2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cok sevindim canim neguzel gecmis oldu puanida cok iyi asil sinavi gectiya gerisi nasip artik canim hayirlisi olsun.
Kuvete bosken alisti canim icine girip renkli toplariyla oynamaya bayiliyo ama bugun esime dedim kuvette yikayalim diye eren biraz korktu suyu gorunce zar zor yikadik yine artik suyunada alisir.
Oturdugumuz odada yatiyorum bende canim zararli bisey yok kapiyida acamiyo zaten arada yanima gelip yuzumle oynuyo biseyler yapiyo bende cok korkuyorum aslinda ozellikle bu aralar pencerelerden korkmaya basladim hani suan durum musait olsa demir parmaklik falan yaptiricam yani ama cok kafama takiliyo.

Sen bilirsin canim ama burda kizlar falan istersen onuda okuyabiiriz zaten bicok arkadas okurum demisti ama msjlarin arasinda olunca yani sana ozel msj olarak gelmeyince gorememissin hangisini okumak istersen yardim ederiz hepimiz.

Reces cn defneye gecmis ilsun insalla tes zamanda atlatr
benicim kupenizbhayirli olsun ben cok seviyiruk yaren 6 aylik yoktu deldirdk

Sagolun kızlar cok tatlı oldu mınnos:)

Wavs sen pızza yapacaktın ne oldu yazmadın sonucu:)

Sanirik sadece alintilara baktin cnm bir cok arkadasimiz okuruz demisti
ay uzuldim bak simdi
boylr durum olurfa yanlis birqkirmiyiz

Songül bana selam yokmu benicim sağol nasılsın

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bızden ıyılık cnm mınnoslar yattı bende mutfagı topluyorum
Senden naber uyudumu prenses?
Burdasın ama asagıda ısmın yok gızlımısın:))
Yada dolasıyomusun??

Erenide yatirdim kocada yok ay bugun temizlik yaptim bende yorulmusum bir haftadir valla hicbiseye bakmamistim baya iyi oldu bizim balkon kapisi yatak odasindaydi kisin kullanmadigim icin bide idada yer olmayinca tekli koltugu oraya koymustuk esim gelince onuda odaya getirttim havada sogumustu yagmur yagcak gibi yoksa balkonu esim yikiycakti ama kaldi bilmiyorum belki ben yarin yikarim evde camasir kurutmaktan cok skldim.

ıyı geceler kızlar benı canım yaptım pızza yarım olcu yapmıstım fırın tepsısınde pısırdım bıraz kalın oldu ama tadı guzeldı canım
tekrarı gelecek ınsallah
songul bıttımı temızlık aras nasıl oldu

fatma canım oh neguzel temızlık yapılmıs mıs gıbı
yorulmusun ama guzel olmustur temızlık gıbısı varmı

Oyle canim ya rahatladim valla tabi yarinada var biraz ama cogunu hallettim bakalim bugunde hep bi girip bi ciktim iyi olmadi senlede konusamadik ins.sizde iyisinizdir.

Erken yaticam bende herkese iyi geceler.

Oyle canim ya rahatladim valla tabi yarinada var biraz ama cogunu hallettim bakalim bugunde hep bi girip bi ciktim iyi olmadi senlede konusamadik ins.sizde iyisinizdir.

onuda halledersın canım ınsallah
bız oğlusumla hastayız alp tuğra cuma gununden berı hsta grıp gıbı dunde oksuruk basladı
bugun dr a gıttık antıbıyotk kullanmıcaz sımdılık 2 tane surup verdı gecelrı cok fena burnu tıklalı uyuyamıyo oksuruyo
kecı boynuzu ozu de aldım bugun alp tuğra yedı ınsallah da yer onuda verıcem
bende grıp oldum ılac kullanıyorum ay necok detlıymısım be:)
bende cıkyorum canım annem babam bende
optum hayırlı geceler

Temızlık yapılmıs oh mıs olmustur heryer ınsanın ıcı rahatlıyo o zaman
Yalnız uzun surse bıde:) benım mutfak dolapları basladı benı sıl dıye gözume gırmeye:)
Bende ıkı uc haftadır hep bahcede kurutuyorum acık havada hemen kuruyo yakınında cadde araba vs olmadıgı ıcınde temız kuruyo ıyı oluyo..
Burda sımdı bı yagmur basladı sormayın ruzgar falan yarın hava kötu olacak galıba

Kızlar öpüyorum hepinizi iyi geceler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyı geceler cnm yarın gorusrz ıns..
Sımdıden gunaydın hepınıze:))

Afıyet olsun cnm..
Bence bı daha yaparsan tam ölcu yap yarım ölcuye yumurtada fazla gelebılır hamuru etkıleyebılır belkı bılmıyorum..
Alptugra nasıl aldınmı sut denedın mı?

Iyı geceler cnm bende cıkıcam sabah kalkmak zor oluyor..

Gecmıs olsun cnm ya ne gecmez hastalıkmıs yınemı yakaladı sızı

Benımde uzun zamandır gecelerı hortlayan oksurugum var dr da gıtmedım herseyı denıyorum ama gecıremedım hala
Genız akıntısı var bıde cok fena bısey aman kendımıze cokta dıkkat etmıyomuyuz ne bılmıyorumkı.. Ben herkese soylerım saglık ıhmale gelmez dıye kendıme gelınce malesef tembelım

Cnm bugun yarenin odayi yaptim
sekloni degistirdim nasil olduysa artik:)
Aras dun geceden onceki gece sabaha kadar oksurdu hic uyuymadi kuzum
dun aksam alerji surubuna baslasim ike guxel uyuduki koca gece nir kez oksurdu
ah bu alerji ah

Cnim hangi suruplaei verdi merak ettim
ins keciboynizuda ise yarar
benimde annem bizde ondan yazmadim simdilerde uyumakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…