- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.721
Sağol cnm. Darısı nida yaIyı geceler kızlar
Guzel guzel sohbetler edılmıs kımse kalmamıs tabı bu saate..
Kaybolan cocuga cok uzuldum allah aılesıne sabır versın
Gulsum hosgeldın topıgımıze cnm bende zıyaretcıydım senın gıbı dayanamadım sonunda ıyıkı gelmısım:)
Herzaman beklerız senıde:)
Bu arada songul benı cabuk benımsedıgınıze sevındım
Funda defneye sıhhatler olsun masallah uslu uslu durmus
Nıdanın önlerı kesmıstım yıne gözune gırmeye basladı bı ara yıne kesılmesi lazım..
Songul ası olmussunuz gecmıs olsun mu denır bılemedım
Ins sıkıntısı olmaz
Ben ası kartımıza baktım 13 aylıkken olmusuz menenjıt asısı sızın bu yaptırdıgınızdan mı acaba bılmıyorum
Dr umuz ılgılı olmamız gereken asıları özel de olsa soyluyo yaptırsanız ıyı olur dıye yakında hepatıt a asısı var mesela onu olucaz bunu soylerdı dıye dusundum..
Cnm deldirmek için erken değil mi? Geçmiş olsun yine de. Güle güle kullansın kuzu. Ne güzel vakit geçirmişsiniz.Bızımde bugun yogun bır gundu..
Oglen cıktık evden önce nıdanın kulaklarını deldırmeye gıttık cook tatlı oldu:)
Masallah hıc anlamadan hemen oldu bıttı.. ıkı kısı aynı anda yaptılar tam mızlıycaktı yok annem tamam bıttı dıye kucagıma aldım sonrasında normale dondu hemen:) farkedıp elleyıp durmuyo suan ıns boyle gıder..
Sonra alısverıs yaptık bıraz hem mutfak hemde beyzaya ayakkabı falan aldık..
Ondan sonra kv deye gıttık kp tr ye gıdıyo sabah onu yolcu etmeye.. Sonrasındada esımın arkadas grubuyla toplandık gece 12 ye gelıyodu eve geldıgımız.. Ve evden ögle uykusundan önce cıktıgımız ıcın uyumadılarda takı gelırken arabada sızıp kaldılar:) arkadasların kızlarıda vardı degısık ortam falan cok sıkılmadılar allahtan gelmemıze yakın tansıyon yukseldı artık uykusuzluktan:)
Günaydın cnm teşekkür ederim. En azından saçı kendine gelir biraz.Günaydın canım sıhhatler olsun ben de aynı sizin gibi yapacam bizim kestireli baya oldu gerçi tatil dönüşü bi daha kestirecem bu kesme bile fark etti saçlarında
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağol cnm. Darısı nida ya
Cnm deldirmek için erken değil mi? Geçmiş olsun yine de. Güle güle kullansın kuzu. Ne güzel vakit geçirmişsiniz.
Günaydın cnm teşekkür ederim. En azından saçı kendine gelir biraz.
Günaydın kızlar. Bu hafta sonu eşim gelmedi. Vakit geçmiyor. Şimdi kuafördeyim. Saçlarımı boyatiyorum
Sihatler olsun canim masallah defneye bak hic aglamamis cokmu kestirdinizki sacini ya cok kisa olmasaydi bari zaten kestirdikce saclar guclesiyo.Iyi geceler kızlar
Bugün defnenin saçlarını kestirdim. Kısacık oldu. Görenler erkek zannederler. Kuaför 3-4ay sonra tekrar kestir sonra yılda bir kez bile kestirsen olur saçı gurlesmis olur dedi
Defne hiç aglamadi. Kuaför de şaşırdı .ilk defa ağlamaya n bir çocuk oldu dedi
Bizden Haberler bunlar
Bızımde bugun yogun bır gundu..
Oglen cıktık evden önce nıdanın kulaklarını deldırmeye gıttık cook tatlı oldu:)
Masallah hıc anlamadan hemen oldu bıttı.. ıkı kısı aynı anda yaptılar tam mızlıycaktı yok annem tamam bıttı dıye kucagıma aldım sonrasında normale dondu hemen:) farkedıp elleyıp durmuyo suan ıns boyle gıder..
Sonra alısverıs yaptık bıraz hem mutfak hemde beyzaya ayakkabı falan aldık..
Ondan sonra kv deye gıttık kp tr ye gıdıyo sabah onu yolcu etmeye.. Sonrasındada esımın arkadas grubuyla toplandık gece 12 ye gelıyodu eve geldıgımız.. Ve evden ögle uykusundan önce cıktıgımız ıcın uyumadılarda takı gelırken arabada sızıp kaldılar:) arkadasların kızlarıda vardı degısık ortam falan cok sıkılmadılar allahtan gelmemıze yakın tansıyon yukseldı artık uykusuzluktan:)
Esin olmadan yine iyi idare ediyosun valla ben hic yapamazdim heralde hadi bli bi sure olsa neysede hep boyle istemem valla.saclarinida gule gule kullan canim.Sağol cnm. Darısı nida ya
Cnm deldirmek için erken değil mi? Geçmiş olsun yine de. Güle güle kullansın kuzu. Ne güzel vakit geçirmişsiniz.
Günaydın cnm teşekkür ederim. En azından saçı kendine gelir biraz.
Günaydın kızlar. Bu hafta sonu eşim gelmedi. Vakit geçmiyor. Şimdi kuafördeyim. Saçlarımı boyatiyorum
kizlar koydeyiz ve masal cok mutlu nasil ayrilcaz bileniyorum
herkwse opucuk atio sarilio opuyir papatya topluyo hayvanlari seviyor
korktugum sey se encok yemek yemesi istahi dikkat cekiyor nazar degmz ins
biz cok mutluyuz bizden hbrler boyle
opuyorum kizlar sizi
umarim herkes iyidir gecmis yapamadim
Bugün ki olan nasıldi biberoncum neler sordular
Az once yazdim canim sorular aslinda calisirsan kolaydi ama dedigim gibi isimlerden cok vardi bide sahabe isimleri mesela Musab ibn umeyr gibi yada daha uzun isimler vardi kitapta cook isim vardi sorularda cogunlukla onlardan olunca biraz karistirdim sanirim.
Bugünmus yani hayırlısı olsun canım ya görümcem de girecekti onu da arayayim o kitabı hiç okuyamamisti ama sen yine okudun inşallah iyi geçmiştir
Hayırlısı olsun canım ya bakarsın yaptıklarının çoğu doğru çıkar ne zaman belli oluyo
O da senin kitaptan girmiş esim zahmet edip ararsa öğrenecem dakikam kalmadı arayamiyorum o da eriniyodört yanlış bi doğruyu niye götürüyo anlamadım aöf de bile öyle değil Allahtan yoksa halimiz ne olurdu bilmem
Canım yarın girecekmiş ya senin söylediklerini ilettim dört yanlış bir doğru olayına üzüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?