2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bız beyzanın 1 yasından sonra deldırmıstık sorun olmadı
Nıdayı onun ıcın deldırmek ıstedım..
Erken dıyen de var altı aylıkken deldırende o yuzden ne desem bılemedım:)

Saclarını gule gule kullan cnm

Sagol cnm
Nıda da bır degısıklık yok sımdılık ıns cekıstırmez:)

Oh ne guzel hayat masala guzel bu aralar bol bol oku kuzuyu nazar olmadın aman..

Sımdılık delınırken takılan kupeler var cnm sonrasında kendı kuprlerımızı takıcaz ıns
Beyza cok mutlu bugunlerde yazlık elbıselerını cıkardık gecen sene yaz sonu hedıye gelenler vardı ne zaman gıyıcem dıye basımın etını yıyodu artık havalar guzel gıyıyorum dıye keyfıne dıyecek yok ayakkabılar ıcınde oyle..

Ins cogunu dogru cvplamıssındır guzel bı sonuc gelır hadı bakalım en azından yukun hafıfledı bıraz:)

Iyı pazarlar kızlar
Bugun nıdayı uyutup babaya bıraktık beyzayla alısverıse gıttık
Pazar burda heryer kapalı oluyo aslında sadece ayın ılk pazarı bazen acık oluyo buda bızım ısımıze geldı beyzayla gonlumuzce alısverıs yaptık yanı ben:) beyzaya bıraksam ıcınden cıkılmaz neysekı kolay ıkna oluyo
Yaz gelıyo her yer okadar renklı albenılı kı ınsan kendını kaptırıp gıdıyo:)
Nıdaya etek ve bolero aldım cok sırın tatlı bı yesıl

Yalnız cocuklu oldugum ıcın huzursuzlugumda ustumdeydı cocuk kacırma haberlerı bu aralar cok fazla bıde trde kı cocuk haberlerınden fazlasıyla etkılendım gozum hep ustundeydı...

Evet canim en azindan atlattim cok sukur biraz azaldi simdi haftaya tefsir sinavi var okulda ama onu okadar dert etmiyorum hoca nerelerden cikar soyledi bide test kalsik bosluk doldurma karisik oluyo hocada cok iyi zaten daha ne olsun.ama sureler var hani sonlarda Rahman suresi falan varya onlari ezberlicem daha ya okul kapanmadan bana rahat yok.
Sonrada ben yazicam suraya gittik buraya gittik diye once karnemi alayim.:-D

Sorma canim cok zor ya cocuklara cok dikkat etmek gerekiyo bende cok korkuyorum.
Alisverislerde basladi sizin ya bende basliycam ama okuu bi halledeyim keyifli alisveris yapmak istiyorum bide havalarda isinsin biraz tam yazliklar ciksin sonra alicam bende.bide simdi alirsam yaza cikicak urunlerdede aklim kalicak oyuzden bekliyorum biraz.

Ana kız bakım yaptırmışiniz geçen hafta sonu aynı senin gibiydim esim yoktu ve çok zor ya

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet cnm bakıma girdik

Sağol cnm
Tatil güzel geçiyor Muş sevindim
Cnm baya kestirdim. Aman kökü onda. Sağlıklı uzar en azından

Esin olmadan yine iyi idare ediyosun valla ben hic yapamazdim heralde hadi bli bi sure olsa neysede hep boyle istemem valla.saclarinida gule gule kullan canim.

Oh keyifler yerinde demekki sizin adiniza sevindim canim masalada iyi olmustur.
Sağol cnm. Mecbur idare ediyor um cnm. Allah kuluna kaldiramayacagi yük vermezmiş
Sağol cnm.
Annemler Defne 40 gunlukken deldirelim dedi ama ben istemedim. Beyza cicilerini Güle güle giysin
Allah korusun cnm

Onlarıda atlatırsın ıns cnm hayırlısıyla..
Az kaldı zaten ondan sonra kım tutar sızı

Gercekten bugun hıc olmadıgım kadar tedırgındım mahaza ıcınde cocuklara oyun yerlerı var beyza orslarda takılır ben alısverıs yapardım ama bugun gozumden ayırmadım cocugu..
Ben artık her cıktıgımda alıyorum bır ıkı parca:) kendıme bakmayı unutuyorum onlar ıcın bakarken:)

Bahcedelermiydi kizlar canim oh sende ciksaydin ama babalari vardir zaten dimi.hafta icileri canin sklmaz bidaha.;-)

Bahcedelerdı cnm babalarıyla cıkınca ılk yarım saat hıc anne dıye cagıran olmuyo bende keyıf yapıyorum cok ıyı oluyo..
O arada kk da kımse yoktu bırı gelse sohbet etsek dıye baktım:)

Amın cnm butun yavruları..

40 gun cokta erkenmıs ama fundacım ya
Bende deldıremezdım..

Iyı geceler kızlar
Kımsecıkler yok ama:) zıyaretcılerımız oluyo:)

Bugun aksam bızım evde bır ilk yasandı babası nıdayı yıkadı
Kızları yıkıycaktım aksam yemegınden sonra beyzanın mızmızlıgı ustundeydı banyoda oynasalar gec olucak dırek yıkayıp cıkmak uzere banyoya gıttık sonrada nıdayı yıkarım dıye dusundum nıda bonyo kafını duydu dururmu bıcı bıcı esımde getırdı onuda kuvete soktuk
Beyzayı cıkarırken babasıda nıdayı yıkasın dedım öylesıne..ben beyzayı gıydırırken baktım gercekten yıkıyo cocugu hıc beklemıyodum:)nıdanın da hıc sesı cıkmıyo mutlu mutlu baba kız..cocukları yatırıp asagıya ındıgımde bı sok daha yasadım yemek masasını oylece bırakıp cıkmıstım asagı ınınce onuda toplamıs:) dedım hayırdır bu aksam bı degısıklık var sende:) herzamankı halım dıyo ıyı devamını beklerız dedım:) yardımcılıgı ustundeydı yanı babamızın bu aksam

herkese günaydın kızlarrr... ay maşallah ne kdar çok geçmiş birikmiş :) oku oku bu saat oldu ama lıntı yapamadım çoğunuda unuttum. yeni bi arkadş katılmış aramıza gülsümmm hoşgeldin tatlım yeni nefesler ii oluo sohbet canlanıo... bebişine de rabim hayırlı sağlıklı ömürler versin inş. meme bıraktırma konuşulmuş ay bende kara kara düşünüyorum benim kızda düşündüğümü anladı sanırım daha bi düşkünleşti. ve göğsümün birisi fena halde yara olduneyse katreinur bebişi 11-12 kilo olupta zayıf yemio diyenlere sinir oluorum demişsin tatlım üstüme alındım malum en çok yemio diye dert yananlardan biri benim:) ama ben zayıf demiyorum zayıfladı diyorum ayrıntı var yani:) benim kızım hiç zayıf olmadı çok şükür ama yeseydi de zayıf olsaydı sıkıntı değildi.şua ara buy 82 kilosu üstüyle ayakkabılarıyla filan 12200. ne zayıf ne toplu. şöle dyim kemikleri gelio artık kucağıma alınca filan. ama sorun değil çok şükür sağlığı yerinde . bi de yese tadından yenmiycek sıpam bu ara biraz daha ii yio çok şükür yine de:)
2. bebiş konuşulmuş bizimde her daim gündemimiz bakalım hayırlı zamanda nasip olsun inş.
ay başka ne vardı nurayım seni kim sevmemiş yaa bak aklıma geldi beni de mi sevmediler ki acep malum bende uzun zan ziyaretçi kadın olarak takıldım:)
buarada o videoları bende istiyorum... fundam analı kızlı saçlarınız hayırlı olsun... bende bu hafta boyatmak istiyorummm...
fatmacım sınavların güzel geçmiş çok sevindim hakkında hayırlı olan olsun inş.
beni tatlım kocişin yardım etmiş güzel bi hafta sonu olmuş devam inş:)
songülüm aşılar olunmuş geçmiş olsun
bizimde haftasonumuz sınavlarla geçti gitti. hayırlısı bakalım...
ayyy kimi unuttummmm...
güldenim nerdeeeeeeee...

cnm bennde 100 okuya bilirim
bu arada geçmiş olsun..

bisey değil canım benim
elifte cok seviyor sutunu ali baba gibi videoları acıpta içirebiliyorum ancak bi kac video indirdim o yüzden

herkese iyi hafta sonları kızlar
ben işteyim bugun

bizde çok sevioruz tatlımmm:

merhaba kizlar. Du
dün kaybolan çocuk ölü bulunmuş. Ne kadar kötü oldum duyunca. Allah ailesine sabır versin

maleseff off çok kötüydü ya inşallah allahım yardımcısı olsun ailesinin
birde 1 yaşında denize düşen bebek var hastanedeydi umarım iyidir..

tekrar geçmiş olsun cnm:

ohhh negüzel alışverişler yapılmış..

Eki Görüntüle 1054810

Kızlar dısarda cnm sıkılıyor...

ohh negüzel bende bahçeli ev istiyorummm:

Ayşegülcüm bu arada
negüzel geziyosunnn:

Masaln keyifine diyecek yokk..

Wavs geçmiş olsun cnm:
Umarım alpim iyidir..
Kızlar fazla geçmiş yapamadım biraz yoğun burası ..

Günaydın herkeseee..

Benim hafta sonum çok yoğundu..

bi de kıalzr dün akşam telden bir iki dk bakayım dedim o ara arkadaşın birisi annem kolon kanseri demiş anlayamıyorum alıntı yapılmış. kim olduğunu çözemedim. çok üzüldüm yaa... rabbim şifa versin. tefriciye demiş ben okurum inş. devam ediosa... ama kimdi ne kadar eksik bi bilgi alabilsem

günaydın tatlım. mdrcnn mıymış yaa anlamıyorum ki telden alıntı olunca acemilik var. ay kaç tane kaldı girip söylerse 250 tanede ben alırım yani. rabbim şifa versin inş.

günaydın tatlım.
Ay bu arada gülsüm hoşgeldin aramıza

kim sevmemiş nurayımı anlamadımm

oh ne güzel
kocaman bi alkış eşine

sağol cnm darısı başınıza

kızlar günaydın
ben çok kötüyüm
1 saatlik uykuyla duruyorum
gece defne ateşlendi
şurup verdim 2 defa ama düşürmedi
gece 4 te çok yükselmişti defneyi duşa soktum
sabah 6 ya doğru uyudu
ben de 7 de kalktım
11 de dr randevusu var bakalım ne diyecek dr

bu arada dün akşam kv leri özsüte götürdüm.tatlı yiyip çay içtiler
bana pahalıya patladı ama onların baya hoşlarına gitti

çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa verisn inş.

Çok geçmiş olsun canım

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…