo hayvanlari seviyor
korktugum sey se encok yemek yemesi istahi dikkat cekiyor nazar degmz ins
biz cok mutluyuz bizden hbrler boyle
opuyorum kizlar sizi
umarim herkes iyidir gecmis yapamadim

fatma sinavin nasil gecti ins iyidir
funda sacinizi gule gule kullanin saglikla uzasinlar ins
beni canim nidanin hayirli olsun kupeleri bende deldircemde cekistirir falan diye korkuoyrum
katreninur ozcanna canm takilmayin kg ya saglikli olsunlara bende sogdugumdan beri hep zayifmisim
istahsizmisim ama 15yasinda istahim artti cok yerim hala kg almam ama hicde hasta olmam annemde der enazla 4kez hasta
olmussundur evlenne kadar diye gercekten hatirlamm hasta oldgumu
yasemin gulden songul wavs siLerede merhaba
cnm hosgeldin aramiza masal gbi olunca bebeginin adi masal sandim benim kzimn ismi masal bende ankaradayim 23yasindayim ayniyiz seninle
unuttugum varsa ozur dilerim
masal uymusken misafirlerde gtmisti gecmis yaptim ohh geride kalmaj iyi olmuo :)
ayy okadr mutkuyuzki alistik dedeler teyze hala cokcuklar hayvanlar nasil ankaraya doncez puffff

Sihatler olsun canim masallah defneye bak hic aglamamis cokmu kestirdinizki sacini ya cok kisa olmasaydi bari zaten kestirdikce saclar guclesiyo.

Yogun bi gunmus gercekten canim demek kulaklarda delindi oh ne tatli olmustur kupeyle dimi takilmistir kupelerde hemen heralde.
Ayakkabilarini gule gule giysin beyza.
Sinavlarimda yine guzel gecti sayyilir canim sagol.

Esin olmadan yine iyi idare ediyosun valla ben hic yapamazdim heralde hadi bli bi sure olsa neysede hep boyle istemem valla.saclarinida gule gule kullan canim.

Oh keyifler yerinde demekki sizin adiniza sevindim canim masalada iyi olmustur.

Aysegulcum sana msji yazarken cikmak zorunda kalmistim hemen yollayiverdim masalda koyde doya doya eglensin resimlerini koyarsin bakariz bizde.
Sinavlarimda genel olarak guzel gecti canim.

Bugün ki olan nasıldi biberoncum neler sordular

Ben bugun sinavada girdim arkadaslar kitaptan 515.sayfaya gelmistim yine kisa zamanda okadar okumus oldum napalim bitiremesemde artik.
Sinavda nasil gecti bilmiyorum ya cok kafam karisti isimler falan simdiki isimler gibi olmadigi icin biraz zorlandim sorularida tam hatirlamiyorumki 60soru vardi cogu uzundu sorularin neyse hayirlisi neyse o olsun artik.

Bugünmus yani hayırlısı olsun canım ya görümcem de girecekti onu da arayayim o kitabı hiç okuyamamisti ama sen yine okudun inşallah iyi geçmiştir

Bugün ki olan nasıldi biberoncum neler sordular

Az once yazdim canim sorular aslinda calisirsan kolaydi ama dedigim gibi isimlerden cok vardi bide sahabe isimleri mesela Musab ibn umeyr gibi yada daha uzun isimler vardi kitapta cook isim vardi sorularda cogunlukla onlardan olunca biraz karistirdim sanirim.

Hayırlısı olsun canım ya bakarsın yaptıklarının çoğu doğru çıkar ne zaman belli oluyo

Bugünmus yani hayırlısı olsun canım ya görümcem de girecekti onu da arayayim o kitabı hiç okuyamamisti ama sen yine okudun inşallah iyi geçmiştir

Ben Efendimiz kitabindan girmistim canim sor bakalim oda aynimi girmis bide nasil gecmis onunda merak ettim.
ben bide iki haftada okudum kitabi oyuzdende isimleri karistirdim heralde ama bilmiyorum iste sorular pek aklimda degil.bide 4yanlis bir dogruyu goturuyo.

O da senin kitaptan girmiş esim zahmet edip ararsa öğrenecem dakikam kalmadı arayamiyorum o da eriniyo dört yanlış bi doğruyu niye götürüyo anlamadım aöf de bile öyle değil Allahtan yoksa halimiz ne olurdu bilmem

Heralde cok katilan oldugu icindir canim. Haber alirsan buraya yazarsin.

Canım yarın girecekmiş ya senin söylediklerini ilettim dört yanlış bir doğru olayına üzüldü

Canım yarın girecekmiş ya senin söylediklerini ilettim dört yanlış bir doğru olayına üzüldü

Bende soru kitapciginda gordum canim 1saat sure var bittimi hemen istiyolar kagitlari bende son dakka yaptim 3 soruyu.

Benim simdi cikmam lazim canim sonra gorusuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…