- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.741
Sağol cnm. Darısı nida ya
Cnm deldirmek için erken değil mi? Geçmiş olsun yine de. Güle güle kullansın kuzu. Ne güzel vakit geçirmişsiniz.
Günaydın cnm teşekkür ederim. En azından saçı kendine gelir biraz.
Günaydın kızlar. Bu hafta sonu eşim gelmedi. Vakit geçmiyor. Şimdi kuafördeyim. Saçlarımı boyatiyorum
fatma sinavin nasil gecti ins iyidir
funda sacinizi gule gule kullanin saglikla uzasinlar ins
beni canim nidanin hayirli olsun kupeleri bende deldircemde cekistirir falan diye korkuoyrum
katreninur ozcanna canm takilmayin kg ya saglikli olsunlara bende sogdugumdan beri hep zayifmisim
istahsizmisim ama 15yasinda istahim artti cok yerim hala kg almam ama hicde hasta olmam annemde der enazla 4kez hasta
olmussundur evlenne kadar diye gercekten hatirlamm hasta oldgumu
yasemin gulden songul wavs siLerede merhaba
cnm hosgeldin aramiza masal gbi olunca bebeginin adi masal sandim benim kzimn ismi masal bende ankaradayim 23yasindayim ayniyiz seninle
unuttugum varsa ozur dilerim
masal uymusken misafirlerde gtmisti gecmis yaptim ohh geride kalmaj iyi olmuo :)
ayy okadr mutkuyuzki alistik dedeler teyze hala cokcuklar hayvanlar nasil ankaraya doncez puffff
Sihatler olsun canim masallah defneye bak hic aglamamis cokmu kestirdinizki sacini ya cok kisa olmasaydi bari zaten kestirdikce saclar guclesiyo.
Yogun bi gunmus gercekten canim demek kulaklarda delindi oh ne tatli olmustur kupeyle dimi takilmistir kupelerde hemen heralde.
Ayakkabilarini gule gule giysin beyza.
Sinavlarimda yine guzel gecti sayyilir canim sagol.
Ben bugun sinavada girdim arkadaslar kitaptan 515.sayfaya gelmistim yine kisa zamanda okadar okumus oldum napalim bitiremesemde artik.
Sinavda nasil gecti bilmiyorum ya cok kafam karisti isimler falan simdiki isimler gibi olmadigi icin biraz zorlandim sorularida tam hatirlamiyorumki 60soru vardi cogu uzundu sorularin neyse hayirlisi neyse o olsun artik.
Evet canim en azindan atlattim cok sukur biraz azaldi simdi haftaya tefsir sinavi var okulda ama onu okadar dert etmiyorum hoca nerelerden cikar soyledi bide test kalsik bosluk doldurma karisik oluyo hocada cok iyi zaten daha ne olsun.ama sureler var hani sonlarda Rahman suresi falan varya onlari ezberlicem daha ya okul kapanmadan bana rahat yok.Bız beyzanın 1 yasından sonra deldırmıstık sorun olmadı
Nıdayı onun ıcın deldırmek ıstedım..
Erken dıyen de var altı aylıkken deldırende o yuzden ne desem bılemedım:)
Saclarını gule gule kullan cnm
Sagol cnm
Nıda da bır degısıklık yok sımdılık ıns cekıstırmez:)
Oh ne guzel hayat masala guzel bu aralar bol bol oku kuzuyu nazar olmadın aman..
Sımdılık delınırken takılan kupeler var cnm sonrasında kendı kuprlerımızı takıcaz ıns
Beyza cok mutlu bugunlerde yazlık elbıselerını cıkardık gecen sene yaz sonu hedıye gelenler vardı ne zaman gıyıcem dıye basımın etını yıyodu artık havalar guzel gıyıyorum dıye keyfıne dıyecek yok ayakkabılar ıcınde oyle..
Ins cogunu dogru cvplamıssındır guzel bı sonuc gelır hadı bakalım en azından yukun hafıfledı bıraz:)
Iyı pazarlar kızlar
Bugun nıdayı uyutup babaya bıraktık beyzayla alısverıse gıttık
Pazar burda heryer kapalı oluyo aslında sadece ayın ılk pazarı bazen acık oluyo buda bızım ısımıze geldı beyzayla gonlumuzce alısverıs yaptık yanı ben:) beyzaya bıraksam ıcınden cıkılmaz neysekı kolay ıkna oluyo
Yaz gelıyo her yer okadar renklı albenılı kı ınsan kendını kaptırıp gıdıyo:)
Nıdaya etek ve bolero aldım cok sırın tatlı bı yesıl
Yalnız cocuklu oldugum ıcın huzursuzlugumda ustumdeydı cocuk kacırma haberlerı bu aralar cok fazla bıde trde kı cocuk haberlerınden fazlasıyla etkılendım gozum hep ustundeydı...
Evet cnm bakıma girdikAna kız bakım yaptırmışinizgeçen hafta sonu aynı senin gibiydim esim yoktu ve çok zor ya
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağol cnmfatma sinavin nasil gecti ins iyidir
funda sacinizi gule gule kullanin saglikla uzasinlar ins
beni canim nidanin hayirli olsun kupeleri bende deldircemde cekistirir falan diye korkuoyrum
katreninur ozcanna canm takilmayin kg ya saglikli olsunlara bende sogdugumdan beri hep zayifmisim
istahsizmisim ama 15yasinda istahim artti cok yerim hala kg almam ama hicde hasta olmam annemde der enazla 4kez hasta
olmussundur evlenne kadar diye gercekten hatirlamm hasta oldgumu
yasemin gulden songul wavs siLerede merhaba
cnm hosgeldin aramiza masal gbi olunca bebeginin adi masal sandim benim kzimn ismi masal bende ankaradayim 23yasindayim ayniyiz seninle
unuttugum varsa ozur dilerim
masal uymusken misafirlerde gtmisti gecmis yaptim ohh geride kalmaj iyi olmuo :)
ayy okadr mutkuyuzki alistik dedeler teyze hala cokcuklar hayvanlar nasil ankaraya doncez puffff
Cnm baya kestirdim. Aman kökü onda. Sağlıklı uzar en azındanSihatler olsun canim masallah defneye bak hic aglamamis cokmu kestirdinizki sacini ya cok kisa olmasaydi bari zaten kestirdikce saclar guclesiyo.
Yogun bi gunmus gercekten canim demek kulaklarda delindi oh ne tatli olmustur kupeyle dimi takilmistir kupelerde hemen heralde.
Ayakkabilarini gule gule giysin beyza.
Sinavlarimda yine guzel gecti sayyilir canim sagol.
Sağol cnm. Mecbur idare ediyor um cnm. Allah kuluna kaldiramayacagi yük vermezmişEsin olmadan yine iyi idare ediyosun valla ben hic yapamazdim heralde hadi bli bi sure olsa neysede hep boyle istemem valla.saclarinida gule gule kullan canim.
Oh keyifler yerinde demekki sizin adiniza sevindim canim masalada iyi olmustur.
Sağol cnm.Bız beyzanın 1 yasından sonra deldırmıstık sorun olmadı
Nıdayı onun ıcın deldırmek ıstedım..
Erken dıyen de var altı aylıkken deldırende o yuzden ne desem bılemedım:)
Saclarını gule gule kullan cnm
Sagol cnm
Nıda da bır degısıklık yok sımdılık ıns cekıstırmez:)
Oh ne guzel hayat masala guzel bu aralar bol bol oku kuzuyu nazar olmadın aman..
Sımdılık delınırken takılan kupeler var cnm sonrasında kendı kuprlerımızı takıcaz ıns
Beyza cok mutlu bugunlerde yazlık elbıselerını cıkardık gecen sene yaz sonu hedıye gelenler vardı ne zaman gıyıcem dıye basımın etını yıyodu artık havalar guzel gıyıyorum dıye keyfıne dıyecek yok ayakkabılar ıcınde oyle..
Ins cogunu dogru cvplamıssındır guzel bı sonuc gelır hadı bakalım en azından yukun hafıfledı bıraz:)
Allah korusun cnmIyı pazarlar kızlar
Bugun nıdayı uyutup babaya bıraktık beyzayla alısverıse gıttık
Pazar burda heryer kapalı oluyo aslında sadece ayın ılk pazarı bazen acık oluyo buda bızım ısımıze geldı beyzayla gonlumuzce alısverıs yaptık yanı ben:) beyzaya bıraksam ıcınden cıkılmaz neysekı kolay ıkna oluyo
Yaz gelıyo her yer okadar renklı albenılı kı ınsan kendını kaptırıp gıdıyo:)
Nıdaya etek ve bolero aldım cok sırın tatlı bı yesıl
Yalnız cocuklu oldugum ıcın huzursuzlugumda ustumdeydı cocuk kacırma haberlerı bu aralar cok fazla bıde trde kı cocuk haberlerınden fazlasıyla etkılendım gozum hep ustundeydı...
Evet canim en azindan atlattim cok sukur biraz azaldi simdi haftaya tefsir sinavi var okulda ama onu okadar dert etmiyorum hoca nerelerden cikar soyledi bide test kalsik bosluk doldurma karisik oluyo hocada cok iyi zaten daha ne olsun.ama sureler var hani sonlarda Rahman suresi falan varya onlari ezberlicem daha ya okul kapanmadan bana rahat yok.
Sonrada ben yazicam suraya gittik buraya gittik diye once karnemi alayim.:-D
Sorma canim cok zor ya cocuklara cok dikkat etmek gerekiyo bende cok korkuyorum.
Alisverislerde basladi sizin ya bende basliycam ama okuu bi halledeyim keyifli alisveris yapmak istiyorum bide havalarda isinsin biraz tam yazliklar ciksin sonra alicam bende.bide simdi alirsam yaza cikicak urunlerdede aklim kalicak oyuzden bekliyorum biraz.
Bahcedelermiydi kizlar canim oh sende ciksaydin ama babalari vardir zaten dimi.hafta icileri canin sklmaz bidaha.;-)
Evet cnm bakıma girdik
Sağol cnm
Tatil güzel geçiyor Muş sevindim
Cnm baya kestirdim. Aman kökü onda. Sağlıklı uzar en azından
Sağol cnm. Mecbur idare ediyor um cnm. Allah kuluna kaldiramayacagi yük vermezmiş
Sağol cnm.
Annemler Defne 40 gunlukken deldirelim dedi ama ben istemedim. Beyza cicilerini Güle güle giysin
Allah korusun cnm
cnm bennde 100 okuya bilirimkızlar selamlar moralım cok bozukannemı bılenler bılır kolon kanserı malesef radyoterapı aldı ama sımdı kemoterapı donemı baslayacak. Cok ama cok zorlanıyo yanında da değilim içim sızım sızım sızlıyo elımden bısey de gelmıyo sadece allah a yalvarmak var elımde.
Sımdı de sızlerden yardım ıstıyorum. Annemın nıyetıne 4444 duası okumak ıstıyorum. Hem calısıp hem evle ugrasıp okumam cok zor olacak. Bana yardım edebılır mısını. Yardım edebılecekler bana yazsın olur mu
kuzum herşeye değersin :)
bisey değil canım benim
elifte cok seviyor sutunu ali baba gibi videoları acıpta içirebiliyorum ancak bi kac video indirdim o yüzden
herkese iyi hafta sonları kızlar
ben işteyim bugun
merhaba kizlar. Du
dün kaybolan çocuk ölü bulunmuş. Ne kadar kötü oldum duyunca. Allah ailesine sabır versin
kizlar bize gelince biz bugun asi icin dr muza gittik
ikiside asi oldular cok sukur aras cok aglamadi.aslan kizim.hic aglamadi
yarenin kontril surecinde gutmistik arasinda burnu iki gecedir tikaniyor bigin akmaya basladi aradada oksuruyor dr amcaai bir guzel muaune etti siradan kulak bogaz vb hersey temiz bahar mevsimi malim alerjik bir reaksiyon ilac bile vermedi sukur
ordan kahvaltiya ordab ananeme gittik dolu dolu bir gundu
birde o aci haberi almasak daha iyuydu ciddi anlamda cok uzuldum
ıyı pazarlar kızlar
bugun nıdayı uyutup babaya bıraktık beyzayla alısverıse gıttık
pazar burda heryer kapalı oluyo aslında sadece ayın ılk pazarı bazen acık oluyo buda bızım ısımıze geldı beyzayla gonlumuzce alısverıs yaptık yanı ben:) beyzaya bıraksam ıcınden cıkılmaz neysekı kolay ıkna oluyo
yaz gelıyo her yer okadar renklı albenılı kı ınsan kendını kaptırıp gıdıyo:)
nıdaya etek ve bolero aldım cok sırın tatlı bı yesıl
yalnız cocuklu oldugum ıcın huzursuzlugumda ustumdeydı cocuk kacırma haberlerı bu aralar cok fazla bıde trde kı cocuk haberlerınden fazlasıyla etkılendım gozum hep ustundeydı...
cnm bennde 100 okuya bilirim
bu arada geçmiş olsun..
bizde çok sevioruz tatlımmm:
maleseff off çok kötüydü ya inşallah allahım yardımcısı olsun ailesinin
birde 1 yaşında denize düşen bebek var hastanedeydi umarım iyidir..
tekrar geçmiş olsun cnm:
ohhh negüzel alışverişler yapılmış..
ohh negüzel bende bahçeli ev istiyorummm:
Ayşegülcüm bu arada
negüzel geziyosunnn:
Masaln keyifine diyecek yokk..
Wavs geçmiş olsun cnm:
Umarım alpim iyidir..
Kızlar fazla geçmiş yapamadım biraz yoğun burası ..
Günaydın herkeseee..
Benim hafta sonum çok yoğundu..
herkese günaydın kızlarrr... Ay maşallah ne kdar çok geçmiş birikmiş :) oku oku bu saat oldu ama lıntı yapamadım çoğunuda unuttum. Yeni bi arkadş katılmış aramıza gülsümmm hoşgeldin tatlım yeni nefesler ii oluo sohbet canlanıo... Bebişine de rabim hayırlı sağlıklı ömürler versin inş. Meme bıraktırma konuşulmuş ay bende kara kara düşünüyorum benim kızda düşündüğümü anladı sanırım daha bi düşkünleşti. Ve göğsümün birisi fena halde yara olduneyse katreinur bebişi 11-12 kilo olupta zayıf yemio diyenlere sinir oluorum demişsin tatlım üstüme alındım malum en çok yemio diye dert yananlardan biri benim:) ama ben zayıf demiyorum zayıfladı diyorum ayrıntı var yani:) benim kızım hiç zayıf olmadı çok şükür ama yeseydi de zayıf olsaydı sıkıntı değildi.şua ara buy 82 kilosu üstüyle ayakkabılarıyla filan 12200. Ne zayıf ne toplu. şöle dyim kemikleri gelio artık kucağıma alınca filan. Ama sorun değil çok şükür sağlığı yerinde . Bi de yese tadından yenmiycek sıpam bu ara biraz daha ii yio çok şükür yine de:)
2. Bebiş konuşulmuş bizimde her daim gündemimiz bakalım hayırlı zamanda nasip olsun inş.
Ay başka ne vardı nurayım seni kim sevmemiş yaa bak aklıma geldi beni de mi sevmediler ki acep malum bende uzun zan ziyaretçi kadın olarak takıldım:)
buarada o videoları bende istiyorum... Fundam analı kızlı saçlarınız hayırlı olsun... Bende bu hafta boyatmak istiyorummm...
Fatmacım sınavların güzel geçmiş çok sevindim hakkında hayırlı olan olsun inş.
Beni tatlım kocişin yardım etmiş güzel bi hafta sonu olmuş devam inş:)
songülüm aşılar olunmuş geçmiş olsun
bizimde haftasonumuz sınavlarla geçti gitti. Hayırlısı bakalım...
Ayyy kimi unuttummmm...
Güldenim nerdeeeeeeee...
günaydın tatlım.
Ay bu arada gülsüm hoşgeldin aramıza
kim sevmemiş nurayımı anlamadımm
oh ne güzelIyı geceler kızlar
Kımsecıkler yok ama:) zıyaretcılerımız oluyo:)
Bugun aksam bızım evde bır ilk yasandıbabası nıdayı yıkadı
Kızları yıkıycaktım aksam yemegınden sonra beyzanın mızmızlıgı ustundeydı banyoda oynasalar gec olucak dırek yıkayıp cıkmak uzere banyoya gıttık sonrada nıdayı yıkarım dıye dusundum nıda bonyo kafını duydu dururmu bıcı bıcı esımde getırdı onuda kuvete soktuk
Beyzayı cıkarırken babasıda nıdayı yıkasın dedım öylesıne..ben beyzayı gıydırırken baktım gercekten yıkıyo cocugu hıc beklemıyodum:)nıdanın da hıc sesı cıkmıyo mutlu mutlu baba kız..cocukları yatırıp asagıya ındıgımde bı sok daha yasadım yemek masasını oylece bırakıp cıkmıstım asagı ınınce onuda toplamıs:) dedım hayırdır bu aksam bı degısıklık var sende:) herzamankı halım dıyo ıyı devamını beklerız dedım:) yardımcılıgı ustundeydı yanı babamızın bu aksam
sağol cnm darısı başınızaherkese günaydın kızlarrr... ay maşallah ne kdar çok geçmiş birikmiş :) oku oku bu saat oldu ama lıntı yapamadım çoğunuda unuttum. yeni bi arkadş katılmış aramıza gülsümmm hoşgeldin tatlım yeni nefesler ii oluo sohbet canlanıo... bebişine de rabim hayırlı sağlıklı ömürler versin inş. meme bıraktırma konuşulmuş ay bende kara kara düşünüyorum benim kızda düşündüğümü anladı sanırım daha bi düşkünleşti. ve göğsümün birisi fena halde yara olduneyse katreinur bebişi 11-12 kilo olupta zayıf yemio diyenlere sinir oluorum demişsin tatlım üstüme alındım malum en çok yemio diye dert yananlardan biri benim:) ama ben zayıf demiyorum zayıfladı diyorum ayrıntı var yani:) benim kızım hiç zayıf olmadı çok şükür ama yeseydi de zayıf olsaydı sıkıntı değildi.şua ara buy 82 kilosu üstüyle ayakkabılarıyla filan 12200. ne zayıf ne toplu. şöle dyim kemikleri gelio artık kucağıma alınca filan. ama sorun değil çok şükür sağlığı yerinde . bi de yese tadından yenmiycek sıpam bu ara biraz daha ii yio çok şükür yine de:)
2. bebiş konuşulmuş bizimde her daim gündemimiz bakalım hayırlı zamanda nasip olsun inş.
ay başka ne vardı nurayım seni kim sevmemiş yaa bak aklıma geldi beni de mi sevmediler ki acep malum bende uzun zan ziyaretçi kadın olarak takıldım:)
buarada o videoları bende istiyorum... fundam analı kızlı saçlarınız hayırlı olsun... bende bu hafta boyatmak istiyorummm...
fatmacım sınavların güzel geçmiş çok sevindim hakkında hayırlı olan olsun inş.
beni tatlım kocişin yardım etmiş güzel bi hafta sonu olmuş devam inş:)
songülüm aşılar olunmuş geçmiş olsun
bizimde haftasonumuz sınavlarla geçti gitti. hayırlısı bakalım...
ayyy kimi unuttummmm...
güldenim nerdeeeeeeee...
kızlar günaydın
ben çok kötüyüm
1 saatlik uykuyla duruyorum
gece defne ateşlendi
şurup verdim 2 defa ama düşürmedi
gece 4 te çok yükselmişti defneyi duşa soktum
sabah 6 ya doğru uyudu
ben de 7 de kalktım
11 de dr randevusu var bakalım ne diyecek dr
bu arada dün akşam kv leri özsüte götürdüm.tatlı yiyip çay içtiler
bana pahalıya patladı ama onların baya hoşlarına gitti
çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa verisn inş.
sağol cnm
amin inşallah daha da kötü olmaz defnem
kızlar günaydın
ben çok kötüyüm
1 saatlik uykuyla duruyorum
gece defne ateşlendi
şurup verdim 2 defa ama düşürmedi
gece 4 te çok yükselmişti defneyi duşa soktum
sabah 6 ya doğru uyudu
ben de 7 de kalktım
11 de dr randevusu var bakalım ne diyecek dr
bu arada dün akşam kv leri özsüte götürdüm.tatlı yiyip çay içtiler
bana pahalıya patladı ama onların baya hoşlarına gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?