- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.701
Yaa kızlar ben şu bebeğinin kilosu iyi olup da zayıf diyenlere gıcık oluyorum haksız miyim bu konuda acaba. Bebeginiz 11 12 kg hala zayıf diyorsunuz. Ben tam kendimi teselli etmisken böyle bişey okuyunca çok ama çok üzülüyorum. O bebeler zayifsa benim kizim 8.5 kg la ne oluyor acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim kız da 9 kilo ve 3 aydır böyle canım takma önemli olan sağlıklı olması balık yağı veriyorum ama ışe yaramıyor maalesef ama çok sık hasta olmuyo sümük hariç yani ağır geçirmiyo ben alıştım zayıf olmasına ilerde obez olacağına böyle fit olsun daha iyi
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de genelde takmiyorum canım ama böyle okuyunca düşünmeden de geçemiyorum malesef. Ya ben de hem balık yağı hem keçiboynuzu veriyorum ama öyle aman aman bi faydası yok normal düzeyde ıstahi hatta bazen çok kötü bile oluyor bişey yemedigi öğünler çok yani. Ah şimdiki kilo ileriyi etkilediğini bilsem ben de istemem ama tam tersi olan durumlarla da çok karşılaştım:)
Keçiboynuzu da mi ışe yaramıyo boşuna almayayim çünkü onu da alacaktımen güzelini en iyisini Allah bilir canım benim hiç üzülme ben rana gibiyken çok çok zayıfmisim annem kızın da sana çekmiş der hep senin kız da sana çekmiştir belki hele esim doğduğunda iç organları görünüyormuş yaşamaz demişler ismini değiştirmişler öyle toplamış aslında Allah yaşamasını istemiş ki yaşıyor Rabbim hepimize yavrularımiza hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin
Zayıf olmasına çok takıyordum ama hastanede bi ton kan verdik çok şükür hiç sıkıntı yok doktor yoğurt yedir bol bol dedi bilmiyorum artık ama biz boya veriyoruz galiba
Öyle canım ben de zayifmisim ama berra kadar değil:) esimde geçen kv anlatıyor yemek yedirmek için peşinde kosturur dururdum diyor. Ona çekmiş heralde berra. Ya bizim boy da kaç aydır aynı 74 cm. Rananin ne kadar boyu canim
Demek irsi zayıflık ya peki hiç tahlil yaptırdın mi tüm herşeye bakılan bizim boy en son 80 di herhalde unuttum en son ne zaman ölçüldü sizin
1 yaşından küçüktü sanırım canım yaptirmistik demir eksikliği çıkmıştı. En son Dr a gittiğimizde ilaci bırakın dedi tahlil falan istemeden ben de kiyamadim yaptiralim demedim. En son hasta olduğunda ölçüldü boyu kilosu canım 15 gün oluyor sanirim
Bu arada maşallah rana ya çok iyiymiş boyu canim
Sağol canım ama amcalar uzun ondandir yani illaki çekiyorlar ya biz kısayiz anne baba ama kız biraz uzun olacak
Canım benim okumuşsundur bizim kız erkenden yattı ben de çalıştım iki ünite yeter daha iki hafta var diye rahatım galiba yatayim artık iyi geceler öp berrami yerime çok da düşünmeyelim bizim kızlar doğduklarından beri zayıf hatırlarsın en başından beri aynı kaderi paylaşıyoruz seninle görüşmek üzere Allah'a emanet ol
Allahım sabır versinAllah sifalar versin canim annene bende derslerden firsat bulup okuyabilirsem sana haber veririm ne kadar zor bi durumdur ya bide yanindada olamiyosun Allah yardimciniz olsun.
Canim bende 18 ayi doldursun biraktiricam simdi 17yi dolduruyoruz bakalim bizim icin yeterli artik uykumuz falan bi duzene girmesi gerekiyo sizdede boyle problemler varsa bence bisry olmaz yeterlidir yani.
Evet canim bende okuldan donuste evin onunde komsular vardi cocuklarini cikarmislar bende onlardan duydum cok aci biseyya nasil dayansin o anne baba Allah sabir versin ins.
Amin cnmKahrolduk canim bu habere rabbim evlat acisi tattirmasin kimselere
Cnm acaba Defne de mi mevsimsel? Malum aynı belirtiler defnede de varKizlar bize gelince biz bugun asi icin dr muza gittik
ikiside asi oldular cok sukur aras cok aglamadi.aslan kizim.hic aglamadi
yarenin kontril surecinde gutmistik arasinda burnu iki gecedir tikaniyor bigin akmaya basladi aradada oksuruyor dr amcaai bir guzel muaune etti siradan kulak bogaz vb hersey temiz bahar mevsimi malim alerjik bir reaksiyon ilac bile vermedi sukur
Ordan kahvaltiya ordab ananeme gittik dolu dolu bir gundu
birde o aci haberi almasak daha iyuydu ciddi anlamda cok uzuldum
Hoşgeldin Gülsüm. Ben de izmir de oturuyorumAdim gülsüm izmirde oturuyorum kizimin adi asya 23 yasindayim memnun oldum bu arada :)
Iyi geceler kızlar
Bugün defnenin saçlarını kestirdim. Kısacık oldu. Görenler erkek zannederler. Kuaför 3-4ay sonra tekrar kestir sonra yılda bir kez bile kestirsen olur saçı gurlesmis olur dedi
Defne hiç aglamadi. Kuaför de şaşırdı .ilk defa ağlamaya n bir çocuk oldu dedi
Bizden Haberler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?