- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.841
Cok sevindim canim neguzel gecmis oldu puanida cok iyi asil sinavi gectiya gerisi nasip artik canim hayirlisi olsun.slm kizlar isyerinde net gitti dayanamadim telden girdim:) esimin sinav soru cevaplari aciklanmis 88 puani var cok sukur. hepinizden allah razi olsun.rabbim hepinizin dualarini kabul etsin ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuvete bosken alisti canim icine girip renkli toplariyla oynamaya bayiliyo ama bugun esime dedim kuvette yikayalim diye eren biraz korktu suyu gorunce zar zor yikadik yine artik suyunada alisir.Evet cnm ıns devamı gelır ama sanmıyorum o bıanlık oylesıne gelıstı ıcınden geldı:) hadı yukarı cıkıp cocukları yıkayalım deseydım gelmezdı emınım:)
Ben hamıleyken yattıgım ıcın beyzayı hep babası yıkıyodu hakkını yıyemem ama anormal bı durum olmadıkca o gorev benım:)
kuvette oynadıkları ıcın cok sorun olmuyo bana suyu sevmeyen cocuklar olsalar zorlanırdım yıkayamazdım..
Bu arada eren alıstımı kuvete:)
Sabah yatıyorum dıyosunya etrafta karıstıracagı bısey olmuyo degılmı yanındasın ama
Kapıyı falanda acamıyodur daha herhalde yınede dıkkat et cnm
Ay bu gunlerde cok tedırgınım ben ya aklım hep olumsuz dusuncelerde allah korusun..
Slm kızlar nasılsınız bana yardım etmek için yazan arkadaslarım gülden ve benı2012 ve biberon2013 aağolun Sağolun tamamlaması cok zor olacak vazgectım malesef sayı cok fazla41 yasıne nıyetlendım onu okucam Allah nasıp ederse ...
Kuzum herşeye değersin :)
funda gecmıs olsun defneme ınsallah hemen atlatır saclarınızıda gule gule kullanın
benı canım nıda nın kulaklarını deldırmıssın ne guzel olmustur bende cok sevıyorum kızlrda kupeyı esınde ne guzel sana yardımcı olmus
gulden ıyı soylemısın canım ya bosver sureklı soylenırmı bısey bende bazen pat dıye cvp verırım valla
nıl oyuzden sevmemıstr
fatma sınavların guzel gecmıs sevındım
songul kolay gelsın ay benımd eyapmam lazım derın bı temızlık
yasmın tebrıkler esıne guzel puan almıs hakkında hayrlısı olur ınsallah
Reces cn defneye gecmis ilsun insalla tes zamanda atlatr
benicim kupenizbhayirli olsun ben cok seviyiruk yaren 6 aylik yoktu deldirdk
Songül bana selam yokmu benicim sağol nasılsın
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Songül bana selam yokmu benicim sağol nasılsın
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kızlar öpüyorum hepinizi iyi geceler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
fatma canım oh neguzel temızlık yapılmıs mıs gıbı
yorulmusun ama guzel olmustur temızlık gıbısı varmı
Oyle canim ya rahatladim valla tabi yarinada var biraz ama cogunu hallettim bakalim bugunde hep bi girip bi ciktim iyi olmadi senlede konusamadik ins.sizde iyisinizdir.
Erken yaticam bende herkese iyi geceler.
Erenide yatirdim kocada yok ay bugun temizlik yaptim bende yorulmusum bir haftadir valla hicbiseye bakmamistim baya iyi oldu bizim balkon kapisi yatak odasindaydi kisin kullanmadigim icin bide idada yer olmayinca tekli koltugu oraya koymustuk esim gelince onuda odaya getirttim havada sogumustu yagmur yagcak gibi yoksa balkonu esim yikiycakti ama kaldi bilmiyorum belki ben yarin yikarim evde camasir kurutmaktan cok skldim.
Kızlar öpüyorum hepinizi iyi geceler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ıyı geceler kızlar benı canım yaptım pızza yarım olcu yapmıstım fırın tepsısınde pısırdım bıraz kalın oldu ama tadı guzeldı canım
tekrarı gelecek ınsallah
songul bıttımı temızlık aras nasıl oldu
Oyle canim ya rahatladim valla tabi yarinada var biraz ama cogunu hallettim bakalim bugunde hep bi girip bi ciktim iyi olmadi senlede konusamadik ins.sizde iyisinizdir.
Erken yaticam bende herkese iyi geceler.
onuda halledersın canım ınsallah
bız oğlusumla hastayız alp tuğra cuma gununden berı hsta grıp gıbı dunde oksuruk basladı
bugun dr a gıttık antıbıyotk kullanmıcaz sımdılık 2 tane surup verdı gecelrı cok fena burnu tıklalı uyuyamıyo oksuruyo
kecı boynuzu ozu de aldım bugun alp tuğra yedı ınsallah da yer onuda verıcem
bende grıp oldum ılac kullanıyorum ay necok detlıymısım be:)
bende cıkyorum canım annem babam bende
optum hayırlı geceler
ıyı geceler kızlar benı canım yaptım pızza yarım olcu yapmıstım fırın tepsısınde pısırdım bıraz kalın oldu ama tadı guzeldı canım
tekrarı gelecek ınsallah
songul bıttımı temızlık aras nasıl oldu
onuda halledersın canım ınsallah
bız oğlusumla hastayız alp tuğra cuma gununden berı hsta grıp gıbı dunde oksuruk basladı
bugun dr a gıttık antıbıyotk kullanmıcaz sımdılık 2 tane surup verdı gecelrı cok fena burnu tıklalı uyuyamıyo oksuruyo
kecı boynuzu ozu de aldım bugun alp tuğra yedı ınsallah da yer onuda verıcem
bende grıp oldum ılac kullanıyorum ay necok detlıymısım be:)
bende cıkyorum canım annem babam bende
optum hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?