2012 kasım bebekleri büyüyor..

Yaa kızlar ben şu bebeğinin kilosu iyi olup da zayıf diyenlere gıcık oluyorum haksız miyim bu konuda acaba. Bebeginiz 11 12 kg hala zayıf diyorsunuz. Ben tam kendimi teselli etmisken böyle bişey okuyunca çok ama çok üzülüyorum. O bebeler zayifsa benim kizim 8.5 kg la ne oluyor acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim kız da 9 kilo ve 3 aydır böyle canım takma önemli olan sağlıklı olması balık yağı veriyorum ama ışe yaramıyor maalesef ama çok sık hasta olmuyo sümük hariç yani ağır geçirmiyo ben alıştım zayıf olmasına ilerde obez olacağına böyle fit olsun daha iyi

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de genelde takmiyorum canım ama böyle okuyunca düşünmeden de geçemiyorum malesef. Ya ben de hem balık yağı hem keçiboynuzu veriyorum ama öyle aman aman bi faydası yok normal düzeyde ıstahi hatta bazen çok kötü bile oluyor bişey yemedigi öğünler çok yani. Ah şimdiki kilo ileriyi etkilediğini bilsem ben de istemem ama tam tersi olan durumlarla da çok karşılaştım:)

Ozcanan başladın mi ders calismaya canım kaç dersin var

Keçiboynuzu da mi ışe yaramıyo boşuna almayayim çünkü onu da alacaktım en güzelini en iyisini Allah bilir canım benim hiç üzülme ben rana gibiyken çok çok zayıfmisim annem kızın da sana çekmiş der hep senin kız da sana çekmiştir belki hele esim doğduğunda iç organları görünüyormuş yaşamaz demişler ismini değiştirmişler öyle toplamış aslında Allah yaşamasını istemiş ki yaşıyor Rabbim hepimize yavrularımiza hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin
Zayıf olmasına çok takıyordum ama hastanede bi ton kan verdik çok şükür hiç sıkıntı yok doktor yoğurt yedir bol bol dedi bilmiyorum artık ama biz boya veriyoruz galiba

Öyle canım ben de zayifmisim ama berra kadar değil:) esimde geçen kv anlatıyor yemek yedirmek için peşinde kosturur dururdum diyor. Ona çekmiş heralde berra. Ya bizim boy da kaç aydır aynı 74 cm. Rananin ne kadar boyu canim

Demek irsi zayıflık ya peki hiç tahlil yaptırdın mi tüm herşeye bakılan bizim boy en son 80 di herhalde unuttum en son ne zaman ölçüldü sizin

Demek irsi zayıflık ya peki hiç tahlil yaptırdın mi tüm herşeye bakılan bizim boy en son 80 di herhalde unuttum en son ne zaman ölçüldü sizin

1 yaşından küçüktü sanırım canım yaptirmistik demir eksikliği çıkmıştı. En son Dr a gittiğimizde ilaci bırakın dedi tahlil falan istemeden ben de kiyamadim yaptiralim demedim. En son hasta olduğunda ölçüldü boyu kilosu canım 15 gün oluyor sanirim

Bu arada maşallah rana ya çok iyiymiş boyu canim

Anladım canım valla bizim ailede böbrek hastalığı olduğu için bir ay kadar önce hem idrar hemde kan verdik 6 tüp aldılar ama çok zordu hala kolunu gösteriyor sorduğum zaman ama yaptırmasam içimde kalacaktı demir i falan iyi çıktı çok şaşırdım dedim ya zayıf olabilirmis yapısal bazen takılıp bakıyorum gözlerinin altı çökmüş ve kızarık ama sağlıklı çok şükür ama bir dakika oturmak yok sürekli hareket ben de rana gibi sürekli hareket etsem fazla hiç kilo kalmaz herhalde
Kan aldırırken altı kisi tuttuk hemşire de dedi ben de yaptırmak istiyorum tahlil ama kıyamiyorum diye

Bu arada maşallah rana ya çok iyiymiş boyu canim

Sağol canım ama amcalar uzun ondandir yani illaki çekiyorlar ya biz kısayiz anne baba ama kız biraz uzun olacak

Canım benim okumuşsundur bizim kız erkenden yattı ben de çalıştım iki ünite yeter daha iki hafta var diye rahatım galiba yatayim artık iyi geceler öp berrami yerime çok da düşünmeyelim bizim kızlar doğduklarından beri zayıf hatırlarsın en başından beri aynı kaderi paylaşıyoruz seninle görüşmek üzere Allah'a emanet ol

Sağol canım ama amcalar uzun ondandir yani illaki çekiyorlar ya biz kısayiz anne baba ama kız biraz uzun olacak

Maşallah canım tahlillerin de iyi çıkmasına sevindim. Evet ya çok zor oluyo kan vermek bizim de o zaman baya bi alınmıştı dişi de geç çıktı ya tiroit falan da bakilmisti. Al al bitmek bilmiyor.

Ay ben de calismaya çalışıyorum ama bir ünite bile bitiremedim maşallah sana canım ya.

Evet bizim derdimiz aynı ne diyelim hayırlısı olsun inşallah. Iyi geceler canım benim sık sık görüşürüz inşallah

Allahım sabır versin
Cnm bu arada hurc için cvp yazdın teşekkür ederim

Kahrolduk canim bu habere rabbim evlat acisi tattirmasin kimselere
Amin cnm

Cnm acaba Defne de mi mevsimsel? Malum aynı belirtiler defnede de var

Adim gülsüm izmirde oturuyorum kizimin adi asya 23 yasindayim memnun oldum bu arada :)
Hoşgeldin Gülsüm. Ben de izmir de oturuyorum

Iyi geceler kızlar
Bugün defnenin saçlarını kestirdim. Kısacık oldu. Görenler erkek zannederler. Kuaför 3-4ay sonra tekrar kestir sonra yılda bir kez bile kestirsen olur saçı gurlesmis olur dedi
Defne hiç aglamadi. Kuaför de şaşırdı .ilk defa ağlamaya n bir çocuk oldu dedi
Bizden Haberler bunlar

Iyı geceler kızlar
Guzel guzel sohbetler edılmıs kımse kalmamıs tabı bu saate..

Kaybolan cocuga cok uzuldum allah aılesıne sabır versın

Gulsum hosgeldın topıgımıze cnm bende zıyaretcıydım senın gıbı dayanamadım sonunda ıyıkı gelmısım:)
Herzaman beklerız senıde:)
Bu arada songul benı cabuk benımsedıgınıze sevındım

Funda defneye sıhhatler olsun masallah uslu uslu durmus
Nıdanın önlerı kesmıstım yıne gözune gırmeye basladı bı ara yıne kesılmesi lazım..

Songul ası olmussunuz gecmıs olsun mu denır bılemedım
Ins sıkıntısı olmaz
Ben ası kartımıza baktım 13 aylıkken olmusuz menenjıt asısı sızın bu yaptırdıgınızdan mı acaba bılmıyorum
Dr umuz ılgılı olmamız gereken asıları özel de olsa soyluyo yaptırsanız ıyı olur dıye yakında hepatıt a asısı var mesela onu olucaz bunu soylerdı dıye dusundum..

Son düzenleme:
Bızımde bugun yogun bır gundu..
Oglen cıktık evden önce nıdanın kulaklarını deldırmeye gıttık cook tatlı oldu:)
Masallah hıc anlamadan hemen oldu bıttı.. ıkı kısı aynı anda yaptılar tam mızlıycaktı yok annem tamam bıttı dıye kucagıma aldım sonrasında normale dondu hemen:) farkedıp elleyıp durmuyo suan ıns boyle gıder..

Sonra alısverıs yaptık bıraz hem mutfak hemde beyzaya ayakkabı falan aldık..

Ondan sonra kv deye gıttık kp tr ye gıdıyo sabah onu yolcu etmeye.. Sonrasındada esımın arkadas grubuyla toplandık gece 12 ye gelıyodu eve geldıgımız.. Ve evden ögle uykusundan önce cıktıgımız ıcın uyumadılarda takı gelırken arabada sızıp kaldılar:) arkadasların kızlarıda vardı degısık ortam falan cok sıkılmadılar allahtan gelmemıze yakın tansıyon yukseldı artık uykusuzluktan:)

Son düzenleme:
Fatma sınavın guzel gecmesıne sevındım cnm ıns yarında hersey guzel gecer basarılar..

Gulcan ıkıdır sana yazıcam unutuyorum hersey yolundadır ıns..
Gunlerınde yaklasıyor stres heyecan bır aradadır sımdı sende..hayırlısıyla kurtulursun ıns sez. sonrası normal dogum olabılıyormus demek bunuda yenı ögrendım..

Aysegul sızdede hersey yolundadır ıns yolculuk sonrası yazmamıssın yada atladımmı bılmıyorum.. Masalın keyfıne dıyecek yoktur sımdı arada haberdar et bızı:)

Ozcanan katreınur kızlar benım kızımda hep ortalamada ve ıstahsız bı cocuk kılosu bır ay once elbıselerle 10,5 du boyu 1 yas kontrolunde 79 du dedıgınız gıbı saglıklı olsunlarda yapacak bısey yok beyzada cok takardım ama nıdada okadar degılım keyfıne bırakıyorum artık cok acıkınca yıyo bıraz..

Günaydın canım sıhhatler olsun ben de aynı sizin gibi yapacam bizim kestireli baya oldu gerçi tatil dönüşü bi daha kestirecem bu kesme bile fark etti saçlarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…