2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın kızlar. Ben bu gün nasıl çalışacağım bilmiyorum. Bütün gece uyumadim. Defne gece kustu. Çok ateslendi. 40 ın altına inmedi. Gece 4 te acile götürdü m biraz önce geldim. In yaptılar ama ateş düşmedi. 38.3 ile taburcu oldu. Birazdan hazırlanıp işe gideceğim.
Yavrum 2 defa ıslak havluyla sardilar, duş aldirdilar. Ama ateş hiç inmedi. Dr sadece beziyle dursun dedi kv zatürre olur diye sıkı sıkı giydiriyor. Bişey giydirme diye tembihledim. Inşallah sözümü tutar.

Reces cn defneye gecmis ilsun insalla tes zamanda atlatr
benicim kupenizbhayirli olsun ben cok seviyiruk yaren 6 aylik yoktu deldirdk
Sağol cnm inşallah

Sağol cnm. Size de geçmiş olsun

Günaydın kızlar Funda defneme çok geçmiş olsun inşallah toparlar kv de de sözünü dinler inşallah

erdem bey fena halde memeye düştü kızlar dün beni kapıda karşıladı ilk kelimesi AÇ oldu :) sapık oğlum benim ne yapıcam bilmyiorum vermiyince krize giriyor nasıl bıraktıracam ben hiç bir fikrim yok

İyi geceler canim ya ben sana gunduzde msj yazmistim hala cevap yok uzuldum ama.:-(

cnm farkemmedim ay zaten telden anlamıyorum pek ama dünde görmemişim kusura bakma bugün tellafi edilecek
ohh temizlik yapıyo herkes negüzel benim evede şöyle köşe bucak bi temizlik lazım duyurulur:).)hehehe:

geçmiş olsun cnm ay inşallah biran önce atlatırsınız
..

günaydın şekerim açmı dedi
ayyy erdem paşamada baksennn:

herkese günaydın kızlar nasılsınız... fundacım defneme çok geçmiş olsun yaaa çok üzüldüm ateş çok zor. tek mi gittin acile eşin yok di mi yanınızda. inş. çabucak atlatır. kv de haksız değil hani çünkü ateş sonrası öksürük çok daha uzun sürüyo malesef. ama ateşide düşürmek için soymak şart . insan ikilemde kalıyor üşütür müyüm diye
güldenim ne oldu ki nilime huzursuz olmuş. akşam çokmu gülüp eğlendi . kv m hep der yatmadan önce fazla güldürmeyin uykusunda huzursuz olur diye gerçekten daha mızırdak uyuyo çok eğlendiği akşam bal böcüğüm.

betülll cnm aynı durum bizde de var aç aç aç deyip duruyo dikkatini dağıtmaya çalışsam da fayda etmio illa emecek. e bu seferde bişey yemio. dün akşam 5 buçukta evdeydim 7 ye kadar 4 kez emdi yaa iice arttı düşkünlüğü bu ara sanki.

aaa ben kaçırmışım nerde yazıyo fundam defnemi acile götürdüğü ay du bakayım:
fundacım çok geçmiş olsun..
ay bilmiyorum yaseminimya çokta eylenmedi aslında normalde çodaha fazla eylendiğimizde oluyo ama bilemedimki..

ay geçmiş olsun fundam ben yazerken yazmışsın herhalde ben farkadememişim kusura bakma tatlım:
kesinlikle giydirmemesi lazım gün içindede tembih et mutlaka ay ben çıok korkuyorum ateşten neler yaşadım biliyosun benim durumu anlat istersen kv belki daha inanır nebileyim:
tekrar geçmiş olsun.
iyice üşütmüş demekki defnem..
işte onlar düşünmeyip geziyolar sonra sen uraşıyosun..

oyyy zeynebimede baksen
nezaman keseceksiniz memeden kızlar?

Kızlar telden takıp edemıyorum sızı kusıra bakmayın o zaman ya Allah ya bısmıllah dıyelım :)))

cok sevındım bırbırımıze ulasalım o zaman bana mesaj atın okuyacaklar olur mu ya da ben burda baslık acayım daha ıyı olacak :)

Kuzum herşeye değersin :)

yemeyince bi an sinirlenip keseyim diyorum cnm ama sonra vazgeçiorum. 2 yaş diyorum bakalım hayırlısı. zaten birden kesmek ii değilmiş ama yavaş yavaş da nasıl bırakacak ki... ay ne bileyim yaa kendi kendine bıraksın diye dua ediyorum

cnm hayırlısıyla dualarımız kabul olsun anneciğine şifa olsun inş. hepimizin annesine de rabbim sağlık sıhhat versin. cnm ben 500 tane alayım allahın izniyle cumaya kadar okurum inş. ... Bide Karışmasın Allahumme salli salaten diye başlayan dua di mi cnm.

Canım sağol baslık actım ona da yazarsan kımınne kadar okuduğunu ordan takıp edebılırım evet o dua. Sana 500 yazdım :)

cnm başlığın linkini at bize ozaman ordan bakalım olurmu?

ay inşallah gönlüne göre olur tatlım...

Canım sağol baslık actım ona da yazarsan kımınne kadar okuduğunu ordan takıp edebılırım evet o dua. Sana 500 yazdım :)

cnm başlık ne peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…