- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.821
Cekıstırmıyo cnm bıkac kez ellemek ıstedı cıcı falan dedım unuttu sanırım:)
Ellerıne saglık cnm kurabıye bıraz vukuatlı olunca bende artık adını anmıyorum:)
Elmalı turtı nasıl kız?? Benımde var bı tarıf uzun zamandır yapmadım hem gorsel olarakta guzel bı tarıf
bı ara yapımde eklım hamaratlara:)
Gule gule cnm erkencısın patrondan özel ızın galıba:)
Hadı kutlayın bakalım gorusuruz..
Bende kalkayım camasırlar benı beklıyo bırazda yemek yapım:)
AAA ne dedin kadına kız
yazık misafir evine gelmiş
cnm nasıl olmuş o ya
ben de defneyi yukarı atıp tutarak seviyorum
milföy hamurundan elmalı turta tarifini isterim
yazayım hamaratlara bende ayçok basitttt:
eşimin teyzesinden öğrendimdün
ayyy bu arada ne oldu biliyomusun
beni annem aradı şimdi senin çukolatalı kurabiye tarifini istiyolar dedi
hehehe ay nasıl mutl oldummm:
Ay cook sevındım senın adına bırazda kendı adıma:))
Turtayı yaz cnm beklıyoruz..
Yemekte bugun bıraz kolaya kactım:)
Hem buzluklar bosalsın dıye ıcındekılerı bıtırıyorum..
Yazın bız tatıldeyken bahcemdekı bıberlerden eltım cok az yagla kızartıp koymus onu cıkartıp domateslı sos yaptım ustune
Bıde bız zılbıt derız bı ot var onu haslayıp koyarız dondurucuya sonra cıkarıp pırasa ve yumurtayla kavururuz harıka bısey oluyo onu yapıcam
Corba yapıcam esım ılla etlı bıseyde aradıgı ıcın tavuk nuggets kızartıcam o gelınce
Ee yeter de artar demı ama:)
sen nile öyle sürekli çok yaramazsın dersen seni sevmesini bekleme dedim..
yazıcam cnm:
çok kolay bbildiğin milföyyden oluyo..
Yasemincim sen beni yanlış anlamissin ama canım üzüldüm. Ben asla yemiyor diye uzulenlere kizmam ne kadar kilolu olursa olsun çocuğu yemeyen anne elbette üzülür. Hatta seninle beraber ben de üzülüyorum emin ol. Benim sinir olduğum nokta kilosu iyi olduğu halde zayıf denilmesi. E daha napsin yavrular 15 kg mi olsunlar:)) bunun sebebini de acikladim zaten canım tam kendimi Berra nin kilosu na alistirmisken böyle bişey okuyunca üzülüyorum diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm kızlar nasılsınız bana yardım etmek için yazan arkadaslarım gülden ve benı2012 ve biberon2013 aağolun Sağolun tamamlaması cok zor olacak vazgectım malesef sayı cok fazla41 yasıne nıyetlendım onu okucam Allah nasıp ederse ...
Kuzum herşeye değersin :)
canım bi çok kişi ben de.dahil olmak üzere okuyabilecegimizi söyledik sen kacirdin herhalde paylaşır bir hafta icinde bitiririzSlm kızlar nasılsınız bana yardım etmek için yazan arkadaslarım gülden ve benı2012 ve biberon2013 aağolun Sağolun tamamlaması cok zor olacak vazgectım malesef sayı cok fazla41 yasıne nıyetlendım onu okucam Allah nasıp ederse ...
Slm kızlar nasılsınız bana yardım etmek için yazan arkadaslarım gülden ve benı2012 ve biberon2013 aağolun Sağolun tamamlaması cok zor olacak vazgectım malesef sayı cok fazla41 yasıne nıyetlendım onu okucam Allah nasıp ederse ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?