2012 kasım bebekleri büyüyor..

benicim hoşgeldin hayırlı olsun küpeleriniz güle güle kullanın
bende cesaret edemeyenlerdenim:

haftasonumuz yoğunmdu cnm teyzemiz 2 gece kaldı dün döndü ama nil ona
alışamadı
hiç gitmek istemedi sürekli aneee anneee diye peşimdeydi
teyzemiz biraz suratsız yani nille pek anlaşamadılar nil
uzakdurdu o nili çok seviyo ama oynamasını bilmiyo
ay bide nile sürekli ay sen çok yaramaz olmuşsun dedi durdu çok sinir oldum
en sonunda bi tersledim bidaha demediayyy sinir oldumya
bide nilin poposuna vuruyo yada bacaklarınavurup seviyo yine uyarıyı aldı benden

seni kötü gelin seniiii:)

haketti ama şekerim
nile kimsenin ters bişey söylemesine tahamülüm yok
eşimde dahil buna
zaten eşimin sinirlenmelerini nil ona ödetiyo çok güzel bişekilde heheh:

a aaa hiç yakıştıramadım misafir başaımızın tacı di mi şekerim he he:) ama nil babasına ii yapıo o ayrı:)

maşallah de cnm yaaa..bizim küpelerimiz de nazar boncuklu ananesi almıştı. burda eczane delio cnm bilmiyorumki sorun olur diye korkuyorum. ay çok meraklı takılara. yüzüğe de kolluk dio ne alakaysa:)

Masallah kuzucuguma:)
Eczane daha ıyı olur aslında bılırler herhalde hem hıjyenık ortam falandır..
Bız gumuscuye deldırdık ama baya organıze calısıyolar ıkı kısı aynı anda deldıler hıc bısey anlamadı önce bısey sıkıyolar sprey
Incık boncugada meraklıymıs balböcugu baksana:) bunların dıllerıde bı baska:)
Bızımkı kucuk posetın ıcıne bı oyuncak koymak ıstıyo beceremeyınce yanıma gelıyo gıy gıy dıyo:) aklınca posetın ıcıne o oyuncak gırınce gıyınmıs oluyo:)

a aaa hiç yakıştıramadım misafir başaımızın tacı di mi şekerim he he:) ama nil babasına ii yapıo o ayrı:)

öyle tabi ama misafirde misafirliğini bilecek dimi
ikide birde kızıma yaramaz demiyecek
ay hiç abartmıyorumya 5 dakika arayla nil ona gitmiyodiye ay sen böyle değildin çok yaramaz olmuşsun dedi durdu
sende biraz gülde çocukta gittsin dimi
nebileyim ben güler yüzlüyüm bukadar çok suratsız nasıl olunuyo anlamıyorum hehe:

oy aklını seveyim onun ben:) e annesi giydirio işte oyuncağını kuzucuk he he:)
ay bak deldiresim geldi kulağını

çocuklar kime gideceğini çok ii bilio cnm çook akıllılar maşallah...

ay süper dadıyı izledim akşamki anneve baba yok ben asla böyle anne baba olmak istememya
kadın çocuklar ra nasıl bağrıyo yok boyuyolarmış yok odalarını dağıtıyolarmış ayyy anlatamam çok kötü kadın çocuklarla oynamayı bilmiyo
çopk sinir oldummm:

Sagol cnm
Deldırebılırsın aslında problem olmuyo ama herkesın kendı kararı tabı:)
Ama ıstıyosanda dusun bence:))

Nıl teyzeden elektırık alamadı desene..
Baya da stres olmussundur atlattın cok sukur

Nıdayıda halası falan hırpalayarak sevıyolar hıc hoslanmıyorum ama cokta bısey soylemıyorum nıda bu durumdan cok rahatsız degıl dıye
Bebekken amcası falan yukarı kaldırırlardı kol altından tutup nıda da korkardı o zaman soylemıstım yapmayın dıye..
Cocukla oynamayı bılemıyo herkes malesef

ay bak bende uyarırım o durumda çok riskli çünkü allah korusun yani. benim teyzemi küçükken amcasının kızı yukarı atıp tutarken kalçası çıkmış ve anlamamışlr bile. aksıyo teyzem nu yüzden. çok korkarım öyle hareketlerden

çocuklar kime gideceğini çok ii bilio cnm çook akıllılar maşallah...

aynen cnm ya ay çok sinir oluyo insan bende kolay kolay söylemem ama insan sinir oluyo yaniii:
ay istiyorum gerçekten ama bilemedm nil acaba tutup çekermidiye korkuyorum bide elliyomu nida küpelere cnm

ay bu arada yazmayı unuttum
annemde bugün dua var söylemesi ayıp çukulatalı çatlak kurabiyeyi yaptım
birde milföy hamurundan elmalı turti çok güzel oldu ayyy yasminnnnimmmm:
sen gel sanada kurabiye yapıcammmm:=::::::::):)

hehehe

neyse ben kaçar kızlar ii bakın kendinize ve kuzularınıza... öpüldünüz. gideyimde kocişi tebrik edeyim:)

ayyy allah korusun :
işte dengesiz çok ne yapıcaksın..

Evet cnm ya gercekten tehlıkelı soylemesen yapmaya devam edıcekler..
Eltım anlatıyo onun cocuklar kucukken amcaları yapmadıgını bırakmamıslar bırı bı koltukta dıgerı dıger koltukta cocugu bırbırıne atıyolarmıs falan bebekken bıde ha bunu yapanların o zaman cocugu yoktu ve cocukları oldugu zaman bırı kucagına alsın dogru tutuyolarmı dıye bakmaya basladılar..

neyse ben kaçar kızlar ii bakın kendinize ve kuzularınıza... öpüldünüz. gideyimde kocişi tebrik edeyim:)

kaç bakalım kaçççç:
bizim içinde tebrik et hakkınızda hayırlısı olsun..
bu arada songülüm yarenimin odasını temizliyomuşşş:

ayyy asla izin vermem ben buyüzden nil 2 aylıkken teyzemle tartıştım
nilin cilt problemivardı öjpülmemesi gerekiyodu teyzemin bi öpüp sevmesi var anlatamam
birde nilin kalbinde sorunvar demişti dr zaten kötüyüm hasta olmasın ağlatmayın istanbula profa gidenekadar dedi bize
oda sıkarak deli gibi öperek seviyodu uyardım tartıştık nil 1 yaşında olanakadar dokuunmadınile
halada şimdi severken llaf çarpıyo bana ama umrumda değil benim için nil önemli kimse değil..

Cekıstırmıyo cnm bıkac kez ellemek ıstedı cıcı falan dedım unuttu sanırım:)
Ellerıne saglık cnm kurabıye bıraz vukuatlı olunca bende artık adını anmıyorum:)
Elmalı turtı nasıl kız?? Benımde var bı tarıf uzun zamandır yapmadım hem gorsel olarakta guzel bı tarıf
bı ara yapımde eklım hamaratlara:)

AAA ne dedin kadına kız
yazık misafir evine gelmiş

cnm nasıl olmuş o ya
ben de defneyi yukarı atıp tutarak seviyorum

milföy hamurundan elmalı turta tarifini isterim

Gule gule cnm erkencısın patrondan özel ızın galıba:)
Hadı kutlayın bakalım gorusuruz..

Bende kalkayım camasırlar benı beklıyo bırazda yemek yapım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…